dissabte, 10 de març del 2007

LA JORNADA

Dissabte 10 de Març 2007

CIUTAT ESPORTIVA

Espanyol B – Villajoyosa CF.
1-2

Cadet B – C. Gimnàstic Manresa 5-1
Infantil A – FC. Barcelona 3-2
Aleví B – U.E. Rubí
4-0

Benjamí C – C.E. Valldemia Maristes 4-3
Pre Benjamí – UD At. Gramanet
0-2

Cadet Femení –Unificació Ciutat Meridiana (Suspès per incompareixença del rival)

DESPLAÇAMENTS

CE Jàbac Can Jofresa – Juvenil B. (Mpal. Les Palmeras, Terrassa) 3-6
CF Cubelles – Cadet A. (Josep Pons Ventura, Cubelles) 0-5
Fundació P. CE Júpiter – Infantil B (Mpal la Verneda) 2-4
CF Terrassa –Benjamí A (Mpal. Las Palmeras, Terrassa)
1-6

CD Blanes –Benjamí B (Mpal. de Blanes, nº 1) 3-3
Escola Esp. Guineueta –Infantil A femení (Compleix Esp. La Guineueta)


Diumenge 11 de Març

CIUTAT ESPORTIVA

Femení A – IAWG.Transportes Alcaine 7-0
Infantil Femení B – Manresa CE 7-2.

DESPLAÇAMENTS

CD San Francisco – Juvenil A. (Mpal. Son Fuster, Palma de Mallorca) 1-0
U.D. Collerense – Femení B (Mpal de Coll d’en Rabassa, Palma de Mallorca)
3-2

C.F. Riuprimer – Aleví A (Mpal. El Rieral, Sta. Eulalia de Riuprimer) 0-3

ATLETISME:
CAMPIONAT D'ESPANYA DE CROS INDIVIDUAL A CÀCERES.
CROSS INTERNACIONAL D'ANDORRA.




divendres, 9 de març del 2007

PARTITS MÉS INTERESANTS A SADRIÀ

FOTO: josep maria. L'infantil intentarà plantar cara i guanyar el derbi.



Demà a les quatre de la tarda, tindrà lloc el partit que pot decidir el títol de la Divisió d’Honor Infantil.
Espanyol i Barça s’enfronten en un partit que pot marcar la sort de la lliga, ja que ambdós conjunts estan separats per tres punts de diferència que son els que l’Espanyol va perdre en el partit de la primera volta en terreny culé. Allà els blaugranes van guanyar per un resultat mínim d’un gol a zero, però que li ha donat l’avantatge suficient per encapçalar la classificació fins avui.
Com el gol average general es clarament desfavorable als nois de Josep Olivé i pràcticament insalvable, per pogué desbancar als culés del primer lloc s’haurà de guanyar per dos gols de diferència.
Difícil papereta, però no imposible...


Dissabte, després del partit del derbi infantil, tindrà lloc l’encontre del filial de Segona B, davant la Villajoiosa, partit que s’avança per pogué preparar millor el matx pendent davant la UE Lleida suspès en el seu moment per el luctuós esdeveniment de l’assassinat del gerent lleidatà.
El Villajoyosa Club de Fútbol, ocupa la setena posició amb només dos punts més que el filial blanc i blau, i ha guanyat 10 partits, 8 d’empatats i 8 derrotes. Ha marcat 23 gols i n’ha encaixat 25. Però compta ! fora del Nou Pla, els registres son bons: quatre victòries i tres empats .
Els antecedents a aquest partit son de dos victòries espanyolistes a les temporades 2003/04 (2-1, jornada 16ena.) i 2004/05 (2-0, jornada 27ena.).
Al capítol de baixes dels pericos cal afegir-hi a Bussy per la lesió al pòmul.



Foto d'arxiu: josep maria.

