dissabte, 29 de desembre del 2007

HA MORT PEPE GUIJARRO

L'espanyolisme està de dol: Si dijous ens va deixar el President Fundador de la PBB de Sant Joan Despí, Gilbert Guardia Gutsems, a l'edat de 87 anys, Avui ens em de fer ressò, de la pèrdua d’un dels personatges més entranyables dins del RCD Espanyol, el que va ser durant 32 anys massatgista de l’entitat, Pepe Guijarro.

Amb ell, se ens va una part de una època important, però ens queda el seu record, el d’aquells partits en el mític Camp de la Carretera de Sarrià (tal com es coneixia en aquells temps) al costat de figures com John Lauridsen, com N’Kono, Marañón, Molinos, José Maria, Solsona, Glaría, entrenadors com Santamaria, Maguregui, Azkargorta, i un llarg etcètera de noms que han format part de la història blanc i blava de la que per mèrits propis, ja formen part tant ell, com el President fundador de la penya de Sant Joan Despí.
Descansin en pau.

ELS PERICOS A LES SELECCIONS. (2 Jornada)

Catalunya guanya els quatre encontres
Doble triomf de les seleccions catalanes sub-14 i sub-18 davant Ceuta, en la primera fase dels campionats d’Espanya autonòmics.
Els infantils no han tingut cap problema per golejar a Ceuta per 5-0, mentre que en categoria sub-18 els locals han creat molts més problemes dels esperats i han estat a punt de donar la sorpresa, perdent per la mínima 3-2.

CATALUNYA SUB -14: Marc (m. 36 Sabater), Sergio, Tavira, Jose, Quesada, Luis, Moussima (m. 36 Deulofeu), Gerard, Manel (36 Juanjo), Sarsanedas, Albert

CEUTA SUB 14: Miguel, Javier (m. 57 Alejandro), Angel, Sergio, Juan Manuel, Daniel, Ereña (m. 71 Jose Carlos), Anuard (m. 42 Vicente), Alvaro, Jose Enrique, Federico Jose

Àrbitre: Almagro Garcia

Gols: 1-0 Jose (m. 6), 2-0 Sarsanedas (m. 37), 3-0 Luis (m. 39), 4-0 Deulofeu (m. 53), 5-0 Albert (m. 64)



CATALUNYA SUB 18: Marti, Aitor, Angel, Bolaños, Alejandro, Zambudio, Alexis, Rochina (m. 60 Jose Luis), Ilie ( m. 46 Oriol), Marc, Oscar

CEUTA SUB 18: Antonio, Alfonso, Javier, Hutman, Martinez, Ruiz (m. 80 Daniel), Juanma, Borja, Luismi, Abdelhakim (m. 80 Cristian), Mohamed

Àrbitre: Celadelo Lopez. Ha mostrat targetes grogues a Zambudio, Bolaños, Marc, Jose Luis, Juanma Daniel

Gols: 1-0 Rochina (m. 4), 1-1 Juanma (m. 24), 2-1 Oscar (m. 30), 2-2 Javier (m. 42), 3-2 Jose Luis (m.65)

ATLETISME BLANC I BLAU:
DARRERA CURSA DEL 2007

Foto d'arxiu:
La passada edició de la Sant Silvestre, en el moment de la sortida dels juvenils.


El 31 de desembre, Barcelona acollirà una nova edició de la Cursa dels Nassos-IX Sant Silvestre, la prova de 10 quilòmetres que tindrà lloc a les 17.30 hores.

La Sant Silvestre és una de les curses atlètiques més conegudes i populars del món, que va començar a celebrar-se a Sao Paulo l'any 1924 i va estendre's per tot el planeta fins a convertir-se en la cita atlètica indispensable a les principals capitals europees, com són Berlín, Londres, París o Madrid.

A Barcelona va aterrar ara fa 8 anys, al Nadal de 1999, i durant aquest temps, la Cursa dels Nassos s'ha consolidat com una de les proves esportives i festives més importants de la ciutat, ja que, en celebrar-se el darrer dia de l'any, és l'encarregada de tancar el cicle anual esportiu.

