dissabte, 2 de febrer del 2008

EL FEMENÍ C POSA LA DIRECTA CAP A L'ASCENS A PRIMERA CATALANA

El RCD Espanyol femení C, ha assolit un important triomf que li posa en safata l’ascens a Primera Catalana Femenina, al guanyar al CF Argentona per 2-1 en un partit en el que les blanc i blaves han estat molt superior tècnicament malgrat la major fortalesa física de les del Maresme molt més grans d’edat, ja que es tracta del primer equip femení del club.

A quatre punts de diferència es trobaven ambdós conjunts en la classificació, i ara amb la victòria perica, son set més el gol average en favor de les de Albert Andrés ja que al partit d’anada van empatar a dos gols després d’un final no exent de polèmica.

El partit d’avui ha començat amb un Espanyol que ja ha anat pel partit tan aviat com a sortit a la gespa del camp tercer, ja que als primers minuts ja ha pogut aconseguir el primer gol que ho ha evitat davant la línia de gol una de les visitants.

Mentre, l’Argentona només arribava en jugades a pilota parada, i en centre – xut que Marta Abad bloca bé.

Montse avança l’Espanyol
Pilota a la banda esquerra de l’atac espanyolista on per velocitat es desmarca Montse, controla, i davant la portera visitant, li creua la pilota al pal contrari, ajudant la fusta a que la pilota s’introdueixi dins.

L’Espanyol dominava fins el moment el joc, buscava amb més idees la porteria rival i demostrava una millor qualitat tècnica.

Però a mida que han anat passant els minuts, l’Argentona ha obert línies, tot i que en cap moment en tot el primer temps s’ha fet creditor d’aconseguir un gol, ja que l’ocasió més clara ha estat una bona centrada rematada de cap molt desviada.

Brenda ha estat a punt d’aconseguir fer-se amb una pilota molt compromesa, que la portera visitant ha solucionat llençant-se als peus de la davantera perica.

Ha pogut sentenciar l’Espanyol en el darrer minut del primer temps
Mitjançant Montse, l’autora dels gols aquest vespre, ha tingut l’ocasió més clara al rebre de Brenda una passada en profunditat i tota sola davant la meta del Argentona, aquest cop ha rematat perdent-se la pilota al costat del pal dret de la porteria del conjunt quatribarrat.
Encara, en l’afegit Andrea Pereira hagués pogut marcar gràcies a un llançament de falta que ha tret de punys la portera.

A la segona part, l’Espanyol enllesteix ràpidament l’encontre
Montse protagonista. Un xut llunyà és a punt de costar-li el segon gol al CF Argentona, al escapar-li la pilota a la portera i ja quan es colava va pogué evitar el gol espanyolista.

Als quatre minuts de joc de la represa, Montse engalta un xut que es cola sense que la portera rival pugui fer rés per evitar-ho; un gran gol que encarrilava el triomf espanyolista, o gairebé...

L’Espanyol es tanca darrera i acaba perdent el control del joc
Quedava molt encara tot i els dos gols d’avantatge i les visitants mica a mica han anat tancant al conjunt perico dins del seu camp.

Primer un gol anul·lat per posició anti – reglamentaria i després varies indecisions en llançaments de porta de Marta que han quedat curts, han anat provocant que les del Maresme hagin tornat a entrar en el partit i hagin posat en dificultats al conjunt espanyolista.

Una jugada en la que el perill rondava per les immediacions de l’àrea perica ha sigut mal culminada per les visitants amb un xut massa creuat que ha sortit per la dreta de Marta Abad.

Però, a la segona ocasió, aquest cop no han perdonat i l’Argentona ha reduït distàncies en el marcador al aprofitar una jugada en la que la davantera ha rematat creuat i elevat a l’esquerra de Marta.

El CF Argentona es ficava de nou en el partit, després de molta estona dominant el joc, en el que l’Espanyol solament havia creat perill en un llançament de falta a càrrec d’ Andrea Pereira.

