dissabte, 2 de febrer del 2008

ENCONTRES DESTACATS EN EL FUTBOL BASE: ESPANYOL B, JUVENIL B, BENJAMÍ C


El RCD Espanyol B, es veurà les cares amb el CD Benidorm al Mpal. de Foietes, aquesta tarda a partir de les cinc. El conjunt de Joan Francesc Ferrer té que tornar a la senda de les victòries si no vol perillar la ja prou complicada situació en la classificació a només un punt del descens.

El rival, el Benidorm, és un dels conjunts que tenen un punt menys que els espanyolistes i per tant el duel, un cop més, serà a cara de gos per que qui surti derrotat pot trobar-se demà en llocs de descens a poc que puntuïn els equips perseguidors.

Els alacantins tenen un bagatge de sis encontres guanyats, sis de perduts i vuit derrotes. Han marcat 22 gols (sis menys que l’Espanyol) i n’han encaixat 27 (quatre menys que el conjunt perico).

L’àrbitre encarregat de xiular l’encontre serà Santiago Jaime Latre del col·legi aragonès.



Important el xoc entre el quart i tercer classificat a la Lliga Nacional Juvenil grup setè, en la Feixa Llarga entre el CE L’Hospitalet i el Juvenil B del RCD Espanyol.
En el partit d’anada els de Clotet van apallissar al juvenil A del CE L’Hospitalet per 6-0, però allò lògicament era altre història i ara l’equip riberenc està molt més fet a la categoria i en millor moment, mentre que els blanc i blaus es troben pendents de saber amb quins efectius comptarà Perarnau per el partit que l’ha d’enfrontar demà a les dotze a Sadrià davant l’Amistat, ja que el Juvenil A, té bastants baixes per diferents motius.




Partits de tràmit per la resta d’equips, (inclós el femení B davant el cuer Breda) i si cal destacar-ne algun, dir que el Infantil B visita el Municipal de Blanes (setè contra tercer), partit que a priori pot representar més complicacions dins el futbol base aquest cap de setmana al marge dels esmentats.

Dins els benjamins de futbol set, el líder Espanyol visita al cuer Cirera, el B viatja a Vilanova en un matx amb molta igualtat ja que es troben parells a la classificació, el Pre Benjamí té gairebé altre golejada assegurada davant el penúltim Unificació Badalona Sud.




Especial interès per els seguidors del futbol base, el duel entre la UE Sants "A" i el RCD Espanyol Benjamí "C", aquesta tarda a la Ciutat Esportiva a les 15:30 hores, partit pel liderat del grup primer de la Primera Divisió de Benjamins.
109 gols a favor dels de Sants contra 99 dels pericos, 34 encaixats per els verd i blancs, contra 28 pels pericos, tres punts de diferència a la classificació en favor dels visitants, es el bagatge d'ambdós conjunt; aquesta diferència de punts pot ser revertida en cas de victòria espanyolista.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

ESPEREM QUE EL FILIAL ESPANYOL TINGUI AVUI UN BON RESULTAT A LA SEVA VISITA A BENIDORM, ESPEREM
QUE SIGUI UNA VICTÒRIA PERQUÈ PODEM SORTIR DE LES ÚLTIMES POSICIONS I ENS POSEM A PROP DEL PLAY-OFF
DE 2 A. ESPEREM QUE EL JUVENIL B GUANYI A HOSPITALET PERQUÈ ENCARA TENIM ESPERANCES DE GUANYAR LA
LLIGA.
JOSE CARRERA CARRERA

Anònim ha dit...

Hola Contertulios Bolggs:Que tal, de moment a la front, com es natural 1-0 el B.
La resta encara no ho sé espero noticies del corresponsal, sense sou, del nostre amic Josep ma.
La resta, esperem que millor que aquests.
Del jugador del B, delanter Centre, que hara no recordo el seu nom, està lesionat o que el que?.El de Tarragona.
Salut i força Espanyol.
Figot47

Josep Maria ha dit...

Hola amics. El davanter a qui es refereix Figot 47 deu ser, Miquel Palanca. Està lesionat, o al menys ho estava la setmana passada quan era presenciant l'encontre del juvenil A a Sant Andreu i ens va dir que patia una tendinitis (o quelcom així, que en qüestions mèdiques no hi entenc).

Amb el B, tocarà patir tota la temporada. A sobre encara li treuen jugadors...
Salutacions.

Anònim ha dit...

Hola: Gràcies Josep Ma.Efectivament era Palanca.Si està lesionat res a dir si no, no ho entenc?.
Menys mal, que la sort avui l'ha tingut l'Espanyol SOM TERCERS i res, Visca L'Espanyol.
Salut i força.
Figot47




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M