dissabte, 16 de juny del 2012

L'ALEVÍ PERD AMB EL FCB, FINALITZA SEGON I JUGARÀ
LES SEMIS, DAVANT FUNDACIÓ CATALANA GIRONA

GRUP A
QUARTS DE FINALCATEGORIA ALEVÍ.
(15) 20:25 C. GIMNÀSTIC TARRAGONAU.D. CORNELLÀ0-1
(15) 20:25FUNDACIÓ CATALANA GIRONAC.F. DAMM5-1
(16) 10:00FUNDACIÓ CATALANA GIRONAU.D. CORNELLÀ1-2
(16) 11:10C.F. DAMMGIMNÀSTIC TARRAGONA6-0
(16) 16:30U.D. CORNELLÀC.F. DAMM0-3
(16) 19:40C. GIMNÀSTIC TARRAGONAFUNDACIÓ CATALANA GIRONA1-2
GRUP BQUARTS DE FINALCATEGORIA ALEVÍ.
(15) 19:15U.E. VILASSAR MARF.C. BARCELONA 1-5
(15) 20:25R.C.D. ESPANYOLAt. SEGRE5-2
(16) 11:10At. SEGREU.E. VILASSAR MAR2-2
(16) 13:30R.C.D. ESPANYOLF.C. BARCELONA1-3
(16) 16:30F.C. BARCELONAAt. SEGRE0-0
(16) 16:30U.E. VILASSAR MARR.C.D. ESPANYOL 2-6


.CLASSIFICACIÓ GRUP A PUNTS
1er.C.F. DAMM6
2n.FUNDACIÓ P. CATALANA GIRONA 6
3r.U.D. CORNELLÀ6
4rt.C. GIMNÀSTIC TARRAGONA0


.CLASSIFICACIÓ GRUP BPUNTS
1er.F.C. BARCELONA7
2n.R.C.D. ESPANYOL6
3r.At. SEGRE2
4rt.U.E. VILASSAR MAR1


EL BENJAMÍ GUANYA A L'ESCOLA F.B. CALAFELL
FINALITZA PRIMER DE GRUP I S'ENFRONTARÀ AL NÀSTIC

RCD Espanyol Benjamí “A”: 5 – Escola Futbol Base Calafell: 2

L’equip benjamí del RCD Espanyol ha tancat aquesta fase de classificació guanyant el seu tercer encontre davant l’Escola de Futbol Base Calafell per 5-2 després que s’avancés el conjunt  de la Costa Daurada. L’Equip perico ha finalitzat en primera posició i s’enfrontarà al segon classificat del Grup D, el Gimnàstic de Tarragona. A l'altre semifinal, la UE Cornellà s'enfrontarà al FC Barcelona.   

Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Darwin, Xavi Pérez, Jordi, Ismael, Déreck, Oscar, i Gerard.
Suplents: Luas, Eric, Oriol, Aye Diop, Artur (p.s.) i Ruben.

Escola Futbol Base Calafell: Josep Saperas, Javier Tarancón, Pol Román, Daniel Rubiales, Raul Villenlouzao, Josep Asencio, i Kabi Naranjo.
Suplents: Zacaria Rouias, Ian Robles i Joel Navarro.


Gols: 0-1: Raul Villenlouzao, m. 8; 1-1: Jordi, m. 10; 2-1: Eric, m. 16; 3-1: Ruben, m.19; 4-1: Jordi, m. 22; 4-2: Ian Robles, m. 29; 5-2: Gerard.

Incidències: Darrer encontre de la lligueta de quarts de final del campionat de Catalunya Benjamí, que s’està disputant al Mpal. Torrent de Llops a Martorell.   


RESULTATS I CLASSIFICACIONS


GRUP C
QUARTS DE FINALCATEGORIA BENJAMÍ.
(15) 18:15 SANT CUGAT ESPORT F.C.R.C.D. ESPANYOL 0-9
(15) 18:15F.C. BARCELONAESCOLA FUTBOL BASE CALAFELL6-0
(16) 10:05ESC.FUTBOL BASE CALAFELLF.C. SANT CUGAT ESPORT1-1
(16) 12:30F.C. BARCELONAR.C.D. ESPANYOL2-3
(16) 17:40R.C.D. ESPANYOLESCOLA F. BASE CALAFELL 5-2
(16) 18:40SANT CUGAT ESPORT F.C.F.C. BARCELONA0-5
GRUP DQUARTS DE FINALCATEGORIA BENJAMÍ.
(15) 19:15U.E. BREDAGIMNÀSTIC TARRAGONA1-4
(15) 19:15C. NATACIÓ TERRASSAU.D. CORNELLÀ2-3
(16) 12:30C. NATACIÓ TERRASSAGIMNÀSTIC TARRAGONA1-3
(16) 12:30U.D. CORNELLÀU.E. BREDA11-1
(16) 18:40C. GIMNÀSTIC TARRAGONA U.D. CORNELLÀ2-2
(16) 18:40U.E. BREDAC. NATACIÓ TERRASSA1-4
 
 
.CLASSIFICACIÓ GRUP C PUNTS
1er.R.C.D. ESPANYOL9
2n.F.C. BARCELONA6
3r.ESCOLA FUTBOL BASE CALAFELL1
4rt.SANT CUGAT ESPORT1
 
 
.CLASSIFICACIÓ GRUP D  PUNTS
1er.U.D. CORNELLÀ7
2n.GIMNÀSTIC TARRAGONA7
3r.C. NATACIÓ TERRASSA 3
4rt.U.E. BREDA 0
 

EL BENJAMÍ GUANYA AL BARCELONA EN UN GRAN PARTIT (2-3)

FC Barcelona: 2 - RCD Espanyol Benjamí “A”: 3



Després de golejar ahir al Sant Cugat, el conjunt de Xavi Manzano s’ha enfrontat en el que es pot considerar una final avançada, al FC Barcelona en aquest grup C de la categoria Benjamí. Cal aclarir que aquests encontres d’aquesta fase de quarts de final, s’han disputat en quatre períodes de 10 minuts cadascun en comptes dels 12 que és habitual al campionat de lliga.