Entre els atletes estrangers, cal destacar els atletes kenians Elijha Chelimo i Peter Korir, campió el passat 23 de novembre de la Marató de Sant Sebastià.

Per altra banda, les participants femenines estrangeres més destacades d'aquesta prova són l'atleta etíop Sofia Assefa; Elen Cherono i Pamela Porton, de Kenya; i Kenza Wabi, del Marroc.

Entre els atletes de l'Estat espanyol cal destacar la participació dels catalans Xavier Cortés Huete, Pol Guillem, Meritxell Calduch, Toni Bernadó, Jaime Leiva.


Foto d'arxiu:
El president de l'AE BiB, senyor Joan Calero, acompanyat de Driss Lakhouaja, instants després de cloure la passada cursa del 2006 amb un cinquè lloc, a un segon del quart classificat.



Per part de l’Associació d’Esports Blanc i Blau prendran part a la cursa Driss Lakhuaja, (que arriba com a guanyador dels darrers Cros de Rubí i d’Ascó i un tercer lloc a Granollers on se li va escapar la victòria en els darrers metres), El Mustafa El Younes, (guanyador de la Cursa de la Mercè de 2006 i segon en la darrera edició de la mateixa prova), Abderraman Ait (segon a la categoria promesa en la Jean Bouin), Teresa Pulido campiona d’Espanya de Marató, Vinyet Nogueró (campiona de Catalunya de mitja marató la passada temporada), Ester Ramos (3 de Catalunya en muntanya), i en categoria juvenil Ilyas Haik. En la modalitat de cadira de rodes, Jordi Madera, Rafael Botello, José Luis Alonso, Khalid Zerguini i Cristian Sánchez.


SORTIDA: passeig Garcia i Faria. RECORREGUT: passeig Calvell - carrer Salvador Espriu - carrer Dr. Aiguader - plaça Pau Vila- Pla de Palau – avinguda Marquès de l'Argentera - passeig Circumval·lació - carrer Marina -avinguda Meridiana - carrer Bolívia - carrer Ciutat de Granada - avinguda Diagonal - carrer Josep Pla - carrer Taulat - carrer Selva de Mar. ARRIBADA: passeig Garcia i Faria cantonada amb el carrer Josep Ferrater i Mora.


A la San Silvestre del Masnou hi participarà Enrique Luque i a la San Silvestre de San Sebastián, Isabel Eizmendi, mentre que a la més important de totes que és l’edició de la Sant Silvestre Vallecana hi participarà Maria Sánchez.

divendres, 28 de desembre del 2007

ELS PERICOS A LES SELECCIONS.


La selecció catalana sub-14 ha guanyat a Aragó per 2-0 en el primer encontre del III Campionat d’Espanya que es disputa des d’ahir a Ceuta, en la seva primera fase. Precisament, Aragó va derrotar per la mínima en la jornada d’ahir a Ceuta, per la mínima (1-0).

Catalunya: Marc Vergara, Xavier, Alberto, J. Manuel Rios, Eric Jacobs (Gerard Sarsanedas, m. 46), Lucho, (Sergio Corella, m. 58), Ali, Moussima, Gerard Vallès (Fernando Quesada, m. 46), Juanjo (Manel, m. 36) i Marc Miquel.

Aragó: Óscar (Sergio, m. 67); Pablo, Daniel, Alejandro, Joel, Adriàn (Zapata, m. 49), Àlvaro, Brahin (Navarro, m. 61), Emerson, Aitor (Pardeza, m. 49) i Ignacio.

Gols: 1-0 Moussima, 2-0 Luis Ali.

Árbitre: Sr. Racón Diéguez

Camp: Federativo José Benoliel, Ceuta.


Selecció catalana sub -18.

