dimarts, 12 de juny del 2012

L'INFANTIL "B" CAMPIÓ A RIALP
PERÒ... L'ORGANITZACIÓ ADJUDICA EL TORNEIG... AL FC BARCELONA !!!




Fotos. Joan Alavedra.




Campions… o no?

Surrealisme i patètica demostració de barcelonisme malaltís en el II Torneig Rialp - Pallars Sobirà, disputat aquest cap de setmana a Rialp. En categoria infantil es va donar una situació que podem aventurar-nos a dir que mai s’havia donat...

El torneig es disputava a la modalitat de lligueta de tots contra tots. Eren 5 els equips que hi prenien part: RCD Espanyol, FC Barcelona, Gimnàstic de Tarragona, At. Vilafranca i Rialp.

L’Espanyol va obtenir el triomf davant l’At. Vilafranca (9-0), va derrotar al Rialp (6-0) i va empatar amb el FC Barcelona (2-2 gols d’Albert i Pol). Per la seva part el FC Barcelona va derrotar 7-0 al Vilafranca i al Rialp, i tal com hem dit va empatar a dos gols davant l’equip perico.

S’ha arribava al darrers partits i l’Espanyol guanyava al Gimnàstic de Tarragona 1-0 (Fode), i en el darrer partit del torneig, el FC Barcelona no passava de l’empat (1-1) davant el conjunt tarragoní.

Quan tot feia pensar que l’Espanyol era el campió (3 victòries i 1 empat dels pericos vs. 2 victòries i 2 empats dels culers), l’organització es treu de la màniga que el campió és el FC Barcelona doncs ordena llençar penals en el partit del conjunt culer amb el Nàstic (1-1) i dona tres punts a cada partit guanyat des del punt de penals. El reglament preveia de manera difusa, que en llencessin penals per evitar-ne possibles empats a punts a la classificació final, però no deia res de llençar penals per sumar tres punts havent empatat. Cosa totalment inèdita... Amb aquesta “nova doctrina” qualsevol equip podia sumar igual punts empatant tots els encontres i guanyant els respectius empats que obtenint el triomf en cada partit. El mai no vist... Tampoc a l’hora d’atorgar el guardó al porter menys batut (Alex Vega) va estar massa final l’organització donant-li aquesta distinció als porters del Gimnàstic...

Però si no fos poc el que hem explicat, ens ha picat la curiositat veure com ha “vestit el ninot” l’etern rival quan s’ha atorgat el torneig a través del seu web oficial després del regal de l’organització... I tampoc té gens de desperdici... El FC Barcelona comenta en la pàgina oficial de l’entitat, que va jugar una “fase prèvia” i es va classificar per les semifinals on va superar al Rialp i en la final al Gimnàstic als penals!!!. Llavors... davant qui va perdre l’Espanyol per no arribar a la suposada final? O es que no hi va arribar-hi a les semifinals i va quedar últim havent fet 10 punts? En un grup de 5 equips, i es van disputar semifinals... qui va quedar fora d’aquestes quatre places?... Sense comentaris, i tot molt lamentable...



7 comentaris:

Anònim ha dit...

VERGONZOSO¡¡¡¡¡Como casi siempre que esta por medio el Far$a...
Aqui parece que siempre ha de ganar el mismo

Anònim ha dit...

Jo vaig estar allà i la veritat es que va ser patetic veure com s'emportaben el titol els suïssus. De fet els nens del Barça quan van tenir la copa a les mans ni la van aixecar, veien que tot era una enganyifa monumental (de fet ells no entenen cap culpa) i que el veritable campió del torneig va ser l'Espanyol. Els nostres nanos van ser molt professionals quan els i van fer l'entrega del trofeu i van dedicar amb to bromista a tots els assistens el senyal de "Solo robar".
Enfí, s'hi han d'acostumar que aixó els hi està passant i el hi passarà més vegades maluradament, i que contra d'aquesta dictadura esportiva es dificil lluitar.
El que si escert es que tothom alla present i de manera unanim deien que el millor equip del torneig va ser de llarc el RCD Espanyol.
Anims i endevant Espanyol.

Anònim ha dit...

Com vaig comentar fa dies, quin final de temporada d'aquets nanos.
Realment espectacular, "guanyant" tot el que han disputat.
Es realment un gran equip amb un gran entrenador. No se com acabarà tot amb lo que es llegeix sobre el futbol base. Ojala poguessim continuar tots plegats l'any vinent inclos, el "mister".

Gracies nens, per aquet final de temporada.

Anònim ha dit...

Això no té solució, encara no t'has donat comte que aquest equip ha batut el rècord de la pitjor temporada d'un Infantil B de la història, tant en lliga com fora d'ella.

I del mister millor no parlar al club no volen saber res d'ell i hi ha gent dins de l'equip que tampoc, si us plau parla només per tu.

Anònim ha dit...

Pues si que ets catastrofista. Primer de tot hem de recordar (sembla ser que ens falla la memoria), de que aquest equip que segons tu es el pitjor infantil "B" de la historia, ha guanyat tot el que ha volgut i més, deixan en ridicul a molts equips que en teoria eren més forts,i que han acabat passan per la pedra.
També hem de recordar que els infantils "B" sempre han jugat a una categoria inferior als "A" (o sigui a l'antiga preferent que van treura uns senyors molt llestos i que ara la tenen que tornar a montar i de cara a dos anys tornara la divisió d'honor), per tant aquest equip s'ha hagut de enfrontar a equips d'autentica divisió d'honor i potser l'hi ha costat un pel massa l'adaptació pero al final han sapigut sortir-ne tots sols (no com altres equips que han tibat dels "As" per quedar-se a la categoria) fen un final de temporada magnific i demostran que son un gran equip. Per tant ens hem de quedar amb el gran treball fet tant per el cos tecnic com per els mateixos nens que han demostrat un cop més la seva gran implicació per uns colors com son els del Espanyol.

Anònim ha dit...

Ostres el p ..... barça ha fet tercer i en la mateixa lliga que nosaltres, per darrera de Mataró i Badalona, i nosaltres decim i encara, no hi ha excuses i ens ho passen per la cara en tots els tornejos on ens creuem, l'hi diuen als nostres xavals.

Mai hi ha hagut aquesta diferència tan abismal, en lliga vam empatar en el nostre camp i vam perdre en el seu, hi ha molts infantils de primer any que han estat per sobre nostre, Jabac, Damm, Cornellà etc.

No parlo per parlar, tant de bo la situació fos una altra, però és la que es.Per això han d'haver canvis tant d'entrenador com a la plantilla si l'any que ve volem estar a dalt.

Els resultats estan ahi, no es pot dir que gran final de temporada per haver guanyat dos tornejos, és la imatge que hem donat en TOTA la temporada.

No hi ha gran treball del cos tècnic, hi ha un treball NEFAST del cos tecnic,pero com cada mes cau la pasta,pues no pasa res.

Si Oscar es finalment el coordinador i hauran cambis,segur,si no aixo ulora molt malament.

Anònim ha dit...

Totalment d'acord,es una veritat com una casa de pages.

A veure que pasa sl final.

Salutacions




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M