dissabte, 7 de gener del 2012

L'ESPANYOL DECIDEIX EN EL PRIMER TEMPS










RCD Espanyol Juvenil “A”: 3 –Girona FC: 1


Efectivitat màxima.

El RCD Espanyol ha vençut aquesta tarda al Girona FC en partit de lliga corresponent a la Divisió d’Honor Juvenil disputat en el camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià, per 3-1 desprès que el conjunt de Dani Poyatos s’avancés amb un 3-0 definitiu. En el segon temps, el ritme dels espanyolistes ha minvat força i el Girona que ha obtingut el premi de perforar la bona defensa espanyolista amb un gol, tot i el seu millor joc, res ha pogut fer per reduir la diferència en el marcador. Amb aquest triomf el conjunt perico continua sent el líder de la categoria.

El partit s’ha disputat en el camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià, amb l’equip de gala per rebre a un Girona que està realitzant una gran temporada ocupant la tercera posició a la classificació. L’equip de Poyatos ha tingut una efectivitat total ja que cada cop pràcticament que ha gaudit d’una clara ocasió de gol, l’esfèrica ha acabat dins la porteria gironina.

Albert Miravent abans del primer quart d’hora ha obert el marcador culminant molt bé una jugada d’atac perica; El 6 espanyolista ha controlat una esfèrica molt bona i encarant al meta Andrés (avui el tècnic gironí no ha alineat al exespanyolista Nil Marín) l’ha superat amb un xut creuat lluny del seu abast.

L’Espanyol ha arribat amb molt perill a les immediacions del àrea gironina. Un ràpid contracop conduït per Rufo ha estat a punt d’acabar amb una passada de la mort a Brian, però un defensor gironí al tall ha evitat un nou ensurt pels visitants. No obstant, al minut 34, el quadre local ha fet pujar el segon gol al marcador quan una ràpida progressió per l’esquerra de Rufo acaba amb una precisa centrada per que Brian marqui sota pals a plaer tot sol.

Rubén Herraiz “Rufo” destacat avui no sol en aquesta assistència pel davanter Brian, sinó per que un minut abans del descans anotaria el tercer després d’una molt bona centrada de Gil per la dreta, pentina Brian, i la pilota li cau al propi Rufo que engalta una mitja volea que acaba dins la porteria. Un bonic gol que sentenciava el partit amb el permís d’un Girona que no llençaria la tovallola en cap moment. Però si quelcom té de virtuts aquest equip (que en té moltes), una d’elles és la sobrietat i solvència en defensa on fins les hores tan sols havia encaixat quatre gols en 16 partits.

Per tant, tasca ben difícil aixecar un advers 3-0 davant un Espanyol, tot i que el quadre gironí dominaria el segon temps en el que els espanyolistes de manera inconscient han aixecat clarament el peu de l’accelerador i una certa relaxació s’ha vist sobre el terreny de joc, coincidint amb que el Girona que ho ha intentat (la primera ocasió només començar el segon temps amb una rematada de cap fora a la dreta), i ha aconseguit marcar mitjançant Litus el seu únic gol del partit; els gironins se n’han anat amunt amb ganes i voluntat de posar-li les coses complicades al conjunt perico tot i la diferència abismal en el marcador.

L’autor del gol gironí ha disposat uns minuts després d’una bona oportunitat, però el seu remat ras se n’ha anat massa creuat a la dreta de la porteria defensada per Pau.

En ple domini visitant, ha tingut lloc una acció en la que una pilota cedida per un company al porter espanyolista ha sigut aturada amb la mà pel meta blanc-i-blau, Pau. El col·legiat no ho ha dubtat i ha xiulat el lliure indirecte dins l’àrea amb una superpoblada tanca defensiva dins l’àrea espanyolista. El llançament s’ha estavellat a la tanca i el posterior intent de Bonmatí també ha acabat sent rebutjat per un dels espanyolistes que han defensat aquesta situació dins l’àrea local.

Poyatos ha donat entrada a Roger Canadell a fi d’intentar fer-se més amb el control del joc en mans dels visitants. Però altre cop la jugada més perillosa a càrrec de Valentí amb un xut final també massa creuat. Els gironins no han tingut gaire bona punteria amb les seves rematades.

