diumenge, 23 de desembre del 2007

RCD ESPANYOL FEMENÍ 2 HÍSPALIS 0




El femení s’imposa al segon temps a un Híspalis molt feble.

Primera part molt dolenta
Amb la sorpresa de Noemí a la banqueta, l’Espanyol femení ha encarat el darrer partit d’aquest 2007 davant el cuer de la Superlliga femenina, el Híspalis Sevilla, equip que tan sols ha sumat tres punts en mitja lliga.

Les blanc i blaves han sortit a marcar ràpid, i tant Cubí com Sara han tingut sendes rematades que la portera Inés, (la millor jugadora sobre la gespa avui de la Ciutat Esportiva), ha blocat sense problemes.

Marta Cubí ha gaudit d’una de les més clares ocasions en el primer temps, però el seu remat dins l’àrea se n’ha anat desviat a l’esquerra de la porteria massa creuat.

Però mica a mica, l’Espanyol perd gas, i el Sevilla es va traient cada cop més el domini i a sobre comença a ser en diferent fases del primer temps, dominador del joc, cosa que comença a crear cert nerviosisme en una part del públic, que veu com no pot l’Espanyol amb el darrer classificat.

L’ensurt
Sosa ha llençat al travesser en la millor ocasió de les visitants i el refús de la fusta l’ha rebutjat amb molts problemes Cristina a còrner. Eren els pitjors minuts d’un Espanyol gris que no dona ni circulació ni profunditat a la pilota i un Sevilla que es defensava amb molta comoditat.

Ocasions en els darrers minuts
Abans del descans, l’Espanyol ha gaudit d’ocasions per obrir el marcador; còrner tret per Vicky que es passeja sense que ningú remati, i un remat de Sara, que ha rebutjat Inés i Marta Corredera no ha arribat al refús.
La més clara, Marta Cubí ha estavellat al travesser un xut llunyà, i un cop s’ha tornat a fer amb la pilota ha estat objecte d’un més que possible penal al ser travada dins l’àrea.

Surt Noemí Rubio
Amb la baixa d’Adriana, la lesió que mai s’acaba de curar d’Ane, només falta prescindir del talent de Noemí en el mig del camp; el tècnic així ho ha decidit i així li ha anat.
La represa, l’equip ha sortit més revifat i Sara ha marcat després d’un xut rebutjat per Inés en que la pilota ha quedat morta, però el col·legiat ha anul·lat la jugada indicant falta quan Sara s’ha llençat amb tot al remat en busca d’aquesta pilota morta.

Un centre xut d’Olga Rodríguez que ha ocupat la banda dreta de la defensa ha sortit per damunt del travesser. Sara Serna, que ha estat molt activa tot el partit malgrat no hagi tingut sort cara al gol, ha rematat fora quan ho tenia tot a favor en una jugada molt dubtosa per la posició que ocupava la davantera tot i que l’àrbitre havia donat validesa a la jugada.

Marta Cubí marca i obre el camí del triomf
Al minut 22 del segon temps, la davantera igualadina es fa amb una pilota d’or i dins l’àrea encara i supera de xut inapel·lable a la bona portera andalusa. Era el gol que obria la llauna, iniciava el camí del triomf, i ho ha celebrat amb un gest amb el dit, fent callar al propi públic espanyolista. Tot un “bon” detall...

Inés ha salvat el segon ja en plena descomposició d’un equip condemnat al descens, llevat de miracle futbolístic, al rebutjar a còrner un remat de Sara molt bo.

El col·legiat s’ha menjat altra pena màxima per mans dins l’àrea d’una defensora sevillista.

El Sevilla, té l’ocasió en una sola jugada
En un dels esporàdics atacs andalusos en el segon temps, el perill ha rondat les immediacions de l’àrea de càstig espanyolista, però Miriam i Marta Torrejón han tallat primer i després rebutjat l’esfèrica just quan anava a rematar la davantera visitant en una situació molt perillosa.

Aquesta jugada ha espavilat a les noies periques que han vist com el partit no estava decidit i en qualsevol cop de fortuna el Híspalis podia donar la sorpresa i s’han llençat en la recta final del matx a conquerir el gol de la tranquil·litat, que ha arribat a falta de vuit minuts per el final, després que primer Noemí estavellés la pilota al travesser en un llançament des de la frontal, i el refús Cubí la rematat al cos de Inés.