Primer temps en el que el major domini ha estat a càrrec del Catalunya, si be els aragonesos s’han resistit i han anat mica a mica superant el setge dels catalans, comptant amb una de les més clares ocasions de gol. El primer temps ha acabat amb l’empat a zero inicial.
A la segona part, la superioritat ha estat total per part dels catalans que han marcat fins a tres gols,a conseguits per José Luis Gómez, Marc de Val (blanc i blau cedit al Badalona juv.) i el espanyolista Oscar Sielva. En el partit de la jornada d’ahir, Aragó i Ceuta van empatar a un gol.

Catalunya: Martí Bartrina; Aitor Torres, Ángel Martínez (Óscar Sielva, m. 64), Álex Bolaño, Xavier Nobau, Alexis Sánchez (Gerard Zambudio, m. 46), Rubén Rochina, Albert Moñino (Eric Pla, m. 50), Lucas Porcar, José Luis Gómez (Oriol Romeu, m. 50) i Marc del Val.

Aragó: Ramón; Alejandro Perdiguero, Sergio (Alberto Contreras, m. 64), Ramiro, Marc Hidalgo, Alejandro Matute, Eduardo García (Eduardo Silva, m. 43), Ignacio Pérez (Daniel Ramírez, m. 75), José Pinilla (Cristian García, m. 75) i Eduardo Giménez.

Àrbitre: Ramón Arias Madrid (Col. Ceutí).

Gols: 1-0, José Luis Gómez (m. 50); 2-0, Marc del Val (m. 65); 3-0, Óscar Sielva (m. 90).


Camp: Federativo José Benoliel.


XII TORNEIG ALEVÍ INTERNACIONAL DE TÍAS (Lanzarote)

En altre ordre de coses, dir que la participació del Infantil B, en el Torneig de Lanzarote no ha pogut començar de pitjor manera, perdent ja al matí amb el Villarreal (actual campió del Torneig de Brunete), per un resultat que no deixa dubtes 0-3.

Els resultats es van actualitzant en el post que hi ha més avall sobre aquest torneig.

UNA CATALUNYA
MÉS BLANC I BLAVA QUE MAI (1-6)

Foto: FCF
GALÍCIA 1 CATALUNYA 6
La selecció femenina de Catalunya ha derrotat a Galícia per 1-6 en partit amistós disputat ahir a l’Estadi de Balaídos, a Vigo. Miriam Diéguez i Sara Serna, dues vegades cadascuna, i Rocío i Marta Villagrasa (L’Estartit), han marcat els gols. Catalunya comptava amb 12 jugadores de la Superlliga, s’ha mostrat superior en totes les línies al seu adversari.


La blanc i blava Míriam Diéguez ha aconseguit els dos primers gols tot just complir-se els deu primers minuts, el primer, de xut per l’escaire, i el segon de xut creuat després de intervenir les seves companyes al nostre club, Cubí i Sara.

Mari Paz, la jugadora del Llevant ha retallat distàncies per part del combinat entrenat per Pili Neira, però poc li ha servit al combinat local, ja que Sara Serna ha sentenciat amb dos gols més per Catalunya. Rocío Serrano s’ha sumat a la festa aconseguint un gol de vaselina i la jugadora de l’Estartit Marta Vilagrasa ha tancat el tanteig de tenis en que s’ha arribat a la fi de l’encontre.

Félix Gimeno, seleccionador català ha fet jugar fins a nou jugadores del RCD Espanyol.


Fitxa Tècnica:
Galicia: Paula; Cris, Mónica, Paula II, Leti, Carolina, Miriam, Vero, Anair, Joana, Mari Paz.
Substitucions: Rebeca per Cris, Miriam per Joana, Charo per Mari Paz, Ana per Paula, i Sara per Carolina al minut 46. Sonia per Leti, m. 63, Monica II per Anair, m. 66, Marta per Paula II, m. 70, Anita per Mònica, m.70

Catalunya: Cristina Prieto; Natalia Arrroyo, Sheila Sanchón, Marta Torrejón, Míriam Diéguez, Marina Torras, Marta Vilagrasa, Laura Bonaventura, Alba Vilas, Marta Cubí, i Sara Serna.
Substitucions: Rocio per Marina, m. 51, Vicki per Alva Vila, m. 55, Georgina per Sara Serna, m. 60, Maria Reche per Natalina, m. 66 i Anna Fàbregas per Cristina, m.70.

