dilluns, 29 d’octubre del 2007

COMENTARI

Gent així, sobra de l’ens públic
Ahir vaig veure el programa Gol a Gol Espanyol a Televisió de Catalunya i encara no surto de la meva sorpresa quan en mig del programa, interrompin el desenvolupament del mateix, surt el senyor Xavi Torres amb to prepotent i amb poc respecte envers els espanyolistes i diria inclòs amb molt poca categoria per qui es suposa es periodista en un mitjà públic de comunicació que no em cansaré mai de dir, paguem amb els impostos tots els catalans, siguin del club que siguin, dient que vinga, som-hi ja està bé de pericos i doneu pas al futur campió de lliga.

Sr. Xavi Torres: Els pericos que vàrem veure el programa segur (no fa falta que els hi pregunti un per un) n’estem fins els nassos de gent com vostè que a sobre que li paguem el sou tots els catalans, inclòs aquest pericos que vostè deu pensar que hi sobrem del mapa català, tinguem que aguantar aquestes “gràcies” que tenen molt poc de divertit, a sobre d’interrompre un programa que es diu exclusiu i de mitja hora del RCD Espanyol en contraposició a la llarga, constant i matxucant programació dedicada a totes hores a l’altre club de primera divisió d’aquesta Barcelona tant intolerant en certs temes com és en el futbol.

Ja de per si, aquest programa de moment no acaba d’arrancar, precisament, per que a part de les dues persones (Solsona i Inma Casares) que intenten fer la seva feina, la conductora del programa deixa massa sovint entreveure que no és ploma perica el que porta a flor de pell. Es una llàstima, per que només amb un mínim d’equanimitat (com altres programes com Futbol.cat, per dir un exemple) i amb un mínim de respecte i estimació envers el RCD Espanyol (tampoc demanem gaire), i sobre tot això darrer, una mica de ”carinyo” que diria Dani, ens anàvem tots ben contents, en comptes de les continuades referències al Barça, a Eto'o, al Valverde en l’època culé, i un llarg etcètera d’insinuacions constants que et fan dubtar si de veritat estem davant un programa dedicat a l’Espanyol.

Potser això és el que es busca des dels llocs rectors de la Corporació de Televisió de Catalunya, fastiguejar al personal fins a límits que ja no el vulguin mirar i un cop les audiències baixin alarmantment es pugui dir allò tan repetit que “l’Espanyol no ven, qe no interesa a ningú...”


Però també es hora de dir ja que això no es cert, per que els mitjans PRIVATS que han ofert una informació del RCD Espanyol en exclusivitat en programes fets amb sensibilitat blanc i blava (millors o pitjors això ja es al gust del consumidor) tenen un èxit tremend ja que compten amb el seguiment de tota una massa social i de simpatitzants que supera molts dels càlculs que normalment es fan.

També s’ha de dir que no tots els professionals de Televisió de Catalunya tenen o han de tenir el menyspreu dels espanyolistes per que com a tot arreu hi ha gent que compleix al màxim el que sap i pot, el que li deixen i moltes vegades inclòs al límit de les seves possibilitats dins el que son les ordres en aquella casa, i no tenen la desgràcia d’assemblar-se a persones com el que avui ens ha ocupat i que ja s’ha retratat ell mateix.


4 comentaris:

Spitfire ha dit...

Completament d'acord Josep Maria. Quan va sortir aquest malparit, pensava que era una broma... però resulta que ja és la segona setmana que fa això (la setmana passada, com que havien perdut enfront el Villarreal, doncs la prepotència no va ser tan evident). Per tant, entenc que és una part més del programa... la qual em toca bastant els nassos.

Pels qui han vist algun cop "Buenafuente", és igual que el moment en que el "Follonero" fa la seva aparició tocant una mica la moral a l'Andreu. Doncs el Xavi Torres igual. Però aquest últim el que fa és tocar els collons. I no suporto a aquest tipus de gentussa (ui com no guanyin la lliga aquest any, com els hi recordaré aquest comentari d'aquest culerot...).

En fi, tot i que jo veig el gol a gol (perico? Perque no ho sembla pas...), sembla que estigui fet com una obligació per a que callem. Comentaris com els de L'Inma Casares o l'Eduard Boet l'altre diant, deixant veure clarament que no és declaren pericos, fa que em repensi veure o no aquest programa. POL.TV els hi dona mil voltes. Senzillament, perque està fet per pericos i per a pericos. Salutacions Josep Maria, i perdona la parrafada, però és que jo també em vaig encendre força quan vaig veure a aquest enurgúmen dient tota aquella quantitat de bestieses...

Anònim ha dit...

Es cert, que la gracieta d'ahir al programa, no agrade a cap perico.Està que ells amb l'excusa sempre volen fotre una mica. Millor deixar-ho i no emprenyar-se massa, jo sempre dic que a acada porc l'arribe el Sant Martí, i temps al temps.
Endavant Espanyol i en vers el B, esperem la propera setmana GUANYAR.
Salut i Força Espanyol.
Figot47

Guim ha dit...

TV3 i els seus pseudoperiodistes no deixen mai de sorprendre'ns. Són una colla d'impresentables!

Salutacions Josep Maria!

Guim. www.la-chatarra.blogspot.com

Josep Maria ha dit...

Hola amics: Perdoneu que no us hagi contestat abans, però tenia el dia bastant ocupat i vaig arribar tard.
Si en efecte, deica molt que desitjar el programa per que de veritat es pugui considerar com a perico. Més valdria que es dediquessin a fer un ampli reportatge de 15 minuts d'imatges del partit, cinc minuts de les entrevistes que es fan a peu de camp quan acaba el partit o en la sala de premsa als entrenadors, cinc minuts d'opinió tècnica de Solsona i prou. El demés em sobra, ja que aquesta gent no pot parlar de l'Espanyol amb normalitat sense tenir en ment el seu equip o el que s'impossa des dels càrrecs superiors.
Salutacions a tots.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M