Roger Canadell rebent en llarg ha estat a punt de superar amb una vaselina la sortida del porter Andrés; el meta ho ha evitat en primera instància, però el migcentre espanyolista s’ha fet altre cop amb la pilota i ha estat derribat fora de l’àrea pel porter que ha vist la cartolina groga. La falta s’ha llençat sense conseqüències.

Arroyo ha salvat sota pals una rematada que duia camí de gol, després d’una erràtica sortida del meta Pau que no s’ha entès amb un company. En el tram final del partit, Albarrán s’ha situat com a lateral dret en substitució de l’esquerrà Aitor, anant a banda esquerra Arroyo.

Amb aquest triomf i la victòria del Barcelona a Manlleu, tot continua igual a la Divisió d’Honor Juvenil, amb els tres punts d’avantatge dels espanyolistes sobre els culers. El Girona amb la derrota d’avui, diu adéu ja a qualsevol aspiració de pogué plantar cara als dos grans d’aquesta categoria que es jugaran altre cop la lliga en un mà a mà presumiblement fins la darrera jornada.



Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Pau, Arroyo, Héctor, Duarte, Aitor, Miravent, Gil, Joan, Brian, Rufo i Josu.
Substitucions: Canadell per Josu, m. 71; Pablo De Castro per Rufo, m. 80; Albarrán per Aitor, m. 82; Adrián Ruíz per Gil, m. 86.

Girona FC: Andrés, Valentí, Bonmatí, Roura, Mas, Andoni, Jesús, Pons, Litus, Gerard i Marc. Substitucions: Sebas i Peti per Marc i Gerard, m. 60; Robert per Jesús, m. 71; Isma per Valentí, m. 81.

Àrbitre: Severiano Ramos Manzaneque, de la delegació de Tarragona. Cartolines grogues per part espanyolista a Aitor, Brian, Rufo i Josué, i per part visitant al meta Andrés, i a Jesús.

Gols: 1-0: Miravent, m.13; 2-0: Brian, m.34: 3-0: Rufo, m.44; 3-1: Litus, m.53.

Incidències:
Encontre corresponent a la 17ena. jornada de lliga del grup tercer de la Divisió d’Honor Juvenil disputat en el camp 3r. de la Ciutat Esportiva a fi de preservar la gespa degut a que demà juga el filial en partit de lliga davant l’AE Prat. Entre els responsables i tècnics del futbol base que han presenciat l’encontre, el màxim responsable del mateix, el conseller Antonio Morales. Temps assolellat, amb temperatura suau baixant progressivament en el tram final.


divendres, 6 de gener del 2012

RESULTATS I DESIGNACIONS ARBITRALS
FUTBOL BASE I FEMENINS

.
DESIGNACIONS
I
 RESULTATS

DIAHORA
EQUIP
EQUIP
ÀRBITRE
CAMP
8 D12:00Espanyol "B"AE Prat2-2Pere Barceló RocaC. Esp. Sadrià
7 S16:00Juvenil "A"Girona FC 3-1Severiano Ramos ManzanequeC. Esp. Sadrià
7 S17:00A.E. PratJuvenil "B"0-1Antonio Montes RodríguezMpal. Sagnier
7 S12:00Gimnàstic Tarrag.Cadet "A"1-1David J. Conejo RodríguezEst. Ortega Parejo
7 S12:00Cadet "B"U.D. At. Horta7-0Alex Gómez MenesesC. Esp. Sadrià
7 S18:00Infantil "A"E.F. Gavà6-0Joan Callao Díaz-CasanovaC. Esp. Sadrià
7 S16:30CE MercantilInfantil "B"1-1Pablo Horacio LlanosArrahona-Merinals
7 S11:30FC Sant Cugat EAleví "A"2-8Juan Manuel PinazoJaume Tubau
7 S14:30Aleví "B"Vic Riuprimer REFO4-3Alex Gómez MenesesC. Esp. Sadrià
.....
7 S14:30Benjamí "A"CD Premià de Dalt13-0Xavier Folch YesteC. Esp. Sadrià
8 D11:45Vic Riuprimer REFOBenjamí "B"3-2Sergi Martínez MartínezEl Rieral
7 S15:30Prebenjamí UE Sant Andreu3-0Jaume Utrilla MacarrónC. Esp. Sadrià
.....
8 D12:30C. At. MálagaFemení "A"0-5José Daniel Durán GarcíaJosé Gallardo
8 D10:00Femení "B" UE Sant Andreu1-0Fco. Javier Pazo MoraC. Esp. Sadrià
7 S20:00Femení "C"Sant Quirze Besora5-0Alejandro Aguiar MuñozC. Esp. Sadrià
8 D18:00CE Sant GabrielJuvenil-Cad. Fem.4-1Antonio García FernándezRuiz Casado
8 D11:30Cadet FemeníUE Sant Andreu7-3Tarek Benfouzi CarbonellC. Esp. Sadrià
8 D10:00P.B.B. La RocaInfantil A Femení0-18Ignacio Torrella FernándezC. Esp. Sadrià
8 D10:00Infantil B femeníF.At. Vilafranca7-2Antonio Miranda RodríguezMpal. La Roca V.
8 D10:00P.B.B. ViladecansBenjamí Femení0-11Santiago Gil MataNou Viladecans
.....
7 D12:15 RCD EspanyolFC Barcelona10-10Futbol Indoor. Torredembarra


