divendres, 2 de novembre del 2007

INCAPAÇOS DE SUPERAR LA TERANYINA MURCIANA: (0-0)

Altre cop se li ha indigestat al conjunt d’Ernesto Valverde un equip que es tanca, que lluita al màxim ben replegat i aquest cop s’han escapat dos importants punts que podrien haver situat l’equip empatat amb la quarta plaça que dona accés a Champions.

Altre cop, el mig camp espanyolista s’ha vist superat per un equip que apostat dues línies molt juntes i ha tapat els pocs forats jugant al límit del reglament en moltes fases del partit i davant la permissibilitat arbitral que ha deixat sense càstig i més d’una ocasió sense targeta jugades punibles que tothom ha vist menys ell.

Valverde ha apostat per Ivan en l’onze junt a Chica per la baixa de Clemente
Ivan de la Peña ha format part del doble pivot amb Moisés, però a excepció d’un parell o tres de grans passades en el primer temps, las ha acabat veient quadrades totes davant un Murcia que ha vingut amb la lliçó molt ben sabuda i ha fet honor a la condició d’equip dels menys golejats de primera.

Les poques passades de Ïvan, desaprofitades
En el minut cinc de joc, Ivan ha assistit perfectament a un lent Valdo que ha desaprofitat la primera jugada de perill. El xut de Moisés a la jugada posterior ha estat ben blocat per un Notario que ha tingut poca feina malgrat tot.

El Murcia, s’ha emprat a fons vorejant el reglament en més d’una ocasió, davant un Espanyol molt desencertat que ha intentat entrar per bandes però ni Valdo que ha estat molt deslluït ni Riera que ho ha intentat però poques vegades ha superat al seu par, han pogut aportar quelcom a un joc molt poc creatiu on De la Peña jugava massa lluny de l’àrea que es on fa de veritat mal amb les seves darreres passades.

Tamudo ha tingut la més clara ocasió
En el llançament d’una falta ben executada per Luis al segon pal, el davanter espanyolista llençant-se a terra arriba a connectar amb la pilota i el seu remat massa creuat surt fora a la dreta de la porteria de Notario.

Aquesta i una gran passada de Ivan en zona de tres quarts a Albert Riera, que aquest s’ha entretingut massa en jugada individual i la seva centrada tocant un defensa ha fet un gir cap a porta i Notario en prou feines ha pogut rebutjar a còrner, ha estat tot el bagatge ofensiu d’un Espanyol que a ratxes ha controlat i ho intentat, mentre que en altres la precipitació i l’impossibilitat de trencar la teranyina que els murcians han teixit en el centre del camp ha fet que el recurs fàcil de la pilota penjada per Jarque o Torrejón buscant Tamudo o Luis hagi acabat contribuint a un joc de despropòsits que ha anat en augment en la segona part del matx.

Una segona part per oblidar
Solament una ocasió de veritable perill; al minut dos de la represa, una falta llençada per Luis es rebutjada per la defensa visitant i fora de l’àrea de càstig, Chica engalta un obús que s’estavella en el travesser de la porteria de Notario davant els laments de la parròquia blanc i blava que tot i que ha animat a l’equip en tot moment ja intuïa que amb aquesta jugada la fortuna i el gol donaven l’esquena al conjunt de Valverde.

El Murcia podia donar un disgust
Sort encara n’ha estat que els defensors blanc i blaus avui han estat encertats i que els de la Condomina, amb Baiano a la banqueta no han tingut el puntx necessari per posar en seriosos problemes a la cobertura local. En tot, Zabaleta ha tret sota pals una pilota molt compromesa que hagués pogut canviar la sort de l’encontre.

L’Espanyol ho intentava en contracops en els que els puntes espanyolistes no han estat tot l’encertats que l’ocasió exigia, davant la impossibilitat de trencar el sistema defensiu visitant estant col·locat, i al jugar més pel mig amb un Ivan massa directe, que en moltes ocasions es desaprofitava la opció de les bandes tot i que Riera no ha estat el mateix que era, abans de xerrar...

Una gran jugada entre Tamudo i Riera que ha acabat amb el centre d’aquest ha estat rematat per Luis tot sol però amb posició anti – reglamentaria que invalidava el possible gol.

