dissabte, 10 de gener del 2015

EN 14' MINUTS...EN UN SIMULACRE DE DERBI,
EL FCB GUANYA PER LA VIA RÀPIDA













RCD Espanyol Femení “A”: 0 – FC Barcelona: 4

No ha hagut derbi. Qualsevol concepte que un tingui i pugui pensar d’aquest terme, no es  correspon  ni un mil·límetre d’aproximació al que s’ha vist aquest migdia a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.  Ni ha hagut rivalitat màxima al terreny de joc, ni aquell esperit de superació que fa que el petit es creixi davant el gran totpoderós quan s’enfronten en tal envit.  En aquest cas, un Espanyol poruc i insegur ha servit  - víctima dels seus propis errors – el triomf en safata de plata al seu etern rival, en un primer quart d’hora per oblidar.

El líder de la competició ha hagut de suar ben poc per fer-se amb un resultat d’escàndol en catorze minuts, com ha sigut el 0-3 que deixava tot enllestit sobre el terreny de joc del camp principal de la Dani Jarque.  Sense cap moment de joc brillant del gris equip de José Antonio Montes, sense la incertesa del marcador, sense l’esperança de donar la sorpresa o al menys intentar-ho, sense moments de lluita, de tensió, de nervis (tret del darrer minut amb l’expulsió de Rafols), de tot allò que forma part de la pròpia idiosincràsia i de la salsa d’un partit de rivalitat màxima, el matx ha quedat reduït i dissolt a un suplici inaguantable per part dels aficionats pericos que han tingut que veure impotents en el que ha acabat derivant aquesta secció amb les continues retallades, i a un pràcticament entrenament de les culés que no han tingut que emprar-se ni tan sols a mig gas ja en els 76 minuts que mancaven de partit.

Puc ser dur a resultes d’aquestes asseveracions, però és el que per desgràcia he vist i malauradament el que ha passat, i continua passant des que el FC Barcelona seguint el pitjor exemple del futbol masculí (aquí encara pitjor al no haver-hi un altre monstre contraposat com pot ser el Madrid), ha arrasat tirant de talonari i deixant la lliga sense cap altre emoció ni incertesa que de quants punts seran capaços de treure-li al segon classificat. I això ha coincidit amb la pitjor gestió (i menys pressupost) del nostre club. El resultat, els 47 punts de diferència entre ambdues formacions la darrera passada, i els 21 en aquests moments, tot just arribant a l’equador de la competició.

En quant al partit, les blanc-i-blaves no han pogut sortir de pitjor manera al terreny de joc. Insegures i fràgils mentalment, als tres minuts una errada d’Inés ja ha fet tremolar. Al 4’ una pilota s’ha passejat perillosament a la dreta i no acabat dins per ben poc. Al vuit i mig ha arribat el primer gol obra de Sonia Bermúdez en enviar un xut bombejat per sobre d’Irina.  tres minuts després guanya línia de fons Sonia i a boca de canó marcant a plaer Willy fa el segon. Al 14’ un centre xut des de l’esquerra bombejat que mai semblava anava a entrar dins, acaba superant a Irina que encara la està buscant,  i es converteix en el 0-3 amb el mínim esforç de les visitants.

La pitjor sensació és que un Barcelona que es dedicà a mantenir el resultat,  a especular amb el joc sense arriscar el més mínim, no passà cap angunia davant les espanyolistes. Només un xut ras al 26’ de Bárbara que aturà en dos temps Laura, fou l’ única acció d’atac de les espanyolistes en un primer temps en el que pràcticament no passaren de mig camp. Per contra les visitants, tingueren varies ocasions com altre xut bombejat de Sonia que aturà bé Irina,  i un remat en el 24’ a boca de canó que salvà la porter espanyolista en una brillant intervenció.  Alternant encerts amb errades, la portera blanc-i-blava es menjà un llançament que botà davant seu i no blocà, i rectificant l’error aconseguí aturà sobre la mateixa línia de gol en segona instància, evitant el quart. Una falta directa llençada per Melani, també fou aturada per la porter local.

