EL SOMNI DE LA COPA, MÉS A PROP

Bona actuació de Musovic en Irún.

Altre triomf in extremis del Club bàsquet Olesa, a la pista del Hondarribia Irún, amb arbitratge de Hernando Prior i González Díaz.
Les catalanes van anar per sobre el marcador gairebé durant tot l’encontre.

En la primera part, les visitants van col·locar un 18-28 en el marcador, i van anar-se als vestidors amb una avantatge de 31-39, vuit punts amunt.
En el conjunt local van destacar Christon, Tamane i Jansone, mentre que en l’Olesa Espanyol, menció un cop més destacada per sobre de totes la nord-americana Le’Coe, i un gran partit de Musovic.

En el segon temps, de nou punts d’avantatge (43-52) es va passar al 55-53 a favor de les locals. Després que en el darrer quart les catalanes es tornaven a posar-se per davant, les distàncies curtes en el marcador van possibilitar diferents avantatges de les de Irun per un punt (67-66, 70-69, i 72-71).

Aquesta darrera cistella local va ser aconseguida per el Hondarribia a falta de vuit segons per la fi de l’encontre. Le’Coe Willingham va assumir la responsabilitat a falta de quatre segons per la fi de l’encontre i rodejada de tres jugadores rivals, va aconseguir encistellar, i guanyar per un punt.

Per el conjunt català, va debutar la russa fitxada aquesta setmana, Olga Podkovalnilkova que va anotar 6 punts (3/6) i va capturar dos rebots en catorze minuts de joc.

Parcials de cinc minuts: 6-8, 16-17; 20-28, 31-39 (descans); 40-48, 55-56; 59-64 i 72-73