dissabte, 3 de novembre del 2007

AQUEST CADET TORNA A GOLEJAR AL BARÇA (3-0)

Gran victòria del RCD Espanyol Cadet davant el fins avui líder FC Barcelona.

L’equip de Ramonet Guerrero afrontava el matx conscienciat que una derrota davant l’etern rival tot i sent la jornada sisena, allunyava pràcticament la lliga ja que els culés s’haguessin posat a set punts sense comptar el gol average possible.

Per això, i per que als visitants un empat ja l’hi anava be per mantenir les diferències, tots dos conjunts s’han respectat molt durant els primers vint minuts de joc, amb poques ocasions per no dir-ne cap, i un joc molt poc vistós.

Solament un xut de falta d’Albert que ha rebutjat el porter blaugrana realitzant una bona intervenció, i una bona penetració en la que Pau s’ha entretingut massa a l’hora d’afusellar al porter perdent l’ocasió, havia estat tot el bagatge ofensiu d’un Espanyol bastant espès; el Barça ni això.

Jugada clau
L’Espanyol treu un còrner per mediació de Edu molt tancat; tant que obliga al porter ha rebutjar sobre el propi travesser i el remat posterior d’un davanter espanyolista en mig d’un munt de defenses es avortat sota pals amb la ma. El col·legiat del partit, molt valent (no s’haurà après encara la doctrina del DVD de la Generalitat), no ho dubta e indica penal i targeta vermella al infractor.

El màxim càstig el transforma el capità Jordi Amat, fent pujar el primer gol de l’encontre que posa per davant als espanyolistes.

Poc després, el Barça és a punt de fer-se el gol en pròpia porta, ja que el defensa dret parant la pilota amb el pit i cedint al propi porter, li ha creat forces problemes, tenint que llençant-se a la dreta per evitar el segon.

A la segona part, l’Espanyol ha esborrat al Barça del camp
L’Espanyol ha controlat el joc, i ha estat un clar dominador durant tota la segona part, no conformant-se amb el gol i buscant solucionar l’encontre per la via ràpida.
Guerrero ha fet sortir jugadors de refresc, i molt aviat sobre els nou minuts, Enric Saborit ha establert el 2-0 davant l’eufòria dels blanc i blaus.

A partir d’aquest instant, les ocasions periques s’han anat succeint de manera continuada, davant un Barça tocat i enfonsat. Es dona la circumstància que l’Espanyol porta ja quatre ocasions consecutives guanyant a aquesta fornada de Can Barça, tant en la temporada passada on no van coincidir al mateix grup de la lliga però si en torneigs al final de la mateixa, com aquesta temporada en la pretemporada.

Sani que ha fet una gran segona part ha participat molt en el joc d’atac ha obert a la dreta on Miki tot sol ha engaltat un fort tret que ha fet impacte al pal dret de la porteria culé. El porter barcelonista ha evitat el gol de nou, esforçant-se al màxim amb xut d’Enric. En altre ocasió s’ha hagut de llençar-se als peus de Sani després de la centrada molt tancada i perillosa.

El tercer, obra de Gabri, acaba amb el partit
Gran jugada per la banda esquerra on Carles arriba fins la línia de fons i la seva perfecta centrada es rematada per Gabriel estirant la cama per arribar a la pilota, i aconseguint el tercer que establia ja el marcador definitiu.

A partir d’aquests moments comença a baixar el ritme trepidant que l’Espanyol havia imposat i els blaugranes tiren ja definitivament la tovallola davant una derrota sense pal·liatius. Ramonet aprofita per donar-hi minuts a Eloi Mir a la porteria.

Amb tot, encara hi haurà temps per una pilota per la dreta penjada estavellant-se a la part exterior del travesser, i un remat de Sani de cap, elevant-se per sobre dels seus rivals, però sense pogué baixar bé l’esfèrica i sortint alt.

Aquest resultat col·loca al imbatut Cornellà com a líder i situa als homes de Ramón Guerrero a només un punt del derrotat Barça.

RCD Espanyol; Edgar Badía, Albert Blázquez, Enric Saborit, Jordi Amat, José Carlos Martínez, Xavier Montcusí, Pau Senent, Pablo Saranova, Edu Hernández, Carles Mur, Marc Nierga. Eloi Mir, Carles Clerc, Gabriel López, Miki Mas, Cristian Feliciano, Sani Bello-Mahadma
.

divendres, 2 de novembre del 2007

JUGARAN A LA MATEIXA CATEGORIA CORRAL I FALCES

COMENTARI

Una altre errada, Sr. Montiagut.