En el segon temps, més del mateix. Al primer minut ja avisà el Barcelona que molt hauria de millorar l’equip perico si volia mantenir aquest 0-3 i no veure’l incrementat. Montes donà entrada a Troyano al descans, i al recent fitxatge Sandra Vilanova, qui en  la seva tercera època i després d’any i mig retirada, tot i les mancances físiques lògiques per l’edat i la inactivitat que pugui tenir, ha anat a totes en el temps que ha estat sobre la gespa, i ha plantat cara anant al xoc,  demostrant el que s’ha de bregar en un derbi i més quant el marcador és tant vergonyosament advers. Malauradament no totes estigueren a la mateixa alçada, ni inclòs el senyor Montes al que encara no aconseguim entendre en els seus plantejaments ni en algunes de les modificacions efectuades.

Aconseguí Marta Unzúe el 0-4 rematant a la dreta de l’àrea amb un xut creuat pràcticament sense angle després de l’enèsima errada defensiva al no allunyar la cobertura perica una pilota aèria.  El carrussel de canvis d’ambdós tècnics ha contribuït encara més a convertir ja en soporífer un encontre sense cap tipus de ritme, tot decidit, en una llarga agonia per les locals.  El partit ha anat morint sense cap acció digna de menció fins que en un còrner mal llençat per les barcelonistes, l’equip perico ha agafat a la contra en l’única ocasió de tot el partit al rival, i la velocitat de Bárbara Latorre s’ha pogut fer palesa arribant fins les immediacions de l’àrea i tallant amb la mà Laura Ráfols fora de la seva pròpia àrea.  El col·legiat li ha mostrat la vermella, i s’ha posat sota pals Andrea qui tan sols ha patit una situació de perill en una acció que les espanyolistes no han sabut concretar dins l’àrea amb el temps apunt ja d’exhaurir-se en la seva totalitat. 

I el proper partit... Valencia, qui ja va donar bona compta de les espanyolistes a la jornada inaugural amb aquell 0-5 que encara cou i del que a bon segur les de Montes tindran ganes de rescabalar-se i d’obtenir una revenja esportiva en tota línia.               


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Irina; Estella, Inés, Pereira, Cotado; Yaiza, Kenti, Nuria, Paloma; Lombi i Bárbara.
Substitucions: Sandra Vilanova per Estella i Troyano per Núria, m. 46; Pomares per Paloma, m. 59; Estivi per Kenti, m. 64. Altres suplents: Paula (p.s.), Julia, i Mayra.        

FC Barcelona: Rafols, Núria, Torrejón, Unzúe, Melanie, Virginia, Corredera, Vicky, Willy, Sonia i Gemma.     
Substitucions: Sandra per Gemma, i Mariona per Willy, m. 59; Cristina Baudet per Corredera i Andrea per Soni, m. 71. Altres suplents: Chelsea (p.s.) i Pilar.

Àrbitre: Pere Barceló Roca, de la delegació de Girona. Cartolina vermella a Ráfols, m. 89.

Gols: 0-1: Sonia, m. 8; 0-2: Willy, m. 12; 0-3: Sonia, m. 14; 0-4: Unzúe, m. 61.

Incidències: Encontre corresponent a la darrera jornada de la primera volta del campionat de lliga de Primera Divisió Femenina, disputat al camp 1er. de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Partit ofert en directe per GolTV. Temps assolellat i temperatura bastant superior al normal per l’època. A la llotja, l’Adjunta Anna Maria Fusté i el Vicepresident Albert Garrofé.  La jugadora del FC Barcelona Andrea Falcón, s’hagué de situar sota pals com a portera en ser expulsada Laura Rafols (89’) i ja haver completat els canvis l’equip culer (veure darreres fotos). En el bàndol perico, Kenti s’ha hagut de retirar lesionada, sent substituïda per Estivi.  


PREVISIBLE DERROTA AL BERNABEU (3-0)
D'UN ESPANYOL QUE DONA MOLTES FACILITATS

Real Madrid CF: 3 – RCD Espanyol: 0

Previsible derrota d’un Espanyol que ràpidament té que oblidar aquest encontre per que a la tornada de la cantonada ja té el de tornada dels vuitens de la Copa del Rei davant el Valencia i el partit davant el Celta de Vigo que es presenta ja com altre dels partit importants per no caure a la zona tenebrosa  de la classificació després de la desfeta davant l’Eibar.  Avui al Bernabeu ha tingut lloc la tercera derrota consecutiva de l’equip (segona a la lliga) davant un Madrid que ha fet pagar els plats trencats en els dos darrers encontres al quadre de Sergio González.