EL CÓRDOBA LI REMUNTA A L'ESPANYOL
EN UN DESASTRÓS SEGON TEMPS (2-1)

Córdoba C.F: 2 – RCD Espanyol: 1

Es complica l’Espanyol l’eliminatòria en el darrers minuts del partit.

No s’ha iniciat gens positivament l’any per l’Espanyol. A Córdoba l’equip de Pochettino ha caigut per 2-1 deixant l’eliminatòria en l’aire després que l’Espanyol manés durant la major part del partit amb un marcador de 0-1. El col•legiat Undiano Mallenco, assenyalant un més que dubtós penal sobre el meta Kiko Casilla, i deixant en la mateixa acció al quadre català amb deu jugadors durant més de quaranta minuts, unit al mal joc dels blanc-i-blaus que no han sabut superar la força i la il•lusió del conjunt andalús esperonat pel seu públic i amb tot el dret de somniar també ells amb una classificació per quarts o ves a saber per semifinals, han acabat complicant-li l’eliminatòria a un Espanyol que haurà de vèncer per 1-0 o per més d’un gol de diferència en l’encontre de tornada dimecres que ve a l’Estadi del RCDE, si vol accedir als quarts de final.

Pochettino ha alineat l’equip teòricament titular del que només Weiss en relació amb els darrers encontres, i Cristian Álvarez (porter a la lliga) eren les úniques novetats en l’onze titular d’avui a terres cordoveses.

El quadre català ha sortit endollat al Nuevo Arcàngel, i el primer quart d’hora de joc ha estat de domini blanc-i-blau. Una passada en profunditat a l’espai de Romaric per Sergio García ha pogut ser el primer gol del partit (8’), però el davanter del Bon Pastor que s’ha escapolit per velocitat entre mig dels dos centrals, no ha sabut definir i la seva vaselina s’ha marxat un pèl desviada a un pam del pal esquer. Havia sigut una ocasió molt clara.

La reacció local ha estat un fort remat de Borja que ha tret amb una bona intervenció el meta Kiko Casilla. L’Espanyol tret d’aquesta acció i d’altre amb posterioritat en la que Casilla no sabem que és ben bé el que ha volgut fer en una pilota franca, relliscant-se junt a la frontal, colpejant-li l’esfèrica i a punt d’aprofitar-se de l’acció l’equip andalús, no ha passat gens de problemes en reraguarda en tot el primer temps.

Tampoc s’ha prodigat gaire en atac el quadre espanyolista, però ha tingut la fortuna que en una jugada en el minut 37, una pilota penjada des de l’esquerra per Dídac Vila un pèl passada es pentinada per Sergio García al bell mig de l’àrea, caient-li a Álvaro que remata colpejant l’esfèrica en un defensor. La pilota que varia la trajectòria es treta de dins de la porteria per un jugador local; Ni el jutge auxiliar ni el col•legiat donen el gol però atent a la jugada, Sergio García evita altre polèmica al fer-se amb el refús i rematar al fons de la porteria.

