dimecres, 31 d’octubre del 2007

MÉS REACCIONS.



Ahir en Llobregat en Blanc i Blau, Rafa Aragón parlant clar va deixar la seva opinió a tal lamentable DVD. No us ho perdeu la exposició brillant que el director del programa perico mostra de tal vergonyós fet.


http://www.radiodespi.net/descargas/programas/bib01.mp3




Francesc Via en
http://www.pericosonline.com/opinions/detall/4528/les-bessones-i-la-mare-que-les-va-parir en un gran article diu la seva d'aquest engendre de les Tres Bessones.


Més reaccions...


La FEDERACIO CATALANA DE PENYES DEL RCD ESPANYOL, vol expressar i denunciar el seu profund malestar a la Generalitat de Catalunya i més concretament als Departaments d'Educació, Accio Social i Cultura, pel dvd de les Tres Bessones titulats Catalonia, Tierra de Todos. Las tres mellizas en la Cataluña Real i que aniran dirigits a 3000 centres escolars. El fet de que en aquests dvd només és par-li del FC Barcelona i no és par-li d'un club català de 107 anys d'historia i que és el RCD ESPANYOL, ens ha creat un profund malestar entre aquesta FEDERACIO. Es per aixó que desde la FEDERACIO CATALANA DE PENYES DEL RCD ESPANYOL, vol demanar a la Generalitat que retiri inmediatament el dvd, i els hi demanem que ens donguin una igualtat de tracte i que no facin una politica catalana i de l'esport autonòmic d'un sol color, sino que a CATALUNYA hi ha més clubs que lluiten per portar els seus colors ben lluny. Aixi mateix la FEDERACIO CATALANA DE PENYES DEL RCD ESPANYOL, vol recolzar al nostre club en totes i cada una de les mesures que prengui en relació en aquest cas i donar-li tot el suport.

COMUNICAT DE L'APMAE

En relació amb la producció del DVD “Catalonia, terra de tots” emparada per les Conselleries d’Educació, Cultura i d’Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya, la Junta Directiva de l’Associació de Petits i Mitjans Accionistes de l’Espanyol (APMAE) manifesta la seva indignació pel contingut d’aquest DVD, absolutament desaprensiu, discriminador i sectari.La manipulació de la realitat social i esportiva catalana que es fa amb aquesta suposada eina per a la integració dels nens i nenes immigrants resulta impertinent i intolerable. És una mostra més de la ignorància, manca de sensibilitat i de respecte a la pluralitat, tant lloada hipòcritament pels responsables d’aquestes accions socials. Considerant la gravetat d’aquest fet, demanem l’assumpció immediata de responsabilitats per part dels càrrecs públics que l’han impulsat i que han demostrat la seva incapacitat per explicar com és el nostre país als nous ciutadans que ens acompanyen. La Junta Directiva de l’APMAE




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M