dimarts, 12 de juny del 2012

EL CADET FEMENÍ,
JUGARÀ LA FINAL DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA





















RCD Espanyol Cadet-Inf. Femení: 7 – CE Manresa: 2

El RCD Espanyol va aconseguir dissabte passat a primeres hores de la tarda a la Ciutat Esportiva, la classificació per la final del Campionat de Catalunya en categoria femenina Cadet Infantil en vèncer clarament al CE Manresa per 7-2 en eliminatòria de Semifinals disputada a partit únic.

L’Espanyol, campió de lliga del grup primer va tenir com a rival al segon classificat del grup segon. A l’altre semifinal, el campió del grup segon a la lliga, l’AEC Manlleu es va desfer fàcilment (6-0) del CE Seagull (segon a la lliga al grup de les periques), motiu pel qual ambdós campions de lliga dels grups d’aquesta categoria, el RCD Espanyol i l’AEC Manlleu, jugaran el proper diumenge, a partir de les 16:00 hores, al Mpal. Torrent del Llop a Martorell la gran final del Campionat de Catalunya.

El conjunt d’Ariadna Ciércoles va dur a terme un inici de partit fulgurant amb dos ràpids gols en quatre minuts (Nerea i Laia) que encarrilaven el partit. Quan semblava que a falta de quatre minuts pel descans l’Espanyol havia sentenciat la semifinal amb el tercer gol obra de Nerea Gómez, les manresanes en dos minuts tot just abans de marxar-se als vestidors van deixar un ajustat 3-2 que feia pensar en un igualat segon temps amb un Espanyol tocat anímicament pel fort cop rebut.

No va ser així, i l’Espanyol va tornar a donar un recital de joc i gols, sent molt superior al conjunt del Bages. En set minuts va establir un 5-2 (Laia i Berta) que deixava ara si, sentenciada l’eliminatòria. Meritxell i Saray van tancar el compte golejador de l’equip espanyolista. Diumenge a Martorell, lluitaran per fer-se amb el màxim títol i aconseguir el doblet. No obstant, en front tindran a un equip, l’osonenc, que a la lliga tan sols va cedir un empat (igual que les blanc-i-blaves), comptabilitzant per victòries tota la resta dels partits i aconseguint 315 gols a favor i només encaixant-ne 28.


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Paula Bonay, Chary Sanz, Laia Torres, Nerea Gómez, Marta Molina, Berta Riera, i Mertixell Guardia.
Suplents: Saray Pérez, Laura Jansà (p.s.), Georgina Campíz...

C.E Manresa: Sheila Artigas, Ana Ma. Moreno, Julia Mora, Lucía Belén, Marta Barrera, Nina Simón i Iris García.
Suplents: Clàudia Bosch, Judit Oliver i María González.

Àrbitre: Ángel Fernández Gutiérrez.

Gols: 1-0: Nerea Gómez, m. 2; 2-0: Laia Torres, m. 4; 3-0: Nerea Gómez, m. 36; 3-1: Marta Barrera, m.38; 3-2: Marta Barrera, m. 39; 4-2: Laia Torres, m. 43; 5-2: Berta Riera, m. 47; 6-2: Meritxell Guárdia, m. 50; 7-2: Saray Pérez, m. 58.

Incidències: Encontre corresponent a la semifinal del campionat de Catalunya en categoria femenina cadet-infantil, disputat en el camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque, el dissabte a la tarda (va iniciar-se abans de l’horari previst de les 14:30).





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M