divendres, 12 de setembre del 2008

L'ATLETA DE L'ASSOCIACIÓ D'ESPORTS BiB,
MEDALLA DE PLATA ALS JJ.OO. PARALÍMPICS


Foto d'arxiu: Ait Khamouch, junt a Joan Montserrat, en la passada Jean Bouin

L’atleta blanc i blau, Ait Khamouch, guanyà la medalla de plata als JJ.OO.

Abderraman Ait Khamouch es va proclamar subcampió olímpic en la prova de 1.500 m.ll., ja en les semifinals del dimarts es va classificar molt còmodament i en la final va quedar segon després de realitzar la segona millor marca mundial de tots els temps amb 3’53’’46. El guanyador de la prova va ser l'atleta keniata Abraham Tarbei que va realitzar el recod del món amb 3’52’’50 i el tercer classificat l'Algerià Samir Nouioua amb 3’53’63.

L’atleta nacionalitzat espanyol (des del mes passat, té ja la nacionalitat espanyola), va perdre el braç dret als vuit anys en sofrir un accident, va venir en patera des de Fuerteventura, i va aconseguir establir-se no sense esforç, a Barcelona. Va córrer la cursa del Corte Inglés, i va destacar pel seu estil, començant aquesta carrera èxitosa que l’ha portat a conquerir la medalla d’argent dels JJ.OO. Paralímpics a Pequín.

Molts dels mitjans generals, o dels propis mitjans espanyolistes han parlat d’ell aquests dies, després de proclamar-se subcampió del mon, o quan va estar a un segon del rècord mundial; però a ben segur, pocs de qui ho fan, la hauran vist en directe, i hauran observat l’esperit de superació i l’exemple que aquest noi suposa per tothom.

Qui us parla, el va veure en la Jean Bouin, vaig parlar amb ell abans de la proba, li vaig ajudar a pujar-se la cremallera del xandall del nostre R.C.D. Espanyol, i vaig veure que davant tenia un autèntic campió, (aquell dia va ser segon dins la categoria promesa participant amb la resta d’atletes no discapacitats).
Però per sobre de totes aquestes consideracions, hi havia una persona, un ser humà. Un ser humà que s’havia fet a base de superar les greus dificultats que el destí li havia reservat. Serveixi com a exemple, per tots.

dijous, 11 de setembre del 2008

L'ESPANYOL I
EL CB OLESA-ESPANYOL A LA DIADA



































(Monument de Rafael de Casanovas, Barcelona: Josep Maria)

Aquest matí, amb més de vint-i-cinc minuts de retard de l’horari previst degut als imperatius de protocol i retards en l'ordre previst, el RCD Espanyol ha complert amb el tràmit de cada onze de Setembre de fer l’ofrena floral al Monument de Rafael de Casanovas.

Encapçalats per el president del RCDE, Daniel Sánchez Llibre, els consellers, Sebastian Javier, Joan Collet, Ramon Condal, Joan Bertomeu, Carlos Rocha, així com una representació del CB Olesa – Espanyol amb el seu president al capdavant, senyor Jaume Sanmartí i les jugadores Noemi Jordana i Helena Boada (veure darrera foto).

Portaven l’ofrena floral tres integrants del Infantil A del RCD Espanyol. A l’acte també hi ha assistit el President de la FCPE, Ramon Rius, així com diferents penyistes i membres de la Fundació Privada del RCD Espanyol.

Per desgràcia per ells mateixos, desequilibrats d’aquests habituals a aquest lloc han llençat improperis contra els espanyolistes, en nombre menor i progressivament descendent en comparança amb anys anteriors. L’acte s’ha desenvolupat sense incidents, al menys fins que hem sortit d’allà (després veurem el que haurà durat l’escut floral), tret d’aquests totalitaris de pensament únic, que avui no han tingut collons d’anar com altres anys amb samarretes del FC Barcelona...

Que és Catalunya? Catalunya es “Ronaldinhu”... oi nenes (3 bessones)?...