Valverde ha substituït a un desencertat Valdo per Jonathan que ha aportat lluita i major esforç que un apàtic Valdo i poca cosa més. Lola per Ivan en els darrers minuts i Coro per Riera han estat els darrers cartutxos que el Txingurri ha intentat fer servir per assolir la missió avui impossible de marcar un gol.

Una jugada individual en l’afegit de Coro, ha acabat amb un xut d’aquest però Notario sense problemes ja que estava ben col·locat, ha blocat l’esfèrica.
I rés més, malgrat els cinc minuts que Bernardino ha indicat d'afegit; això si, al menys defensivament l’equip ha estat lo suficientment atent i sobri per evitar els ensurts que en altres partits de les mateixes característiques l’equip s’han endut, i al menys, sumar un punt, en la segona jornada consecutiva empatant, i la sisena seguida sense perdre i que el permet pujar un lloc en la classificació al avançar al Valencia però allunyar-se de les posicions de lliga de campions.



Fitxa Tècnica:

RCD Espanyol:
Kameni (7) , Zabaleta (7), Jarque (8), Torrejón (7), Chica (6), Moisés (6), Ivan de la Peña (6) (Lola, m. 83), Riera (5) (Coro m. 90), Valdo (4)(Jonathan Soriano, m. 68) (6), Luis García (5) i Tamudo (5)

Real Murcia: Notario, Ochoa, Arzo, Peña, Goitom, Mejía, Movilla, Ivan, Pablo García, De Lucas, i Regueiro.

Àrbitre; Bernardino Gonzalez Vázquez, del comitè gallec. Ha mostrat targetes grogues a Luis García, m. 37, Jarque m. 49 i Tamudo m. 82 per part blanc i blava mentre que per part visitant han vist cartolines grogues Ivan, m. 31, Regueiro, m. 37, Peña, m. 39 i Richi m. 75

Incidències: Estadi Olímpic de Barcelona. Poc públic debut al horari intempestiu; 14150 o 11150 (esperem que es decideixi el senyor del marcador).
Pancartes en la Curva Jove en al·lusió al desagradable i vergonyós DVD de la Generalitat de Catalunya.

5 comentaris:

Albert ha dit...

Aquest resultat ens deixa un regust agre-dolç però hem de continuar sumant punts encara que sigui d'un en un.

Salutacions!

Anònim ha dit...

HOLA EN JOSEP MARIA, TENIM MOLTA MALA SORT GUANYEM ALS EQUIPS PUNTERS I ELS PUNTS VOLEN AMB ELS EQUIPS FÀCILS, PERÒ DE MOMENT ENCARA CONTINUA LA RATXA PERQUÈ PORTEM MOLTS PARTITS SENSE PERDRE, CONTRA EL MURCIA TENIEM QUE HAVER APROFITAT LES POQUES OCASIONS QUE VAM TENIR. I AMUNT EL MURCIA S' EN PORTA A 2 JUGADORES TITULARS DEL B.

Josep Maria ha dit...

Si amics, sempre ens pasa igual, per que també sempre juguem amb el mateix sistema de joc que posibilita aixó: Fer bons resultats amb equips que deixen jugar, al contracop, amb velocitat per bandes, però quan venen equips que no deixen jugar, es tanquen i donen llenya, ja es altre historia.
Si Josep, en aquest cas no es el Real Murcia si no el Apolo de Santonera que s'en porta a Raquel Corral i Laura Falcés. Però potser els responsables s'han de buscar al primer equip que és on els hi han tancat les portes a ambdós jugadores. Elles busquen el que pensen que és el millor per elles.
Salutacions.

Josep Maria ha dit...

Laura Falces, perdó sense l'acent.

Anònim ha dit...

SÍ TENS RAÒ, EL MEU GRAN AMIC EN JOSEP MARIA, LA PENA ES QUE RAQUEL CORRAL PER EXEMPLE ERA LA MÀXIMA GOLEJADORA DE TOTA LA CATEGORIES NACIONALS, I LA PORTEN A UN EQUIP SENSE COBRAR RES, ON L`ÚNIC QUE LI PAGUEN ÉS EL LLOGUER DEL PIS I LAURA FALCES TAMBÉ ERA UNA BONA DEFENSA. I AMUNT PER JUGAR A LA MATEIXA CATEGORIA.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M