Abans del descans, Álvaro tindria una bona opció per ampliar la renda, però el seu xut massa innocent no ha sigut impediment per que Árias l’hagi aturat sense masses complicacions.

En el segon temps, l’Espanyol va pogué fer el segon mitjançant un fort xut de Thievy que Arias ben situat impedeix el gol perico rebutjant la rematada del davanter francès (49’). Un parell de minuts desprès, vindrà la jugada que marcarà el guió d’aquesta segona part: Juan Forlín, en la seva pitjor versió tota la segona part, envia una pilota compromesa per Casilla a l’enemic. El meta espanyolista que amb força excessiva en una sortida temerària esgarrifosa intenta rebutjar ficant amb tot la cama, i el jugador Pepe Díaz que sense que el toqui en absolut el porter espanyolista cau dins l’àrea. L’àrbitre del partit, Undiano Mallenco, assenyala penal i expulsa al porter d’Alcover.

Pochettino decideix substituir a Álvaro Vázquez (aprofitant que Thievy té més mobilitat i més recorregut) i donar entrada, evidentment, al meta Cristian Álvarez qui sense cap tipus d’esclafament, es col•loca sota pals i realitza l’aturada de la temporada amb la mà dreta rebutjant el màxim càstig llençat pel propi Pepe Díaz.

Però si bé l’Espanyol aguanta sense problemes el quart d’hora posterior al frustrat penal local, l’equip minvat físicament i molt desafortunat, acabarà sent dominat per un Córdoba que en el tram final de partit s’ha menjat al quadre de Pochettino donant-li un autèntic bany de futbol, ocasions i ganes d’agradar a la seva parròquia.

Pochettino substitueix a Romaric per Cristian Gómez, però triga massa en fer el darrer canvi. El córdoba llençat a l’atac davant un Espanyol molt desdibuixat i desbordat, veu com en quatre minuts el quadre andalús li donarà la volta al partit. Primer desprès que en un contracop amb molts espais, Thievy s’avanci en excés l’esfèrica, robi el conjunt local a l’alçada del mig camp (terreny propi del Córdoba) i amb un llarg desplaçament, controli primer Borja i deixi anar una volea que després de colpejar en un defensor espanyolista acabi superant a un Cristian que tot i que toca l’esfèrica no pot aconseguir rebutjar.

L’equip blanc-i-blau en un contracop té una gran ocasió, però Cristian Alfonso (Pochettino tot i haver-hi forces espais en un partit tant obert ha decidit no donar entrada a Weiss), no ha pogut resoldre ja que quan s’ha volgut preparar per rematar ha perdut finalment l’opció.

El Córdoba ha anotat el gol del triomf en una jugada de tiralínies en la que l’obertura a banda esquerra per que Fede Vico centri i amb dos jugadors totalment sols lliures de marca dins l’àrea perica, un d’ells, Carlos Caballero, remati a plaer batent a Cristian.
L’espanyolisme a bon segur haurà patit en aquests minuts de partit davant les escomeses del quadre andalús que esperonat per la remuntada i per la bogeria d’un públic eufòric no s’ha conformat amb el marcador i ha anat a per més. Cristian Álvarez ha tingut que intervenir en varies accions en pilotes centrades amb molt perill, i també en alguna clara ocasió de gol que els davanters locals no han sabut concretar. Els cinc minuts d’afegit s’han fet doncs, molt llargs... massa llargs...

Tocarà remuntar l’eliminatòria a l’estadi el proper dimecres a partir de les 21:00hores. Abans, però, arriba el derbi i en mal moment... Un Espanyol – Barcelona, tractant-se d’equips que cobren d’ingressos televisius menys de 20 milions d’euros en un cas, i més de 150 milions en l’altre cas, arriba SEMPRE en un mal moment. No hi moments mai bons per rebre la “desgràcia” de tenir que fer front a la injustícia del talonari i de la prepotència en l’esport personificada en una institució. No obstant, s’haurà de treure forces i ànims d’on sigui, i intentar donar tant l’equip com l’afició el millor de nosaltres mateixos, i tot i que la nostra guerra no és aquesta, malauradament, a ningú li amarga un dolç, en forma de triomf o inclòs d’empat en el derbi. Avui, de moment, els Reis Mags, ens han deixat carbó.