En quant al partit, poc diferent del que ja de per si mostra el resultat. A uns primers intents espanyolistes a l’inici del matx, un remat de Benzema al pal esquerre de la porta de Kiko ha sigut el pròleg del que acabaria arribant. El primer gol de James, i un quart d’hora després, el segon de Bale que deixava ja tot enllestit i sense cap tipus de marge per la sorpresa.

Tindria l’oportunitat l’Espanyol d’intentar variar la clara decoració del partit quan al 52’ el col·legiat expulsava a Cointreau, després d’una bola dividida a la que es llençà junt a Cañas, amb planxa, i excés de força, necessitant el migcampista espanyolista de les assistències.    Aquesta expulsió deixava al Madrid amb deu jugadors, però l’equip espanyolista no en sabé pas treure profit de tal circumstància, sent el Madrid qui a sobre tingué algunes clares ocasions fins que Nacho establí el definitiu 3-0 a un quart d’hora del final.

Els avui liles, ho intentaren amb un llançament del debutant Luque, que aturà el meta madridista, i poca cosa més.  Així, és molt complicat pogué puntuar i donar la campanada al Bernabeu. S’haurà d’intentar la proesa davant el Valencia (tot i la dificultat de l’empresa),  i  obtenir com sigui el triomf davant els gallecs, doncs aquesta - la d’avui -,  malauradament ja fa temps que no és nostra guerra amb la diferència de potencial d’ambdues entitats...   


Fitxa técnica:
Real Madrid: Iker Casillas; Arbeloa, Pepe, Varane, Coentrao; Isco, Cross, James; Bale, Ronaldo i Benzema.
Substitucions: Nacho per James, m. 53; Illarramendi per Benzema, m.63; Khedira per Kross, m. 81

RCD Espanyol: Kiko Casilla; Arbilla, Colotto, Álvaro, Fuentes; Cañas, Víctor Sánchez, Joan Jordán, Paco Montañés; Sergio García i Caicedo.
Substitucions: Luque per Víctor Sánchez, m. 61; Stuani per Joan Jordán, m. 67; Abraham per Sergio García, m.80.

Àrbitre: David Fernández Borbalán, del comitè territorial andaluz, assistit en bandes per Raúl Cabañero Martínez i Jorge Canelo Prieto. No aprecià voluntarietat en un clara pilota que colpejà al braç de Isco, dins l’àrea blanca amb 2-0.  Mostrà cartolines grogues al local Ronaldo, m.52 i als visitants Fuentes, m. 26, Víctor Sánchez, m. 57, Arbilla, m. 69; i Montañés, m. 75. Ha expulsat amb vermella directe al jugador madridista Coentrao, m. 52.

Gols: 1-0: James, m. 12; 2-0: Bale, m. 27; 3-0: Nacho, m. 76.

Incidències: Encontre corresponent a la penúltima jornada de la primera volta del campionat de lliga de Primera Divisió (lliga BBVA), disputat aquesta tarda de dissabte a l’estadi Santiago Bernabeu de Madrid.  Debut en lliga del jugador de l’Espanyol “B”, Julián Luque Conde.


divendres, 9 de gener del 2015

GOLEJADORS FUTBOL-7

FUTBOL-7

ALEVÍ "A" . ALEVÍ  "B" - BENJAMÍ "A" -
IGAMI 11 MARK SORROCHE 10 PAU FERNÁNDEZ 20
BUBA 10 ALEX ALIVIA 5 SERGIO RIVARES 13
MARC P. 8 ÁNGEL ALARCÓN 3 CARVALHO 9
ESTANIS 7 ALESSANDRO 2 KAREEM 7
GERARD VILÀ 6 IVAN GARRIDO 2 MARIO 7
ISMA  6 ARNAU VILLA 1 CARLOS SÁNCHEZ 7
UNAX 5 AITOR RIBERA 1 IVÁN FERNÁNDEZ 5
SERGI C. 5 DENÍS GUTIÉRREZ 4
POL C. 4 MAHAMADOU 3
JUNIOR 4 POL GARCÍA 2
FACU 2 ROGER HINOJO 1
pròpia porta 2