Gols: 0-1; Miriam, m. 2, 0-2: Miriam, m.10, 1-2: Mari Paz Vilas,m. 20, 1-3: Sara, m. 42, 1-4: Sara, m. 44, 1-5: Rocío, m.65 i 1-6 Marta Vilagrasa, m. 71

Àrbitre: Elena Casal. Va mostrar targeta groga a Marta Vilagrasa


Incidències: Balaídos, Vigo. Partit amistós de les seleccions absolutes femenines de Galícia i Catalunya.


Al marge d’aquest partit, les seleccions masculines de Galícia i Camerun es van enfrontar posteriorment i van empatar a un gol, amb Carlos Kameni sota pals defensant la porta dels camerunesos.

dijous, 27 de desembre del 2007

GOLEJADORS

PRIMER EQUIP ESPANYOL B JUVENIL A
TAMUDO 8 PEDRAZA6 CHARLY L. 4
LUIS GARCÍA 5 JORDI GÓMEZ 5 LUCAS PORCAR 3
RIERA 3 PALANCA 4 GUILLEM CREUS 3
VALDO2 JAVI MÁRQUEZ2 MARC MAS 3
ANGEL2 ZAMORA 2 CANARIO 3
JONATHAN 1 JUANMA 1 GUILLEM SAVALL 3
CORO1 DIDAC 1 SERGIO G. 3
ZABALETA1 TITO1 DIDAC VILA 2
JARQUE1 LLUIS CROUS 2
Pròpia porta2 ORIOL RICARTE 2
ÁLEX ARIAS 2
ABRAHAM 2
BAENA 2
CARLOS RUÍZ 1
VÍCTOR RUÍZ 1
ORIOL SANS 1
ALBERT M. 1
CHULI 1
DAVID 1



JUVENIL B FEMENÍ A FEMENÍ B
ÁLVARO 12 ADRIANA 10 RAQUEL CORRAL 10
O. SIELVA 8 SARA 4 CAROL PÉREZ 9
CHULI 7 MARTA CUBÍ 4 ROCÍO 7
DANI NIETO 5 VICKY 3 KENTI 4
MAX 4 NOEMÍ 3 MERITXELL 3
MARC CABALLÉ 3 CAROL 2 YLENIA 3
ÁNGEL M. 3 MÍRIAM 1 ANA NÚRIA RIOS 2
TUNEU 2 MARTA TORREJON 1 MARTA CORREDERA 2
JORDI ROIG2 NÚRIA 1 ELENA FERNÁNDEZ 1
JULI 1 Pròpia porta 2 OLGUITA 1
ANTONIO VELA 1 DEBORA 1
VEGA 1
ALEX 1
Pròpia Porta 1




CADET A CADET B INFANTIL A
NIERGA 6 GERARD M. 15 LUCHO 10
JORDI AMAT 6 GIL MUNTADES 6 OSCAR 5
PABLO 5 ANTONIO 5 JOSÉ 4
GABRI 4 JOAN ÁNGEL 4 NESTOR 3
CARLES MUR 4 JORGE 3 ERIC JACOBS 2
J. CARLOS 3 CRISTIAN M. 2 ALEX 2
MIKI 2 RUBÉN 2 C. ALBARRAN 2
SANI 3 IVAN GARCÍA 2 CARLOS CASADO 1
CRISTIAN F. 2 QUILES 1 ÁNGEL 1
ENRIC S. 2 S. DARDER 1 ARTURO 1
EDU 2 MARC MOLINA 1 COCO 1
Pròpia Porta 1 XAVI SOLE 1 ARROYO 1
Pròpia porta 1