Malgrat no s’hagin fet públic els motius per els quals Raquel Corral i Laura Falces al Apolo Properties de Murcia, el que ha quedat clar que no comptava Emili Montiagut amb cap de les dues jugadores en aquests moments.

Els que hem seguit a Raquel Corral, des de petita, sabem que es una golejadora nata i que a poc que tingués oportunitats en el primer equip i les lesions la respectessin, podria acabar triomfant en la Superlliga. Per sobre de l’oferta que l’hagin pogut fer per el que queda de temporada el que sembla clar que malgrat els seus deu gols aconseguits en el que portem de temporada a Primera Nacional, el tècnic del primer equip femení no ha comptat ni un sol instant amb la davantera del filial. Una errada en la meva modesta opinió el fet que s’hagi prescindit ja que la temporada és molt llarga i no sempre l’estat de forma de les davanteres titulars o possibles lesions o sancions poden fer que l’equip es trobi sense cap relleu amb experiència ja contrastada.

Però el que més em sorprèn de tot aquest assumpte, és que la versió oficial del RCD Espanyol manifestada en la pròpia pàgina web del club, que en paraules del propi entrenador dona com excusa de la marxa d’aquestes dues jugadores que el motiu és per que a l’Apollo Properties tindran les oportunitats i els minuts de joc que aquí no tindrien...

Per favor, busqui altre argument... El club murcià al que van cedides totes dues jugadores, és de la mateixa categoria d’on jugaven en aquests moments. Al contrari, van a un lloc on no tenen garantida la titularitat malgrat només sigui per que s’han de incorporar, aclimatar, adaptar a la ciutat, al lloc, al entrenador, al sistema i a la competència que allà tindran. En canvi, aquí eren titulars indiscutibles en el filial, que precisament anava classificat en tercera posició, (el Apolo es segon, diferència mínima per tant).

A més amb aquestes baixes, a part de no poder disposar de Corral i Falces si fossin necessàries durant la temporada, deixen mig coix al filial blanc i blau que tantes alegries ens estaven donant, (guanyant inclòs en la Hans Gamper al mateix primer equip del Barça). Ignoro si el grup valencià es més fort que el actual tercer, però persones que entenen d’això no han certificat amb la seva opinió, aquesta premissa. O sigui, que ens expliquin las raons si volen i si no que no les expliquin, però al menys no ens intentin vendre la moto, per que aquestes alçades certes coses ja no colen i ja d’una part cap aquí per desgràcia s’està perdent el nord en el femení.

Naturalment, i així de injust és el futbol, els resultats si son positius deixaran per estèril i fora de lloc qualsevol opinió sobre aquest i altres temes. Però mal anem quan un club com el de Santomera fundat fa ben poc, menys de tres anys (això si, amb pressupost bastant elevat) poden fitxar jugadores del Sevilla o de l’Espanyol... Per reflexionar si es que de veritat volem seguir aspirant a ser candidats a liderar el futbol femení nacional amb permís de Llevant, i Athletic.

Tota la sort per ambdós jugadores, i esperem després no sentir l’excusa que la plantilla es curta, com a vegades s'ha sentit.

EL FUTBOL FEMENÍ A DEBAT
(14-N, hotel Hesperia Mar)

Debat sobre el Futbol Femení al RCD Espanyol

El proper 14 de Novembre d’enguany, es celebrarà organitzat per la GPE Manigua un nou col·loqui - debat, aquesta ocasió sobre el futbol femení del RCD Espanyol, al Hotel Hesperia del Mar, (Espronceda 6, ML4, Bus 41), amb la presencia dels següents ponents:

• Sr. ANTONIO MARTÍN
    (Conseller del RCD Espanyol)

• Sr. MAURICIO POCHETINO
    (Ex jugador i membre del cos tècnic del femení)

• Sra. ADRIANA MARTÍN
    (Jugadora del RCD Espanyol)

• Sra. AÏDA GARCÍA

L’acte serà moderat per el periodista Sr. ANTONI ITARTE, i donarà començament a les 20:00 h..

Us hi esperem, no hi falteu !.