BENJAMÍ "B" . PREBENJAMÍ - INFANTIL-ALEVÍ "A" FEM. -
IVÁN LAMUELA 19 POL DURÁN 11 PAULA JIMÉNEZ 20
BIEL DEL VALLE 17 SAÚL BARRABÉS 5 NATÀLIA ENCINAS 14
ERIC ALCAIDE 8 ORIOL ALCOBA 4 EVA FUSTER 9
GERARD GONZÁLEZ 5 CRISTOBAL M. 4 MARÍA TOSTADO 7
GUILLEM BADÍA 4 PAU FERNÁNDEZ 4 ROSES BADÍA 6
GERARD CAMP 3 ALEJANDRO D. 3 JULIA GUERRA 4
HÉCTOR GARRIDO 2 SERGI PEREGRINA 3 ARIADNA RUBIO 3
G. COLLELL 1 ORIOL PALLÁS 1 NOELIA MUÑOZ 2
AIMAR GARCÍA 1 GERARD LUQUE 1 PAULA SANABRIA 1
pròpia porta 1



INFANTIL "B" FEMENI . INFANTIL "C" FEMENÍ - BENJAMÍ FEMENÍ -
SARA EXTREMERA 15 PAULA SANZ 19 JANNET RODRÍGUEZ 6
MAR SERRACANTA 14 XÈNIA PÉREZ 16 CLAUDIA GÓMEZ 5
ALEJANDRA GRÀCIA 11 ALBA MARTÍNEZ 14 LAURA MAS 4
JUDITH VIÑAS 11 IRENE BERTOLÍN 12 CLAUDIA MONTERO 3
ENMA RAMÍREZ 10 AINHOA GARCÍA 5 CARLA LLANES 3
JULIA MAILLO 5 CLAUDIA FRANCÉS 4 EVA FÉLIX 3
ALBA FERNÁNDEZ 4 JANNET RODRÍGUEZ 3 BERTA EGEA 2
NEREA CHAVES 4 MARIA LUISA 3 IRIS GONZÁLEZ 2
BERTA AYMA 3 LAURA QUERO 3 ALBA MARTÍNEZ 2
IRENE CORRAL 3 MÍRIAM MALDONADO 2 CARLA GIMÉNEZ 1
ANNA FUSTÉ 1 LAURA MAS 1 LARA COLLADO 1
JESICA GUILLEN 1 Pròpia porta 1 LAURA SÁNCHEZ 1
Pròpia porta 3 Pròpia porta 2


dijous, 8 de gener del 2015

GOLEJADORS FUTBOL-11

RAUL RODRÍGUEZ DEIXA DE SER JUGADOR DEL RCD.ESPANYOL AL RESCINDIR EL SEU CONTRACTE. DESPRÉS DE 4 TEMPORADAES I MITJA, POSA PUNT I FINAL A LA SEVA ETAPA COM A ESPANYOLISTA I SIGNA PER HOUSTON DYNAMO NORD-AMERICÀ.

FUTBOL-11

1er. EQUIP  Ll+C ESPANYOL "B"  . JUVENIL "A" -
SERGIO GARCÍA 7 JAIRO 10 CAMPU 12
STUANI 6+3 MAMADOU 8 MARC GUAL 8
CAICEDO 4 ADRIÀ CARMONA 5 ERIC GRÀCIA 6
LUCAS VÁZQUEZ 2 JOAN JORDÁN 3 IVÁN ÉCIJA 3
VÍCTOR SÁNCHEZ 1 HÉCTOR 2 LAUREN 2
COLOTTO 1 RAILLO 1 ENTRENA 2
JAIRO 0+1 LUQUE 1 KIKE 1
PIRULO 1 POL LIROLA 1
LLUIS 1
MELENDO 1



JUVENIL "B" - CADET "A" . CADET "B" -
PUADO 9 FODE 5 DANI RIBELLES 9
ENRI 8 GILBERT 3 IVAN ARIEL 8
ADRIÁN RIVAS 7 ANGLADA 3 JOAN BERGÉ 7
MARTÍ 5 ARNAU ALÓS 3 DAVID ÁLAMO 7
JORDAN 5 F. BRUGUÉ 3 PEP PUIG 4
PABLO ÁVILA 3 POL LOZANO 2 POL TARRIDA 3
STEVEN 2 PAU SALVANS 2 BRUNO 2
MANCHÓN 1 RETU 2 MARC PÉREZ 1
VÍCTOR SÁNCHEZ 1 ALEX PASTOR 1 IVÁN GIL 1
ALEX BERMEJO 1 MATEO 1 OSCAR COLL 1
CRISTOPHER 1 ALBERT 1 GENAR 1
PEDROSA 1 ALEX CUBEDO 1 GERARD BROSSA 1
pròpia porta 1 JUAN SOSA 1
MIGUEL 1
DANI REINA 1
Pròpia porta 1



