dilluns, 11 de juny del 2012

ES DECIDIRÀ A LA CIUTAT ESPORTIVA.
EL JUVENIL "A" OBTÉ UN BON RESULTAT I CONFIA JUGAR LA GRAN FINAL

C. Atlético de Madrid: 2 – RCD Espanyol Juvenil “A”: 2


Bon partit i bon resultat!
Bon partit dels espanyolistes en l’anada de les Semifinals de la Copa de S. M. el Rei de Juvenils disputat dissabte a la Ciutat Esportiva del Cerro del Espino, davant un Atlético de Madrid que va colpejar primer però que va veure com els espanyolistes li donaven la volta al marcador, empatant en una dubtosa acció el conjunt matalasser. Ambdós conjunts ja es coneixen doncs es van enfrontar en les semifinals de la Copa de Campions a Lepe, on l’equip perico va assolir el passi a la final remuntant el gol inicial dels matalassers.

En un primer temps en el que l’Espanyol va controlar perfectament als matalassers, l’equip encara de Dani Poyatos va tenir alguna que altre ocasió per avançar-se però no va ser fins el començament del segon temps quan el conjunt local es va avançar en el marcador en jugada per l’esquerra a càrrec de Borja Galán rematant dins l’àrea Ian batent a Pau.

Amb alternatives en el joc i ocasions pels dos conjunts, Joan va estar a punt de marcar en el llançament d’un servei de falta que es va estavellar al travesser. La remuntada es va iniciar amb un gol de vaselina de Gil que igualava el partit i que va ser protestat pels locals reclamant posició antireglamentària. Cinc minuts després seria el paraguaià Pedro qui posaria per davant als espanyolistes després de rematar una centrada des de l’esquerra de l’atac perico.

Però al conjunt perico, li duraria ben poc l’alegria del triomf, doncs el conjunt madrileny va veure com en una decisió dubtosa, el col•legiat assenyalava penal sobre la persona de Calero. La pena màxima l’ha executaria el mateix Ian, autor del primer gol, i establiria a falta de 13 minuts pel final del partit, el que seria resultat definitiu.

La tornada a Sadrià. Tant aviat com es confirmi l’horari definitiu el farem saber. Al quadre de Poyatos li val el triomf i els empats a zero i a un gol. Però tot i ser un gran resultat no se’n pot refiar gens ni mica el quadre perico, doncs l’Atletico és especialista en remuntades. Als quarts davant el Tenerife després d’un empat a dos gols a l’anada, va vèncer 1-2 a terres canàries. I als vuitens, pràcticament eliminats al descans amb la UD Las Palmas, va anotar tres gols en el segon temps, això si amb superioritat numèrica.

A la final de Burriana, espera el Málaga o el FC Barcelona. De moment, el juvenil malagueny sota la coordinació de Manel Casanova apallissaren 3-0 als barcelonistes en el primer capítol de la sèrie. Veurem la tornada i com s’ho fan els culers per donar-li la volta a aquest marcador. Davant la Real, al 94 van salvar els mobles... Ara, sembla missió impossible,
però...



Fitxa Tècnica:
Atlètic de Madrid: David Gil, Luis, Adrián, Pablo, Márquez, Calero, Thomas, Ian, Alex, i Borja Galán.
Substitucions: Ibi per Dani Márquez, m. 65; Buzzo per Alex, m. 77, Moreno per Calero, m. 84; Giroy per Ian, m. 84.

RCD Espanyol: Pau, Arroyo, Bonilla, Héctor, Rubén Duarte, Miravent, Pedro, Joan, Jafar, Rufo, i Gil.
Substitucions: Canadell per Rufo, m. 60; Kilian per Jafar, m. 73; Ismael Traoré per Gil, m. 82

Àrbitre: Alberto Villoria Linacero, de la territorial madrilenya, assistit en bandes per Driss Lamchachty Laamarti i Carlos Sánchez Reigada. Cartolines grogues als locals Thomas, m. 47 i Dani Márquez, m. 54.

Gols: 1-0: Ian, m.50; 1-1: Gil, m.70; 1-2: Pedro, m.75; 2-2: Ian, (pen.), m.77.

Incidències: Encontre corresponent a l’anada de les Semifinals de la Copa de S.M. el Rei de Juvenils, disputat en la Ciudad Deportiva Cerro del Espino de Majadahonda, Madrid, la tarda de dissabte.

1 comentari:

Anònim ha dit...

esta semana tenemos que ir todos a ver el partido
VISCA nuestro juvenil




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M