dissabte, 16 de juny del 2012

L'ALEVÍ TAMBÉ VA GUANYAR CLARAMENT
EN EL SEU DEBUT DAVANT L'ATLÈTIC SEGRE (5-2)

RCD Espanyol Aleví “A”: 5 – At. Segre: 2

L’aleví “A” va obrir el foc en aquest lligueta de classificació corresponent al Campionat de Catalunya, amb un triomf clar i merescut en el xoc que enfrontaven al campió de lliga del grup primer i al campió del grup tercer, l’Atlètic Segre.

L’Espanyol va encarrilar perfectament l’encontre establint un marcador al poc d’iniciar-se el segon quart de 3-0. Però l’equip lleidatà va aconseguir anar reduint la diferència en el marcador amb dos gols en trets llunyans de Martí Sans, que no van ser impediment per que el conjunt de Carles Martínez Novell s’adjudiqués els tres primers punts sens patir gens d’ angunies.

Avui, al migdia (13:30h. Esport 3 TV), l’equip s’enfronta al màxim rival, el FC Barcelona dins la segona jornada d’aquest grup B. Finalitzarà avui a les 16:30 disputant el tercer i darrer encontre d’aquesta lligueta amb la UE Vilassar de Mar (únic que el batre a la lliga en la darrera jornada de lliga i precisament en aquest encontre va obtenir el quadre del Maresme el bitllet per disputar aquesta competició). Els dos primers classificats de cada grup, obtindran la classificació per disputar demà al matí les semifinals en la modalitat de encreuament de primers contra segons.


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Oliver; Sergi Boira, Nacho Orteu, Jordi; Miguel; Marc Rodríguez, i Toni Paredes.
Suplents: Manel (p.s.), Joan Rojas, Aleix, Bruno, Josep, Dani i Marc Samper.

At. Segre: Oriol Lladonosa, Gerard Balue, Adrián Cámara, Gerard Tarruella, Zhulian Petrov, Sergi Pujol i Martí Sans.
Suplents: Sergi Dueso, Alex Sabaté, Francisco Raya, i Albert Gomis
.

Àrbitre: David Rovira Campà. Assistent: David Soriano Pinazo. Cartolina groga al lleidatà Albert Gomis, m. 32.

Gols: 1-0: Marc Rodrídguez, m. 1; 2-0: Nacho Orteu, m. 13; 3-0: Josep Viñas, m.19; 3-1: Martí Sans, m. 20; 4-1: Marc Rodríguez, m. 39; 4-2: Martí Sans, m. 46; 5-2: Bruno, m. 47.

Incidències: Encontre corresponent a la primera jornada de la fase prèvia en categoria aleví, disputat ahir vespre al Mpal. Torrent del Llop, Martorell.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M