INFANTIL "A" - INFANTIL "B" . FEMENÍ "A" -
MAXÍM 11 KANTE SAMBA 7 PALOMA 5
REDA 9 PAU RUSSO 7 BÁRBARA 5
NICO MELAMED 7 JORDI 5 RIVI 4
ARNAU 5 RUBÉN 2 LOMBI 3
JORDI CASTA 5 AARÓN 2 TROYANO 2
JOFRE 4 LUCAS 1 MAYRA 1
JULEN ÁLVAREZ 4 D. MERCHÁN 1 ALBA POMARES 1
KILI 3 JAUME 1 KENTI 1
ALEJANDRO 2 ROBERT 1 COTADO 1
GERARD BARRI 1 NÚRIA 1
AITOR 1
SERGI BENÍTEZ 1
DANI V. 1


FEMENÍ "B" - JUVENIL-CAD. FEMENÍ - JUVENIL-CAD FEM "B" -
ARI FORMENT 6 JUDITH V. 6 CRISTINA GARRIGA 13
CHAMA 6 ARIADNA CAT 5 AIDA ILLA 9
ANDREA GRANADOS 4 CRISTINA CHAVERO 3 ANDREA FERRER 8
LAURA 2 NAOMÍ GARCÍA 3 CLAUDIA MARÍA 8
PAULA BOLTA 2 IVET 2 MARTA LLOPIS 7
A. ALTMANN 2 IRENE 2 CARLOTA GRANADOS 4
HALEY 1 MARINA 2 BLANCA OSORIO 4
Y. FERRERO 1 CARLA MARTÍNEZ 2 CARLA SÁNCHEZ 4
PAULI 1 MÍRIAM JIMÉNEZ 3
HELENA 1 NAIRA LÓPEZ 3
MARTA BOSCH 2
AINHOA ALCUTEN 1
ALBA GARCÍA 1


L'EQUIP NO HA MERESCUT PERDRE (2-1)
L'ELIMINATÒRIA, ES DECIDIRÀ AL POWER8 STADIUM

Valencia CF: 2 - RCD Espanyol: 1

L’Espanyol ha millorat bastant en quan a joc des del  seu darrer desastre davant l’Eibar, però en els moments decisius del partit no ha sabut rematar al seu rival i un penal innocent l’ha condemnat a la segona derrota consecutiva en quatre dies, en aquest partit d’anada dels vuitens del torneig del K.O.,  que ambdues formacions l’han disputat amb forces teòrics reserves en les seves files, destacant en el cantó espanyolista la presència de Rubén Duarte al cantó esquerre de la cobertura.    

El resultat, dins dels negatius ha sigut lògicament dels menys dolents, però a ningú se li escapa que tot i el resultat mínim, amb l’eliminatòria parcialment favorable al conjunt che, molt complicada se li ha posat la mateixa al quadre de Sergio González que s’haurà d’aplicar al màxim per aixecar-la al Power8 Stadium dimarts que ve, dons si be amb un 1-0 els pericos obtindrien el bitllet pels quarts, costa molt creure que davant un rival del potencial dels blancs, l’equip espanyolista acabi el partit sense encaixar cap gol. Com el futbol a vegades es així de capriciós i tot pot succeir per sorprenent que sigui, aquesta és l’única esperança que en mig de tanta frustració ens pot encara quedar al seguidors espanyolistes cara a aconseguir la proesa d’eliminar als valencianistes.        

Onze minuts ha aguantat l’equip espanyolista. Jugada de Cancelo per la dreta superant a Víctor i Rubén, i el seu centre es refusat en curt de cap per la cobertura perica, agafant la bola Gayà qui dins l’àrea retalla perfectament i envià un tret al pal llarg que fa inútil l’estirada de Pau. A punt ha estat de fer el segon Parejo en llençar un obús en un lliure directe que s’ha marxat per ben poc a l’esquerra de la porteria espanyolista.  A Cancelo li perdona el col·legiat la cartolina en una dura entrada a Víctor.  En vint minuts, tret d’una acció de Sergio en els primers minuts i un centre de Rubén fluix, res més en atac dels avui liles.  