Fitxa Tècnica:
Córdoba CF: Arias, Tena, Fuentes, Taira, Pepe Díaz, Borja G., Fernández, Alberto, Caballero, D. Prieto, i Quero.
Substitucions: F. Vico per Taira, m. 58; Hervás per Quero, m. 74; Balsas per Tena, m.78.

RCD Espanyol: Kiko Casilla; Galán, Raúl Rodríguez, Héctor Moreno, Dídac Vilà; Forlín, Romaric; Verdú, Sergio García, Álvaro i Thievy.
Substitucions: Cristian Álvarez per Álvaro, m. 53; Cristian Gómez per Romaric, m. 66; Cristian Alfonso per Thievy, m. 82.

Àrbitre: Alberto Undiano Mallenco de la territorial navarresa. Ha errat clamorosament en la senyalització del penal i posterior expulsió amb vermella directa a Kiko Casilla (m. 51). Ha mostrat cartolina groga al local Alberto, m. 26.

Gols: 0-1: Sergio García, m. 37; 1-1: Borja, m.82; 2-1: Caballero, m. 84.

Incidències:
Encontre d’anada dels vuitens de final del Campionat d’Espanya, Copa de S.M. el Rei, disputat en l’Arcangel de Còrdova. L’Espanyol lluïa la segona indumentària.



dijous, 5 de gener del 2012

AGENDA SOCIAL:
INAUGURACIÓ OFICIAL A TORDERA I A MONTMELÓ.

PENYA BLANC I BLAVA DE TORDERA Inauguració oficial.


El divendres 13 de gener de 2012 la Penya Blanc i Blava de Tordera farà la inauguració oficial a les 20.30h al seu local social del carrer de l'amistat, 14.



PERICOS DE MONTMELÓ



Inauguració local social

La Penya Pericos de Montmeló deixa la seva fins ara seu social al carrer García Lorca d'aquesta localitat vallesana. El proper dissabte 14 de gener de 2012, a les 16:30h, tindrà lloc l'acte inaugural de la nova seu social d'aquesta ambaixada espanyolista. De fet, aquesta nit ja si podrà veure l'encontre de Copa del Rei que l'Espanyol disputarà amb el Córdoba CF a terres andaluses .


Després de l'acte oficial d'inauguració del que s'espera hi siguin presents diverses pesonalitats tant de la FCPE com de l'Ajuntament de Montmeló, tots els assistents podran gaudir d'un piscolabis i, tot seguit, a les 18h, es retransmetrà el partit entre el Sevilla FC i el RCDEspanyol de la dinovena jornada de Lliga. El local es troba al C/ Mogent, 44 Local 1 de Montmeló.

FUTBOL INDOOR: ALTRE DERBI PER COMENÇAR...

Aquest dissabte torna la lliga “Fertiberia” de futbol indoor (la cinquena) amb la presència per segon any consecutiu de l’equip de veterans del RCD Espanyol.
I torna precisament amb el mateix aparellament amb que va començar la temporada passada pel que fa referència al conjunt espanyolista: Un derbi Espanyol – Barcelona, que enguany tindrà lloc al pavelló de Torredembarra.

En el precedent de l’anterior temporada, l’Espanyol va caure 8-9 en el darrer segon d’un afegit amb que va obsequiar-nos el col•legiat quan el cronòmetre del pavelló ja registrava els 30 minuts reglamentaris. En aquella ocasió, cal citar-ne el gran encontre realitzat per Jordi Lardín, autor de cinc dels vuit gols del seu equip.

Dimarts va tenir lloc a Torredembarra, l’acte de presentació d’aquest encontre amb la presència de Jordi Lardín i Pedro Patón en representació del conjunt perico. L’alcalde d’aquesta ciutat de la Costa Daurada, Daniel Massagué, així com la regidora d’Esports van encapçalar a nivell d’autoritats aquesta presentació. Joan Celma, delegat del Fútbol Indoor a Catalunya i Xavi Villena per part blaugrana van assistir-hi en representació de les seves respectives entitats.