Les quatribarrades s’han emprat a fons i moltes vegades amb excessiva duresa, davant la permissibilitat arbitral. En una jugada la infracció comesa mereixia haver-se castigat amb quelcom més que targeta groga.

Amb el gol visitant, les noies espanyolistes han tret forces d’on han pogut, i han intentat sortir més al contracop en comptes de romandre tancades en el propi camp; sense sort en les culminacions, al menys han aixecat el setge a la porteria de Marta i han permès alleugerir la pressió visitant i arribar als darrers minuts sense que el resultat perillés.

Un xut d’Andrea Pereira de lliure directe, dos pams del travesser ha estat la darrera jugada d’un partit en el que l’Espanyol ha posat la qualitat i els gols, i el seu rival, molt més gran d’edat, la força, la lluita i en jugades aïllades, el joc dur.


RCD Espanyol C: Marta Abad, Tania, Sandra Anglada, Sara García, Anna Jornet, Andrea Pereira, Sandra De la Cruz, Brenda, Nerea, Eva i Montse.
Substitució: Cris per Nerea, m. 36 de la segona part.

Gols: 1-0 Montse, 2-0 Montse, 2-1.

Ciutat Esportiva del RCD Espanyol. Ambient fred; molt poc públic, part per l’horari intempestiu en que s’ha jugat.

ENCONTRES DESTACATS EN EL FUTBOL BASE: ESPANYOL B, JUVENIL B, BENJAMÍ C


El RCD Espanyol B, es veurà les cares amb el CD Benidorm al Mpal. de Foietes, aquesta tarda a partir de les cinc. El conjunt de Joan Francesc Ferrer té que tornar a la senda de les victòries si no vol perillar la ja prou complicada situació en la classificació a només un punt del descens.

El rival, el Benidorm, és un dels conjunts que tenen un punt menys que els espanyolistes i per tant el duel, un cop més, serà a cara de gos per que qui surti derrotat pot trobar-se demà en llocs de descens a poc que puntuïn els equips perseguidors.

Els alacantins tenen un bagatge de sis encontres guanyats, sis de perduts i vuit derrotes. Han marcat 22 gols (sis menys que l’Espanyol) i n’han encaixat 27 (quatre menys que el conjunt perico).

L’àrbitre encarregat de xiular l’encontre serà Santiago Jaime Latre del col·legi aragonès.



Important el xoc entre el quart i tercer classificat a la Lliga Nacional Juvenil grup setè, en la Feixa Llarga entre el CE L’Hospitalet i el Juvenil B del RCD Espanyol.
En el partit d’anada els de Clotet van apallissar al juvenil A del CE L’Hospitalet per 6-0, però allò lògicament era altre història i ara l’equip riberenc està molt més fet a la categoria i en millor moment, mentre que els blanc i blaus es troben pendents de saber amb quins efectius comptarà Perarnau per el partit que l’ha d’enfrontar demà a les dotze a Sadrià davant l’Amistat, ja que el Juvenil A, té bastants baixes per diferents motius.




Partits de tràmit per la resta d’equips, (inclós el femení B davant el cuer Breda) i si cal destacar-ne algun, dir que el Infantil B visita el Municipal de Blanes (setè contra tercer), partit que a priori pot representar més complicacions dins el futbol base aquest cap de setmana al marge dels esmentats.

Dins els benjamins de futbol set, el líder Espanyol visita al cuer Cirera, el B viatja a Vilanova en un matx amb molta igualtat ja que es troben parells a la classificació, el Pre Benjamí té gairebé altre golejada assegurada davant el penúltim Unificació Badalona Sud.




Especial interès per els seguidors del futbol base, el duel entre la UE Sants "A" i el RCD Espanyol Benjamí "C", aquesta tarda a la Ciutat Esportiva a les 15:30 hores, partit pel liderat del grup primer de la Primera Divisió de Benjamins.
109 gols a favor dels de Sants contra 99 dels pericos, 34 encaixats per els verd i blancs, contra 28 pels pericos, tres punts de diferència a la classificació en favor dels visitants, es el bagatge d'ambdós conjunt; aquesta diferència de punts pot ser revertida en cas de victòria espanyolista.