Però l’equip de Sergio González mica a mica a començat a controlar més, no perdent tantes pilotes com és habitual i arribant doncs amb més seguretat i confiança.  A l’equador del primer temps, ha llençat dos serveis de cantonada consecutius i ha col·locat un parell de centres bons en sendes jugades d’atac.  La rèplica che, un centre molt tancat de Paul que bloca Pau arribant abans que el davanter.

Al 32’ ha tingut l’empat l’Espanyol en una gran ocasió; centre de Sergio i  al segon pal li arriba la bola a Víctor Álvarez qui dins l’àrea remata picant la bola a la gespa i salva amb un mà prodigiosa el meta local.  Bona jugada de Sergio d’extrem per l’esquerra, amb centre que es passeja sense rematador. En el darrer minut abans del descans, falta llençada per Lucas massa centrada,  i ben aturada pel meta local Yoel.   

En el segon temps, ha continuat la mateixa dinàmica. Un Espanyol que donava una bona imatge i un Valencia que semblava adormir-se amb un resultat favorable anant de més a menys.  Stuani no arribat per ben poc al 52’  dins l’àrea, a una centrada de Víctor Álvarez des de l’esquerra.  Abraham veuria la primera cartolina, després que ja en precedent jugada se l’estalviés el col·legiat.   Negredo rematant de primera després de fer-se amb una bola rebotada, posa a prova a Pau en el 56’, blocant el meta espanyolista llençant-se a la seva dreta.

L’uruguaià Stuani, en estat de gràcia,  arribant-se al seixanta de joc rep una bona pilota entre línies deixada per Sergio García, i dins l’àrea retalla al defensor, i remata al pal llarg lluny de l’abast de Yoel. Era l’empat i l’eliminatòria es decantava mínimament pel quadre espanyolista pel gol a fora de casa, cara al partit de tornada...

Ensurt de consideració als dos i mig després del gol perico. Marca de falta llençada des de la dreta el quadre che, però Undiano a instàncies del jutge auxiliar anul·la l’acció per situació antireglamentària de Parejo. Bona acció de Sergio altre cop per l’extrem, amb un centre que no pot blocar Yoel i la bola li cau a  Lucas Vázquez qui forçat arriba a  rematar, però a l’exterior de la xarxa lateral.

Ràpidament el tècnic che movia banqueta esgotant els tres canvis. L’equip de Nuno replicava amb un remat de Negredo que junt al primer pal, rebutja bé el meta Pau tapant bé.  Una volea potent de Bezo en el 72’ que Pau no se’n refia gens ni mica i fica la mà rebutjant a córner tot i que la pilota anava fora, arribava en moments de pressió del quadre valencianista. Realitza el primer canvi el tècnic espanyolista, donant entrada a Mattioni per Víctor Álvarez.

Al 77’ falta perillosa  a pocs metres de la frontal que l’equip espanyolista no aprofita penjant Lucas Vázquez a l’àrea i rebutjant Yoel.  Héctor Moreno jugant-se-la dins l’àrea, surt molt bé al tall en una bola molt compromesa després d’un ràpid contracop valencianista que havia agafat en calces al quadre perico.
  
Els espanyolistes arribaven  també fàcilment a les immediacions de l‘àrea valencianista amb el trident Sergio-Lucas-Stuani fent mal i amb molts bons minuts de Mattioni. Benzo toca lo just per evitar el remat de Lucas en un centre enverinat en una bona acció de ràpid atac perico. Però el quadre perico no aprofitaria aquests minuts per infringir el cop definitiu al seu rival.

A sis del final, penal a favor del Valencia comès per Pau sobre Alcácer. Ha sigut conseqüència d’un servei de banda pentina un jugador local, i l’embolic dins l’àrea en no fer-se el meta perico amb la bola, i la clàssica jugada en la que cada cop que l’equip perico visita aquest camp acaba tenint lloc. El porter perico aixeca la cama i fa caure al davanter che, que cau com un sac exagerant la caiguda. Undiano assenyala el punt fatídic malgrat les protestes dels espanyolistes.  No perdona Negredo enganyant a Pau, qui es llença a la seva esquerra.