El femení del RCD Espanyol després del matx – entrenament del dimecres on va guanyar a la Fontsanta –Fatjo per 0-14, i després de l’aturada de la Superlliga per els compromisos amb les respectives seleccions catalanes torna la competició a Sadrià, on el Transportes Alcaine, últim a la classificació amb només 12 punts, intentarà al menys no sortir golejat de Barcelona. Ha guanyat 3 partits, 3 empats i 13 derrotes.(14-35 és el bagatge negatiu anotador).


El Transportes Alcaine (club fundat en 1996), es va reforçar en aquest mercat d’hivern amb els fitxatges de Bárbara Chagas del Sao Paolo brasiler, i Sannah Malaska, una finlandesa amb unes condicions físiques bastant importants, tot i que fins ara no han demostrat gran cosa, i la finlandesa va ser fitxada amb contracte de temps parcial fins a març, i a sobre a l’abril ha de reincorporar-se al seu equip propietari, (HJK Helsinki).

El que si que és un perill per els rivals, és la tornada als terrenys de joc de Verónica Buquete, després de la lesió que la va tenir apartada a la internacional durant varis mesos, i que juntament amb la lesió de la davantera Charo Ramos va fer ressentir-se i molt al conjunt aragonès, de Nico Pedraza.


Porteres
1 ANDREIA Sutarque (Estudiantes) (Brasil)
24 DIANA MILLAN Dubón

Defenses
3 LETICIA Carballal Minués (Juventud de Aguiño)
4 NOELIA Marqueta
5 EMILY Alves (BRA) (Santos)
6 SUSANA Palmero
17 RAQUEL Peligero Torres
21 EVA ABAD Reche
23 Marta Benito Solanas “BENI”

8 SIRA Abad Reche
9 CONCHIta Domingos Monserrate
10 JANA Lozano
15 SILVIA Messeguer Bellido
16 LARA Pardina

7 Laura Folch
11 VERONICA Boquete Giadans
19 LEIRE Lozano Navas
18 CHARO Ramos ( Juventud de Aguiño)
25 Bárbara Chagas BRA (Vasco da Gama) Gener 07


0-0, MONTJUÏC DICTARÀ SENTÈNCIA.


0-0


Montjuïc decidirà.

L’Espanyol continua imbatut a la Copa de la UEFA, al empatar a zero en un mal partit a Tel-Aviv davant el Maccabi Haifa, al partit d’anada dels vuitens de final.

D’entrada dir, que el conjunt israelià s’ha mostrat com un conjunt molt ordenat, disciplinat, dur al límit del reglament, i recolzat per un públic entregat al seu equip que omplia l’estadi Bloomfield de Tel-aviv.

Ernesto Valverde ha alineat a Lacruz i Chica en els laterals, ja que David García ha estat baixa en els darrers dies, i en el doble pivot ha destacat la sorprenent tornada d’un Iván de la Peña que sortia d’una lesió, formant parella amb Moisés. Els demés, els de sempre en partits de competició continental.

Els locals han sortit molt forts i motivats, semblava que duien una marxa de més en comparació amb la lentitud dels homes de Valverde, que es veien molt pressionats. Colauti ha posat a prova a Gorka ja en els primers moments, amb un llançament que el navarrès ha blocat bé. La entrada que ha sofert Rufete de Swan (i que l’àrbitre croat, no ha amonestat, tot i ser mereixedora de groga i quelcom més) era ja la mostra clara del nivell de motivació que estava exhibint el conjunt hebreu.

Al quart d’hora, té lloc la primera jugada de perill blanc i blava: Una pilota deixada per Moha queda morta a l’angle esquerra de l’àrea i tal com li ve Luís García i Dadidovich es llueix enviant la pilota a còrner. Els israelians ho proven de tots els llocs, i els trets de Colautti, de Dirzeu o de Rafaelov surten molt desviats dels tres pals de la porteria de Gorka. Per part perica, és Rufete qui culmina una bona jugada d’atac amb un pèssim remat que surt bastant desviat.