EL CB OLESA ESPANYOL VA PLANTAR CARA AL PERFUMERIAS AVENIDA (77-66)

Nova derrota del Club Bàsquet Olesa Espanyol (77-66) al Pabellón de Wurzburg de Salamanca davant l’actual sub campió de la lliga femenina, el Perfumerias Avenida, amb Alberto Fraile i Javier Jerez com a col·legiats del partit.

El conjunt català va anar-se en el primer quart amb avantatge de dos punts (18-20) però les castellanes en el segon van posar terra pel mig, i va ser en el que van obtenir l’avantatge que pràcticament van anar conservant fins el final de l’encontre al marxar al descans amb set punts de diferència.

Cal dir, que el conjunt del Perfumerias Avenida, ha estat semifinalista de lliga, campió de la lliga femenina fa dues temporades i la darrera tal com esmentàvem anteriorment finalistes; per tant un dels rivals més complicats junt amb el Ros Casares, actual campió.

El Bàsquet Olesa Espanyol va millorar bastant tenint en compte aquestes dades, i li va posar molt més complicat del que es podien esperar les locals, amb Le’Coe Willingham de nou com a màxima anotadora de l’encontre amb 23 punts i la millora ostensible de Kristina Lelas sota taulers dominant el rebot defensiu del seu equip. Per la seva banda Muzovic va millorar també les seves estadístiques de llançament anotant 13 punts.

Els percentatges de tir van ser molt igualats per ambdós conjunts (54% per 52%, 33% per 38% en llançaments de 3) però la clau de l’encontre va estar en la gran quantitat de pilotes perdudes del conjunt d’Olesa (22 per 10 de les locals) i amb el rebot d’atac on sobre tot Alesandra Santos i Anna Montañana (9 dels 12 rebots en atac) per part local van assegurar segones opcions al seu equip al no acabar de tancar el rebot el conjunt de l’Olesa Espanyol.

Aquest dissabte a les 17:00 hores en el Pabelló d’esports d’Olesa, les catalanes han d’aconseguir la primera victòria davant el cuer de la classificació el Mann Filter de Saragossa, ja que posteriorment visitaran la pista del Real Club Celta a Vigo i després rebran la visita de l’actual campió Ros Casares i la situació es podria complicar molt més. De moment son penúltimes en un grup de quatre conjunts que encara no han guanyat cap dels dos encontres disputats.

16 UE LLEIDA94117819

* Nota: Sempre que el Comité de Competició doni per oficial el resultat de 3-0 existent en el moment que Tomás Bauló va donar per acabat l'encontre.

VERITATS INQÜESTIONABLES EN LES PANCARTES DE LA "CURVA JOVE"

INCAPAÇOS DE SUPERAR LA TERANYINA MURCIANA: (0-0)

Altre cop se li ha indigestat al conjunt d’Ernesto Valverde un equip que es tanca, que lluita al màxim ben replegat i aquest cop s’han escapat dos importants punts que podrien haver situat l’equip empatat amb la quarta plaça que dona accés a Champions.

Altre cop, el mig camp espanyolista s’ha vist superat per un equip que apostat dues línies molt juntes i ha tapat els pocs forats jugant al límit del reglament en moltes fases del partit i davant la permissibilitat arbitral que ha deixat sense càstig i més d’una ocasió sense targeta jugades punibles que tothom ha vist menys ell.

Valverde ha apostat per Ivan en l’onze junt a Chica per la baixa de Clemente
Ivan de la Peña ha format part del doble pivot amb Moisés, però a excepció d’un parell o tres de grans passades en el primer temps, las ha acabat veient quadrades totes davant un Murcia que ha vingut amb la lliçó molt ben sabuda i ha fet honor a la condició d’equip dels menys golejats de primera.

Les poques passades de Ïvan, desaprofitades
En el minut cinc de joc, Ivan ha assistit perfectament a un lent Valdo que ha desaprofitat la primera jugada de perill. El xut de Moisés a la jugada posterior ha estat ben blocat per un Notario que ha tingut poca feina malgrat tot.

El Murcia, s’ha emprat a fons vorejant el reglament en més d’una ocasió, davant un Espanyol molt desencertat que ha intentat entrar per bandes però ni Valdo que ha estat molt deslluït ni Riera que ho ha intentat però poques vegades ha superat al seu par, han pogut aportar quelcom a un joc molt poc creatiu on De la Peña jugava massa lluny de l’àrea que es on fa de veritat mal amb les seves darreres passades.