El primer període ha sigut de domini barcelonista. Ja ben aviat el meta espanyolista Darwin ha tingut que blocar en dos temps un llançament d’un jugador barcelonista. Una rematada creuada del barcelonista Raul Martínez ha sigut rebutjada en una bona intervenció de Darwin Nuéz, a còrner. La més clara ocasió ha sigut per un Barcelona que s’ha mostrat més entonat en aquests primers deu minuts, quan José Martínez ha llençat un lliure directe que ha obligat a Darwin ha realitzar una gran intervenció traient una mà prodigiosa enviant a còrner per sobre la seva porteria.

En el segon període, quan en prou feines es complia un minut de joc, Moriba Kouroumaa (a l’Espanyol es feia conèixer per Iliax), en jugada individual molt bona, fent una ruleta ha superat a Èric i ha acabat encarant Darwin després d’un retall al darrer defensor perico i ha marcat amb un bon xut.

Mentre els barcelonistes encara es trobaven assaborint el gol, als pocs segons de centrar de mig camp, l’Espanyol ha colpejat durament a la moral dels blaugranes aconseguint l’empat. Ha sigut mitjançant Aye Diop qui amb una gran acció individual amb retall al darrer defensor culer i xut creuat que ha batut al meta Ramon Vila.

Aquest gol ha animat als espanyolistes per lo ràpid que ha arribat neutralitzant l’avantatge del rival, i poc instants després (16’), una bona passada de Lucas per Ruben ha acabat amb una rematada d’aquest darrer que el meta barcelonista taponant el pal curt, s'ha tingut que emprar a fons per evitat el segon gol enviant a còrner. Un minut després, pilota mal refusada per la cobertura culer, i la bola li cau en la frontal a Ruben Quintanilla qui engalta un xut que molt bé deixa passar Aye Diop, significant l’1-2 un cop l’esfèrica supera a Ramon Vila.

En el tercer quart, canvi de porters als dos conjunts. Pol Cordero i Artur Coma ocuparen les porteries del Barcelona i Espanyol, respectivament. L’Espanyol continua manant en el marcador i en el camp. Una bona centrada de Lucas Pariente no és controlada dins l’àrea pel golejador espanyolista Oriol Mas, fent-se amb la bola el porter rival. Una falta directa executada per Ruben és rebutjada per Cordero (24). La rèplica una centrada de José Martínez que remata tot sol de cap Haitam Abaida, malament pels interessos del seu equip, fora.

L’Espanyol ha tingut el tercer gol al executar un lliure directe des de la banda dreta a càrrec de Dereck, que s’ha estavellat a la creueta de la porteria barcelonista.

Però quan més dominava i mereixia l’Espanyol sentenciar el partit, el FC Barcelona ha empatat el partit en una acció desgraciada del meta espanyolista Artur, qui al intentar rebutjar un servei de cantonada executat des de l’esquerra de l’atac culer per Kays Ruíz, s’ha acabat introduint la pilota en la seva pròpia porta.

Aquesta acció ha descentrat al propi porter i a l’equip. Tan sols uns segons després en l’intent de rebutjar amb el peu el meta perico, ha estavellat l’esfèrica en el cos de Haitam, sortint la bola refusada fora donant un greu ensurt. El Barcelona ha dominat aquests darrers minuts.



En el darrer període l’Espanyol s’ha refet i ha tornat a dominar al seu rival jugant més i millor. En una acció d’Aye Diop, el davanter centre espanyolista ha sigut travat clarament dins l’àrea. Edgar Carmona no ho ha dubtat ni un instant i ha assenyalat la pena màxima. Penal que a instàncies del mister no ha llençat el propi davanter sinó l’especialista Xavi Pérez. Aquest l’ha executat magistralment ajustat al màxim al pal dret de la porteria de Cordero, significant el 2-3 que acabaria sent definitiu. Els espanyolistes defensarien amb molta solvència aquest resultat i serien justs guanyadors de l’envit, arribant-se al xiulet final del col·legiat amb el triomf perico.

A la tarda s’enfrontarien a l’Escola de Futbol Base Calafell per certificar el primer lloc de grup que eviti l’enfrontament amb el primer de l’altre grup.


Fitxa tècnica:
FC Barcelona: Ramon Vila, Marc Alegre, Biel Farrés, Kays Ruíz, José Martínez, Moriba Kouroumaa, i Raul Martínez.
Suplents: Joan Antoni Calvo, Aitor López, Álvaro García, Haitam Abaida i Pol Cordero (p.s.)

RCD Espanyol: 1er. quart:
Darwin; Ismael, Oscar, Dereck; Gerard; Xavi Pérez i Jordi.

2n quart: Darwin; Lucas, Oscar, Eric; Gerard; Ruben i Aye Diop.
3r quart: Artur; Lucas, Oscar, Dereck; Gerard, Ruben i Oriol.

Darrer quart: Artur; Xavi Pérez, Oscar, Eric; Gerard; Ruben, i Oscar Aye. També, Lucas, i Dereck.

Àrbitre: Edgar Carmona Martínez. Assistent: Marc Hernáiz Llorens.

Gols: 1-0: Moriba, m. 11; 1-1: Aye Diop, m. 12; 1-2: Ruben, m. 17; 2-2: Artur (pròpia porta), m. 28; 2-3: Xavi Pérez, (pen.) m. 33.

Incidències: Encontre corresponent a la segona jornada de la lligueta de Quarts de Final del Campionat de Catalunya en categoría benjamí, que s’està disputant al Mpal. Torrent de Llops a Martorell. Encontre retransmés en directe per Esports 3 de Televisió de Catalunya. En les files blaugranes, Iliax, o com ara es coneix, Moriba Kouroumaa, i Joan Antoni Calvo de la Torre, dos ex jugadors del futbol base que van preferir canviar sentiment per talonari.

L'ESPANYOL PERD CLARAMENT
LA PRIMERA DE LES FINALS A MARTORELL (0-6)

RCD Espanyol Aleví-Benj.-Preb. Femení: 0 – CE Sant Gabriel: 6

L’Espanyol ha perdut la primera de les finals que entre avui dissabte i demà diumenge disputarà a Martorell, en el Mpal. Torrent de Llops, amb motiu dels Campionats de Catalunya de futbol base masculí i femení.

Aquest matí, ha tingut lloc la final de les més petites: La categoria Aleví-Benjamí-Prebenjamí femenina entre el CE Sant Gabriel, vigent campió de Catalunya i campió de lliga i el RCD Espanyol vigent subcampió de Catalunya i de lliga. Per tant doncs, no hi ha estat sorpresa i el gran favorit, el quadre col•legial, s’ha endut la primera final amb molta autoritat.

