dissabte, 3 de novembre del 2007

AQUEST CADET TORNA A GOLEJAR AL BARÇA (3-0)

Gran victòria del RCD Espanyol Cadet davant el fins avui líder FC Barcelona.

L’equip de Ramonet Guerrero afrontava el matx conscienciat que una derrota davant l’etern rival tot i sent la jornada sisena, allunyava pràcticament la lliga ja que els culés s’haguessin posat a set punts sense comptar el gol average possible.

Per això, i per que als visitants un empat ja l’hi anava be per mantenir les diferències, tots dos conjunts s’han respectat molt durant els primers vint minuts de joc, amb poques ocasions per no dir-ne cap, i un joc molt poc vistós.

Solament un xut de falta d’Albert que ha rebutjat el porter blaugrana realitzant una bona intervenció, i una bona penetració en la que Pau s’ha entretingut massa a l’hora d’afusellar al porter perdent l’ocasió, havia estat tot el bagatge ofensiu d’un Espanyol bastant espès; el Barça ni això.

Jugada clau
L’Espanyol treu un còrner per mediació de Edu molt tancat; tant que obliga al porter ha rebutjar sobre el propi travesser i el remat posterior d’un davanter espanyolista en mig d’un munt de defenses es avortat sota pals amb la ma. El col·legiat del partit, molt valent (no s’haurà après encara la doctrina del DVD de la Generalitat), no ho dubta e indica penal i targeta vermella al infractor.

El màxim càstig el transforma el capità Jordi Amat, fent pujar el primer gol de l’encontre que posa per davant als espanyolistes.

Poc després, el Barça és a punt de fer-se el gol en pròpia porta, ja que el defensa dret parant la pilota amb el pit i cedint al propi porter, li ha creat forces problemes, tenint que llençant-se a la dreta per evitar el segon.

A la segona part, l’Espanyol ha esborrat al Barça del camp
L’Espanyol ha controlat el joc, i ha estat un clar dominador durant tota la segona part, no conformant-se amb el gol i buscant solucionar l’encontre per la via ràpida.
Guerrero ha fet sortir jugadors de refresc, i molt aviat sobre els nou minuts, Enric Saborit ha establert el 2-0 davant l’eufòria dels blanc i blaus.

A partir d’aquest instant, les ocasions periques s’han anat succeint de manera continuada, davant un Barça tocat i enfonsat. Es dona la circumstància que l’Espanyol porta ja quatre ocasions consecutives guanyant a aquesta fornada de Can Barça, tant en la temporada passada on no van coincidir al mateix grup de la lliga però si en torneigs al final de la mateixa, com aquesta temporada en la pretemporada.

Sani que ha fet una gran segona part ha participat molt en el joc d’atac ha obert a la dreta on Miki tot sol ha engaltat un fort tret que ha fet impacte al pal dret de la porteria culé. El porter barcelonista ha evitat el gol de nou, esforçant-se al màxim amb xut d’Enric. En altre ocasió s’ha hagut de llençar-se als peus de Sani després de la centrada molt tancada i perillosa.

El tercer, obra de Gabri, acaba amb el partit
Gran jugada per la banda esquerra on Carles arriba fins la línia de fons i la seva perfecta centrada es rematada per Gabriel estirant la cama per arribar a la pilota, i aconseguint el tercer que establia ja el marcador definitiu.

A partir d’aquests moments comença a baixar el ritme trepidant que l’Espanyol havia imposat i els blaugranes tiren ja definitivament la tovallola davant una derrota sense pal·liatius. Ramonet aprofita per donar-hi minuts a Eloi Mir a la porteria.

Amb tot, encara hi haurà temps per una pilota per la dreta penjada estavellant-se a la part exterior del travesser, i un remat de Sani de cap, elevant-se per sobre dels seus rivals, però sense pogué baixar bé l’esfèrica i sortint alt.

Aquest resultat col·loca al imbatut Cornellà com a líder i situa als homes de Ramón Guerrero a només un punt del derrotat Barça.

RCD Espanyol; Edgar Badía, Albert Blázquez, Enric Saborit, Jordi Amat, José Carlos Martínez, Xavier Montcusí, Pau Senent, Pablo Saranova, Edu Hernández, Carles Mur, Marc Nierga. Eloi Mir, Carles Clerc, Gabriel López, Miki Mas, Cristian Feliciano, Sani Bello-Mahadma