diumenge, 28 d’octubre del 2007

FUTBOL BASE. JORNADA D'AHIR DISSABTE.



Amb gols de Carlos Martínez i d’Ignasi Varona, l’Aleví B del RCD Espanyol va guanyar dissabte a l’Unió Futbol Base Jàbac Can Jofresa - Terrassa a la Ciutat Esportiva de Sadrià.
Tot i les dimensions grans del camp, i el fet que en el conjunt de Jacint Magrinyà siguin els nens alevins de primer any, no ha impedit que de moment hagin fet ple de victòries en els cinc encontres disputats, encapçalant la classificació.
Ahir va doblegar al club egarenc fusionat demostrant per què segueixen com a líders de la classificació.







L’Infantil A, entrenat per Josep Oliver es va desfer sense cap tipus de problemes d'un feble CE L’Hospitalet per un contundent 7-0 que deixa be a les clares que sobre la gespa sintètica del camp tercer no hi va haver més que un equip; el blanc i blau.

A més dels gols que van anar caient, els espanyolistes van tenir moltes més ocasions per ampliar la golejada fins pogué assolir guarismes d’escàndol en cas d’haver estat més encertat cara a porta, com les dues pilotes que es van estavellar, primer al travesser (en el primer temps) i al pal de la porteria del conjunt riberenc a la segona part.

Gols: 1-0 Alex, 2-0 Oscar Medina, 3-0 Lucho, 4-0 Nestor Turró, 5-0 Lucho, 6 Carlos A., 7-0 José.
Amb aquest resultat, el conjunt perico continua sent segon a dos punts del líder.



El Pre Benjamí va derrotar altre cop amb un resultat d’escàndol que hauria de fer reflexionar als responsables de la FCF la manera en que estan configurats aquests grups i el nivell dels mateixos, a la Penya Blaugrana Barcino a domicili per 0-26 amb gols de Manu (4), Marco (2), Dani (7), Sergio (4), David (1), Joan (1) Toni (6), i Álex (1).
Amb aquest partit, el conjunt perico ja ha marcat 94 (!) gols en tres encontres disputats (0-24 Llefià, 44-0 Ciutat Meridiana i 0-26 PB Barcino)





El Benjamí A va guanyar en un apassionant derbi a la Ciutat Esportiva al CD San Gabriel per 4-1, en un partit molt disputat però que el conjunt espanyolista va mostrar-se superior al conjunt veí de Sant Adrià

Triomf important de l'Aleví A en el camp de la Damm, per 0-2 en un encontre molt disputat que s'ha resolt amb els gols de Mula i d'Aitor.

RCD Espanyol: Ivan, Juba, Villanueva, Pablo, Brunet, Genís, Navarrete, Patrick, Jak, Mula i Marc També han jugat: David, Ribas, Gabriel, Aitor, Albert, Gorrea i Xavi .

Gols:0-1 m.13 . Mula rematant un bon centre de Marc, 0-2 m. 40 Aitor recollint un rebuig del porter i marca suaument .

Tota la informació del Aleví del RCD Espanyol, en: http://esfericoelesferico.blogspot.com/








Per últim, ahir dissabte les noies del Femení C, entrenades per Albert Andrés van guanyar al segon equip femení del Badalona, després de remuntar el gol advers de les badalonines que es van avançar en el marcador producte d’una errada local.
Brenda, va empatar l’encontre, i posteriorment una altre errada en aquest cas de la portera visitant que li va passar l’esfèrica entre els peus en el llançament d’una falta a càrrec de De la Cruz, va fer que l’Espanyol li donés la volta al marcador.
A partir d’aquí tot va ser un monòleg blanc i blau, que amb un preciós gol de Brenda, la ex jugadora del Badalona, després de retallar a dues adversaris, va engaltar un xut que es va colar lluny de l’abast de la portera del Badalona. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

El senyor col·legiat deuria haver vingut amb “Rodalíes Renfe” per que va aparèixer a les 18:05 i per tant l’encontre es va retardar fins vint-i-tres minuts, cosa que va impossibilitar que molts (entre els que es troba qui relata aquestes línies) no poguessin presenciar el partit íntegrament ja que el primer equip jugava a les vuit en Son Moix.
Coses del futbol femení, que continua sent la ventafocs del futbol, i més en aquestes categories (Segona Catalana).

Al final, triomf perico per 7-1 i l’equip continua invicte en la nova categoria estrenada i màxim tenint en compte que aquestes jugadores venien de jugar en futbol 7, es pot afirmar que de moment estan en la bona línia i en els llocs capdavanters del grup.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

HOLA EN JOSEP MARIA TENS RAÒ EL NOSTRE RCD ESPANYOL FEMENÍ C HA COMENÇAT TANT BÉ, QUE SÓM LÍDERS DE LA CATEGORIA, ESPEREM QUE ENS DONIN MOLTES ALEGRIES AQUEST ANY AMB GOLEJADES Y AMB L'ASCENS DE CATEGORIA.

Josep Maria ha dit...

Hola Josep. No t'he pogut contestar abans per motiu de feina. Si, sembla que aquestes noies aquest any si, faran una bona temporada.
Tant de bo així sigui.Salutacions




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M