El conjunt taronja ha sigut molt superior i just guanyador. S’ha mostrat molt expeditiu i fort físicament en defensa i molt elèctric al contracop desbordant una i altre vegada la cobertura perica, bastant menys segura que la del seu rival. Als quatre minuts ja ha demostrat Ainhoa el que seria el partit en una gran acció personal que dos minuts després ha tornat a evidenciar amb un xut que s’ha estavellat al travesser.

En aquest minut, ha obert el Sant Gabriel el marcador amb jugada individual altre cop de la golejadora Ainhoa Martín, retallant a les dues centrals espanyolistes i rematant; tot i tocar la portera espanyolista no pot impedir que el gol pugi al marcador.

L’Espanyol ha tingut al 11’ l’ocasió d’empatar el partit quan Claudia Pina des de fora de l’àrea ha enviat un enverinat llançament que s’ha estavellat a la base del pal dret. Tan sols tres minuts després, el Sant Gabriel ha sentenciat el partit amb un segon gol quan després d’un error en zona compromesa ha possibilitat una acció de perill que la cobertura perica no ha sabut allunyar l’esfèrica en condicions i Candela Andújar ho ha aprofitat per fer el segon amb un xut ras i creuat.

En el segon quart tot i els canvis en l’equip espanyolista la dinàmica ha sigut la mateix i el Sant Gabriel ha aprofitat per elevar la diferència a quatre gols. Però la primera gran ocasió ha sigut blanc-i-blava quan un desplaçament llarg en profunditat ha estat a punt de ser aprofitat per Julia Manrique ficant la bota però no ha pogut superar amb encert, la mitja sortida de la meta gabrielista. Posteriorment Candela ha marcat el tercer en un remat ajustat al pal dret i als deu minuts del segon quart, Cristina Cámara ha fet el quart amb un gran llançament bombejat a l’escaire de la porta perica que no hi ha pogut arribar només ja per qüestió d’alçada la portera espanyolista.

En el tercer quart, ocasió per Carla Sánchez que xuta massa centrat, i la rèplica del Sant Gabriel a punt de convertir-se en el cinquè després que la meta espanyolista salvés el gol en el xut d’Ainhoa, defectuós rebuig d’una defensora i la pilota després de varis rebots, es passeja per la línia de gol sortint finalment fora de manera increïble. Però finalment el cinquè acaba arribant quan Aida Blanch llença un lliure directe que s’estavella al travesser, el refús de la fusta l’envia al pal una defensora sota la passivitat de la cobertura perica i finalment Ainhoa marca a boca de canó. Amb un xut de Claudia Pina a les mans de la portera del Santgra s’arriba a la fi del tercer quart.

En el darrer període, el Sant Gabriel eleva el compte ràpidament. Primer ho havia intentat Aina Blanch amb altre llançament, però al minut 8’ en posició dubtosa la resen ingressada al terreny de joc Dúnia Jiménez marca de tir creuat passant la bola per sota les cames d’una defensora perica. Havia rebut d’Ainhoa l’assistència prèvia al gol.

En els darrers minuts, llançament de l’Espanyol al travesser en un lliure directe i primera cartolina de la temporada per tallar un contracop a una jugadora espanyolista: La central Anna Fuster. El llançament d’Aina surt llepant el travesser.


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Paula Martínez, Anna Torrella, Ennia Fusté, Anna Fuster, Neus Bravo, Julia Guerra i Claudia Pina.
En el segon temps, Maria Molina, Sabina Palacios, Julia Manrique, Paula Bellido, Míriam Jiménez, i Carla Sánchez. En el tercer quart, Nerea Chaves i Ana Ródenas.


CE Sant Gabriel: Cora, Alba Trujillo, Aina Blanch, Gemma Jarque, Candela Andújar, Ainhoa Marín, i Selena Catena.
En el segon quart: Cristina Cámara, Rita Guixà, Ariadna Lara, Dúnia Jiménez.

Àrbitre: Cristina Bonet Saez. Ha mostrat cartolina groga a l’espanyolista Anna Fuster, m. 58.

Gols: 0-1: Ainhoa, m 6; 0-2: Candela Andújar, m. 14; 0-3: Candela Andújar, m. 22; 0-4: Cristina Cámara, m. 25; 0-5: Ainhoa, m. 37; 0-6: Dúnia Jiménez, m. 53.

Incidències: Final del Campionat de Catalunya Aleví-Benjamí-Prebenjamí Femenina, disputada en el Mpal. Torrent de Llops, Martorell, en el marc de la III Festa del Futbol Català. Encontre ofert en directe per Esports 3, de Televisió de Catalunya.

PREGUNTES IMPERTINENTS

Preguntes impertinents:

Sentir al senyor Vicepresident Germán de la Cruz i Camarillas, inevitablement fa que a un li vinguin ràpidament tot un seguit de preguntes i naturalment, de caire bastant "impertinent". Si vostè amic lector és persona poc predisposada a l’autocrítica i persona bastant convençuda de la bona tasca d’aquest consell, millor no ho llegeixi doncs pot ferir la seva sensibilitat... I com no anem sobrats de socis, malgrat tot, faig un prec des de la meva modèstia, per que renovin els seus carnets, doncs l’Espanyol (encara que no ho sembli) està per sobre d’uns i altres (o al menys ho hauria d’estar) ....


Comencem: Em preguntava si per la mateixa regla de tres que la majoria dels tècnics en l’època Morales arribaven amb la Gramenet en l’eix dels seus currículums esportius, ara succeiria el mateix però variant i traslladant la zona geogràfica de Santa Coloma a la zona de Sabadell i voltants... Pregunta contestada amb la contractació de Cristòbal Casado, al que no tinc el gust de conèixer i per tant no opinaré d’ell fins que ens mostri la seva gestió. Per que una cosa no treu l’altre. Que ve d’un equip de Sabadell i que està estretament vinculat, segons es comenta, al senyor José Luis García Martínez, persona amb una reputació esportiva bastant qüestionable i discutida pels seus fracassos continuats a la llarga llista d’equips que ha entrenat ...

Em pregunto, si des del “règim” de poder del nostre club es demana que se li doni un marge de confiança (els 100 habituals dies com en la política), per què no se li van donar a Alex García, que va ser acomiadat – o instat a dimitir- en menys de 72 dies?

