dijous, 14 de juny del 2012

EL CADET "B", S'ADJUDICA
EL XXIII TORNEIG STA. COLOMA - CF SINGUERLÍN


Foto d'arxiu.


CAMPIONS AL SINGUERLÍN

El passat dissabte, el Cadet “B” del RCD Espanyol es va adjudicar el XXIII Torneig Ciutat de Santa Coloma en categoria cadet, que organitza el CF Singuerlín, a la tanda de penals.

En la fase prèvia va derrotar al Singuerlín CF, cadet de 1a Divisió per 2-0, i al Girona també per idèntic resultat. L’equip gironí, era el conjunt cadet de l’entitat gironina que milita a la Preferent. A la gran final, l’Espanyol es va fer amb el torneig derrotant al Cornellà a la tanda de penals després que s’arribés amb empat a un gol al terme del partit. Es dona la circumstància que en aquesta setmana màgica de penals pels diversos equips pericos, el darrer penal que va llençar l’Espanyol (6è) l’executà el meta Ayoub, que en la mateixa tanda havia n’havia aturat un parell.

En altre ordre de coses, dir que Marc Castellsagué, segon tècnic i preparador físic de l’equip de l’equip va ser l’entrenador del Cadet B ja que el seu tècnic Gerard Zaragoza va ser intervingut dels creuats. Des de Sentiment Perico li envien el més sincer desig d’una bona i ràpida recuperació.


SEGONS AL II TORNEIG JOAN VALLS DE TERRASSA

L’equip espanyolista va participar al dia següent diumenge, en el Torneig Joan Valls de Terrassa, que organitza el Terrassa FC.


Va derrotar en aquest triangular al Cubelles CF (que havia perdut el primer partit amb el Terrassa) per 1-0. L’equip del Garraf va acabar el campionat de lliga sent quart classificat al grup primer de Preferent Cadet. En el partit decisiu, l’Espanyol va perdre amb l’amfitrió, el Terrassa (campió del grup cinquè de 1a. divisió) per la mínima, en un bon partit en quant a joc dels espanyolistes als que el marcador final no els hi va fer justícia. Els espanyolistes tenien les baixes de Manchón i Alex per lesió i de Campuzano i Joel, disputant la semifinal davant el Nàstic amb el Cadet A.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M