A falta de sis minuts per engegar el camí dels vestidors, l’Espanyol té la segona oportunitat molt clara, de aconseguir el gol que el posés per davant en el marcador. Una falta per l’esquerra, centrada molt tancada per Luís que Dadidovich treu com pot i la pilota cau a Lacruz que davant l’oposició del defensa i mig caient-se remata com pot i la pilota (amb el porter descol·locat) surt un pel massa elevada per sobre del travesser.

L’Espanyol no ha sabut aprofitar els pocs contracops que ha portat a terme, sempre la imprecisió en la última passada o el individualisme i lentitud dels homes de davant en el metres finals han impedit pogué gaudir de més jugades que les poques esmentades.

La segona part l’Espanyol ha millorat quelcom, més per que el Maccabi ha afluixat el molt fort ritme que duien, que per mèrit dels de Valverde.
Rufete no pot rematar en condicions una centrada molt passada de Moha al minut 48, i Boccoli posa la rèplica amb una centrada –xut molt tancada que se’n va fora, després que Harazi li hagués robat la cartera a Chica.

Iván de la Peña dona senyals de vida i en el 52’, dona una passada amb molt perill a la frontal, (al lloc on fa mal, el càntabre) però Pandiani no pot rematar i Moha de cap tampoc aprofita l’ocasió. Sortosament per el conjunt català, Colautti posa malament el cap a l’hora de rematar una precisa centrada de Boccoli que duia molt de perill per la integritat del marc defensat per Iraizoz.

Al 62, Moha disposa de la tercera i pràcticament última ocasió mitjanament clara del conjunt espanyolista. La centrada de Rufete, acaba als peus del marroquí, però el mal control fa que perdi l’angle i el seu llançament es passeja per alt horitzontalment per la porteria sense que la pilota entri ni sigui rematxada per ningú.

La rèplica israeliana, ve a peus del lateral esquerrà Magrashvil que supera a Lacruz, però la jugada acaba amb un remat molt dolent de Rafaelov, després de ser refusada en primera instància per la defensa espanyolista que ha estat molt segura durant el partit.
Al 76, el col·legiat invalida una jugada de Colautti que acabarà en gol, per posició anti reglamentaria (molt clara) del davanter local.

Valverde havia fet entrar a Costa, que ha contribuït a donar més estabilitat al mig del camp, però també ha anat perdent pistonada el conjunt de Valverde a l’hora de crear joc, i ni les entrades de Riera per Moha o de Coro per Luís han pogut millorar les prestacions ofensives de l’equip. Per cert, Costa ha tornat a sortir com sempre, ja que als vuit minuts ja ha tornat a veure una cartolina groga, i Riera ha tingut molta més sort, ja que s’ha tornat a jugar una vermella en un cop de colze sense pilota, en un frec a frec amb el seu marcador, i per sort l’àrbitre no ha vist o no ha volgut complicar-se la vida.

Al final, jugades d’una porteria a l’altre, però sense gaire criteri, Magashvili ha penetrat però ha creuat per sobre del travesser, i Dirzeu que ha donat una passada a Boccoli que a xutat a les mans de Gorka, han sigut els darrers ensurts d’un Espanyol que avui no ha lluït tal com ens tenia acostumats en competició continental. Bé es veritat que l’asfixiant joc dels israelians i la falta de velocitat i precisió en alguns homes pericos han possibilitat que s’hagi acabat el matx amb idèntic resultat que s’ha començat.
Ara tot queda pendent del partit de tornada. Montjuïc decidirà, i esperem que ara no hi hagi cap excusa per part dels socis per estar amb l’equip. Ens juguem massa...


