dijous, 5 de gener del 2012

FUTBOL INDOOR: ALTRE DERBI PER COMENÇAR...

Aquest dissabte torna la lliga “Fertiberia” de futbol indoor (la cinquena) amb la presència per segon any consecutiu de l’equip de veterans del RCD Espanyol.
I torna precisament amb el mateix aparellament amb que va començar la temporada passada pel que fa referència al conjunt espanyolista: Un derbi Espanyol – Barcelona, que enguany tindrà lloc al pavelló de Torredembarra.

En el precedent de l’anterior temporada, l’Espanyol va caure 8-9 en el darrer segon d’un afegit amb que va obsequiar-nos el col•legiat quan el cronòmetre del pavelló ja registrava els 30 minuts reglamentaris. En aquella ocasió, cal citar-ne el gran encontre realitzat per Jordi Lardín, autor de cinc dels vuit gols del seu equip.

Dimarts va tenir lloc a Torredembarra, l’acte de presentació d’aquest encontre amb la presència de Jordi Lardín i Pedro Patón en representació del conjunt perico. L’alcalde d’aquesta ciutat de la Costa Daurada, Daniel Massagué, així com la regidora d’Esports van encapçalar a nivell d’autoritats aquesta presentació. Joan Celma, delegat del Fútbol Indoor a Catalunya i Xavi Villena per part blaugrana van assistir-hi en representació de les seves respectives entitats.

Aquest encontre tindrà lloc dissabte a les 12:15 hores i serà retransmès en directe per TV3 a travès del seu canal esports 3. Les entrades tindran un preu simbòlic de 2 euros i la seva recaptació anirà exclusivament destinada a Cáritas. Es poden adquirir tant en l’emissora municipal de radio Ona La Torre, en el Patronat de Turisme, en el propi Pabelló Sant Jordi de Torredembarra o en qualsevol de les dues penyes que ambdós conjunts, l’espanyolista i el barcelonista, tenen en aquesta població tarragonina.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M