INFANTIL B ALEVÍ A ALEVÍ B
JAFFAR 8 MULA 14 RUBEN GARCÍA 6
FREDY 8 JACK 13 JAVI NAVARRO 6
GERARD LL. 6 GABRIEL 4 CARLES M. 4
LAUREANO 5 ALBERT 4 ERIC 3
SERGIO 4 DAVID VILLANUEVA 3 ALEXIS 2
MARC GELMÀ 3 AITOR 2 LLUIS 2
RICARD 3 PATRICK 2 IGNASI 2
POL 3 GERARD 2 AARON 2
GERMÁN 2 MARC SAMPER 1 MARC 2
PACO 2 JUBA 1 MARIO 2
MIKI 1 ROGER RIVAS 1 PABLO 1
EDU 1

EL RCD ESPANYOL PRESENT AL TORNEIG DE LANZAROTE


El RCD Espanyol Infantil B, participarà un cop més, al prestigiós torneig internacional que es disputa en aquestes dates a terres canàries.

Enguany es celebrarà a la localitat de Tías, Lanzarote (les darreres edicions van ser a Arona) els dies 28 i 29 de Desembre. El RCD Espanyol ha guanyat dues edicions, (IX i X) al imposar-se a la final al Bayer Leverkussen i a la Selecció de Camerún respectivament.

El 27 del present es celebrarà la jornada inaugural amb un partit entre una selecció de jugadors de tots els equips participants en el torneig i una selecció canària de la illa de Lanzarote.

En el grup A: Barcelona, Espanyol, Villarreal, Inter
En el B: Real Madrid, At. Madrid, Valencia i Borussia de Dortmund.
En el C: Sevilla, Betis, Selecció de Camerún i Benfica

Horaris:
28 Desembre
10:00 Espanyol – Villarreal 0-3
10:30 At. Madrid – Borussia 3-1
11:00 Sevilla – Benfica 0-2
11:30 Villarreal – Inter 2-1
12:00 Valencia – Borussia 1-1
12:30 Betis – Camerún 1-3

13:00 Barcelona – Inter *Televisat per Cuatro. 0-0
13:45 Real Madrid - At. Madrid *Televisat per Cuatro. 0-1

14:30 Sevilla – Camerún 0-3
18:00 Barcelona – Villarreal 4-0
18:30 Real Madrid – Valencia 2-2

19:00 Barcelona – Espanyol *Televisat per Cuatro. 3-1
19:45 Real Madrid – Borussia *Televisat per Cuatro. 2-6

20:30 Betis- Benfica 1-1
21:00 Espanyol – Inter 1-2
21:30 At. Madrid – Valencia 1-0
22:00 Sevilla- Betis 2-0
22:30 Camerún – Benfica 4-0

29 Desembre
Quarts de Final
10.00 Barcelona -Sevilla 0-1
10.30 Camerún - Villarreal 1-0
11.00 Atlético M. -Inter 1-1 *p.
11.30 Borussia - Benfica *1-1 .p

Semifinals

13.00 Sevilla -Camerún (Televisat per Cuatro) 2-0
13.45 Borussia - Inter (Televisat per Cuatro) 1-0


Tercer lloc
18.45 Sevilla- Inter 5-0

Final
19:15 Camerún - Borussia. (Televisat per Cuatro) 2-0

dimecres, 26 de desembre del 2007

RESTA DE CLASSIFICACIONS FUTBOL BASE


CLASSIFICACIÓ DIVISIÓ D'HONOR JUVENIL GRUP TERCER

.DIV. D'HONOR JUVENIL PJPTS PG PE PP GFGC
1RCD ESPANYOL 16411321407
2REAL ZARAGOZA 163812222712
3REAL MALLORCA163310333110
4CF BADALONA16319432715
5SAN FRANCISCO16309342416
6UE CORNELLÀ16268262627
7GIRONA FC16236551716
8SD LA SALLE MALLORCA16205561724
9CD FERRIOLENSE16185382024
10CLUB AMISTAD16164481928
11UE SANT ANDREU16154392637
12UE LLEIDA16154391728
13CE MATARÓ16143581727
14STADIUM CASABLANCA161442101223
15BALSAS PICARRAL161233101328
16CE EUROPA16112591425




CE Mataró 0 Juvenil A 4


Fitxa tècnica
CE Mataró: Serra, Pau, Villem (Jordi), Zou, Moreno (Cristian), Rubén, Jordi, Saltor, Sergi, Guillem (Cata) i Vicente


RCD Espanyol: Ibáñez, Oriol, Ricarte, Víctor, Dídac (Charli), David (Moñino), Sergio (Max), Álex, Mas, José i Abraham (Crous).