FEMENÍ C - CF ARGENTONA: 20:00 H. SADRIÀ.


Un partit que pot valer més de mig ascens.

El RCD Espanyol femení C, pot posar terra pel mig a la classificació del grup tercer de la Segona Catalana Femenina si assoleix el triomf davant l’autèntic rival de les espanyolistes, l’Argentona, l’únic que ha aconseguit passar sense ser derrotat per les blanc i blaves en el que portem de campionat tot i que fos d’una manera molt polèmica en els instants finals i amb un afegit que no s’acabava mai.

L’empat a dos del partit d’anada, després que les espanyolistes es marxessin amb 0-2 d’avantatge és el precedent al partit d’aquest vespre a la Ciutat Esportiva, que donarà començament a les vuit del vespre.

En la darrera jornada les blanc i blaves es van imposar al Xaica “B” en la Taxonera per 1-4 mentre que el rival d’aquest vespre ho va fer al Gladiador per 4-0 a la localitat del Maresme.

L’Espanyol ha aconseguit 71 gols a favor per 6 en contra. Mentre, el CF Argentona ha aconseguit 55 gols a favor i n’ha encaixat 14. El Xaica B, es troba a vuit punts del RCD Espanyol.

La segona Catalana està formada per set grups; en el primer mana per molt poca diferència Vic Remei sobre Palautordera, en el segon clar favorit l’Escola de Futbol Montcada, en el quart, Sant Andreu porta avantatge sobre Xaica i Barça “C”, en el cinquè, l’Academia de F. Catalunya AE, en el sisè (comarques gironines) Ampuriabrava porta avantatge sobre Girona Femení Ass. Esp. i Base Roses, en el setè i darrer, AEM de Lleida es clar líder.


CLASSIFICACIÓ SEGONA DIVISIÓ CATALANA, GRUP 3er.


CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 RCD ESPANYOL "C"12341110716
2 CF ARGENTONA12309305514
3 CE XAICA "B"12268224416
4 P. BAR. ANGUERA "B" 12206242941
5 FC GLADIADOR12206243219
6 AE LA SALLE PREMIÀ11196143818
7 AT. MASNOU11144252328
8 UD LOURDES 10134152030
9 UE SANT ANDREU "B"1292361236
10 BADALONA CF "B"1272191444
11 CF SUSANNENC1240481556
12 CF BARCELONETA1220210954



divendres, 1 de febrer del 2008

¡ A PER LA CINQUENA VICTÒRIA CONSECUTIVA !

Foto d'arxiu:
Olguita després d'un temps en el filial per agafar ritme, ha estat títular en els darrers partits en el lateral dret.

El RCD Espanyol femení, s’enfronta aquest diumenge a la Ciutat Esportiva a l’AD Torrejón CF, un dels equips amb més malastruc de la Superlliga per les blanc i blaves i que ja en la primera volta van derrotar al conjunt d’Emilio Montiagut per 4-1, resultat que va provocar molt enrenou en el seu moment i que va allunyar les possibilitats de lluitar pel títol de lliga.

Per tant, oportunitat de revenja per les espanyolistes, que aquesta setmana ha vist com la capitana Miriam Diéguez serà baixa per culpa d’una lesió que la tindrà un parell de setmanes fora dels terrenys de joc.

L’AD Torrejón ocupa la darrera de les posicions que donen dret a disputar la Copa de la Reina de l’edició d’enguany, a només un punt d’avantatge del conjunt matalasser, l’Atlético Féminas. Es dona la circumstància que les madrilenyes del Torrejón no han guanyat a cap equip de la part alta, a excepció del partit abans relatat davant l’Espanyol i en la jornada inaugural al Puebla (1-4) si compten aquest equip (sisè) entre els millors equips de la Superlliga.

