dimecres, 13 de juny del 2012

NO VA PODER SER:
EL JUVENIL FEMENÍ VA PLANTAR CARA, PERÒ VA CAURE
I NO SERÀ A LA FINAL DE MARTORELL (0-2)

EN CONTRA DEL CLAM POPULAR, EL MÀXIM ACCIONISTA DE L'ENTITAT RECOLZA, I REFORÇA LA POSICIÓ DE PODER DE GERMÁN DE LA CRUZ, DINS EL CONSELL.

RCD Espanyol Juvenil-Cadet Femení: 0 - FC Barcelona: 2

L’Espanyol va tenir grans ocasions en el primer temps…

Finalment l’Espanyol no jugarà la final juvenil femenina en caure l’equip de Fran Güells per 0-2 davant el màxim favorit i campió de lliga, el FC Barcelona.

Era la tercera vegada que s’enfrontaven i tampoc en aquesta ocasió les espanyolistes van pogué superar a l’etern rival tot i que en aquesta vegada van disposar d’ocasions per provocar que el desenvolupament del partit fos bastant diferent al que va acabar sent. Al minut dotze de joc, una passada en profunditat per Irina Uribe, va estar a punt de significar el gol de les espanyolistes, però la rematada en vaselina de la golejadora perica davant la sortida de la meta visitant es va marxar fora. El Barcelona va tenir la millor ocasió en el primer temps, amb una rematada amb poc angle però molt perillosa que Alba Sánchez amb el peu va treure molt bé cobrint el pal curt.

En el minut 26, l’Espanyol va tenir el gol en les botes d’Irina. Va ser una errada greu de Judith Mas quan la golejadora espanyolista li roba la cartera, es precipita potser a l’hora de rematar i el seu xut surt per poc fora a la dreta de la porteria barcelonista. La tercera ocasió molt clara de gol de les locals va ser a càrrec de Sonia Vega, que dins l’àrea retalla buscant forat i encarant a Alba Moreno, deixa anar un fort xut que la meta barcelonista rebutja. En els darrers minuts el Barcelona va patir la lesió de la jugadora Carla Palazón i un remat perillós de les visitants des de fora de l’àrea es va marxar fora.

En el segon temps, quan l’Espanyol resistia amb l’esperança de pogué arribar als penals o donar l’ensurt en alguna jugada, va arribar el gol barcelonista que desfeia qualsevol possibilitat. Tal com va succeir a la lliga on les periques també van arribar amb la inicial igualada al descans, en el segon temps ja ben avançat el partit, les culers van matar el partit amb un segon gol que va sentenciar el partit, obtenint la classificació per la final on se les veuran amb el CE Sant Gabriel (segon a la lliga), que va eliminar al Vic Riuprimer (tercer a la lliga).

RCD Espanyol: Alba Sánchez, Claudia Tena, Meritxell Clupes, Núria Lorenzo, Chary Sanz, Anabel Chiquero, Laia Guerrero, Anna Subirana, María Garrido, Sonia Vega i Irina Uribe.
Suplents: Mireia Soler, Marina González, Eulàlia Aballanet, Laura Jansà (p.s.), i Carla Torras.

FC Barcelona: Alba Moreno, Núria Garrote, Marta Turmo, Judith Mas, Clara Palazón, Carla Rivera, Marta Villarejo, Andrea Cortés, Judith Fernández, Queralt Torradeflot i Judith Rivero.
Suplents: Laia Castilla, Noelia Vizcaino (p.s.), Marina Gama, Alba Franco, Ma. del Pilar Garrote, i Carla Armengol.

Àrbitre: Alejandro Aguiar Muñoz.

Gols: 0-1: Alba Franco, m. 65; 0-2: Carla Armengol, m.76

Incidències: Encontre corresponent a la Semifinal del Campionat de Catalunya en categoria Juvenil-Cadet Femení, disputat a partit únic en el camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque el diumenge al matí.