Tamudo ha tingut la més clara ocasió
En el llançament d’una falta ben executada per Luis al segon pal, el davanter espanyolista llençant-se a terra arriba a connectar amb la pilota i el seu remat massa creuat surt fora a la dreta de la porteria de Notario.

Aquesta i una gran passada de Ivan en zona de tres quarts a Albert Riera, que aquest s’ha entretingut massa en jugada individual i la seva centrada tocant un defensa ha fet un gir cap a porta i Notario en prou feines ha pogut rebutjar a còrner, ha estat tot el bagatge ofensiu d’un Espanyol que a ratxes ha controlat i ho intentat, mentre que en altres la precipitació i l’impossibilitat de trencar la teranyina que els murcians han teixit en el centre del camp ha fet que el recurs fàcil de la pilota penjada per Jarque o Torrejón buscant Tamudo o Luis hagi acabat contribuint a un joc de despropòsits que ha anat en augment en la segona part del matx.

Una segona part per oblidar
Solament una ocasió de veritable perill; al minut dos de la represa, una falta llençada per Luis es rebutjada per la defensa visitant i fora de l’àrea de càstig, Chica engalta un obús que s’estavella en el travesser de la porteria de Notario davant els laments de la parròquia blanc i blava que tot i que ha animat a l’equip en tot moment ja intuïa que amb aquesta jugada la fortuna i el gol donaven l’esquena al conjunt de Valverde.

El Murcia podia donar un disgust
Sort encara n’ha estat que els defensors blanc i blaus avui han estat encertats i que els de la Condomina, amb Baiano a la banqueta no han tingut el puntx necessari per posar en seriosos problemes a la cobertura local. En tot, Zabaleta ha tret sota pals una pilota molt compromesa que hagués pogut canviar la sort de l’encontre.

L’Espanyol ho intentava en contracops en els que els puntes espanyolistes no han estat tot l’encertats que l’ocasió exigia, davant la impossibilitat de trencar el sistema defensiu visitant estant col·locat, i al jugar més pel mig amb un Ivan massa directe, que en moltes ocasions es desaprofitava la opció de les bandes tot i que Riera no ha estat el mateix que era, abans de xerrar...

Una gran jugada entre Tamudo i Riera que ha acabat amb el centre d’aquest ha estat rematat per Luis tot sol però amb posició anti – reglamentaria que invalidava el possible gol.

Valverde ha substituït a un desencertat Valdo per Jonathan que ha aportat lluita i major esforç que un apàtic Valdo i poca cosa més. Lola per Ivan en els darrers minuts i Coro per Riera han estat els darrers cartutxos que el Txingurri ha intentat fer servir per assolir la missió avui impossible de marcar un gol.

Una jugada individual en l’afegit de Coro, ha acabat amb un xut d’aquest però Notario sense problemes ja que estava ben col·locat, ha blocat l’esfèrica.
I rés més, malgrat els cinc minuts que Bernardino ha indicat d'afegit; això si, al menys defensivament l’equip ha estat lo suficientment atent i sobri per evitar els ensurts que en altres partits de les mateixes característiques l’equip s’han endut, i al menys, sumar un punt, en la segona jornada consecutiva empatant, i la sisena seguida sense perdre i que el permet pujar un lloc en la classificació al avançar al Valencia però allunyar-se de les posicions de lliga de campions.

RCD Espanyol:
Kameni (7) , Zabaleta (7), Jarque (8), Torrejón (7), Chica (6), Moisés (6), Ivan de la Peña (6) (Lola, m. 83), Riera (5) (Coro m. 90), Valdo (4)(Jonathan Soriano, m. 68) (6), Luis García (5) i Tamudo (5)

Real Murcia: Notario, Ochoa, Arzo, Peña, Goitom, Mejía, Movilla, Ivan, Pablo García, De Lucas, i Regueiro.