Em pregunto, si el senyor Germán de la Cruz diu que Alex García que “era massa bona persona pel càrrec”... llavors s’ha de ser mala persona per ser coordinador?... S’ha de ser un malparit i un pocavergonya?... Què pensaria llavors en nou coordinador contractat i en aquells moments presentat, al sentir aquestes paraules del seu nou cap?...

Em pregunto si el senyor Germán de la Cruz ens ha dit alguna vegada una sola veritat, o és part de la doctrina apresa del seu anterior president?. Ens dirà algun dia el veritable motiu de la marxa de Morales, i darrerament d’Alex García? Deixaran alguna vegada de capficar-se amb la tasca dels entrenadors del futbol base, d’immiscuir-se en la feina de professionals que porten forces anys fent una gran tasca en el nostre futbol base? (els resultats ho avalen després de lluitar contra un monstre com el FCB i amb un limitat pressupost). Reconeixeran algun dia que a Alex García no l’han deixat treballar i li volien imposar des de l’ òrbita de certes persones de les alçades, pràcticament tot?.

Deixarà algun dia de funcionar l’entitat com un lloc d’amiguisme, tancat a quatre, en el que ningú es mai responsable de res?. Em pregunto arribat a aquest moment, si el senyor Germán de la Cruz i Camarillas, DEMANA PERDÓ (com S.M. el Rei d’Espanya, salvant las distàncies) públicament, una i altre vegada en un país on ningú en demana, en un tema (contractació de Morales) en altre (defenestració de Morales), en altre, en altre i en altre... Fins quan aquest senyor deixarà de demanar perdó per les seves desastroses decisions (aquí ja no ho dic jo que puc o no pensar d’una manera o altre, sinó que ho diu ell mateix reconeixent les ficades de pota continues)? Quan pensarà que una persona que s’equivoca tant i de manera tant greu (reconegut per ell mateix) no pot continuar dins la nostra entitat exercint un càrrec de tanta importància i responsabilitat?

Em pregunto per què?, quins son els veritables motius que impulsa al màxim accionista de l’entitat, el senyor Daniel Sánchez Llibre, ha mantenir en el càrrec al senyor Germán de la Cruz i Camarillas, en contra pràcticament del sentir general de tot l’espanyolisme (cosa poc difícil de comprovar en tots els nivells, sobre tot a nivell de massa social)?

Em pregunto si aquest fet de mantenir-lo en el càrrec és una decisió pensada en els seus interessos i en els de l’entitat, o un càstig que per revenja envers una part de l’afició que va treu-li mocadors i clama contra ell, precipitant inclòs la seva marxa de la Presidència?. Seran a partir d’ara les seves decisions (doncs segueix manant ell) en aquest sentit? Tindrem un “Lara 2” que ni mana ni deixa manar a qui tindria que portar les brides del poder al RCDE? Recordem que José Manuel Lara Bosch va vendre les accions a qui precisament ell tant havia criticat. Actitud tant poc coherent amb el que pensava que només es justifica des de la posició de revenja... Voleu Dani?, ara us al faig amo de l’entitat venent-li les accions i ja veureu, ja... Pensaria a bon segur l’editor...

Em pregunto per últim, en quina posició queda el senyor Ramon Condal?. No pregunto per Joan Collet, doncs ell és un executiu, el més alt executiu de la SAD i per tant ha obeir ordres dels que manen. Però la posició del senyor President, després de ser segons s’informa als mitjans, desautoritzat en el tema del nou coordinador del futbol base? ... Com queda dins el consell davant uns consellers als quals també s’ha imposat la continuïtat del senyor Germán de la Cruz i Camarillas des de Vilassar?

L'ALEVÍ TAMBÉ VA GUANYAR CLARAMENT
EN EL SEU DEBUT DAVANT L'ATLÈTIC SEGRE (5-2)

RCD Espanyol Aleví “A”: 5 – At. Segre: 2

L’aleví “A” va obrir el foc en aquest lligueta de classificació corresponent al Campionat de Catalunya, amb un triomf clar i merescut en el xoc que enfrontaven al campió de lliga del grup primer i al campió del grup tercer, l’Atlètic Segre.

L’Espanyol va encarrilar perfectament l’encontre establint un marcador al poc d’iniciar-se el segon quart de 3-0. Però l’equip lleidatà va aconseguir anar reduint la diferència en el marcador amb dos gols en trets llunyans de Martí Sans, que no van ser impediment per que el conjunt de Carles Martínez Novell s’adjudiqués els tres primers punts sens patir gens d’ angunies.

Avui, al migdia (13:30h. Esport 3 TV), l’equip s’enfronta al màxim rival, el FC Barcelona dins la segona jornada d’aquest grup B. Finalitzarà avui a les 16:30 disputant el tercer i darrer encontre d’aquesta lligueta amb la UE Vilassar de Mar (únic que el batre a la lliga en la darrera jornada de lliga i precisament en aquest encontre va obtenir el quadre del Maresme el bitllet per disputar aquesta competició). Els dos primers classificats de cada grup, obtindran la classificació per disputar demà al matí les semifinals en la modalitat de encreuament de primers contra segons.


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Oliver; Sergi Boira, Nacho Orteu, Jordi; Miguel; Marc Rodríguez, i Toni Paredes.
Suplents: Manel (p.s.), Joan Rojas, Aleix, Bruno, Josep, Dani i Marc Samper.

At. Segre: Oriol Lladonosa, Gerard Balue, Adrián Cámara, Gerard Tarruella, Zhulian Petrov, Sergi Pujol i Martí Sans.
Suplents: Sergi Dueso, Alex Sabaté, Francisco Raya, i Albert Gomis
.

Àrbitre: David Rovira Campà. Assistent: David Soriano Pinazo. Cartolina groga al lleidatà Albert Gomis, m. 32.

Gols: 1-0: Marc Rodrídguez, m. 1; 2-0: Nacho Orteu, m. 13; 3-0: Josep Viñas, m.19; 3-1: Martí Sans, m. 20; 4-1: Marc Rodríguez, m. 39; 4-2: Martí Sans, m. 46; 5-2: Bruno, m. 47.

Incidències: Encontre corresponent a la primera jornada de la fase prèvia en categoria aleví, disputat ahir vespre al Mpal. Torrent del Llop, Martorell.