A la següent jugada, Noemí de falta directa fa el segon gol que deixa el marcador definitiu, just, merescut (sobre tot al comparar-lo per els mèrits d’uns i d’altres) i fa que l’equip s’acomiada amb victòria encara que sigui davant el cuer i en un partit discret.
Nuria hagués pogut fer el marcador més acceptable, si no fos per que Inés un cop més ha estat la salvadora d’aquest Sevilla, i encara en l’afegit ha aturat blocant molt bé un remat de Vicky.



Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Cristina: Olga Rodríguez, Miriam, Marta Torrejón, Chola, Carol, Vicki, Núria, Marta Corredera, Marta Cubí i Sara.
Substitució: Noemí per Marta Corredera, m. 46.

Híspalis: Inés, Ana Llamas, Amparo, María Suárez, Ramara, Mary Pry, Alexandra, Trini, Sonia, Sosa i Dayi
Substitucions: Espe, Marina, Mari Carmen “Arrebata” i Elena

Àrbitre; Díaz Rubio del comitè català. Ha mostrat només una targeta a Sonia. Ha deixat de sancionar dos penals clars i ha anul·lat un gol per una discutible falta de Sara.

Incidències: Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià.


CLASSIFICACIÓ
SUPERLLIGA FEMENINA

CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 LEVANTE UDF13371210336
2 RAYO VALLECANO133411114314
3 ATHLETIC CLUB13299223913
4 RCD ESPANYOL 13227153123
5 PRAINSA T. ALCAINE13227152023
6 UE L'ESTARTIT13206252122
7 CF PUEBLA13175262425
8 AD TORREJÓN CF13175262122
9 AT. MADRID FÈMINAS13154361724
10 SPORTING HUELVA13134181320
11 COLEGIO ALEMÁN 13113281725
12 OVIEDO MODERNO13113281532
13 REAL SOCIEDAD13113281029
14 HÍSPALIS SEVILLA1331012938


3 comentaris:

Anònim ha dit...

HOLA EN JOSEP MARIA I AMICS,
VA SER UN PARTIT ON ES VA FER JUSTÍCIA AL MARCADOR ON L'ESPANYOL FEMENÍ
VA DOMINAR QUASI TOT EL PARTIT I VA SER A LA 2 PART ON ES VAN FALLAR
MOLTES OCASIONS I ES VAM MARCAR ELS 2 GOLS. ARA A
COMENÇAR BÉ L'ANY I A CONSOLIDAR LA 4 PLAÇA.
BON NADAL I BON ANY NOU A TOTS ELS LECTORS DE SENTIMENT PERICO. SALUTACIONS.
JOSE CARRERA CARRERA

Anònim ha dit...

RAQUEL CORRAL
HOLA EN JOSEP MARIA I AMICS, AHIR VA TORNAR AL NOSTRE ESTADI
UNA GRAN PERICA PER VEURE EL PARTIT CONTRA EL HISPALIS.ÉS UNA
GRAN FANÀTICA DEL NOSTRE ESPANYOL, ANAVA SEMPRE ALS PARTITS DEL
FEMENI A, B I C. VA APROFITAR L'ATURADA DE LA LLIGA A 2 DIVISIÓ
PER TORNAR DE MURCIA.EL QUE ÉS TAMBÉ UNA GRAN PERSONA QUE SEMPRE
SALUDAVA ALS SEUS FANS. JO NO LA VAIG VEURE I EM VA SALUDAR AL
ACABAR EL PARTIT. ESPEREM QUE TORNIS LA PROPERA TEMPORADA I ET
QUEDIS AL 1 EQUIP FENT EL QUE TU SAPS, MARCANTS GOLS I QUE DIMITEIXIN
ELS INÚTILS QUE ET VAN FER FORA.
BON NADAL I BON ANY NOU A TOTS ELS LECTORS DE SENTIMENT PERICO. SALUTACIONS.
JOSE CARRERA CARRERA

Josep Maria ha dit...

Tot i respectar als que han prés aquesta decisió, sempre he dit que no la comprenia, i com a més he sentit versions contrapossades, menys encara.
Amb la situació de l'equip i amb el que ha passat després, Raquel Corral tenia lloc a l'equip (ja no dic si de titular o no, això jutgeu a vostre criteri) però si en el planter.
Esperem li vagi bé i torni, malgrat que no sé si tothom (per desgràcia) en el Club pensa igual.
Salutacions.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M