Àrbitre: Gallardo Martínez. Ha amonestat a Canario (min.57)


Gols: 0-1: Abraham, (min.10); 0-2: David, (min.39); 0-3 Sergio (min.41); 0-4: Sergio (min.59).

CLASSIFICACIÓ JUVENIL LLIGA NACIONAL GRUP 7è.

CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1FC BARCELONA "B"15371140517
2UD AT. GRAMENET153310323016
3RCD ESPANYOL "B"14299235117
4CE L'HOSPITALET14299233729
5CE EUROPA "B"15278341714
6TERRASSA FC15236542525
7DAMM CF "B"15195462118
8UE CASTELLDEFELS15195462426
9GIMNÀSTIC TARRAGONA13185351527
10CE MANRESA15174562222
11UE CORNELLÀ B"14164461925
12REUS DEPORTIU14165181829
13C. MERCANTIL14164461731
14AT. HORTA14165191430
15UE SANT ANDREU "B"1315436914
16GIRONA FC "B"14153651423
17FP SÁNCHEZ LLIBRE13113281524
18EC GRANOLLERS15310141537

CLASSIFICACIÓ CADET PREFERENT GRUP SEGON

.CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1RCD ESPANYOL "B"133411114411
2CE MATARÓ13268233622
3UE SANT ANDREU13247332620
4GIRONA FC "B"13226432317
5UE CORNELLÀ "B"13227152019
6CF DAMM "B"13205532120
7GIMNÀSTIC "B"13185352526
8UD AT. GRAMENET "B"13174542121
9AEC MANLLEU13174542020
10CD BLANES13154362722
11JOSEP MARIA GENE13154362229
12CD MASNOU13144272227
13JABAC CF-TERRASSA 13144271925
14EF OSONA13143551930
15PB ANGUERA1382291332
16EC GRANOLLERS "B"1371481431



CLASSIFICACIÓ DIVISIÓ D'HONOR ALEVÍ


.CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1FC BARCELONA13391300684
2RCD ESPANYOL13361201476
3UE LLEIDA133010033719
4UE CORNELLÀ13257421914
5EC GRANOLLERS13206252429
6FP SÁNCHEZ LLIBRE13195441721
7GIRONA CF13175262326
8CE SANT GABRIEL13164451226
9DAMM CF 13154361724
10UD AT. GRAMANET13154361626
11CE L'HOSPITALET13144261520
12GIMNÀSTIC MANRESA12134171828
13UE SANT ANDREU13134181526
14CE EUROPA1311328815
15GIMNÀSTIC TARRAGONA1381571431
16CE MANRESA13101121045



CLASSIFICACIÓ ALEVÍ PREFERENT GRUP SEGON


.CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1RCD ESPANYOL "B"13341111333
2CE MATARÓ 13299223511
3FE FIGUERES13299223817
4CF BADALONA13289133017
5CF RIUPRIMER13237242114
6EC GRANOLLERS "B"13227152818
7JABAC CF - TERRASSA12196152515
8EF SANT FELIU GUIXOLS13196161824
9EF GIRONÉS-SABAT13154352123
10C. MERCANTIL "B"13144272021
11DAMM CF "B"13144271331
12FP SÁNCHEZ LLIBRE 13133461921
13CE L'HOSPITALET "B"13102471423
14EF GARROTXA11103171423
15EF OLOT1382291336
16CAN RULL RT13411111560





dilluns, 24 de desembre del 2007


BON NADAL US DESITJA A TOTS


SENTIMENT PERICO


GOLEJADA DEL INFANTIL B (7-0) AL MANLLEU






Altre golejada a casa del Infantil B. 7-0

Va costar marcar
El Manlleu es va defensar bé, i va costar més del esperat obrir la llauna, amb un Espanyol que va gaudir d’ocasions mitjançant Fredy al minut 6 que en jugada individual estavella la pilota al cos del porter quan ja s’havia quedat sense gaire angle, o posteriorment quan Pol xuta per sobre el travesser una falta escorada a la dreta de l’atac espanyolista.