EL BENJAMÍ S'ESTRENA AMB GOLEJADA
AL CAMPIONAT DE CATALUNYA QUE ES DISPUTA A MARTORELL

Sant Cugat Esport FC: 0 – RCD Espanyol Benjamí “A”: 9

Triomf clar en el primer partit

El RCD Espanyol ha vençut clarament al FC Sant Cugat Esport, en el primer partit de la lligueta (grup C) de la Fase Prèvia del Campionat de Catalunya Benjamí que es disputa entre els dies 15 I 17del present, al Mpal. Torrent del Llop, a Martorell.

Demà, l’equip espanyolista s’enfrontarà a partir de les 12:30 hores, al màxim rival, el FC Barcelona. Tancarà la lligueta enfrontant-se a les 17:40 a l’Escola de Futbol Base Calafell, campió de lliga del grup cinquè de Primera Divisió Benjamí. Els dos primers classificats de cadascun dels grups, jugaran les semifinals diumenge, creuant-se primers contra segons.



Fitxa Tècnica:
FC Sant Cugat Esport: Pol Celaya, Aleix Morales, Alex Mañé, Martí Llibre, Guillem Negredo, Raúl Lluch, i Joan González.
Suplents: Alex Berlanga i Roger Vera.

RCD Espanyol: Darwin, Xavi Pérez, Jordi, Ismael, Oscar, Eric i Aye Diop.
Suplents: Dereck, Gerard, Lucas, Oriol, Artur (p.s.) i Ruben.

Àrbitre: Joan Ramón Rodríguez Abadal. Assistent: David Soriano Pinazo.

Gols: 0-1: Jordi, m. 2; 0-2: Jordi, m 8; 0-3: Lucas, m. 15; 0-4: Oriol, m. 18; 0-5: Aye Diop, m. 21; 0-6: Aye Diop, m 27; 0-7: Oriol, m. 31; 0-8: Martí (pròpia porta), m. 35; 0-9: Gerard, m. 38.

Incidències: Primera jornada del grup C de la Fase Prèvia del Campionat de Catalunya Benjamí, disputat aquesta tarda al Mpal. Torrent del Llop a Martorell.


L'INFANTIL "B" FEMENÍ,
CAMPIÓ AL XV TORNEIG JOAN CORTIELLA DE CASTELLAR DEL VALLÈS

L’Infantil “B” Femení, campió a Castellar del Vallès.

Després d’imposar-se al torneig de la Federació Andorrana de Futbol (FAF), l’endemà diumenge 10 de juny, l’equip espanyolista es va proclamar campió al torneig de Castellar del Vallès, disputat en el Mpal. Pepín Valls d’aquesta localitat del Vallès Occidental.

14:00 h. UE Castellar: 2 – CE Júpiter CF: 1
14:35 h. CE Júpiter CF: 0 – RCD Espanyol: 9 (Nai 4, Mónica 2, Mireia, Cris, Irene)
15:10 h. UE Castellar: 1 – RCD Espanyol: 3 (Anna, Nicole, Nai)

Classificació:

1er. RCD Espanyol.
2n: CE Castellar
3r.: CE Júpiter CF

divendres, 15 de juny del 2012

TRIOMF DELS FEMENINS, A ANDORRA

VIIIè TORNEIG FAF (ANDORRA)

El RCD Espanyol es va proclamar campió de la 8è Torneig de la Federació Andorrana de Futbol, disputat el passat cap de setmana al Centre Esportiu d'Alàs. Els equips femenins espanyolistes van dominar tant a la categoria cadet-infantil, com a la categoria infantil-aleví, on van participar amb l’Infantil “B”.

Categoria Cadet – Infantil Femení (9 de juny).

El RCD Espanyol es va adjudicar finalment el triomf pel gol-average al finalitzar empatat a set punts amb l’ENFAF.

10:00 ENFAF : 5 – CEEF UE Tàrrega: 2
10:00 RCD Espanyol: 12 – CF Soses Femení: 0
11:30 ENFAF: 6 – CF Soses Femení: 0
11:30 CEEF UE Tàrrega: 1 – RCD Espanyol: 7
15:00 CF Soses Femení: 1 – CEEF UE Tàrrega: 1
15:00 RCD Espanyol: 2 – ENFAF: 2

Classificació

1er. Classificat: RCD Espanyol: 7 punts (gols: 21-3)
2n. Classificat: ENFAF: 7 punts (13-4)
3r: CEEF UE Tàrrega: 1 punt (4-13)
4rt: CF Soses Femení: 1 punt (1-19)


Categoria Infantil – Aleví. (9 de juny, Centre Esportiu d’Alàs)

10:45 ENFAF “A”: 6 – CF Soses Femení: 1
10:45 RCD Espanyol: 16 – ENFAF “B”: 0 (A. Peña 3, Cris 3, Mireia, Kenni 4, Sandra Sánchez, Anna 2, Andrea Ferrer 1, pròpia porta 1)

12:15 ENFAF “A”: 13 – ENFAF “B”: 0
12:15 CF Soses Femení: 0 - RCD Espanyol: 10 (Anna 3 , Andrea Ferrer, Andrea Peña, Cris 3, Sandra Sánchez, Kenni)

15:45 RCD Espanyol: 4 – ENFAF “A”: 2 (Anna 2, Kenni, Irene).
15:45 ENFAF “B”: 1 – CF Soses Femení: 1

Classificació:

1er. RCD Espanyol: 9 punts (gols: 30-2)
2n. ENFAF “A”: 6 punts (21-5)
3r. CF Soses Femení: 1 punt (2-17)
4rt. ENFAF B: 1 punt (1-30)

Guardons individuals:

Infantil-aleví: Millor Jugadora: Sònia Carranca (Enfaf A) i Millor Portera: Luisa Rodenas (RCD Espanyol).
Infantil-cadet: Millor Jugadora: Aida Giménez (UE Tàrrega) i Millor Portera: Celia Palau (CF Soses).

PYRÉNÉES INTERNATIONAL WOMEN'S CUP



IWC (INTERNATIONAL WOMEN’S CUP)

Aquest cap de setmana tindrà lloc una nova edició de la Internacional Wome’ns Cup de futbol femení. Aquest torneig de futbol internacional que es va disputar per primer cop en l’any 2006, arriba a la seva sisena edició. Enguany sota la denominació de Pyrenees International Women’s Cup, doncs es disputarà a terres andorranes i amb la presència d’equips d’un cantó i altre dels Pirineus. El govern andorrà i Andorra Turisme van signar un acord el passat 27 d’abril per que aquest torneig prestigiós de futbol femení es porti a terme en el Principat d’Andorra.