PLANTER AD. TORREJÓN CF.


1 NOElia Megías Valladares (Madrid, 17/09/83)
13 Ana Belén Carrillo (Madrid,10/03/82)


2 Yolanda Ponce Carcaboso “YOLI” (Madrid, 27/03/81) (Atlético Féminas 06/07).
4 LUCÍA Jiménez Contreras (Madrid, 26/05/85)
5 LAURA Gómez Navarro “Heidi” (Madrid, 05/01/84)
9 Raquel Hernández Martín “SETA” (Madrid, 17/04/83)
16 NÚRIA BArza García. (Madrid,17/11/76) (Rayo 06/07)
19 Marta García González “Costa” (Madrid, 28/07/83)
24 Beatriz Quevedo “Beitia” (Madrid, 09/09/85) (San Nicasio 06/07).


6 ESTHER Cuesta Andújar (Albacete, 22/09/82)
7 SILVIA Zarza Bris (Madrid, 30/04/77) (fitxada 2007)
8 SARAY García García (Madrid, 05/09/84)
14 ERIKA Gómez Sánchez (Madrid, 10/07/84) (fitxada 2007 Vicálvaro )
20 ANA RUBIO Mingorance (Madrid, 10/06/83)
27 AMAYA Vega Medianero “Cheno” (Madrid, 14/04/88)

17 Lucía Padilla Martínez “LUCKI (Madrid, 27/08/85)

21 Esther Hernández Gamo (Madrid, 18/11/86)
23 Laura Duque González “LULU” (Madrid, 21/10/82) (Fitxada 2007 Vicálcaro)

Entrenadora: Laura Torvisco.

L’encontre entre el Torrejón i l’Espanyol donarà començament a les dotze i serà xiulat pel col·legiat català Daniel Gracia Álvarez.


dijous, 31 de gener del 2008

COMENTARI: JUGADORS CEDITS.

Foto d'arxiu:
José Zamora, marxa cedit a l'Eibar.


Al RCD Espanyol B sembla li sobren els jugadors i més tenint en compte la seva “còmoda” posició a la classificació (a un punt dels descens).

Si fa uns dies va ser cedit al CE Europa, Xavi García (màxim golejador la temporada passada al Juvenil de Divisió d’Honor), es va dir que per l’arribada procedent del Rácing Ferrol del jugador cedit, De Pablos, ara el torn ha estat per Oscar Reyes que ha estat cedit al Real Madrid C amb més que probable opció de compra que es reserva el conjunt blanc segons s'ha especulat en diversos mitjans de comunicació, i avui la web oficial del club ha anunciat que José Zamora se’n va cedit a la SD Eibar.

Esperem que aquestes cessions siguin per bé dels jugadors en qüestió i que tornin per triomfar al RCD Espanyol i sobre tot que no repercuteixi negativament en la sort del filial blanc i blau que travessa una delicada situació tot i que el senyor Joan Francesc Ferrer no ho vulgui admetre. La inexperiència dels joves valors espanyolistes en una categoria tant exigent com és la Segona Divisió B, els equips gairebé professionalitzats als que s’enfronta el conjunt filial perico, i la tremenda igualtat que hi ha en la classificació amb un munt d’equips a un partit de diferència, sembla que no aconsella gaire desprendre’s de jugadors que pugui minvar el potencial de l’equip en aquests moments. Però la decisió està presa, i hem de confiar amb els tècnics que per això hi son i son els màxims responsables del tema.

Recordem que també en el juvenil s’ha cedit a homes com Macalou Guimba, (Talavera) o els casos de Toni Cunill (fa més temps) o de l’anglès George que no comptaven amb minuts en l’equip de Perarnau. Ara molts dies, amb les baixes per diferents lesions i alguns jugadors convocats per Rubi (Savall, Álex, etc.) el tècnic Perarnau ha tingut que tirar d’homes del Juvenil B, com els romanesos Dino i Max, o el cas d’Oscar Sielva. Allà (en el juvenil), la situació era diferent; l’equip és líder amb una plantilla ample i s’ho podia permetre, es més, aconsellava la situació donar sortida a homes que menys minuts tenien, com ha succeït amb Roman Golobart en el Juvenil B, en edat cadet encara. Però el cas del filial, i amb el descens a un sol punt, és una altre història.