S’exhaureix el temps reglamentari i els tres minuts d’afegit. En el darrer d’ells, la darrera acció de perill del matx seria un llançament directe a un metre del semicercle de l’àrea. Tot el Valencia defensant dins l’àrea, però la pilota llençada per Sergio García s’estavella en la tanca i els esforços avui del quadre perico, se’n van a en orris.  L’eliminatòria es decidirà al Power 8 Stadium, i veurem si amb l’afició espanyolista present en massa com mereix la situació o desertant en bona part fastiguejada per desastres precedents. Per què no juguen sempre igual i amb la mateixa intensitat?...    

  
Fitxa tècnica:
Valencia CF: Yoel; Otamendi, Vezo, Orban; Javi Fuego, Parejo, Gil,  Cancelo, Gayà: De Paul, i Negredo.
Substitucions: Alcácer i Barragán per Carles Gil i Cancelo, m. 65; André Gómes per Parejo, m. 70.

RCD Espanyol: Pau; Javi López, Álvaro, Héctor Moreno, Rubén Duarte; Cañas, Abraham; Lucas Vázquez, Sergio García, Víctor Álvarez;  i Stuani.
Substitucions: Mattioni per Víctor Álvarez, m. 73.

Àrbitre: Alberto Indiano Mallenco, del comitè territorial navarrès, assistit en bandes per Roberto Díaz Pérez del Palomar i Jesús Zancada Lobato.  Cartolines grogues als visitants Abraham, m. 53, Álvaro, m.84, i Sergio García, m. 87,  i al local Vezo, m. +90.

Gols: 1-0: Gayà, m. 11; 1-1: Stuani, m. 60; 2-1: Negredo (pen.), m. 85.

Incidències: Encontre corresponent a l’anada dels vuitens de final de la Copa de S.M. el Rei, disputat a l’estadi de Mestalla (Valencia) aquesta nit de dimecres.  Abans de l’inici del partit s’ha guardat un minut de silenci en memòria del jugador del quadre valencianista Antonio Fuentes (de la dècada dels cinquanta) i d’Alfredo Ruíz, creador de les seccions esportives de l’entitat che.        


dimecres, 7 de gener del 2015

AGENDA

. . .
10/11 Gener
AGENDA FUTBOL BASE
DATA HORA
EQUIP
 RIVAL
 PARTIT / CAMP
11 Gen 17:00 Espanyol B Lleida Esportiu Lliga. Camp d'Esports, Lleida
10 Gen 16:30 Juvenil A C.F. Badalona Lliga. Camp del CD Pomar, Badalona
11 Gen 10:00 Juvenil B A.E.C. Manlleu Lliga. Ciutat Esp. Dani Jarque
10 Gen 16:45 Cadet A FC Sant Cugat E. Lliga. Ciutat Esp. Dani Jarque
10 Gen 14:45 Cadet B U.E. Sant Andreu B Lliga. Narcís Sala, Barcelona
10 Gen 15:00 Infantil A UFB Jàbac Terrassa Lliga. Ciutat Esp. Dani Jarque
10 Gen 10:45 Infantil B Junior FC Lliga. Camp Junior, Sant Cugat V.
  .   FUTBOL - 7  
11 Gen 9:00 Aleví A C.E. Europa Lliga. Mpal L'Àliga, Barcelona
10 Gen 13:30 Aleví B Marianao Poblet UD Lliga. Ciutat Esp. Dani Jarque
10 Gen 13:30 Benjamí A C.D. Sant Gabriel Lliga. Ciutat Esp. Dani Jarque
10 Gen 14:30 Benjamí B Esc.F. Perfomance Lliga. Complex Esp.La Bàscula, (BCN)
10 Gen 14:30 Prebenjamí F.C. Martinenc Lliga. Mpal. Guinardó, Barcelona
  .   FEMENINS  
10 Gen 11:45 Femení A F.C. Barcelona Lliga. Ciutat Esp. Dani Jarque
11 Gen 16:00 Femení B U.E. Sant Andreu Lliga. Narcís Sala, Barcelona
10 Gen 16:30 Juvenil A C.E. Sabadell Lliga. Pol. Olimpya, Sabadell
11 Gen 12:00 Juvenil B Fundació Esp. Grama Lliga. Ciutat Esp. Dani Jarque
11 Gen 10:00 Infantil A CE Sant Gabriel B Lliga. Ciutat Esp. Dani Jarque
10 Gen 11:15 Infantil B F.Esp. At. Vilafranca Lliga. Estadi Mpal. Vilafranca del P.
10 Gen 13:00 Aleví-Benj. Unific. Sta. Perpètua Lliga. C. M. Paco Navarro (S.Perpètua M.)

