divendres, 28 de desembre del 2007

ELS PERICOS A LES SELECCIONS.


La selecció catalana sub-14 ha guanyat a Aragó per 2-0 en el primer encontre del III Campionat d’Espanya que es disputa des d’ahir a Ceuta, en la seva primera fase. Precisament, Aragó va derrotar per la mínima en la jornada d’ahir a Ceuta, per la mínima (1-0).

Catalunya: Marc Vergara, Xavier, Alberto, J. Manuel Rios, Eric Jacobs (Gerard Sarsanedas, m. 46), Lucho, (Sergio Corella, m. 58), Ali, Moussima, Gerard Vallès (Fernando Quesada, m. 46), Juanjo (Manel, m. 36) i Marc Miquel.

Aragó: Óscar (Sergio, m. 67); Pablo, Daniel, Alejandro, Joel, Adriàn (Zapata, m. 49), Àlvaro, Brahin (Navarro, m. 61), Emerson, Aitor (Pardeza, m. 49) i Ignacio.

Gols: 1-0 Moussima, 2-0 Luis Ali.

Árbitre: Sr. Racón Diéguez

Camp: Federativo José Benoliel, Ceuta.


Selecció catalana sub -18.

Primer temps en el que el major domini ha estat a càrrec del Catalunya, si be els aragonesos s’han resistit i han anat mica a mica superant el setge dels catalans, comptant amb una de les més clares ocasions de gol. El primer temps ha acabat amb l’empat a zero inicial.
A la segona part, la superioritat ha estat total per part dels catalans que han marcat fins a tres gols,a conseguits per José Luis Gómez, Marc de Val (blanc i blau cedit al Badalona juv.) i el espanyolista Oscar Sielva. En el partit de la jornada d’ahir, Aragó i Ceuta van empatar a un gol.

Catalunya: Martí Bartrina; Aitor Torres, Ángel Martínez (Óscar Sielva, m. 64), Álex Bolaño, Xavier Nobau, Alexis Sánchez (Gerard Zambudio, m. 46), Rubén Rochina, Albert Moñino (Eric Pla, m. 50), Lucas Porcar, José Luis Gómez (Oriol Romeu, m. 50) i Marc del Val.

Aragó: Ramón; Alejandro Perdiguero, Sergio (Alberto Contreras, m. 64), Ramiro, Marc Hidalgo, Alejandro Matute, Eduardo García (Eduardo Silva, m. 43), Ignacio Pérez (Daniel Ramírez, m. 75), José Pinilla (Cristian García, m. 75) i Eduardo Giménez.

Àrbitre: Ramón Arias Madrid (Col. Ceutí).

Gols: 1-0, José Luis Gómez (m. 50); 2-0, Marc del Val (m. 65); 3-0, Óscar Sielva (m. 90).


Camp: Federativo José Benoliel.


XII TORNEIG ALEVÍ INTERNACIONAL DE TÍAS (Lanzarote)

En altre ordre de coses, dir que la participació del Infantil B, en el Torneig de Lanzarote no ha pogut començar de pitjor manera, perdent ja al matí amb el Villarreal (actual campió del Torneig de Brunete), per un resultat que no deixa dubtes 0-3.

Els resultats es van actualitzant en el post que hi ha més avall sobre aquest torneig.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M