dissabte, 10 de gener del 2015

PREVISIBLE DERROTA AL BERNABEU (3-0)
D'UN ESPANYOL QUE DONA MOLTES FACILITATS

Real Madrid CF: 3 – RCD Espanyol: 0

Previsible derrota d’un Espanyol que ràpidament té que oblidar aquest encontre per que a la tornada de la cantonada ja té el de tornada dels vuitens de la Copa del Rei davant el Valencia i el partit davant el Celta de Vigo que es presenta ja com altre dels partit importants per no caure a la zona tenebrosa  de la classificació després de la desfeta davant l’Eibar.  Avui al Bernabeu ha tingut lloc la tercera derrota consecutiva de l’equip (segona a la lliga) davant un Madrid que ha fet pagar els plats trencats en els dos darrers encontres al quadre de Sergio González.

En quant al partit, poc diferent del que ja de per si mostra el resultat. A uns primers intents espanyolistes a l’inici del matx, un remat de Benzema al pal esquerre de la porta de Kiko ha sigut el pròleg del que acabaria arribant. El primer gol de James, i un quart d’hora després, el segon de Bale que deixava ja tot enllestit i sense cap tipus de marge per la sorpresa.

Tindria l’oportunitat l’Espanyol d’intentar variar la clara decoració del partit quan al 52’ el col·legiat expulsava a Cointreau, després d’una bola dividida a la que es llençà junt a Cañas, amb planxa, i excés de força, necessitant el migcampista espanyolista de les assistències.    Aquesta expulsió deixava al Madrid amb deu jugadors, però l’equip espanyolista no en sabé pas treure profit de tal circumstància, sent el Madrid qui a sobre tingué algunes clares ocasions fins que Nacho establí el definitiu 3-0 a un quart d’hora del final.

Els avui liles, ho intentaren amb un llançament del debutant Luque, que aturà el meta madridista, i poca cosa més.  Així, és molt complicat pogué puntuar i donar la campanada al Bernabeu. S’haurà d’intentar la proesa davant el Valencia (tot i la dificultat de l’empresa),  i  obtenir com sigui el triomf davant els gallecs, doncs aquesta - la d’avui -,  malauradament ja fa temps que no és nostra guerra amb la diferència de potencial d’ambdues entitats...   


Fitxa técnica:
Real Madrid: Iker Casillas; Arbeloa, Pepe, Varane, Coentrao; Isco, Cross, James; Bale, Ronaldo i Benzema.
Substitucions: Nacho per James, m. 53; Illarramendi per Benzema, m.63; Khedira per Kross, m. 81

RCD Espanyol: Kiko Casilla; Arbilla, Colotto, Álvaro, Fuentes; Cañas, Víctor Sánchez, Joan Jordán, Paco Montañés; Sergio García i Caicedo.
Substitucions: Luque per Víctor Sánchez, m. 61; Stuani per Joan Jordán, m. 67; Abraham per Sergio García, m.80.

Àrbitre: David Fernández Borbalán, del comitè territorial andaluz, assistit en bandes per Raúl Cabañero Martínez i Jorge Canelo Prieto. No aprecià voluntarietat en un clara pilota que colpejà al braç de Isco, dins l’àrea blanca amb 2-0.  Mostrà cartolines grogues al local Ronaldo, m.52 i als visitants Fuentes, m. 26, Víctor Sánchez, m. 57, Arbilla, m. 69; i Montañés, m. 75. Ha expulsat amb vermella directe al jugador madridista Coentrao, m. 52.

Gols: 1-0: James, m. 12; 2-0: Bale, m. 27; 3-0: Nacho, m. 76.

Incidències: Encontre corresponent a la penúltima jornada de la primera volta del campionat de lliga de Primera Divisió (lliga BBVA), disputat aquesta tarda de dissabte a l’estadi Santiago Bernabeu de Madrid.  Debut en lliga del jugador de l’Espanyol “B”, Julián Luque Conde.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M