dimecres, 7 de març del 2007

BASE FEMENINS

foto: josep maria

Partit sense color el que el RCD Espanyol Infantil A femení i At. Vilafranca van disputar diumenge al matí al camp de futbol 7 de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. El conjunt entrenat en aquesta ocasió per Ricard Ribes (Marta Cubí era amb el combinat català Sub 25) va dominar el partit des del principi fins al final, i a mida que anaven passant els minuts la superioritat es anava plasmant en el marcador, fins arribar al 9-0 definitiu.

RCD Espanyol; Natalia, Ariadna, Alltmann, Mikaela, Marta, Sara, Andrea Cabrera.De la Fuente, Maria, Mireia, Rius, Alexia, Claudia.
Gols: 1-0 Sara, 2-0 Marta, 3-0 Mikaela, 4-0 Andrea de la Fuente, 5-0 Andrea de la Fuente, 6-0 Alexia, 7-0 Andrea Cabrera, 8-0 Mireia, 9-0 Mireia.

Per la seva banda, el conjunt Infantil B femení va guanyar a l’Escola de Futbol Andalucia Barberà per un contundent 0-6 en un partit que van dominar per complert i que les periquites van estavellar quatre pilotes als pals de la porteria del conjunt local (cinquè classificat). Tot i tenir quatre baixes, això no va ser impedint per el triomf de les jugadores de José Manuel Reina.

RCD Espanyol: Mireia, Carla, Andrea, Marina, Anna, Genma, Esmeralda, Alba, Andrea.
Gols: Anna (3), Carla (2), Alba (1)

L’equip cadet va guanyar per 0-3 al Base Olerdrola, malgrat que l’equip espanyolista ja sols ha de pensar en el Campionat de Catalunya, ja que a la lliga tot és dat i beneït.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M