Palmarès:

Aquest torneig es va disputar per primer cop al Mpal. de l’Aiguadolç de Sitges (2006). L’equip perico hagué de superar en la fase prèvia en la modalitat sempre de triangular, al Chalton anglès i al Girona. A l’altre grup, el FC Barcelona va superar com a principal obstacle, a l’Atlético de Madrid. El quadre llavors entrenat per Santy Fernández va ser el guanyador final d’aquesta primera edició disputada la temporada que el RCD Espanyol va aconseguir el triplet. En una final emocionant i no apta per cardíacs, va derrotar a la tanda de penals al FC Barcelona, després que durant el partit el conjunt blaugrana hagués remuntat el mínim triomf perico per 2-1, per col•locar un 2-3 en els darrers minuts de la final, i que les espanyolistes van salvar en temps d’afegit igualant el partit i forçant el desempat des dels onze metres.

També la seva segona edició va tenir lloc a Sitges en idèntic escenari, revalidant el títol el RCD Espanyol. Les de Santy Fernández només van pogué vèncer al Suburense per 6-0 quan el Charlton ho havia fet per 15-0. Llavors l’encontre davant les angleses va ser decisiu. L’equip perico remuntant, van vèncer 4-3, al Charlton anglès. A la final, també hi va haver-hi remuntada espanyolista davant el Sevilla al que les blanc-i-blaves guanyaren per 2-1. El conjunt andalús havia deixat fora al FC Barcelona (1-0) i al Girona (5-0)

En 2008 va variar el seu lloc de celebració traslladant-se de les costes del Garraf a la Costa Daurada. Al Mpal. de Salou va tenir lloc aquesta tercera edició. L’Espanyol va obtenir la primera posició al triangular d’un dels grups en vèncer 6-1 al Bristol Academy anglès i 6-2 al Sevilla. A l’altre grup, el Montpellier va empatar a un gol amb el FC Barcelona i va derrotar 3-0 al Atlético de Madrid fent valer la superior renda de gols ja que les barcelonistes havien vençut únicament per un gol a les matalasseres. A la final, les franceses del Montpellier HSC van alçar per primer cop el trofeu al remuntar-li el partit al conjunt espanyolista dirigit llavors per Emili Montiagut, guanyant per 1-3.

En 2009 també Salou va ser el lloc on es va desenvolupar la IWC. L’Espanyol va tornar a golejar per segon any consecutiu al Bristol Academy anglès per 4-0. L’Atlético de Madrid va derrotar al conjunt anglès per 6-1, motiu pel qual a l’Espanyol només li servia el triomf davant el conjunt matalasser. Finalment, les espanyolistes van derrotar al quadre madrileny per 1-0 accedint a la final. A l’altre grup, el Rayo Vallecano va donar bona compta del Montpellier (7-1) i va golejar al FC Barcelona (4-1) enllestint clarament el seu passi a la final. A la final, el Rayo Vallecano favorit després de tot l’enrenou amb el tema famós de Noemí Rubio i altres polèmiques hagudes en aquells moments en l’entitat perica a nivell d’equip femení, es va fer amb el triomf amb una final en la que les de Morata van donar la cara perdent 3-2. Dies després alçarien en Saragossa la quarta Copa de la Reina.

L’edició de 2010 va tenir lloc al Nou Estadi de Tarragona, qui va recollir el testimoni de Salou i Sitges. Les espanyolistes, que venien d’adjudicar-se brillantment la cinquena Copa de la Reina a Basauri davant el Rayo Vallecano, van participar a aquesta edició amb un equip força jove integrat amb bastants jugadores de les divisions inferiors que van tenir els seus minuts, i van derrotar en el primer encontre, 3-1 a l’Estartit, que també va sucumbir davant el campió francès per 0-2. En el decisiu partit el Montpellier HSC va derrotar 2-1 al quadre entrenat per Oscar Aja. Va ser la primera ocasió que les espanyolistes no arribaven a la final sent finalment terceres en derrotar 2-1 al conjunt granota. A l’altre part del quadre, el FC Barcelona derrotaria 2-1 al Levante UD i 7-0 al Nàstic de Tarragona aconseguint la classificació per la final. Seria el Montpellier qui derrotaria clarament (4-1) al conjunt barcelonista, aconseguint el seu segon triomf igualant en el palmarès amb l’equip espanyolista.



Calendari

Dissabte 16 de juny.

09:30 REAL SOCIEDAD - FC BARCELONA GRUPA
11:15 LEVANTE UD - RCD ESPANYOL GRUP B
13:00 MONTPELLIER HSC - REAL SOCIEDAD GRUP A
16:15 RCD ESPANYOL - TOULOUSE FC GRUP B
18:00 FC BARCELONA - MONTPELLIER HSC GRUP A
19:30 TOULOUSE FC - LEVANTE UD GRUP B

Diumenge, 17 de juny

10:00 3r i 4rt. lloc: 2n. GRUP B - 2n. GRUP A
11:30 FINAL: 1er GRUP A - 1er. GRUP B


ASSEMBLEA DE SOCIS DE LA GPE MANIGUA

Assemblea Ordinària de Socis

Convoquem als nostres socis a l’Assemblea Ordinària de Socis, la qual, se celebrarà en el nostre local social, el dia 25 de juny a les 19:30 en primera convocatòria, i a les 20:00h., en segona convocatòria.

L’ordre del dia dels temes a tractar és el següent:


  • Lectura i aprovació de l’acta de la junta anterior.

  • Informe de la Presidència.

  • Estat de Comptes i pressupost temporada 2012-2013.

  • Renovació càrrecs membres Junta Directiva.

  • Precs i preguntes.


  • GPE. MANIGUA

    LLIBRES PERICOS A L'APLEC

    Cristóbal Casado (Mercantil), serà el Coordinador del Futbol Base. I com no!, home estretament vinculat a José Luis García i per tant de l’agrat de Germán de la Cruz...


    La editorial 23 perico y el escritor Jaume Sabater tendrán dos puestos pericos en el multitudinario Aplec que este domingo se celebrará en Argentona. Estarán de 10:00 a 14:00.