Aquest encontre tindrà lloc dissabte a les 12:15 hores i serà retransmès en directe per TV3 a travès del seu canal esports 3. Les entrades tindran un preu simbòlic de 2 euros i la seva recaptació anirà exclusivament destinada a Cáritas. Es poden adquirir tant en l’emissora municipal de radio Ona La Torre, en el Patronat de Turisme, en el propi Pabelló Sant Jordi de Torredembarra o en qualsevol de les dues penyes que ambdós conjunts, l’espanyolista i el barcelonista, tenen en aquesta població tarragonina.

dimecres, 4 de gener del 2012

COPA DEL REI: NO VALEN FALSES CONFIANCES
A CÒRDOVA AMB TOT I BEN CONCENTRATS...

L’Espanyol afrontarà demà l’anada dels vuitens de final de la Copa de S. M. El Rei, davant el Córdoba CF a l’estadi de l’Arcàngel. Per aquest encontre que donarà començament a les 20:00 hores amb arbitratge del col•legiat Alberto Undiano Mallenco, Mauricio Pochettino ha convocat 19 jugadors. Entre ells, cal destacar la presència de fins a cinc futbolistes del filial com son Víctor Álvarez, Canal, Cristian Gómez, Cristian Alfonso, i Thievy.

Son baixa per aquest encontre els lesionats Javi Márquez, Walter Pandiani i Juan Albín, així com Javi López en la recta final de la seva recuperació i Raúl Baena amb molèsties. També serà baixa Jordi Amat però aquest per sanció en ser expulsat en la tornada dels setzens davant el RC Celta de Vigo a l’estadi. Pochettino haurà de fer amb aquests convocats, el millor equip possible, doncs no serà gens fàcil l'eliminatòria i s'ha d'anar a per totes, vistes les possibilitats del quadre català, un cop conegut el calendari fins les semifinals, aquestes incloses.

Els 19 convocats son: Kiko Casilla, Cristian Álvarez, Galán, Héctor Moreno, Raúl Rodríguez, Canal, Dídac Vila, Víctor Álvarez, Forlín, Cristian Gómez, Joan Verdú, Romaric, Weiss, Rui Fonte, Sergio García, Cristian Alfonso, Dátolo, Álvaro i Thievy.

Es previst en el marc d’aquesta eliminatòria diversos actes d’agermanament entre el col•lectiu de penyes del Córdoba CF i del RCD Espanyol. Demà, al Restaurant "Pasa Tapas", tindrà lloc un acte en el que assistirà en representació del conjunt andalús, Antonio Sánchez, Vicepresident de la “Agrupació de Peñas” del Córdoba CF. Amb motiu del partit de tornada, l’11 de gener, a la seu de la Penya Espanyolista de Cornellà, s’acollirà la visita des integrants de l’agrupació de penyes cordoveses en la prèvia del partit de tornada. Ambdues representacions participaran en un acte d’homenatge en memòria de Dani Jarque davant la porta número 21 de l’estadi.

La visita d’un club de Primera Divisió com és el cas del quadre espanyolista, ha despertat expectació a la capital cordovesa, i l’entitat andalusa ha fixat el preu de les entrades amb un preu únic establert en cinc euros pels abonats i de deu euros pels no abonats.

La competició del KO és sempre terreny adobat per les sorpreses, i ahir no va ser l’excepció, amb el triomf del Mirandés (2-0) davant el Rácing de Santander, que li complica molt l’eliminatòria al conjunt càntabre. El guanyador d’aquesta eliminatòria s’enfrontarà a quarts de final amb el vencedor del RCD Espanyol-Córdoba CF. En altres resultats, l’Ahtletic Club tan sols va poder treure un empat sense gols en la seva visita a Albacete, mentre que l’Alcorcón va derrotar (2-1) al Levante. El R. Madrid va donar-li la volta a un 0-2 advers davant el Málaga CF per acabar guanyant per la mínima.

SIGNATURA DE LLIBRES A LA GPE MANIGUA











(Seu Social de la GPE Manigua, Barcelona: Josep Maria)

Aquest vespre ha tingut lloc a la seu social de la GPE Manigua al carrer Rosselló de la capital de Catalunya, un acte social en el que els escriptors espanyolistes han signat llibres als pericos presents.