FITXA TÈCNICA


Maccabi Haifa: Nir Davidovich, Alon Harazi, Dekel Keinan, Haim Magrashvili, Anderson, Boccoli, Swan, Dirceu, Rafaelov (Gazal m.85), Colautti, Katan (Arbeitman, m. 70)

RCD Espanyol; Gorka (8), Lacruz (6), Chica (8), Jarque (8), Torrejón (8), Moisés (5), De la Peña (6) (Costa, m.61) (5), Moha (6)(Riera m.74) (4), Rufete (7), Luís García (5) (Coro m.84) s.c., Pandiani (4)

Àrbitre; Ivan Bebek, col·legiat croat. Ha mostrat targetes grogues a Swan (m.24), a De la Peña (m.39), Dirzeu X. (m. 61), Costa (m.70), Moisés (m.83)

Incidències: Estadi Bloomfield de Tel Aviv (Israel). Partit corresponent a l’anada dels vuitens de final de la Copa de la Uefa. Primera vegada que el RCD Espanyol juga a Israel en partit oficial, ja que la temporada passada va ser a partit únic a l’Olímpic en la lligueta de la fase de grups en front el Maccabi Petav.



El millor de l’encontre; DANIEL JARQUE. Junt amb la resta de la defensa i el propi Gorka han complert amb l’objectiu de no encaixar cap gol, tot i que l’aspecte ofensiu de l’equip no ha estat comparable amb altres participacions del conjunt català.


FOTOS: rcd espanyol, arxiu josep maria.

dijous, 8 de març del 2007

GOLEJADORS

PRIMER EQUIPESPANYOL BJUVENIL A
TAMUDO10YAGÜE8XAVI18
LUÍS GARCÍA 8ZAMORA6JESÚS B.10
PANDIANI 3ÁNGEL5QUIQUE9
RIERA1DE PABLOS4CHARLY8
MOISÉS1BUSSY3JOSÉ "CANARIO"7
JÔNATAS1PALANCA3ALBERT GARCÍA4
RUFETE1JUANMA2CARLOS RUÍZ2
CORO1FEDE1RICARD 2
COSTA1PEDRAZA1JUAN1
DIDAC1GUILLEM 1
FRAN 1
ZAMORA1
G.CORNELLA1
JESÚS GARCÍA1
VICTOR RUÍZ1
JUANJO 1


JUVENIL BCADET A CADET B
CHULI9ÁLVARO28SANI19
LUCAS7QUIQUE A.18GABRIEL12
LLUIS CROUS7OSCAR SIELVA10ROMÁN G.9
SERGIO GINÉS 7ÁNGEL M.5PABLO7
ORIOL SANS 5CABALLÉ4EDU7
MARC DE VAL4ADRIÀ TUNEU4MIKI4
CARLOS3JULI4ANTONIO4
TONI 2MANU MOLINA3RAUL3
SADDIK2ADRIÀN PEREZ3GERARD3
ALBERT2ALEX RODR.2ALEX. PLA3
GEORGE1JUANJO2ALBERT B.2
CURRO1ALVARO VEGA1JORDI AMAT2
JESÚS1ALBERT MOZO1JAN2
ORIOL R.1XAVIER M..1


INFANTIL AINFANTIL BALEVÍ A
JOAN ANGEL13OSCAR MEDINA13JACK13
RUFO11ARTURO7JAFFAR13
XAVI SOLÉ10LUCHO6PACO10
CRISTIAN8CASADO6JORDI CANO11
GIL7AITOR5JUAN PABLO9
XAVI LACAMB.6ALEX5IU RANERA8
IVAN GARCÍA5O.ARROYO4SERGIO G.7
DIEGO3ALBARRÁN2MARTÍ R.7
ALEIX3XAVI1MIQUI3
JORGE2CARLES1SERGIO COLL2
IVAN TRIPIANA1GERARD FONT1MARC GELMÀ2
HÉCTOR1JOSÉ MANUEL1ORIOL VILÀ2
MARC MOLINA1EDU2
DAVID1RAUL2