    Los escritores Jaume Sabater y Sergio Fidalgo firmarán ejemplares de sus obras, éste último en el stand de la editorial 23 perico.

    Jaume Sabater es el autor de las novelas "La Sombra de Leverkusen", "Glasgow, el sueño continúa" y "Camino de salvación".

    Sergio Fidalgo es autor de "El sorpasso perico", "Con Dani y contra Dani", "Conversaciones con Julio Pardo", "El trío maravillas, un homenaje a Tamudo, De la Peña y Luis García" y es guionista de "RCDE, la història en cómic".

    En el stand de 23 perico también estarán disponibles sus otros títulos (Coro és la vida - Marc Raymundo -, la biografía oficial de Ferran Corominas; GPE Manigua, el reforç d'un sentiment - Jordi Llopis -; Españoles, el Barça ha muerto - Álex Riquelme -; Ricardo Saprissa, una vida de leyenda - Jordi Puyaltó y José Antonio Pastor -; Sinfonía inacabada, historia de los 50 años del RCDE en Europa - Rubén Izquierdo y Yo, minoría absoluta - Nacho Juliá -.

    23 Perico


    dijous, 14 de juny del 2012

    DIUMENGE, 22è APLEC DE PENYES DEL RCD ESPANYOL


    22è APLEC DE PENYES DEL RCD ESPANYOL
    (16ena. MONGETADA BLANC i BLAVA)

    Xè MEMORIAL DOMINGO LLADÓ)

    PROGRAMA D’ACTES

    Diumenge 17 de Juny.

    08:30 Camp Mpal. de Futbol.
    Concentració dels equips participants del “Torneig d’Interpenyes de Futbol 7”

    09.00 h. Punt de recollida dels tiquets dels penyistes. (En cas de que no els tinguin a l’esplanada annexa al Pavelló i al costat del mateix camp de futbol “ZONA FAN”).

    09.00 h. a 12.00 h. “Torneig d’interpenyes de Futbol 7”. Organitza: F.C. Argentona.

    09.30 h a 11.30 h. Esmorzar pels participans de l’Aplec. Consistent en un entrepà i beguda.

    10.00 h. Arribada sorpresa del “PERICO”.

    10.00 h a 12.00 h. Torneig de Bitlles Catalanes. A la “ZONA FAN”. Organitza: Bitlles Cat Argentona.

    11.00 h. Recepció d’Autoritats. Al Saló de Pedra de l’Ajuntament d’Argentona.
    (Nota: Màxim dos membres per penya amb la seva bandera corresponent).

    11.30 h. Baixada des de l’Ajuntament fins a la “ZONA FAN” acompanyats de la “Colla de Geganters i Grallers d’Argentona”.

    12.30 h. Al camp de futbol. Partit de futbol entre una selecció de Veterans del F.C. ARGENTONA i els Veterans del RCD ESPANYOL.

    13.00 h. Roda de premsa. A la pista nova del Pavelló.

    14.30 h. Pregó de l’Aplec, a càrrec del periodista SERGI MAS.
    Tot seguit: Dinar de germanor, a la pista vella del Pavelló.


    Durant el dinar es farà entrega del Xè. Memorial Domingo Lladó.
    • Es sortejaran diferents regals amb el tiquet del menú.
    • Es posarà un servei de bus - descapotable, el qual anirà fent parades a la Font Picant, Museu del Càntir i “ZONA FAN”.
    • Els assistents a l’Aplec tindran l’entrada gratuïta al Museu del Càntir, a més hi hauran dues visites guiades al Museu entre les 11.00 h. i les 13.00 h.

    MENÚ:

    ESMORZAR
    • Entrepans freds i beguda.

    MENÚ ADULT
    • Amanida Mediterrània.
    (Enciam, tomàquet, ceba, olives, api, blat de moro, pastanaga, tonyina i fruit secs).
    • Mongetes del ganxet (Maresme).
    • Botifarra negre i botifarra de pagès de Girona.
    (Cuinades a la graella).
    • Pa de pagès, all i oli, vi negre i aigua. Cava, cafè i gotes (Ron Pujol, Orujo d’herbes).
    • Postre. (Pastis de celebració).

    MENÚ INFANTIL (FINS A 12 ANYS)
    • Plat combinat.
    (Salsitxes país amb macarrons, beguda i postre).

    EL JUVENIL "B", 6è EN EL
    MEMORIAL MLANDEN RAMLJAK A ZAGREB

    Del dijous 7 de juny fins diumenge 10 de juny i abans de la disputa de la semifinal del Campionat de Catalunya davant el CF Gavà, el Juvenil “B” del RCD Espanyol va disputar un habitual torneig que sovint hi ve participant l’entitat espanyolista a terres croates.

    Es tracta del Torneig Memorial Mladen Ramljak, en record del jugador internacional amb Iugoslàvia, mort en 1978 i que va pertànyer al GNK Dinamo de Zagreb durant 11 temporades, finalitzant la seva carrera futbolística a terres holandeses amb el Feyernoord i l’AZ Alkmaar. Enguany es celebrava la desena edició (2003 va ser el primer torneig disputat). El Juvenil B espanyolista es va acomiadar del torneig sense conèixer la victòria, sisè, amb dos triomfs i dues derrotes.        


    GRUP "A"
    Punts
    GRUP "B"Punts
    GNK DINAMO ZAGREB (CRO)9HNK HAJDUK SPLIT (CROA)9
    FC DINAMO MOSCOU (RUS)4VALENCIA C.F.6
    R.C.D. ESPANYOL2BUCASPOR FC (TUR)3
    REAL BETIS B.1F.C. DYNAMO KIEV (UCR)0



