dimarts, 30 d’octubre del 2007

RETIRADA DEL VIDEO, JA !

EL PRESIDENT DEL RCD ESPANYOL INDIGNAT DAVANT AQUESTA VERGONYA.

COMENTARI: DIMISIÓ D'ERNEST MARAGALL I DEMÉS RESPONSABLES !.


No en sortim de tenir que soportar impresentables.

Com a ciutadà lliure, i com a espanyolista, demano la dimissió des d’aquestes línies del senyor Ernest Maragall i de tots els impresentables que han tingut a bé repartir 10.000 copies d’un DVD per “sensibilitzar als nen/es en edat escolar” que segons es diu “Catalunya és el Barça i Ronaldinyu”... Senzillament vergonyós.

Estem en un acte pur i dur d’adoctrinament dels infants i de la nostra joventut, amb els pitjors ideals, els de la idea única, la sistemàtica eliminació de les minories a l’esport i el crear icones que rés tenen a veure amb Catalunya. Per que, Catalunya som també totes les persones i totes les institucions que no se senten ni se sentiran mai representades amb aquests dos noms i amb l’esperit que hi ha darrere d’aquesta identificació; per que amics lectors, aquest tal “Ronaldinyu” ni és Catalunya ni la representa ni tenim per que pagar tots els catalans aquesta brutícia de DVD infecte.

Hora és que el Consell del RCD Espanyol es manifesti públicament ja reprovant aquestes conductes anti democràtiques, totalitàries de pensament únic i fastigoses d’aquells que en comptes d’inculcar valors necessaris a l’escola, intenten omplir el cap als nens amb una idea adoctrinadora tant política com esportivament.

Per cert, valdria millor que es dediquessin a solucionar els problemes de la gent originats per la seva incompetència, valdria més que les tres “bessones” anessin en tren per Bellvitge per dir un exemple i a pogué ser amb el seu “Ronaldinyu” per que allò si que és Catalunya, la real i autèntica, la que pateix per que no li tirin la seva casa, la de la gent que perd dues hores de treball cada dia per uns serveis ferroviaris tercermundistes, la que pateix l’augment de les hipoteques, la que les passa negres per arribar a fi de mes, mentre aquests impresentables viuen amb el sou de tots, matant el temps confeccionant aquestes immundícies.

I no m’oblido del Hóspital Clínic... Que allà també ha arribat aquesta dèria malaltissa mai millor dit, ja que a qui dona sang, li donen una samarreta culé signada per els jugadors... Estem donant per tolerables coses que en cap país mínimament democràtic i occidental s'aguantarien. Per que se’n comença amb ideals totalitaries amb l’esport i algun dia es pot acabar amb camps de concentració. El poder totalitari, sense control, sense la més mínima ètica i sense cap resposta de la societat acaba derivant en situacions inimaginables i s’ha acaba estenen a tots els indrets de la societat i de la vida quotidiana.

http://www.youtube.com/watch?v=NVFKAhs21xs&eurl=http://www.pericosonline.com/index.php

3 comentaris:

Albert ha dit...

Fins quan hem d'aguantar aquests fatxes? Aquesta gota ha fet vessar el got. PER UNA CATALUNYA PLURAL DE DEBÒ!!!

Anònim ha dit...

Una abraçada molt forta, Josep Maria.
Per mi, el teu escrit és el més brillant que has parit des de la inauguració del teu blog.
¿ El DVD ? Lo de sempre. Són nazis ¡¡¡ Com en l'època de Goebels o del general Franco.

Encara recordo com ens imposaven una única bandera (ara és el drap culé)... recordo com ens duien d'excussió al Valle de los Caídos (ara al Museu del bar$a)... recordo com ens feien cantar a les escoles el "cara al sol" (ara els obliguen a cantar l'himne del bar$a). Abans, censures en ràdios i televisions a favor del règim franquista ... ara lo propi a favor del règim culé.

Per altra banda hi ha un punt positiu en l'aparició d'aquest DVD. Han quedat amb "el cul a l'aire".
L'evidència del seu sectarisme feixista ressona en tota Espanya.... I EN ALGUNS PAÏSOS D'EUROPA.
Han hagut de veure's claudicant al retirar el DVD forçats davant l'embranzida del nostre club.

En resum: han fet el ridícul davant d´Espanya i davant el món.

Demà, en la meva classe, dedicaré uns 15 minuts per a fer veure als meus alumnes universitaris el perquè de la semblança dels colors blaugrana amb els colors de Fuerza Nueva.

Salutacions i enhorabona ¡¡

Josep Maria ha dit...

Es una falta de respecte no sol al RCD Espanyol si no a totes les institucions esportives de Catalunya i a tots els esportistes catalans, que no tenen cap obligació ni de ser ni de simpatitzar amb aquesta entitat.
I a més, les autoritats han "aconsellat" a Dani que no fés la roda de premsa... A sobre això.
Salutacions a tots.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M