dilluns, 29 d’octubre del 2007

FUTBOL BASE: TRIOMF DEL CADET B. (4-1)







El cadet B del RCD Espanyol ha guanyat al segon equip cadet de la Damm, en partit jugat ahir migdia a la Ciutat Esportiva per 4-1.

L’Espanyol es va avançar gràcies a un gol de Gerard Muñoz. Un llançament directa de falta que ha rebutjat molt bé el porter cerveser, una centrada xut que s’ha estavellat al travesser, han estat algunes de les ocasions més clares de gol que el conjunt de Lluis Planagumà ha comptat per incrementar l’avantatge fet que es va produir amb un segon gol del propi Gerard, ja en el segon temps .

La Damm va reduir distàncies, però de nou el RCD Espanyol va obrir forat en el marcador aconseguint el tercer gol obra de Gil, i entre les molt clares ocasions ha estat un remat de Joan Ángel que ha acabat estavellant-se al pal de la porteria visitant. Quilez establiria el resultat definitiu de 4-1, que fa que una setmana més, continuï com a líder del grup segon de la Preferent Cadet ampliant les distàncies amb el segon després de la punxada del Mataró.





El Benjamí B, ha encadenat el segon partit consecutiu perdent, al veure’s superat per l’Escola Sabadell per 2-3 al camp de futbol set de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Tot i posar-se dues vegades per davant ha acabat perdent amb un equip d’edat superior, veritable problema en que es troba el conjunt espanyolista en aquest grup primer de la Preferent Benjamí, on la majoria dels rivals son equips benjamins A.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M