divendres, 28 de desembre del 2007

UNA CATALUNYA
MÉS BLANC I BLAVA QUE MAI (1-6)

Foto: FCF
GALÍCIA 1 CATALUNYA 6
La selecció femenina de Catalunya ha derrotat a Galícia per 1-6 en partit amistós disputat ahir a l’Estadi de Balaídos, a Vigo. Miriam Diéguez i Sara Serna, dues vegades cadascuna, i Rocío i Marta Villagrasa (L’Estartit), han marcat els gols. Catalunya comptava amb 12 jugadores de la Superlliga, s’ha mostrat superior en totes les línies al seu adversari.


La blanc i blava Míriam Diéguez ha aconseguit els dos primers gols tot just complir-se els deu primers minuts, el primer, de xut per l’escaire, i el segon de xut creuat després de intervenir les seves companyes al nostre club, Cubí i Sara.

Mari Paz, la jugadora del Llevant ha retallat distàncies per part del combinat entrenat per Pili Neira, però poc li ha servit al combinat local, ja que Sara Serna ha sentenciat amb dos gols més per Catalunya. Rocío Serrano s’ha sumat a la festa aconseguint un gol de vaselina i la jugadora de l’Estartit Marta Vilagrasa ha tancat el tanteig de tenis en que s’ha arribat a la fi de l’encontre.

Félix Gimeno, seleccionador català ha fet jugar fins a nou jugadores del RCD Espanyol.


Fitxa Tècnica:
Galicia: Paula; Cris, Mónica, Paula II, Leti, Carolina, Miriam, Vero, Anair, Joana, Mari Paz.
Substitucions: Rebeca per Cris, Miriam per Joana, Charo per Mari Paz, Ana per Paula, i Sara per Carolina al minut 46. Sonia per Leti, m. 63, Monica II per Anair, m. 66, Marta per Paula II, m. 70, Anita per Mònica, m.70

Catalunya: Cristina Prieto; Natalia Arrroyo, Sheila Sanchón, Marta Torrejón, Míriam Diéguez, Marina Torras, Marta Vilagrasa, Laura Bonaventura, Alba Vilas, Marta Cubí, i Sara Serna.
Substitucions: Rocio per Marina, m. 51, Vicki per Alva Vila, m. 55, Georgina per Sara Serna, m. 60, Maria Reche per Natalina, m. 66 i Anna Fàbregas per Cristina, m.70.

Gols: 0-1; Miriam, m. 2, 0-2: Miriam, m.10, 1-2: Mari Paz Vilas,m. 20, 1-3: Sara, m. 42, 1-4: Sara, m. 44, 1-5: Rocío, m.65 i 1-6 Marta Vilagrasa, m. 71

Àrbitre: Elena Casal. Va mostrar targeta groga a Marta Vilagrasa


Incidències: Balaídos, Vigo. Partit amistós de les seleccions absolutes femenines de Galícia i Catalunya.


Al marge d’aquest partit, les seleccions masculines de Galícia i Camerun es van enfrontar posteriorment i van empatar a un gol, amb Carlos Kameni sota pals defensant la porta dels camerunesos.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M