Jafar, obre el camí del triomf
El davanter centre espanyolista aprofita una passada en profunditat de Marc Gelmà i per velocitat es planta sol davant el porter visitant, el dribla i xuta per sobre l’oposició d’un defensor sota pals.

Haguessin pogut fer el segon, en una jugada en la que el meta visitant es va llençar als peus de Fredy evitant la rematada.
Dos minuts després, Fredi en la mateixa línia de gol remata un servei de cantonada llançat per Sergio i pentinat per Jaffar al primer molt similar al que Tamudo va aconseguir al Calderón.

A la segona part, la superioritat física i tècnica del Espanyol, s’imposa
Als quatre minuts de la represa, Fredi assisteix a Jaffar que a boca de gol afusella sense pietat al porter del Manlleu. Tres minuts després, Fredi faria el quart al fer-se amb una pilota a la zona de mitjos i per velocitat i superioritat física se’n va fins a porta on supera al porter llençant pel mig, a punt d’interceptar-la el meta.

Amb el resultat totalment decidit, han anat caient els gols fins arribar als set finals.
Un còrner, per l’esquerra es rematat de cap per Fredy en el primer pal valent-se de l’alçada superior al seus rivals, fent el cinquè.

El Manlleu busca el gol
I la millor ocasió, va ser una penetració en la que al encarar el davanter al porter espanyolista no el va pogué superar, impedint el gol visitant.

Juan Pablo al segon pal no pot rematar una pilota centrada per Sergio molt forçada.
El porter espanyolista torna ha evitar el gol blocant en dos temps la perillosa acció dels atacants osonencs.

Gerard també diu la seva
Els darrers dos gols van ser obra de Gerard Llatjós, que sortint al segon temps es suma a la festa golejadora de l’equip; primer al rematar a boca de canó un refús del meta després d’una bona intervenció al remat de Pol, i el segon quatre minuts en segona instància també després d’un primer remat del propi davanter espanyolista. Com el dia de l'Europa ( va marcar 4 gols) Gerard va aprofitat bé els minuts que va gaudir.

RCD Espanyol: Xavi, Germán Collado, Raul, Pol, Adrià, Sergi, Robert, Chus Quintana, Marc, Fredi i Jaffar. També van jugar, l’altre porter Sergi Brasier, Coll, Iu Ranera, José, Juanpi, Laureano i Gerard.

Gols:
1-0 Jaffar, 2-0 Fredi, 3-0 Jaffar, 4-0 Fredi, 5-0 Fredi, 6-0 Gerard, 7-0 Gerard.

Incidències: Camp 3er de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Temps fresc i variable, amb estones de sol.


CLASSIFICACIÓ INFANTIL PREFERENT GRUP SEGON

CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
11 FP SÁNCHEZ LLIBRE13361201387
2FE FIGUERES13299223524
3RCD ESPANYOL "B"13289134515
4EF ST. FELIU DE GUIXOLS13247333618
5RICOH PREMIÀ12227142417
6CE SANT GABRIEL12216332219
7CD BLANES 13206253022
8AEC MANLLEU13206252424
9UE CORNELLÀ "C"12154351517
10CE MANRESA12144262028
11UD AT. GRAMANET "B"13144271322
12EC GRANOLLERS "B"12123361321
13CE VILASSAR DE MAR13103191529
14FP CE EUROPA1282281042
15JABAC CJ - TERRASSA1272191529
16EF GARROTXA1251291435






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M