Àrbitre; Bernardino Gonzalez Vázquez, del comitè gallec. Ha mostrat targetes grogues a Luis García, m. 37, Jarque m. 49 i Tamudo m. 82 per part blanc i blava mentre que per part visitant han vist cartolines grogues Ivan, m. 31, Regueiro, m. 37, Peña, m. 39 i Richi m. 75

Incidències: Estadi Olímpic de Barcelona. Poc públic debut al horari intempestiu; 14150 o 11150 (esperem que es decideixi el senyor del marcador).
Pancartes en la Curva Jove en al·lusió al desagradable i vergonyós DVD de la Generalitat de Catalunya.

dijous, 1 de novembre del 2007

TRIOMF DEL JUVENIL QUE LI PERMET CONTINUAR SENT LÍDER.

L'Espanyol B acabant
l’entrenament d’avui, fent els exercissis d’estiraments.

Charly Lumbreras ha marcat el primer gol de l'encontre.
Sergio Ginés i Canario, titulars avui.
Moment en que Canario ha fet el segon gol que decidia pràcticament l’encontre després d’una excel·lent jugada.
Clemente Rodríguez amb membres de la popular "Penya del Llantu"de Sadrià.
Josemi, el porter visitant, ha tingut la sort de cara en les tres pilotes als pals, però li ha mancat aquesta en el tercer gol.
L’àrbitre ha donat per acabat l’encontre minuts abans. Cap a Mallorca !...
Esperem que no hagin de tornar a jugar els minuts que mancaven..

TRIOMF FÀCIL I JUST DEL LÍDER (3-0)

Partit que semblava sense cap tipus de complicació, donat que el resultat imperant era de victòria espanyolista per tres gols a zero, però que degut a una sèrie d’incidents lamentables protagonitzats per la banqueta de l’equip visitant i el col·legiat del matx, qui ha mostrat massa prepotència durant el partit quan era un encontre sense cap tipus de jugades polèmiques, ha acabat aquest darrer abandonant el terreny de joc amb els seus auxiliars quan el marcador assenyalava el minut 42 de la segona part, donant el partit per finalitzat, i pendent ara de resolució del comitè de competició.

Novetats a l’onze inicial
Oscar Perarnau ha introduït novetats en l’equip per dosificar forces cara al partit del diumenge en el difícil camp de San Ferriol, lloc on ja va tastar el menú que allà s’acostuma a oferir als visitants, l’Espanyol B en aquelles semifinals d’ascens de Tercera a Segona B.
Així d’entrada, Sergio ha estat alineat en detriment de Guillem Creus, i José “Canario” ha entrat a la mitja punta, jugant darrera de Charly que s’ha guanyat amb gols la seva titularitat en detriment de Marc Mas, el davanter fitxat aquest estiu.

L’Espanyol imposa el ritme del partit des del principi
Ja a poc de començar el primer remat creuat dins l’àrea de Charly, tan sol el fet de que ha rematat caient-se i per tant fluix, ha permès a Josemi evitar el gol.
Al minut 17, la primera de les tres pilotes estavellades al pals de la porteria visitant, per mediació de David, no podent rematar Guillem aprofitant el refús.

Charly Lumbreras obre la llauna
Després que el conjunt visitant malbaratés una bona ocasió ben solucionada per el meta Víctor, ha tingut lloc la jugada del primer gol del partit al rematar Guillem Savall i rebutjar com ha pogut el porter mallorquí totalment venut i Charly tot sol però oportunista en el moment precís, aconseguís fer pujar el primer en el compte del líder de la Divisió d’Honor.

Al minut 24 David López estavella la pilota en el pal esquer de la porteria visitant després d’enviar un obús des de fora l’àrea que mereixia millor sort.

Els espanyolistes tenien dominat l’encontre i sense fer un joc brillant però si pràctic s’imposaven per millor qualitat a un rival que ha demostrat defensar-se bé i bastant poc més.

La sentència
Al minut 37, una jugada per l’esquerra de l’atac espanyolista al primer toc, acaba amb pilota en profunditat, que Charly en línia de fons deixa brillantment d’esperó a Canario que a boca de canó afusella al porter Josemi i sentència el matx, ja que el conjunt espanyolista si quelcom ha demostrat en els partits que portem és el difícil que resulta fer-li gols.
Encara ha pogut ampliar l’avantatge el conjunt blanc i blau abans del descans si una centrada de Charly Lumbreras per banda dreta hagués tingut millor sort a la definició del defensa Oriol, sortint el seu remat fora per poc.