    DIJOUS 7
    FASE DE GRUPS10è MEMORIAL MLADEN RAMLJAC ZAGREB
    09:30 GRUP BHNK HAJDUK SPLITBUCASPOR F.C.1-0
    11:15 GRUP AR.C.D. ESPANYOL FC DINAMO MOSCOU1-1
    16:30 GRUP BVALENCIA C.F.F.C. DYNAMO KIEV1-0
    18:15 GRUP AGNK DINAMO ZAGREBREAL BETIS B.3-0
    DIVENDRES 8
    ...
    09:30 GRUP AR.C.D. ESPANYOLREAL BETIS B.1-1
    11:15 GRUP BVALENCIA C.F.HNK HAJDUK SPLIT2-3
    16:15 GRUP AGNK DINAMO ZAGREBF.C. DINAMO MOSCOU4-1
    18:00 GRUP BFC DYNAMO KIEVBUCASPOR F.C.1-2
    DISSABTE 9
    ...
    09:30 GRUP BBUCASPOR F.C.VALENCIA C.F.1-3
    11:15 GRUP AREAL BETIS B.F.C. DINAMO MOSCOU1-2
    16:30 GRUP BHNK HAJDUK SPLITF.C. DYNAMO KIEV6-1
    18:15 GRUP AGNK DINAMO ZAGREBR.C.D. ESPANYOL2-1
    DIUMENGE 10
    FASE FINAL..
    7è - 8è LLOCREAL BETIS BALOMPIÉF.C. DYNAMO KIEV
    1-1*(3-4)
    5è - 6è LLOC R.C.D. ESPANYOL BUCASPOR F.C.
    1-2
    3r i 4rt. LLOC F.C. DINAMO MOSCOUVALENCIA C.F.
    0-2
    FINAL
    FINALGNK DINAMO ZAGREBHNK HAJDUK 1-1*(4-3)



    L'ALEVÍ "B" CAU A QUARTS AL MEMORIAL BARCELÓ
    PERÒ PARTICIPANT EN CATEGORIA 2001 AMB RIVALS DE SEGON ANY

    XV MEMORIALJOSEP BARCELÓTORDERAALEVINS
    GRUP A
    GRUP B
    GRUP CGRUP DGRUP E
    CFB L'EMPORDANET9SEVILLA F.C.7VALENCIA CF9VILLARREAL CF9R.C.D. ESPANYOL7
    ATLETICO MADRID6FC SANT CUGAT5VILA OLÍMPICA CE6GIMN. MANRESA4FUNDACIÓ MARCET7
    CF TORDERA A3GIRONA F.C.4LLEIDA ESPORTIU3U.E. RAPITENCA2C.F. CUBELLES3
    SELECCIÓ GIRONA0F.C. MARTINENC0CF TORDERA B0At. C. SANT POL1C.F TORDERA C0


    PRIMERA FASEALEVINS 2000
    09:00 Grup ASELECCIÓ GIRONACF TORDERA1-2
    09:00 Grup BC.F. GIRONAF.C. SANT CUGAT2-2
    09:35 Grup CLLEIDA ESPORTIUVILA OLÍMPICA C.E. 0-1
    10:10 GRUP DGIMNÀSTIC MANRESAAt. C. SANT POL6-0
    10:10 GRUP EFUNDACIÓ MARCETC.F. TORDERA C7-0
    10:45 GRUP ACFB L'EMPORDANETATLETICO MADRID5-0
    11:50 GRUP BF.C. MARTINENC SEVILLA F.C.0-5
    12:25 GRUP CC.F. TORDERA BVALENCIA CF.0-9
    12:25 GRUP DU.E. RAPITENCA VILLARREAL C.F.4-3
    13:00 GRUP EC.F. CUBELLES R.C.D. ESPANYOL1-3
    13:35 GRUP AATLETICO DE MADRIDSELECCIÓ GIRONA2-1
    13:35 GRUP BSEVILLA F.C.GIRONA F.C.2-1
    14:40 GRUP CVALENCIA C.F.LLEIDA ESPORTIU1-0
    15:15 GRUP DVILLARREAL C.F.GIMNÀSTIC MANRESA1-0
    15:15 GRUP ER.C.D. ESPANYOLFUNDACIÓ MARCET1-1
    15:50 GRUP ACFB L'EMPORDANETCF TORDERA 5-1
    16:25 GRUP BF.C. MARTINENCF.C. SANT CUGAT0-9
    16:25 GRUP CC.F. TORDERA B VILA OLÍMPICA CE2-5
    17:30 GRUP DU.E. RAPITENCAAt. C. SANT POL1-1
    18:05 GRUP EC.F. CUBELLES C.F. TORDERA C6-1
    18:40 GRUP ASELECCIÓ GIRONA CFB L'EMPORDANET1-2
    18:40 GRUP AATLETICO MADRIDC.F. TORDERA3-0
    19:15 GRUP BGIRONA F.C.F.C. MARTINENC8-1
    19:15 GRUP BSEVILLA FC FC SANT CUGAT1-1
    19:50 GRUP CLLEIDA ESPORTIUCF. TORDERA B5-0
    19:50 GRUP CC.F. VALENCIA VILA OLIMPICA C.E.1-0
    DIUMENGE10/06/2012..
    08:30 GRUP DGIMNÀSTIC MANRESAU.E. RAPITENCA2-2
    08:30 GRUP DVILLARREAL C.FAt. C. SANT POL12-1
    09:40 GRUP EFUNDACIÓ MARCETC.F CUBELLES3-1
    09:40 GRUP ER.C.D. ESPANYOLC.F. TORDERA C7-0
    DIUMENGE10/06/2012QUARTS FINAL.
    11:55 1/4 FVILLARREAL C.F.ATLETICO MADRID3-1
    11:55 1/4 FVALENCIA C.F.FUNDACIÓ MARCET3-2
    11:55 1/4 FCFB L'EMPORDANETVILA OLÍMPICA CE1-1*5-4
    11:55 1/4 FR.C.D. ESPANYOLSEVILLA F.C.0-2
    .CONSOLACIÓ..
    19è - 20è lloc C.F. TORDERA CF.C. MARTINENC0-7
    17è - 18è llocSELECCIÓ GIRONA At. C. SANT POL2-2*5-4
    15è - 16è lloc U.E. RAPITENCAC.F. TORDERA B5-0
    13è - 14è lloc C.F. CUBELLES C.F. TORDERA 0-3
    11è - 12è lloc GIRONA F.C.LLEIDA ESPORTIU1-0
    09è - 10è lloc F.C. SANT CUGAT E.GIMNÀSTIC MANRESA0-3
    .SEGONA FASESEMIFINALS
    14:45 1/2 F.VILLARREAL C.F.CFB L'EMPORDANET2-1
    14:45 1/2 F.VALENCIA C.F.SEVILLA F.C.2-1
    .FINAL..
    15:55  3r.- 4r. CFB L'EMPORDANETSEVILLA FC.1-2
    17:05  FINALVILLARREAL C.F.VALENCIA C.F.4-1



    S E N T I M E N T P E R I C O . C O M