dimarts, 11 de setembre del 2007

RCD ESPANYOL - FC BARCELONA.
(LES PLANES, SANT JOAN DESPÍ 12:00)

RCD Espanyol: 27.391 socis, dels quals 4061 son noves altes.



Avui a les dotze del migdia tindrà lloc la gran final de la III Copa de Catalunya de futbol femení al Camp Municipal de les Planes a Sant Joan Despí.

L’encontre arriba en un moment complicat però a l'hora idoni per les noies del RCD Espanyol per poder congraciar-se amb l’afició perica després del dolent inici de lliga que el conjunt que entrena enguany Emili Montiagut ha ofert.



Per contra, el FC Barcelona que porta un inici de temporada perfecte per els seus interessos, després d’una molt bona pre temporada, els set gols al CE Europa en Semifinals, i l’arrancada en el campionat a Primera Nacional, amb dues victòries (4-0 AAVV Son Cotoner, i 1-3 Collerense).

Per tant serà de nou un apassionant derbi, (l’únic que aquesta temporada es veurà en la categoria màxima del futbol femení), i esperem que els aficionats i socis pericos recolzin l’equip al màxim al femení, per que molt fàcil és pujar-se al carro quan es guanyen títols i molt més difícil quan vénen pintant bastos.

L’encontre serà xiulat per el senyor David Tomás Bauló del que esperem que no es converteixi en el trist protagonista de vergonyoses actuacions com les que hem vist recentment (i com cada temporada) en la mateixa competició però en categoria masculina.

La xarxa de televisions locals ( TV L'Hospitalet, TV Badalona, TV Mataró, Canal Nord TV Figueres, TV Manresa, TV Gavà, TV Lleida, Canal Reus TV, TV Vilafranca, Canal Blau TV Vilanova i la Geltrú, Canal Terrassa TV, El Nou TV Vic, Granollers TV, Ràpita TV, Canal Català Girona Pla, ETV Llobregat TV i TV Costa Brava) oferirà l’encontre en diferit a les 16:00 hores.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M