dimecres, 13 de juny del 2012

LES MÉS PETITES TAMBÉ LLUITARAN A MARTORELL,
PER SER CAMPIONES DE CATALUNYA

Foto d'arxiu del partit d'anada a la Ciutat Esportiva




CE Seagull: 0 – RCD Espanyol Aleví-Benjamí Femení: 8


Les més petites del futbol base femení del RCDE Espanyol van tornar a golejar al CE Seagull en vèncer en el Mpal. de Badalona per 0-8. A l’anada disputada una setmana abans a la Ciutat Esportiva del RCDE, l’equip espanyolista havia vençut 10-0 a les badalonines.

El conjunt espanyolista (subcampió de lliga del grup primer), es trobarà a la final al màxim favorit, el CE Sant Gabriel, vigent campió de Catalunya i de lliga del grup primer, que es va desfer de la Penya Blanc Blava de La Roca per 1-9. A l’anada ja havia apallissat al conjunt vallesà guanyant per un contundent 17-1.

Serà la repetició de la final disputada a Montcada la passada temporada i en la que l’Espanyol va estar a punt de conquerir el títol. Espanyol i Sant Gabriel dirimiran qui serà el campió de Catalunya en el Mpal. Torrent Llops, el dissabte a les 11:10 del matí.

Dels quatre categories del futbol base femení, l’Espanyol ha ficat a tres a la final (Cadet, Infantil-Aleví i Benjamí). Només el Juvenil-Cadet no ha pogut ser present a la final.


Fitxa tècnica:
CE Seagull: Julia Zaragoza, Erika Román, Laia Martínez, Claudia Francés, Laia Furio, Yaiza Fontanet i Raquel Xin.
Suplents: Patricia Martín, Nora del Peral, i Ariadna Lafiguera.


RCD Espanyol: Julia Manrique, Paula Bellido, Ennia Fuster, Paula Martínez, Anna Fusté, Sabina Palacios, Paula Torrella.
Suplents: Neus Bravo, Carla Sánchez, i Claudia Pina.

Àrbitre: Daniel González Ibáñez.

Gols: 0-1: Claudia Pina, m.20; 0-2: Carla Sánchez, m. 24; 0-3: Claudia Pina, m. 26; 0-4: Paula Martínez, m. 32; 0-5: Neus Bravo, m. 40; 0-6: Claudia Pina, m. 43; 0-7: Paula Bellido, m.45; 0-8: Paula Torrella.

Incidències: Encontre corresponent a la tornada de les semifinals del Campionat de Catalunya en categoria aleví-benjamí-prebenjamí femenina disputat en el Camp Mpal. de Badalona la tarda de dissabte passat.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M