ALEVÍ BFEMENÍ AFEMENÍ B
ALEX MULA16ADRIANA21RAQUEL CORRAL14
ALBERT8MARTA CUBÍ10MARTA C.12
GABRIEL7SARA7RECHE5
AITOR6CAROL5GEMA PACHECO4
PABLO6TORREJÓN5NATALIA R.4
MIQUI POVEDA6NOEMÍ3ANNA T.4
CARLOS M.4ANNE1ANDRINO 3
MARC G. 3AIDA1DEBORA3
ROGER2RAQUEL CAB.1CARME2
NAVARRETE2RAQUEL CORRAL1SILVINA2
DAVID V.1LAURA FALCES1KENTI2
PATRICK1

dimecres, 7 de març del 2007

CLASSIFICACIONS FUTBOL 7

CLASSIFICACIÓ PREFERENT GRUP 1è

CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 FC BARCELONA 2160200113314
2 RCD. ESPANYOL 2158191113922
3 UD AT.GRAMANET-M.215317228833
4 C. GIMNÀSTIC MANRESA 214514357038
5 C. MERCANTIL 214113266859
6 CE. MANRESA 213912367038
7 CF CUBELLES 21308675358
8 EC GRANOLLERS 21267593943
9 EF. GAVÀ212682114053
10 JÀBAC CA'N JOFRESA212271133266
11 FP. E. TERRASSA FC 212156104770
12 ESCOLA F. SABADELL 212163123060
13 C. NATACIÓ TERRASSA211435133565
14 E.F. PRAT BLAUGRANA 211233152264
15 UE CASTELLBISBAL 218221722119
16 MARTORELL ASSOC. ESPOR.216201924110


CLASSIFICACIÓ PREFERENT GRUP 2ón


CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 UDA GRAMANET "B" 214915428441
2 CD BLANES "A"214715248944
3 FP SÁNCHEZ LLIBRE "A" 214514349547
4 GRANOLLERS "B"214514348346
5 CF SANT CUGAT ESPORT "A"214213357240
6 CE EUROPA 213913086640
7 MARTORELLES "A" 213912365244
8 RCD ESPANYOL "B"213210296768
9 SANT GABRIEL"A" 2131101106262
10 CF BADALONA "A"21288494244
11 FC BARCELONA "B" 212891115560
12 P.BARCELONISTA S. CELONI 212783106667
13 CE LLIÇÀ DE MUNT "A"211132163172
14 FUNDACIÓ PR. JÚPITER 211031173896
15 FC. PALAU SOLITÀ I PLEG.219301824102
16 CERDANYOLA MATARÓ "A"21512182780


CLASSIFICACIÓ BENJAMÍ PRIMERA DIVISIÓ GRUP 5è

CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 UE SANT ANDREU "A"2259192112523
2 ROCAFONDA C.F."A" 215016236934
3 CD PREMIÀ "A"224815347632
4 PREMIÀ DE DALT "A"224414267943
5 RCD ESPANYOL "C"2141132610350
6 UE VILASSAR DE MAR "A" 224012467960
7 BLANES "B"213812275944
8 JUVENTUS, AC. "A" 213410474345
9 UD. CIRERA "B"2230100125650
10 VALLDEMIA MARISTES "A"2230100126765
11 MASNOU AT. "A" 21297865652
12 UD AT.GRAMANET-M."D" 212783105458
13 MASNOU CD. "A"222271144554
14 CF BADALONA "B"211132163582
15 CD MONOPOL "A"21101202499
16 CE ARENYS DE MUNT(retirat 2ªv)0000000


CLASSIFICACIÓ PRE BENJAMÍ GRUP 1er.

CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 RCD. ESPANYOL175117002088
2 UAT.GRAMANET MILAN1744142114821
3 CF BADALONA1743141210716
4 SANT GABRIEL1733110611439
5 Pª .BARC. CINC COPES 173110168647
6 VILA OLÍMPICA. C.E.173010078735
7 CF. LLOREDA 17268278149
8 FP CE JÚPITER 15258167952
9 U.E. SANTS16196196978
10 UNIFIC. BADALONA SUD151550103288
11 CD CARMELO169301331144
12 CE. Pª BARCEL. BARCINO166201419116
13 U.D. ALBINENSE-70176201520179
14 CE APA POBLE SEC16310159218


CLASSIFICACIÓ CADET FEMENÍ GRUP 1er.

CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 FC BARCELONA1957190015520
2 RCD ESPANYOL1949161211520
3 F.ESP. AT. VILAFRANCA 193510545342
4 CE EUROPA 19329555643
5 FF TORROELLA 193110184947
6 SANT CUGAT ESPORTS 19299284843
7 CE. BASE OLERDOLA 19268293750
8 CE SABADELL192372103842
9 CF REUS 2002 18215674957
10 VILANOVA I LA G.1912401526100
11 UNIF. CIUTAT MERID.1851215668
12 CF AT. RIUDEPERES195121618118


CLASSIFICACIÓ INFANTIL FEMENÍ BASE GRUP 1er.

CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 EUROPA, CE 15401311856
2 RCD ESPANYOL164013121428
3 SANT GABRIEL 1436120210311
4 IGUALADA CF153311046620
5 ESC.ESP. GUINEUETA15279064137
6 FE AT. VILAFRANCA15186094455
7 FC SANTBOIÀ171132122593
8 CF VILANOVA I LA G. 14913102175
9 ESPARRAGUERA 166201414120
10 EFO 87, CF154111311127


CLASSIFICACIÓ INFANTIL FEMENÍ BASE GRUP 2ón

CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 RCD ESPANYOL "B"1947152211719
2 CE SABADELL194615139524
3 ENFAF 184615129838
4 MAURINA EGARA "C"193912344323
5 ESC. F. BARBERÀ AND. 183611345959
6 SANT CUGAT ESPORTS.183010083429
7 MIRASOL-BACO UNIÓN 192372103653
8 MANRESA CE191853113150
9 CERDANYOLA DEL V. "D" 191651133777
10 F.E. AT. VILAFRANCA191442132779
11 E F. BONAIRE 18620161077
12 BELLAVISTA MILAN19512162484

BASE FEMENINS

foto: josep maria

Partit sense color el que el RCD Espanyol Infantil A femení i At. Vilafranca van disputar diumenge al matí al camp de futbol 7 de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. El conjunt entrenat en aquesta ocasió per Ricard Ribes (Marta Cubí era amb el combinat català Sub 25) va dominar el partit des del principi fins al final, i a mida que anaven passant els minuts la superioritat es anava plasmant en el marcador, fins arribar al 9-0 definitiu.

RCD Espanyol; Natalia, Ariadna, Alltmann, Mikaela, Marta, Sara, Andrea Cabrera.De la Fuente, Maria, Mireia, Rius, Alexia, Claudia.
Gols: 1-0 Sara, 2-0 Marta, 3-0 Mikaela, 4-0 Andrea de la Fuente, 5-0 Andrea de la Fuente, 6-0 Alexia, 7-0 Andrea Cabrera, 8-0 Mireia, 9-0 Mireia.

Per la seva banda, el conjunt Infantil B femení va guanyar a l’Escola de Futbol Andalucia Barberà per un contundent 0-6 en un partit que van dominar per complert i que les periquites van estavellar quatre pilotes als pals de la porteria del conjunt local (cinquè classificat). Tot i tenir quatre baixes, això no va ser impedint per el triomf de les jugadores de José Manuel Reina.

