divendres, 2 de novembre del 2007

JUGARAN A LA MATEIXA CATEGORIA CORRAL I FALCES




COMENTARI

Una altre errada, Sr. Montiagut.


Malgrat no s’hagin fet públic els motius per els quals Raquel Corral i Laura Falces al Apolo Properties de Murcia, el que ha quedat clar que no comptava Emili Montiagut amb cap de les dues jugadores en aquests moments.

Els que hem seguit a Raquel Corral, des de petita, sabem que es una golejadora nata i que a poc que tingués oportunitats en el primer equip i les lesions la respectessin, podria acabar triomfant en la Superlliga. Per sobre de l’oferta que l’hagin pogut fer per el que queda de temporada el que sembla clar que malgrat els seus deu gols aconseguits en el que portem de temporada a Primera Nacional, el tècnic del primer equip femení no ha comptat ni un sol instant amb la davantera del filial. Una errada en la meva modesta opinió el fet que s’hagi prescindit ja que la temporada és molt llarga i no sempre l’estat de forma de les davanteres titulars o possibles lesions o sancions poden fer que l’equip es trobi sense cap relleu amb experiència ja contrastada.

Però el que més em sorprèn de tot aquest assumpte, és que la versió oficial del RCD Espanyol manifestada en la pròpia pàgina web del club, que en paraules del propi entrenador dona com excusa de la marxa d’aquestes dues jugadores que el motiu és per que a l’Apollo Properties tindran les oportunitats i els minuts de joc que aquí no tindrien...

Per favor, busqui altre argument... El club murcià al que van cedides totes dues jugadores, és de la mateixa categoria d’on jugaven en aquests moments. Al contrari, van a un lloc on no tenen garantida la titularitat malgrat només sigui per que s’han de incorporar, aclimatar, adaptar a la ciutat, al lloc, al entrenador, al sistema i a la competència que allà tindran. En canvi, aquí eren titulars indiscutibles en el filial, que precisament anava classificat en tercera posició, (el Apolo es segon, diferència mínima per tant).

A més amb aquestes baixes, a part de no poder disposar de Corral i Falces si fossin necessàries durant la temporada, deixen mig coix al filial blanc i blau que tantes alegries ens estaven donant, (guanyant inclòs en la Hans Gamper al mateix primer equip del Barça). Ignoro si el grup valencià es més fort que el actual tercer, però persones que entenen d’això no han certificat amb la seva opinió, aquesta premissa. O sigui, que ens expliquin las raons si volen i si no que no les expliquin, però al menys no ens intentin vendre la moto, per que aquestes alçades certes coses ja no colen i ja d’una part cap aquí per desgràcia s’està perdent el nord en el femení.

Naturalment, i així de injust és el futbol, els resultats si son positius deixaran per estèril i fora de lloc qualsevol opinió sobre aquest i altres temes. Però mal anem quan un club com el de Santomera fundat fa ben poc, menys de tres anys (això si, amb pressupost bastant elevat) poden fitxar jugadores del Sevilla o de l’Espanyol... Per reflexionar si es que de veritat volem seguir aspirant a ser candidats a liderar el futbol femení nacional amb permís de Llevant, i Athletic.

Tota la sort per ambdós jugadores, i esperem després no sentir l’excusa que la plantilla es curta, com a vegades s'ha sentit.

6 comentaris:

JOSE FRANCISCO CORTES ORTEGA ha dit...

Me parece modestamente un gran error haber fichado al señor Montiagut para el equipo femenino pero en fin parece ser que para entrar a entrenar en la casa blanquiazul tienes que ser amigo de alguien y esto funciona asi, Santi Fernández me parecia un grandisimo entrenador pero bueno, este señor venia del nastic de tarragona de ser segundo de paco flores y habia que hacerle un hueco en nuestra bendita casa, asi somos los españolistas, pero me parece un error desde el primer dia que me entere, soy entrenador de futbol base desde hace muchos años y hay cosas que en nuestra casa no funcionan tan bien.

Anònim ha dit...

SÍ TENS RAÒ, EL MEU GRAN AMIC EN JOSEP MARIA,PERÒ EL QUE JO CREC QUE ELS ENTRENADORS DELS EQUIPS FEMENINS DE L'ESPANYOL TENEN QUE SER DONES, COM ALS EQUIP MASCULINS NO HI HA DONES, ÉS TÉ QUE FER IGUAL ALS FEMENINS.EL QUE ÉS DE AUTÈNTICA VERGONYA ÉS QUE EL MONTIAGUT DIGUI QUE ES MARXEN A MURCIA PER TENIR MINUTS I RODATGE A UN EQUIP ASPIRANT A PUJAR DE CATEGORIA. AQUESTAS 2 JUGADORES TENIEN TOTS ELS MINUTS POSSIBLES A JUGAR A LLIGA NACIONAL, I PERQUÈ ÉS UN FILIAL QUE SÍ NO L'ESPANYOL B FEMENÍ ERA UN AUTÈNTIC CANDIDAT A PUJAR DE CATEGORIA. DESITJAR SORT A LES 2 JUGADORES I QUE TORNIN AVIAT.JUGADORES COM LA RAQUEL CORRAL QUE SÓN BONES AMIGUES, QUE SEMPRE ET SALUDEN QUAN ET VEUEN I DEMANEN FER-SE FOTOS AMB ELS SEUS FANS, SEMPRE ESTARAN EN EL NOSTRE COR I SEMPRE ESTARÉ ESPERANT CEL-LEBRAR AVIAT ELS SEUS GOLS. LA PENA ES QUE RAQUEL CORRAL PER EXEMPLE ERA LA MÀXIMA GOLEJADORA DE TOTA LA CATEGORIES NACIONALS, I LA PORTEN A UN EQUIP SENSE COBRAR RES, ON L`ÚNIC QUE LI PAGUEN ÉS EL LLOGUER DEL PIS I LAURA FALCES TAMBÉ ERA UNA BONA DEFENSA. I AMUNT PER JUGAR A LA MATEIXA CATEGORIA.

Anònim ha dit...

NO M´HO PUC CREURE ¡¡¡¡¡

Anònim ha dit...

Una llàstima veure com marxen aquestes 2 grans jugadores. Penso que la Raquel pot tenir un lloc al primer equip i amb els anys pot arribar a ser la referència del femení. Llàstima que el senyor Montiagut no ho vegi igual.

Salutacions Josep Maria!

A veure si ens veiem demà per Sadrià

Josep Maria ha dit...

No puc afegir rés més que el que he dit. Em sembla una incongruència, i un despropósit, però es una decisió pressa i ara s'ha de tirar amb el que ens queda aquí.
Veurem que pot aportar Rebecca Jane Clare ara que sembla que ja té solucionat tot els temes burocràtics...
Salutacions amics.

Anònim ha dit...

Aquí os dejo un comentario de futbol sobre esta chica, sobran comentarios, pues el mismo lo dice todo:

"Levante 1 Apolo 5

Impresionante la chavala cedida del español de 16 años, Nº 23 Raquel Corral saliendo desde el banquillo en 20 minutos dos goles y una asistencia.


por riberinyo Hoy a las 12:54:29


El Juvenil se impone con claridad y con juego y ejemplo al Ferriolense, buen




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M