dimarts, 6 de gener del 2015

COMPARATIVA D'ESPECTADORS A LA LLIGA

LLISTA DE CONVOCATS. CAUEN COLOTTO, FUENTES, VÍCTOR SÁNCHEZ, MONTAÑÉS, I CAICEDO. SON NOVETATS EN RELACIÓ A LA DARRERA CONVOCATÒRIA: STUANI, LUCAS VÁZQUEZ, ALEX I ELS JUGADORS DEL FILIAL DUARTE I LUQUE, 

COMPARATIVA D'ESPECTADORS

. .
CORNELLÀ (2014/15) CORNELLÀ (2013/14) CORNELLÀ (2012/13) CORNELLÀ (2011/12) CORNELLÀ (2010/11) CORNELLÀ (2009/10) OLÍMPIC (2008/09) OLÍMPIC (2007/08)
SEVILLA F.C. 16.940 21.853 16.712 16.627 21.043 24. 100 29. 110 21.910
MÁLAGA C.F. 16.275 16.143 21.267 26.132 22.040 25. 130 30. 840 -
GETAFE C.F. 14.285 19.489 19.053 21.414 23.421 29. 280 18. 225 18.750
REAL SOCIEDAD 18.326 14.575 22.323 20.110 26.400 - - -
R.C. DEPORTIVO 22.732 - 15.280 - 24.819 24. 210 23. 875 21.650
VILLARREAL C.F. 18.978 12.650 - 23.417 24.244 26. 345 16. 350 14.100
LEVANTE U.D. 12.723 19.665 20.121 19.528 26.210 - - 10.900
GRANADA C.F 18.405 14.011 18.506 26.023 - - - -
S.D. EIBAR 19.136 - - - - - - -
R.C. CELTA 13.710 20.723 - - - - -
U.D ALMERÍA 14.768 - - 24.345 22. 275 11. 325 9.400
VALENCIA C.F. 18.121 24.054 24.205 23.652 30. 029 34. 130 18.100
CÓRDOBA C.F - - - - - - -
ATLÉT.  MADRID 26.711 21.888 20.823 28.110 32. 620 11. 725 12.150
ELCHE C.F 20.825 - - - - - -
ATHLETIC CLUB 17.910 23.123 21.154 23.023 25. 110 32. 490 24.800
F.C. BARCELONA 31.666 27.578 35.122 40.010 39. 260 31. 660 37.826
RAYO VALLECANO 16.110 21.497 26.110 - - - -
REAL MADRID 32.131 30.023 34.423 40.240 39. 170 33. 950 36.250
C. AT. OSASUNA - 21.950 20.523 24.052 26.820 25. 023 11. 325 21.150
R. VALLADOLID 16.915 20.423 - - 27. 130 19. 350 16.225
REAL BETIS B. 23.810 20.410 21.810 - - 31. 330 30.200
REAL ZARAGOZA - - 16.923 29.310 26.910 24. 025 - 25.150
REAL MALLORCA - - 17.169 19.740 20.134 26. 210 29. 180 20.600
SPORTING GIJÓN - - - 20.640 25.713 26. 724 19. 350 -
REAL RACING - - - 18.223 24.427 25. 180 24. 125 22.100
HÉRCULES C.F. - - - - 26.110 - - -
XEREZ C.D. - - - - - 28. 420 - -
C.D. TENERIFE - - - - - 29. 100 - -
CD NUMANCIA - - - - - - 18. 450 -
RECREATIVO - - - - - - 19. 832 22.650
REAL MURCIA - - - - - - - 14.150
TOTAL ................. 157.800: 9 = 17.533,3 373.013:19 = 19.632, 2 397.596: 19= 20.926 448.863: 19 = 23.624, 4 497.671:19  = 26.193, 2 529.341:19 = 27.860 446.622: 19 = 23. 506,4 398.061:19 = 20.950,6




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M