dilluns, 29 d’octubre del 2007

ATLETISME BLANC I BLAU


Foto: Associació d'Esports Blanc i Blau.

D'esquerra a dreta: Míriam, Rebecca, Vasco, Natalia i Teresa.


Ahir diumenge va tenir lloc una nova edició de la CURSA DE LES DONES a Barcelona, organitzada per les revistes Sportlife i Runner's World sota el lema Imagina un Món sense Càncer, amb sortida en el Passeig Lluis Companys en l’esplanada de l’Arc del Triomf i va discorre per la Ronda Sant Pere, Plaça Urquinaona, Plaça Catalunya, La Rambla, Passeig d’Isabel II, Avgda. Marqués d’Argentera, Passeig Picasso, Passeig de Pujades, i l’arribada al mateix indret de la sortida, al Passeig Lluis Companys. Total 5 km. de recorregut.

Cal dir que entre les 4600 dones hi eren present la medallista i atleta de l’Associació d’Esports blanc i blau Maria Vasco, la campiona d’Espanya de Marató, Teresa Pulido i la també atleta blanc i blava, Ester Ramos.

Dins de les iniciatives de Pericos Solidaris, el RCD Espanyol ha intervingut amb la presència de Patricia Coma i no han volgut perdre’s l’ocasió varies noies del femení del RCD Espanyol, sempre present en actes solidaris, encapçalades per Míriam Diéguez la capitana de l’equip,Natalia Arroyo i Rebecca Jane Clare, presents després ahir migdia a Sadrià.

Al final, tot i que el resultat en si era el de menys, ja que es tractava d’un fet solidari per la recaptació de fons en la lluita contra el càncer de mama i que es lliuraran a l’AECC, dir que Teresa Pulido ha estat segona per darrera de Maria Abel.

CLASSIFICACIÓ
1era. María Abel (Kelme) 16’12’’
2ona. Teresa Pulido (AE BiB) 16’18’’

VÍCTOR GONZALO GUANYA A CASTELLDEFELS
Víctor Gonzalo, atleta de l'Associació d'Esports Blanc i Blau Blau es va adjudicar la 3a. Marató del Mediterrani disputada ahir diumenge per els carrers de Sitges, Gavà i Castelldefels i que va tenir com a punt de partida i d’arribada el Canal Olímpic, en córrer els 42.195 metres en dues hores vint-i-tres minuts i cinquanta sis segons, sent un nou rècord de la prova. En les darreres edicions havia estat segon.


Foto: web de l'Ajuntament de castelldefels
El canal Olímpic lloc de sortida i arribada de la cursa.

CLASSIFICACIÓ
Lloc class., Nom i Cognom, Temps, M/km. Mitja M. (temps i lloc classif.), Club.

1 Victor Gonzalo Guirao 2:23:56 3:25 1:08:56 .. 2 ASSOC.BLANC I BLAU
2 Carmelo Quattrocchi 2:33:20 3:39 1:16:03 .. 4 J. A. SABADELL
3 Jose Manuel Granadero Lorca 2:40:21 3:48 1:14:19 .. 3 FILA TEAM
4 Ivan Hompanera 2:41:20 3:50 1:16:17 .. 5 ISS-HOSPITALET
5 Josep Martinez Marti 2:42:49 3:52 1:20:54 .. 7 CLUB L'AIRE




Jordi Madera va acabar en vuitena posició a la Marató d'Oitia (Japó) i Rafael Botello dotzè, ambdós a la modalitat de cadira de rodes.






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M