divendres, 9 de març del 2007

PARTITS MÉS INTERESANTS A SADRIÀ

FOTO: josep maria. L'infantil intentarà plantar cara i guanyar el derbi.



Demà a les quatre de la tarda, tindrà lloc el partit que pot decidir el títol de la Divisió d’Honor Infantil.
Espanyol i Barça s’enfronten en un partit que pot marcar la sort de la lliga, ja que ambdós conjunts estan separats per tres punts de diferència que son els que l’Espanyol va perdre en el partit de la primera volta en terreny culé. Allà els blaugranes van guanyar per un resultat mínim d’un gol a zero, però que li ha donat l’avantatge suficient per encapçalar la classificació fins avui.
Com el gol average general es clarament desfavorable als nois de Josep Olivé i pràcticament insalvable, per pogué desbancar als culés del primer lloc s’haurà de guanyar per dos gols de diferència.
Difícil papereta, però no imposible...


Dissabte, després del partit del derbi infantil, tindrà lloc l’encontre del filial de Segona B, davant la Villajoiosa, partit que s’avança per pogué preparar millor el matx pendent davant la UE Lleida suspès en el seu moment per el luctuós esdeveniment de l’assassinat del gerent lleidatà.
El Villajoyosa Club de Fútbol, ocupa la setena posició amb només dos punts més que el filial blanc i blau, i ha guanyat 10 partits, 8 d’empatats i 8 derrotes. Ha marcat 23 gols i n’ha encaixat 25. Però compta ! fora del Nou Pla, els registres son bons: quatre victòries i tres empats .
Els antecedents a aquest partit son de dos victòries espanyolistes a les temporades 2003/04 (2-1, jornada 16ena.) i 2004/05 (2-0, jornada 27ena.).
Al capítol de baixes dels pericos cal afegir-hi a Bussy per la lesió al pòmul.



Foto d'arxiu: josep maria.

El femení del RCD Espanyol després del matx – entrenament del dimecres on va guanyar a la Fontsanta –Fatjo per 0-14, i després de l’aturada de la Superlliga per els compromisos amb les respectives seleccions catalanes torna la competició a Sadrià, on el Transportes Alcaine, últim a la classificació amb només 12 punts, intentarà al menys no sortir golejat de Barcelona. Ha guanyat 3 partits, 3 empats i 13 derrotes.(14-35 és el bagatge negatiu anotador).


El Transportes Alcaine (club fundat en 1996), es va reforçar en aquest mercat d’hivern amb els fitxatges de Bárbara Chagas del Sao Paolo brasiler, i Sannah Malaska, una finlandesa amb unes condicions físiques bastant importants, tot i que fins ara no han demostrat gran cosa, i la finlandesa va ser fitxada amb contracte de temps parcial fins a març, i a sobre a l’abril ha de reincorporar-se al seu equip propietari, (HJK Helsinki).

El que si que és un perill per els rivals, és la tornada als terrenys de joc de Verónica Buquete, després de la lesió que la va tenir apartada a la internacional durant varis mesos, i que juntament amb la lesió de la davantera Charo Ramos va fer ressentir-se i molt al conjunt aragonès, de Nico Pedraza.


Porteres
1 ANDREIA Sutarque (Estudiantes) (Brasil)
24 DIANA MILLAN Dubón

Defenses
3 LETICIA Carballal Minués (Juventud de Aguiño)
4 NOELIA Marqueta
5 EMILY Alves (BRA) (Santos)
6 SUSANA Palmero
17 RAQUEL Peligero Torres
21 EVA ABAD Reche
23 Marta Benito Solanas “BENI”

8 SIRA Abad Reche
9 CONCHIta Domingos Monserrate
10 JANA Lozano
15 SILVIA Messeguer Bellido
16 LARA Pardina

7 Laura Folch
11 VERONICA Boquete Giadans
19 LEIRE Lozano Navas
18 CHARO Ramos ( Juventud de Aguiño)
25 Bárbara Chagas BRA (Vasco da Gama) Gener 07





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M