RCD Espanyol: Mireia, Carla, Andrea, Marina, Anna, Genma, Esmeralda, Alba, Andrea.
Gols: Anna (3), Carla (2), Alba (1)

L’equip cadet va guanyar per 0-3 al Base Olerdrola, malgrat que l’equip espanyolista ja sols ha de pensar en el Campionat de Catalunya, ja que a la lliga tot és dat i beneït.

dimarts, 6 de març del 2007

AGENDA FUTBOL BASE I FEMENINS

¡ You'll never walk alone !


foto: josep maria. El juvenil B va golejar diumenge al Badalona

Amistós dimecres 7 de Març
Sant Ildefons de Cornellà. Dia de la Dona treballadora.
18:30 h. Cadets femenins: UE Sant Ildefons -RCD. Espanyol 0-6
20:00 h. Fontsanta Fatjó - Femení A RCD Espanyol 0-14

Dissabte 10 de Març 2007

CIUTAT ESPORTIVA

Espanyol B – Villajoyosa CF. 18:00 hores
Cadet B – C. Gimnàstic Manresa 12:00 h.
Infantil A – FC. Barcelona 16:00 h.
Aleví B – U.E. Rubí 14:30 h.
Benjamí C – C.E. Valldemia Maristes 15:30 h.
Pre Benjamí – UD At. Gramanet 16:45 h.
Cadet Femení –Unificació Ciutat Meridiana 18:00 h.

DESPLAÇAMENTS

CE Jàbac Can Jofresa – Juvenil B. (Mpal. Les Palmeras, Terrassa) 18:45 h.
CF Cubelles – Cadet A. (Josep Pons Ventura, Cubelles) 12:45 h
Fund. Priv. CE Júpiter – Infantil B (Mpal la Verneda) 10:15 h.
CF Terrassa –Benjamí A (Mpal. Las Palmeras, Terrassa) 10.00 h.
CD Blanes –Benjamí B (Mpal. de Blanes, nº 1) 12:00 h.
Escola Esp. Guineueta –Infantil A femení (Compleix Esp. La Guineueta) 10:00 h.


Diumenge 11 de Març


CIUTAT ESPORTIVA

Femení A – IAWG.Transportes Alcaine 12:00 h.
Infantil Femení B – Manresa CE 9.30 h.


DESPLAÇAMENTS

CD San Francisco – Juvenil A. (Mpal. Son Fuster, Palma de Mallorca) 12:00 h.
UD.Collerense – Femení B (Mpal.de Coll d’en Rabassa,Palma de Mallorca)12:00 h.
C.F. Riuprimer – Aleví A (Mpal. El Rieral, Sta. Eulalia de Riuprimer) 10:30 h.


Del 11 de març al 16 de Març, el Cadet A, disputarà un torneig a Qatar, per enfrontar-se al Aspire, conjunt que ens va visitar a la nostra Ciutat Esportiva fa unes setmanes.

DIJOUS: MACCABI HAIFA-ESPANYOL










El Maccabi Haifa, (מועדון כדורגל מכבי חיפה) rival del RCD. Espanyol als vuitens de final de la Copa de la UEFA, va ser fundat en 1913, quan encara aquell territori era una colònia anglesa. El seu estadi és el Qiriat Eliezer de Haifa, inaugurat en 1956 i amb capacitat per 14.000 espectadors, malgrat que en competicions europees està jugant en Bloomfield Stadium Tel-Aviv, per la situació de falta de seguretat en la zona.

Ha guanyat deu vegades la lliga d’Israel (Ha’Al): 1983/84 , 1984/85 , 1988/89 , 1990/91 , 1993/94 , 2000/01 , 2001/02 , 2003/04 , 2004/05 , 2005/06. i cinc vegades la Copa de Israel: 1991, 1993 , 1995, 1998.
Destacar que es l’actual campió de les tres últimes edicions del campionat hebreu.



