dimarts, 12 de juny del 2012

L'INFANTIL "A" FEMENÍ TORNA A GOLEJAR
AL SANT GABRIEL (7-2) I JUGARÀ LA FINAL A MARTORELL



















RCD Espanyol Infantil “A” :7 – CE Sant Gabriel: 2

Brillantment classificades per la final.

L’equip de Joaquín Illescas va tornar a batre al CE Sant Gabriel, golejant-lo un cop més després del 3-9 al partit d’anada (i del 6-0 al torneig complementari disputat setmanes abans d’aquesta semifinal) en un partit en el que altre cop Irina va ser la principal protagonista amb quatre dels set gols que aconseguí el quadre espanyolista.

Diumenge al matí, (09:30), al Mpal. Torrent del Llop a Martorell i dins la III Festa del Futbol Català, l’Espanyol disputarà la gran final del Campionat de Catalunya en aquesta categoria Infantil-Aleví Femenina, enfrontant-se al FC Barcelona.

El conjunt blaugrana que ha vençut clarament en les dues ocasions que en partit oficial s’han enfrontat a les espanyolistes en la present temporada (torneig complementari), va deixar fora en les semifinals a la UE L’Estartit (campió del grup tercer gironí) en derrotar-lo per 4-2 al partit de tornada després de dur-se de terres empordaneses una avantatge de 0-4 a l’anada. Els dos equips han sigut els dos campions de lliga enguany adjudicant-se el títol en els seus respectius grups (primer i segon). Serà una repetició de la final de la passada temporada en la que el triomf somrigué a les barcelonistes en aquella ocasió.


Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: María del Pilar, Cristina Chavero, Cristina Pérez, Carla Martínez, Irina Uribe, Andrea López, i Nicole Rubio.
Suplents: Natàlia Gómez, Ariadna Font, Alba Carrillo...

CE Sant Gabriel: Malena Martínez, Lara Palomino, Guadalupe Martínez, Irene Sánchez, Laura Chamizo, Marta Vilar i Rosa Saenz.
Suplents: Carla López, Candela Árias i Judith Segura.

Àrbitre: Alberto Danila.

Gols: 1-0: Irina Uribe, m. 1; 2-0: Cristina Chavero, m. 7; 3-0: Irina Uribe, m. 24; 4-0: Alba García, m. 36; 5-0: Irina Uribe, m. 47; 6-0: Ariadna Font, m. 50; 6-1: Laura Chamizo, m. 52; 6-2: Guadalupe Martínez, m. 53; 7-2: Irina Uribe, m. 64.

Incidències: Encontre de tornada de les semifinals del Campionat de Catalunya Infantil-Aleví Femení, disputat al camp de F-7 de la Ciutat Esportiva Dani Jarque, la tarda de dissabte passat.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M