Han assistit el director de 23 Perico, Sergio Fidalgo (autor dels llibres “Con Dani y contra Dani” i “El sorpaso perico” ), Alex Riquelme (autor del llibre “Espanyoles: El Barça ha muerto”), Rubén Izquierdo (“Sinfonia inacabada; Historia europea del RCD Espanyol”), Jordi Llopis (“GPE Manigua, el reforç d’un sentiment”), i Jaume Sabater (“Camino de salvación”). A l’acte ha estat present, el President de la GPE Manigua, Dani Bosch.

dimarts, 3 de gener del 2012

COPA COCA-COLA DE CADETS.

FORLÍN JA TÉ LA NACIONALITAT ESPANYOLA I PER TANT PODRÀ JUGAR COM A COMUNITARI DEIXANT LLIURE UNA DE LES PLACES D'EXTRACOMUNITARIS DE L'EQUIP.



Els passats 28 i 29 de desembre va tenir lloc la disputa de la Copa Coca-Cola a la seu de Barcelona II al Mpal. de les Grases de Sant Feliu de Llobregat.

El RCD Espanyol i l’autèntica sorpresa, la UD At. Horta, son els dos equips que van assolir la classificació per la propera ronda que tindrà lloc per setmana santa. En aquesta fase, la Penya Blanc i Blava de Sant Feliu no va superar el triangular que l’enfrontava al EF Cornellà i al Palamós CF, aquest darrer fou el guanyador.

Aquesta era la segona fase classificatòria dins la seu geogràfica de Barcelona ja que el 6 de desembre havia tingut lloc altre fase de classificació (Barcelona I) en la que el FC Barcelona va ser el guanyador en desfer-se de l’altre equip de la UE Cornellà, i de la Damm, en Semifinals i en la que va prendre també part la GPE Manigua no superant el triangular davant el CF Navarcles (guanyador) i el CF Sistrells.

La primera fase es disputà mitjançant triangulars, per ser ja eliminatòries a partit únic en la ronda de vuitens, quarts i semifinals.


Seu Barcelona II

GRUP 1.1

La Florida – Penya Barcelonista Sant Feliu: 3-1
FC Sant Quirze – La Florida: 8-1
Penya Barcelonista Sant Feliu – FC Sant Quirze: 0-3

GRUP 1.2

CE Mercantil – Santfeliuenc FC: 1-0
Lourdes UD – CE Mercantil: 1-2
Santfeliuenc FC – Lourdes UD : 0-5

GRUP 1.3

Cambrils UCF - CF Badalona: 0-3
CF Sant Andreu de la Barca “B” – Cambrils UCF: 3-0
CF Badalona - CF Sant Andreu de la Barca “B”: 3-1


GRUP 2.1

CFA Sant Feliu – CE L’Hospitalet: 2-0
AE Josep Maria Genér – CFA Sant Feliu: 2-0
CE L’Hospitalet – AE Josep Maria Gener: 2-4

GRUP 2.2

Sta. Eulàlia de Ronçana – Vilassar de Mar “B”: 0-5
Puigreig CE – Sta. Eulàlia de Ronçana: 2-1
Vilassar de Mar “B” – Puigreig CE: 4-1

GRUP 2.3

EF Cornellà – Penya Blanc Blava Sant Feliu: 0-0
FE Palamós – EF Cornellà: 3-1
Penya Blanc Blava Sant Feliu – FE Palamós: 0-4

GRUP 3.1

Masnou CD “B” – Pueblo Nuevo 2002: 1-0
CD Almeda – CD Masnou “B”: 0-3
Pueblo Nuevo 2002 – CD Almeda: 1-2

GRUP 3.2

CF Mollet UE – Rubí UE: 1-1
UE At. Horta – CF Mollet UE: 5-0
Rubí UE – UE At. Horta: 1-1

GRUP 3.3

CE Premià “B” – CF Singuerlín: 0-0
Peña Recreativa Sant Feliu – CE Premià “B”: 0-2
CF Singuerlín – Peña Recreativa Sant Feliu: 11-0

GRUP 4.1

UE Sant Andreu – CF Sant Andreu de la Barca: 0-1
Llerona CE – UE Sant Andreu: 0-6
CF Sant Andreu de la Barca – Llerona CE: 3-0

GRUP 4.2

CF Les Franqueses – UE Vilassar de Mar: 0-4
UD San Mauro – CF Les Franqueses: 3-0
UE Vilassar de Mar – UD San Mauro: 3-0