GOLEJADORS

PRIMER EQUIP ESPANYOL B JUVENIL A
TAMUDO 10 PEDRAZA7 GUILLEM CREUS 6
LUIS GARCÍA 6 JORDI GÓMEZ 7 CANARIO 5
RIERA 3 PALANCA 4 BAENA 4
VALDO3 JAVI MÁRQUEZ3 SERGIO G. 4
ANGEL2 JUANMA 3 CHARLY L. 4
JONATHAN 1 ZAMORA 2 MARC MAS 3
CORO1 DIDAC 1 LUCAS PORCAR 3
ZABALETA1 TITO1 GUILLEM SAVALL 3
JARQUE1 ORIOL RICARTE 3
TORREJÓN1 DIDAC VILA 2
Pròpia porta2 LLUIS CROUS 2
ÁLEX ARIAS 2
ABRAHAM 2
ORIOL SANS 2
VÍCTOR RUÍZ 1
CARLOS RUÍZ 1
ALBERT M. 1
CHULI 1
DAVID 1



JUVENIL B FEMENÍ A FEMENÍ B
ÁLVARO 14 ADRIANA 10 CAROL PÉREZ 13
O. SIELVA 8 SARA 8 RAQUEL CORRAL 10
CHULI 8 MARTA CUBÍ 7 ROCÍO 10
DANI NIETO 9 CAROL 4 KENTI 4
MAX 4 VICKY 4 ANA N. RIOS 4
ÁNGEL M. 4 NOEMÍ 3 YLENIA 3
MARC CABALLÉ 3 NÚRIA 2 MARTA CORREDERA 3
TUNEU 3 MARTA TORREJON 1 MERITXELL 3
JORDI ROIG2 MÍRIAM 1 ELENA FERNÁNDEZ 2
JULI 1 Pròpia porta 2 DEBORA 2
ANTONIO VELA 1 RECHE 1
VEGA 1 OLGUITA 1
ALEX 1
Pròpia Porta 1




CADET A CADET B INFANTIL A
SANI 7 GERARD M. 18 LUCHO 10
NIERGA 6 GIL MUNTADES 7 OSCAR 7
JORDI AMAT 6 JOAN ÁNGEL 6 JOSÉ 4
PABLO 6 ANTONIO 5 NESTOR 3
GABRI 5 JORGE 3 ERIC JACOBS 3
CARLES MUR 5 IVAN GARCÍA 3 ALEX 2
CRISTIAN F 4 RUBÉN 2 C. ALBARRAN 2
J. CARLOS 3 CRISTIAN M. 2 CARLOS CASADO 2
EDU 3 QUILES 2 ARTURO 2
ENRIC S. 2 S. DARDER 1 ÁNGEL 1
MIKI 2 MARC MOLINA 1 COCO 1
Pròpia Porta 1 XAVI SOLE 1 ARROYO 1
VÍCTOR ÁLVAREZ 1 DIDAC 1
Pròpia porta 1



INFANTIL B ALEVÍ A ALEVÍ B
JAFFAR 12 MULA 16 JAVI NAVARRO 10
FREDY 10 JACK 15 RUBEN GARCÍA 6
GERARD LL. 7 GABRIEL 5 CARLES M. 6
LAUREANO 5 ALBERT 4 ERIC 4
SERGIO 4 GERARD 4 ALEXIS 2
POL 4 JUBA 3 LLUIS 2
RICARD 4 PATRICK 3 IGNASI 2
MARC GELMÀ 3 DAVID VILLANUEVA 3 AARON 2
GERMÁN 2 AITOR 3 MARC 2
PACO 2 MARC SAMPER 2 MARIO 2
MIKI 1 GASTÓN V. 2 PABLO 2
IU RANERA 1 ROGER RIVAS 1 EDU 1
SERGI COLL 1

BASE FEMENINS. CLASSIFICACIONS

CLASSIFICACIÓ PRIMERA NACIONAL FEMENINA GRUP 3er.


CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 FC BARCELONA174314127614
2 CE SANT GABRIEL173912325927
3 UEF LLEIDA173612055846
4 RCD ESPANYOL "B"173310345628
5 UD COLLERENSE173210256529
6 GIRONA CF17268273638
7 AA.VV.SON COTONER17257464434
8 CE EUROPA17258184345
9 TORTOSA-EBRE CFF17247374545
10 PENYA BLANC-BLAVA R.17237283750
11 UE L'ESTARTIT "B"17206293041
12 CD BANYOLES 17930141644
13 UE RUBÍ17620152399
14 UE BREDA1730314957



CLASSIFICACIÓ SEGONA DIVISIÓ CATALANA, GRUP 3er.


CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 RCD ESPANYOL "C"12341110716
2 CF ARGENTONA12309305514
3 CE XAICA "B"12268224416
4 P. BAR. ANGUERA "B" 12206242941
5 FC GLADIADOR12206243219
6 AE LA SALLE PREMIÀ11196143818
7 AT. MASNOU11144252328
8 UD LOURDES 10134152030
9 UE SANT ANDREU "B"1292361236
10 BADALONA CF "B"1272191444
11 CF SUSANNENC1240481556
12 CF BARCELONETA1220210954




FEMENINS BASE. FUTBOL 7


CLASSIFICACIÓ CADETPJPTS PG PE PP GFGC
1 RCD ESPANYOL 113311001654
2 F. ESP. AT VILAFRANCA11289118322
3 CF REUS DEPORTIU112581210119
4 CF VILANOVA GELTRU 11144243847
5 FC SANTBOIÀ11165152644
6 CE ESPARRAGUERA10123343449
7 P. BAR. CERVELLÓ114119998
8 CF MOLINS DE REI1041186103
9 CD ODENA1000010682
CLASSIFICACIÓ INFANTIL "A"PJPTS PG PE PP GFGC
1 ESCOLA ESP. GUINEUETA123210208612
2 RCD ESPANYOL113110101208
3 CF BADALONA122992111411
4 PENYA BLANC BLAVA R.12258135235
5 ESCUELA F. BONAIRE12227144917
6 ENFAF11185335447

7 ESC. F. BARBERÀ ANDALUCIA

12134174657
8 CE EUROPA "B"12124083464
9 CE SANT GABRIEL "C"11124072943
10 UE VILASSAR DE MAR1251291089
11 CF PALAUTORDERA "B"123101117114
12 AE LA SALLE PREMIÀ11101108122
CLASSIFICACIÓ INFANTIL "B"PJPTS PG PE PP GFGC
1 CD SANT GABRIEL133913001983
2 P. BARC. SANT CELONI1233110112832
3 CE SABADELL FC "B"13311012546
4 UE SEVA133110125425
5 RCD ESPANYOL "B"13258147558
6 CF BADALONA "B"12175253243
7 C. BELLAVISTA MILAN12165163459
8 CF OLÍMPIC LA GARRIGA13144271783
9 UD TARADELL13134184480
10 CF AT. RIUDEPERES12103182455
11 CF PALAUTORDERA12620102463
12 CF BASE VICREMEI "B"13620111361
13 AT. BALENYÀ130001311140