Moltes ocasions desaprofitades
David xuta des de la frontal al poc de la represa, Josemi atura en dos temps davant la perillosa presència de Charly Lumbreras atent a l’errada de blocatge del porter visitant.
Charly i Lucas no encerten en la mateixa jugada a rematar amb el cap davant un porter totalment venut, en una preciosa jugada molt ben trenada, però amb dolenta resolució.
Canario i Lucas encerten a rematar una pilota centrada per la dreta que passa per molt poc tant d’un com d’altre sense poder connectar amb l’esfèrica.
Sergio amb un bon xut posa a prova a Josemi, que refusa la pilota i Canario no aprofita l’ocasió rematant a les cames del meta de la Salle.

Canvis, faltes, targetes, i Florit se’n va abans d’hora al vestidor
La Salle ha arribat amb molt poc perill a les immediacions de Víctor; una falta llençada treta per Fran enviada a còrner per un defensa espanyolista evitant el remat, i sobre to una de molt clara en la que Didac ha tret sota pals després d’una sortida un tant allocada de Víctor , aquesta ja en el minut 72.

Ambdós entrenadors han començat a moure banqueta i al minut 66, la Salle Mallorca s’ha quedat amb un home menys, per expulsió de Florit en la que Bauló ha estat molt rigorós, fet que ha provocat moltes protestes en la banqueta visitant i que amb el desenvolupament del matx han anat augmentant.

El ritme del joc ha baixat bastant, el partit ha estat molt travat i tan sol Lluis Crous ha estat protagonista en aquests minuts al llançar dins l’àrea impactant la pilota en el pal dret de la porteria, quan al segon pal es trobava totalment sol Charly.
De nou l’infortuni se li ha aparegut als davanters espanyolistes que han fet mèrits més que sobrats per arribar al final del matx amb una còmoda avantatge.

El porter col·laborador involuntari en el tercer
A falta de set minuts per els noranta, Marc Mas que ha tornat a veure el partit al principi
des de la banqueta, havia substituït a Canario a la mitja hora de joc del segon temps, i acabava una jugada rematant amb la col·laboració del porter visitant que ha rebutjat bastant defectuosament hi ha ajudat a que la pilota s’acabés introduint dins la porteria.

Quan semblava que els minuts transcorrerien sense cap tipus de novetat fins el xiulet final, les protestes dels integrants de la banqueta visitant en una jugada sense cap importància, ha fet que el col·legiat Tomás Bauló mostrés la targeta vermella a un dels membres, i davant les paraules i actitud del mateix ha marxat donant per finalitzat el partit a falta de tres minuts més l’afegit.

RCD Espanyol: Víctor; Oriol, Guillem Savall, Víctor Ruíz, Didac Vila, David, Sergio, Baena, Charly, José Mendez, Lucas Porcar.
Substitucions: Abraham per Lucas Porcar, m. 58, Lluis Crous per Sergio, i Macalou Guimba per Baena, m. 67, i Marc Mas per Canario, m. 74.

SD La Salle Mallorca: Josemi; Sergio, Castell, Alba, Mateo, Florit, Fran, Enrique, Manolo, Marcelo, Muñoz.
Substitucions: Pejarampa per Enrique, m. 56, Juan per Fran, m. 64, Ivan per Muñoz, m. 71, Revert per Mateo, m. 81.

Gols: 1-0 Charly, m. 17, 2-0 Canario, m. 37, 3-0 Marc Mas, m. 83

Àrbitre: David Tomás Bauló, del col·legi de Barcelona. S’ha complicat ell sol el partit amb un excés d’autoritat en un encontre en el que no feia falta. Ha mostrat un munt de targetes a Didac, Baena i Canario per part local i a Alba, Mateo, Marcelo, Múñoz, Manolo i a Florit en dues ocasions, motiu per el que ha hagut d’abandonar el terreny de joc al minut 67. Veurem que és el que ha reflectit en l’acta de l’encontre referent als esdeveniments finals d’un encontre que ha acabat abans dels noranta reglamentaris.

Incidències: Partit jugat en el camp principal de Sadrià corresponent a la jornada novena de la Divisió d’Honor Juvenil, en la que només el Girona no ha guanyat en el grup d’equips capdavanters. En els altres indrets de la Ciutat Esportiva entrenaven els homes que no han anat convocats per Valverde, així com l’Espanyol B, i el femení de Superlliga. A la mateixa hora, el Prebenjamí ha guanyat en un amistós en el camp de futbol 7.