GRUP 4.3

FC Argentona – CD Masnou: 0-1
UE Cabrera de Mar – FC Argentona: 1-3
CD Masnou – UE Cabrera de Mar: 10-1



FASE FINAL

VUITENS DE FINAL

LFC Sant Quirze - CE Mercantil: 1-0
CF Badalona – CE Premià: 1-0
CD Masnou “B” – UE At. Horta: 0-0 * Horta per penals.
CF Singuerlín * – Girona FC 0-0 Singuerlín per penals.
AE Josep Maria Gené – UE Vilassar de Mar “B”: 0-1
FE Palamós – UE Cornellà “A”: 0-3
CF Sant Andreu de la Barca – UE Vilassar “A”: 1-3
CD Masnou “A” – RCD Espanyol: 0-4

QUARTS DE FINAL:

FC Sant Quirze – CF Badalona: 0-3
UE Vilassar de Mar “B”- UD Cornellà “A: 0-2
UE At. Horta – CF Singuerlín: 4-0
UE Vilassar de Mar – RCD Espanyol: 0-1

SEMIFINALS:

UD Cornellà “A” – RCD Espanyol: 0-1
CF Badalona – UE At. Horta : 0-0 * per penals Horta.

RCD Espanyol i UD. At. Horta es classifiquen per la propera fase de la Copa Coca-Cola de cadets.



Dades: ComunidadCopaCocaCola.es

dilluns, 2 de gener del 2012

PRIMERA AGENDA DE L'ANY 2012

 
.
7/8 Gener 2012
AGENDA FUTBOL BASE
DATAHORA
EQUIP
 RIVAL
 PARTIT / CAMP
8 GEN12:00Espanyol "B"A.E. PratLliga. Ciutat Esportiva Sadrià
7 GEN16:00Juvenil "A"F.C. GironaLliga. Ciutat Esportiva Sadrià
7 GEN17:00Juvenil "B"A.E. PratLliga.Mpal. Sagnier
7 GEN12:00Cadet "A"C. Gimnàstic TarragonaLliga. Estadi A. Ortega Parejo (Camp Clar)
7 GEN12:00Cadet "B"U. At. HortaLliga. Ciutat Esportiva Sadrià
7 GEN18:00Infantil "A"C. Escola F. GavàLliga. Ciutat Esportiva Sadrià
7 GEN16:30Infantil "B"C.E. MercantilLliga. Pol. Arrahona-Merinals, Sabadell
7 GEN11:30Aleví "A"F.C. Sant Cugat EsportLliga. Zona Esp. Mpal. Jaume Tubau
7 GEN14:30Aleví "B"Vic Riuprimer REFO FCLliga. Ciutat Esportiva Sadrià
.....
7 GEN14:30Benjamí "A"C.D. Premià de DaltLliga. Ciutat Esportiva Sadrià
8 GEN 11:45Benjamí "B"Vic Riuprimer REFO FCLLiga. Mpal. El Rieral. Sta. Eulàlia de Riuprimer
7 GEN15:30PrebenjamíU.E. Sant AndreuLliga. Ciutat Esportiva Sadrià
.....
8 GEN12:30Femení "A"Malaga C. At.Lliga. Campo Portada, Jose Gallardo, Málaga
8 GEN10:00Femení "B"U.E. Sant AndreuLliga. Ciutat Esportiva Sadrià
7 GEN20:00Femení "C" U.D. Sant Quirtze BesoraLliga. Ciutat Esportiva Sadrià
8 GEN18:00Fem. Juv-CadC.D. Sant Gabriel.Lliga. Mpal. José Luís Ruiz Casado.
8 GEN11:30Fem.Cadet-InfU.E. Sant Andreu Lliga. Ciutat Esportiva Sadrià
8 GEN10:00Fem. Inf-Al. AF. P. Esp. At. VilafrancaLliga. Ciutat Esportiva Sadrià
8 GEN10:00Fem. Inf-Al  B  P.Blanc Blava La RocaLliga. Mpal. La Roca del Vallès
8 GEN10:00Benjamí Fem.P.Blanc Blava ViladecansLliga. Mpal. Nou Viladecans






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M