diumenge, 27 de gener del 2008

FUTBOL BASE:
ALEVÍ 4 GIRONA 0

Amb gols de tres (Gastón, Gabriel, Aitor) dels quatre golejadors que van derrotar dijous al conjunt del Aspire de Qatar al CAR de Sant Cugat per 4-2 (Gastón, Jack, Aitor i Gabriel), l’ Aleví A del RCD Espanyol ha derrotat al Girona, equip que ja el va vèncer en la primera jornada de lliga per un mínim 0-1.

Inici trepidant
Jack al primer minut ha superat al darrer defensa i porter, tot sol, xuta amb l’infortuni que la pilota colpeja a la base del pal esquer de la porteria.
Solament un minut després, el propi Jack dins l’àrea petita caça una pilota morta i xuta massa fluix i com si ho hagués volgut fer, al mateix lloc de l’anterior, malbaratant dues clares ocasions de gol que ja no disposarà al llarg del partit.

Torn per Gastón
El menut davanter argentí, que es va barallar per ell mitja Espanya futbolística, i que al RCD Espanyol no ha tingut serioses oportunitats de lluir, ahir amb la baixa del golejador Mula, va fer un recital amb dos gols d’autèntic crak.

El primer al minut 14, de xut creuat superant per l’esquerra al porter visitant. Set minuts després, el segon, tot un autèntic golás; engalta un xut des de més enllà de la frontal i es cola per el centre de la porteria ajustat al travesser, lluny de l’abast del meta gironí que poc podia fer per evitar la que ja pràcticament era la sentència del matx.

Juba va pogué ampliar l’avantatge en dues ocasions (una en mig dels dos gols) però no va pogué connectar l’esfèrica ben servida per Samper i en la segona també amb centrada del propi extrem que va fer també un gran encontre amb les seves pujades i centrades per la banda, va rematar fluix a porta.

El Girona al minut 23 va donar senyals de vida en atac, amb una doble ocasió, primer solucionada per Ivan, i el posterior refús, tret gairebé sota pals per un defensa espanyolista.

Albert, ha disposat també de dues ocasions gairebé al arribar al final dels primers trenta minuts de joc; la primer ha respost el meta visitant amb una bona intervenció, i en la segona a mig metre del pal no ha pogut baixar amb el cap la pilota i se li ha marxat fora en la mateixa boca de gol.

Gastón ha pogut fer el tercer després d’una gran jugada en la que després de varis retalls ha xutat buscant de nou l’escaire dreta de la porteria amb molta intenció.

A la segona part, es completa la golejada
El Girona ha començat fort i ha tingut de bon principi una bona ocasió en la que el meta espanyolista ha solucionat perfectament la situació.

Després d’una estona de domini visitant, un embolic dins l’àrea gironina ha acabat amb un defensor traient la pilota sota pals. Jack molt absent del partit després dels dos pals al inici de l’encontre, ha pogut marcar amb un xut des de la frontal que s’ha marxat fregant l’escaire de la porteria gironina.

Gabri ha fet el tercer sentenciat el partit al aprofitar una bona centrada de Jack, i al minut 17 de la segona part, Aitor tot sol dins l’àrea ha controlat i ha afusellat al porter que no ha pogut fer rés per evitar-ho.

Amb un llançament de Jack per sobre el travesser i amb un Girona que no ha inquietat més la porteria espanyolista s’ha arribat al terme del partit amb un resultat clar per part de l’equip d’Albert Villarroya davant un Girona que ha plantat cara al primer temps, però que rés ha pogut fer un cop l’Espanyol ha adquirit avantatge en el marcador.

RCD Espanyol: Ivan, Navarrete, David Villanueva, Pablo, Brunet, Genís, Juba, Albert, JAck, Gastón, i Marc. A la segona part la resta de la banqueta.

Gols: 1-0 Gastón, 2-0 Gastón,. 3-0 Gabri, 4-0 Aitor.