dijous, 31 de gener del 2008

COMENTARI: JUGADORS CEDITS.

Foto d'arxiu:
José Zamora, marxa cedit a l'Eibar.


Al RCD Espanyol B sembla li sobren els jugadors i més tenint en compte la seva “còmoda” posició a la classificació (a un punt dels descens).

Si fa uns dies va ser cedit al CE Europa, Xavi García (màxim golejador la temporada passada al Juvenil de Divisió d’Honor), es va dir que per l’arribada procedent del Rácing Ferrol del jugador cedit, De Pablos, ara el torn ha estat per Oscar Reyes que ha estat cedit al Real Madrid C amb més que probable opció de compra que es reserva el conjunt blanc segons s'ha especulat en diversos mitjans de comunicació, i avui la web oficial del club ha anunciat que José Zamora se’n va cedit a la SD Eibar.

Esperem que aquestes cessions siguin per bé dels jugadors en qüestió i que tornin per triomfar al RCD Espanyol i sobre tot que no repercuteixi negativament en la sort del filial blanc i blau que travessa una delicada situació tot i que el senyor Joan Francesc Ferrer no ho vulgui admetre. La inexperiència dels joves valors espanyolistes en una categoria tant exigent com és la Segona Divisió B, els equips gairebé professionalitzats als que s’enfronta el conjunt filial perico, i la tremenda igualtat que hi ha en la classificació amb un munt d’equips a un partit de diferència, sembla que no aconsella gaire desprendre’s de jugadors que pugui minvar el potencial de l’equip en aquests moments. Però la decisió està presa, i hem de confiar amb els tècnics que per això hi son i son els màxims responsables del tema.

Recordem que també en el juvenil s’ha cedit a homes com Macalou Guimba, (Talavera) o els casos de Toni Cunill (fa més temps) o de l’anglès George que no comptaven amb minuts en l’equip de Perarnau. Ara molts dies, amb les baixes per diferents lesions i alguns jugadors convocats per Rubi (Savall, Álex, etc.) el tècnic Perarnau ha tingut que tirar d’homes del Juvenil B, com els romanesos Dino i Max, o el cas d’Oscar Sielva. Allà (en el juvenil), la situació era diferent; l’equip és líder amb una plantilla ample i s’ho podia permetre, es més, aconsellava la situació donar sortida a homes que menys minuts tenien, com ha succeït amb Roman Golobart en el Juvenil B, en edat cadet encara. Però el cas del filial, i amb el descens a un sol punt, és una altre història.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

HOLA ÉS UNA VERGONYA EL QUE ESTÀ FENT LA NOSTRA JUNTA DIRECTIVA EN FRONT DE L'ESPANYOL B, ESTANT TALLANTS LES ALES ALS NOSTRES PERICOS, SEMPRE QUE HI ALGÚ JUGADOR BO EL CEDEIXEN I ELS QUE QUEDEN QUASI SEMPRE TENEN MALA PUNTERIA, A MI EM SEMBLA QUE ES UN COMPLOT PERQUÈ L'ESPANYOL NO VOL QUE PUGI EL NOSTRE FILIAL DE CATEGORIA.
SALUTACIONS.
JOSE CARRERA CARRERA

Anònim ha dit...

Una verguenza, un atropello en toda regla, cedemos jugadores para que luego no juegen. El objetivo es claro no quieren que se ascienda, (no hay presupuesto ni dinero) pero lo que no puedo digirir es que se quiera descender y esto si que es grave.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M