dilluns, 5 de març del 2007

EL JUVENIL CELEBRA EL TÍTOL AMB 8 GOLS.

El juvenil d’Oscar Perarnau ha celebrat amb l’honor i dignitat que mereixia l’ocasió, el títol de lliga amb una golejada que passa per ser la més elevada del que portem de campionat, davant un dèbil Manacor que ocupa plaça de descens i que molta feina tindrà a tenor del mostrat avui, per salvar la categoria.

El partit s’ha posat coll avall ja als primers moments. Quique ha donat el primer avis amb un fort tret que Jaume ha desviat a còrner en una gran intervenció. Però a la següent jugada, Xavi no perdona rematant creuat dins l’àrea un perfecte centre de Javi Cantero. Al minut quatre, Albert de perfecta vaselina estableix el segon. Ja estava virtualment guanyat l’encontre.

Sols un minut després una nova centrada de Javi Cantero que està demanant amb un gran joc oportunitats en superior categoria, Xavi deixa amb el cap morta la pilota en el punt de penal, i la rematada de Canario troba en l’últim instant les cames del porter. El mateix Xavi (màxim golejador de l’equip) xuta i Jaume desvia a còrner en una bona intervenció. Molts problemes per un desbordat Manacor que es veia impotent per frenar el vendaval espanyolista.

En el minut 22, té lloc la primera aproximació relativa i trenada del conjunt illenc, però Joan Carles cau en l’àrea i la jugada acaba sense conseqüències. Dos minuts després es Víctor qui té la primera intervenció.

Però era tot un miratge; el Manacor se les veia i desitjava per pogué frenar l’atac blanc i blau, i no estava per gaire més. Canario remata després de driblar a un defensa i el seu xut se’n va fora per molt poc, al pal esquer de la porteria visitant.

Jaume en situació molt apurada, evita el gol en un remat de Canario, després d’un centre de Quique. Quique inicia una jugada que acaba significant una pena màxima que el col·legiat Rubio Pérez no dubta en assenyalar. Canario el llença fent pujar al marcador el 3-0 definitiu en que ha finalitzat el primer temps.

La segona part ha acabat amb la poca resistència que els balears han pogut oposar. Als set minuts, un lliure directe llençat magistralment per Juanjo Ciércoles s’ha colat per l’escaire esquerra de la porteria visitant. Quique ha pogut fer el cinquè en un centre de Ricard que ha rematat de cap a boca de gol, i Jaume ha respost amb una gran intervenció. Sols un minut després Xavi superant per velocitat la defensa, i s’emporta la pilota amb el cap, i tot i que no aconsegueix en primera instància marcar, sense angle acaba afusellant al porter manacorí.

El propi Xavi ho intenta amb un xut que tal com li ve engalta, sortint per sobre el travesser. En el 69, un preciós gol: Juanjo habilita a Canario que veu avançat al porter i li col·loca una perfecta vaselina per l’escaire. En el 75, una paret entre Ricard i Xavi, acaba amb el remat creuat del lateral a la sortida del meta balear, a qui els minuts se li fan molt llargs. I en el temps ja arribant als noranta reglamentaris, una falta a la frontal que acaba estavellant-se en la tanca, i el rebuig li cau a Quique que no perdona aquest cop i estableix el definitiu 8-0.

Un gran partit, propi d’un gran equip. Però la temporada no ha acabat. Queden encara partits per pogué gaudir del joc d’aquest equip i en l’horitzó, un objectiu: Que caigui per primer cop a les mans del RCD Espanyol, la Copa de Campions Juvenils, que per dues vegades s’ha escapat a la final.

Fitxa Tècnica.
RCD Espanyol; Víctor, Ricard, Guille, Fran, Javi Cantero (Jesús m. 75’), Juanjo, Xavi, Carlos (Guillem Cornella m.59), Quique, Albert (Charly, m. 64’), Mendez “Canario” .

Manacor: Jaume, Bennassar, Alaminos, Enrique (Joan,m.36) , Tomeu, Xavi, Juan Carles (Pol m.60), Rafa, Serralta (Marc m. 57), Mira, Múñoz (Toni Nadal m.45)

Gols: 1-0 Xavi (m. 3), 2-0 Albert (m.4),3-0,4-0,5-0,6-0,7-0,8-0.

Àrbitre; Rubio Pérez. Ha mostrat targetes grogues a Guille, Juanjo, i als visitants Enrique i Rafa.

Incidències: Ciutat Esportiva de Sant Adrià, camp principal. Menys de mitja entrada. Poc públic per celebrar un títol que mereixia molta més assistència. Però es clar... si als partits europeus no hi anem... Els jugadors del Manacor van fer el passadís al campió de la Divisió d’Honor.