PLANTILLA

Porters
N° Nom Nacionalitat
1 Nir Davidovich ISR
22 Tom Al Madon ISR
44 Amir Edri ISR

Defenses
2 Islam Kanan ISR
3 Alon Harazi ISR
4 Arik Benado ISR
6 Adoram Keise ISR
14 Eyal Meshumar ISR
18 Haim Magrashvili ISR
19 Rafael Olarra CHI
21 Dekel Keinan ISR
24 Mor Maman ISR

Mitjos
5 Xavier Anderson BRA
7 Gustavo Boccoli BRA
8 Abas Suan ISR
12 Maor Melikson ISR
15 Dirceu Xavir BRA
16 Tomer Hemad ISR
17 Ravid Gazal ISR
23 Baram Kayal ISR
26 Lior Rafaelov ISR

Davanters
9 Roberto Colautti ISR
11 Shlomi Arbeitman ISR
20 Yaniv Katan ISR
25 Maor Bar Buzaglo ISR
28 Eden Ben Basat ISR

President: Jacob Shachar
Entrenador: Roni Levy


CLASSIFICACIÓ
1.Beitar Jerusalem 44 Punts 23Partits (34 -16 gols)
2.Hapoel Tel-Aviv 42 punts 23 (37- 23 gols)
3.Maccabi Tel-Aviv 40 punts 23 (28-17 gols)
4.Maccabi Natania 36 punts 23 (23 -18 gols)
5.Ashdod SC 35 punts 23 (35 -31 gols)
6.Maccabi Petah Tikva 34 punts23 (23 -21 gols)
7.Maccabi Haifa 32 punts 23 (28 -32 gols)
8.Hapoel Kfar Saba 28 punts 23 (31 -30 gols)
9.Bnei Yehuda TA 26 punts 23 (23 -30 gols)
10.Haloak Amidar 21 punts 23 (19 -33 gols)
11.Maccabi Herzelia 18 punts 23 (24 -38 gols)
12.Hapoel Petah Tikva 13 punts 23 (16 -33 gols)

En el darrer encontre, el M. Haifa va perdre davant el Hakoah Maccabi Amidar (que era dels últims de la lliga per 1-2, amb gol de Masudi m.35 per part local. Dos empats havia assolit abans davant el H. Kfar-Saba (1-1, Masudi m.58 ) i davant el Maccabi de Tel-Aviv (0-0). La darrera victòria en lliga va ser en front el Happoel Petach-Tikva (0-2 Harazi m.37, Swan m.82), sense comptar es clar que entre mig va deixar fora als setzens de final de la UEFA al CSKA Moscou guanyant-ho per 1-0 després d’emportar-se un empat a zero de terres russes.

La lliga d’Israel consta de dotze equips. Des de que va obtenir la independència, l'Estat d'Israel, el Maccabi e Tel-Aviv es el conjunt mes guardonat amb 14 títols de lliga, el Maccabi Haifa, el rival dels pericos n'ha guanyat 10 i tres d'elles les últimes consecutives. 7 n'ha guanyat el Happoel de Tel-Aviv, 6 el Happoel Petah-Tivka, i 5 el Maccabi Netanya com a equips més importants.

Aquí us deixo un enllaç amb un video amb la història del Maccabi Haifa, amb el recordatori de les seves 10 lligues. És una mica llarg, però a qui li agradi veure gols, i saber una mica més de la història del futbol del país jueu, i més concretament del rival dels pericos es bastant bo:


http://maccabi-haifafc.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&id=6872

foto: web Maccabi Haifa.

Per part blanc i blava , Ernesto Valverde s’ha emportat tots els jugadors disponible, a excepció de Jônatas Domingos, que va desaparèixer sobtadament, sense que el Club sabés on era, i resulta que es troba a Brasil.

Ignoro si és tracta d’un jugador de qualitat (alguns canvis de ritme, i detalls se l’hi ha vist) però com a professional deixa molt, repeteixo, molt que desitjar. Ja és un cas repetitiu, entre “pèrdua d’enllaços”, “ mini depressions”, lesions i baixa forma, porta camí de acabar sent un segon Peixoto salvant les distàncies.
Tema molt greu, veurem quina son les determinacions dels responsables tècnics i executius del Club.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M