dimecres, 30 de gener del 2008

CLASSIFICACIONS F-7

BENJAMÍ PREFERENT GRUP 2on.PJPTS PG PE PP GFGC
1 RCD. ESPANYOL 1645 150 1 8224
2 FC BARCELONA 1642 140 2 8322
3 SANT CUGAT ESPORT FC "B" 1642 140 271 20
4 UD At. GRAMANET 1640 131 2 6123
5 CE EUROPA 1626 82 6 5841
6 UE SANT ANDREU 1626 82 6 5640
7 CE SANT GABRIEL 1624 80 8 3728
8 CD BLANES 1624 73 653 43
9 CF BADALONA 1624 80 850 50
10 EC GRANOLLERS 1622 7 1 842 36
11 JÀBAC C J - TERRASSA "B" 1621 70 9 5750
12 FP SÁNCHEZ LLIBRE 1615 43 9 3452
13 Pª BARC. SANT CELONI 1611 32 1127 75
14 CE SABADELL FC 1610 31 1227 61
15 CF MARTORELLES 164 1 1 1414 95
16 UD CIRERA 16000 1611 103
BENJAMÍ PREFERENT G. 1er. PJPTS PG PE PP GFGC
1 C. GIMNÀSTIC MANRESA 1648 1600 6622
2 CE MANRESA 1639 1231 6422
3 UD AT. GRAMANET 1633 103 3 5230
4 FC BARCELONA "B" 1629 92 5 4633
5 ESCOLA F. GAVA 1627 83 5 4638
6 C. MERCANTIL 1624 73 642 40
7 UNIÓ FB JABAC I TERRASSA 1623 72 741 36
8 RCD ESPANYOL "B" 1622 64 6 5249
9 CF VILANOVA GELTRU 1619 6 1 949 57
10 SANT CUGAT ESPORT FC 1618 46 646 47
11 UE CASTELLDEFELS 1618 53 839 50
12 EC GRANOLLERS "B" 1617 45 742 51
13 UE SANT ANDREU "B" 1617 45 7 3646
14 MIRASOL-BACO UNIÓN CF 1612 40 12 3259
15 CF CUBELLES 1610 3 1 1233 70
16 ESCOLA F. SABADELL 167 2 1 1320 56
BENJAMÍ 1a. DIVISIÓ 1er. G. PJ PTS PG PE PP GF GC
1 UE SANTS 1643 141 0 10934
2 RCD ESPANYOL "C" 1640 131 299 28
3 E. F. PRAT BLAUGRANA 1637 121 310621
4 UE CORNELLÀ "B" 1636 120 4 7133
5 UD VILADECANS 1636 120 4 6429
6 AE PRAT 1635112 38125
7 CE SANT GABRIEL"B" 1631 101 5 6739
8 FA ESPLUGUENC 1619 6 1 958 93
9 FP CE JÚPITER 1619 6 1 932 64
10 UD AT. GRAMANET "C"161651 103456
11 CE EUROPA "C" 1616 51 1039 63
12 SALESIANS BOSCO-HORTA "C" 1614 4 2 1033 78
13 U AT. HORTA 1613 3 4924 63
14 UD POLVORITENSE LA MARINA 1610 31 1234 81
15 CF BARCELONETA 1610 31 12 3083
16 CF BUFALÀ 16000 1621 112
PREBENJAMÍ GRUP 1er.PJPTS PG PE PP GFGC
1 RCD. ESPANYOL 1442 1400 25110
2 VILA OLIMPICA C. ESP. 1336 120 1 7612
3 CD SANT GABRIEL 1434 111 2 11129
4 UD AT. GRAMANET 1431 101 396 34
5 CF BADALONA 1429 92 376 33
6 ARRABAL-CALAF GRAMANET 1428 91 462 39
7 CF LLOREDA 1422 7 1 664 68
8 CF UNIFICACIÓN LLEFIÀ 1419 61 752 56
9 CE P. BARC. BARCINO 1419 61 763 80
10 UE SANTS 1417 52 762 83
11 FC MARTINENC 1417 52 7 5484
12 PONT DE MARINA-SAGRADA F. 1410 31 1028 76
13 FP CE JÚPITER 148 2 210 2483
14 CF MONTAÑESA 147 2 111 2488
15 UNIFICACIÓ BADALONA SUD 1441 1 1219 107
16 UNIFIC.CIUTAT MERIDIANA 1300 0 130 180



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M