Es clar, es tannnnnnnnn la pèrdua i enfonsament de Catalunya sense “Ronaldinhu” per aquests subjectes, que gairebé es queden sense “Patria” ... (i suposo que pels del DVD també, oi... Senyor conseller Maragall?).
Més tenint en compte que és una Diada en la que l’Espanyol va per sobre d’ells a la classificació (encara que sigui amb només una jornada) i les nostres noies, han tornat a deixar clar qui mana al futbol femení català sobre la gespa; recordar aquests fets esmentats en l'anterior paràgraf, haurien per si mateix d'omplir de vergonya a tothom que tingui un mínim de seny. Per cert, ningú va dimitir, ni va ser destituït...
Mentre, els nostres clubs catalans, marginats per la televisió, mal vivint a causa d’aquest monstre que tot ho envaeix... I si no que els hi preguntin al Universitari, al Olesa, a la Penya, al Igualada de Hoquei, al Handbol Granollers, i un llarg etc. de clubs víctimes d’aquest monopoli financer i polític de colors suïssos.


LA QUARTA: L'ESPANYOL, HEGEMÒNIC EN EL FUTFEM CATALÀ


L'ESPANYOL B, GOLEJA AL CD BLANES EN ALTRE EXHIBICIÓ DELS HOMES DE JOSEP CLOTET (6-1)

RCD ESPANYOL FEM. : 2 - FC BARCELONA: 0


(Mpal. de Vic, Osona: Josep Maria)


El RCD Espanyol s’ha adjudicat la 4rta. Edició de la Copa de Catalunya Femenina de Futbol en vèncer al FC Barcelona per 2-0 al segon temps del partit que s’ha disputat en dues parts de quaranta minuts de joc.

L’Espanyol ha demostrat ser ara per ara, el millor club català en futfem, al conquerir per quarta vegada consecutiva el torneig davant idèntic rival, el FC Barcelona, que avui en contra de lo vist en les darreres edicions, ha plantat cara al conjunt espanyolista i merescudament per el seu esforç defensiu, ha evitat la tant temuda golejada que a bon segur, ha fet que el seu president Joan Laporta un cop més s’absentés d’encapçalar la delegació barcelonista: En fi, cada club suporta el president que es mereix...

Planten cara...
Ja dèiem en la prèvia d’aquesta final, que el Barça tenia un bon sistema defensiu, i que no li feien gaires gols. En efecte, tot i que en atac ha brillat per la seva absència, en defensa han après de derbis anteriors i s’han defensat amb molt d’ordre i han ofert una bona imatge, aprofitnat-se també cal dir-ho, que les espanyolistes no han estat gaire encertades . Així ho hem vist, i així ho publiquem.

Morata ha sorprès (senyal que el tècnic deixa un avís a navegants de que aquí no val adormir-se per ningú, i menys viure eternament d’un 0-6) amb la no alineació de jugadores com Ane, Carol i Marta Corredera, després de la exhibició de Torroella de Mongri, i ha alineat a Rocio com a lateral dretana, Núria i Joana per la dreta de l’atac, quedant Sara a l’esquerra com és habitual i Adriana pel centre.

La primera ocasió ha esta per el FC Barcelona, quan en el quinze, un servei de falta llençada per Vicky s’ha passejat perillosament per el segon pal sense que Mari Paz Vilas, (la ex del Llevant que ha jugat d’extrem) hi pogués arribar-hi.

La rèplica l’ha donat Adriana en un intent de vaselina que ha sortit a la dreta de Cristina Molina (avui titular, després que en el Cerro del Espino ho fes Laura Ráfols), després d’una gran jugada individual de Silvia Meseguer que ha superat el mig del camp deixant enrera a dos jugadores.

I és que Silvia Meseguer, ha esta la millor del RCD Espanyol en aquest temps, on moltes de les jugadores espanyolistes han estat molt espesses, i no han pogut desbordar per bandes, ni Sara ni Joana.

Una falta centrada per Noemí, en el minut vint, remata de cap per Silvia ha estat la segona i darrera jugada de perill en una primera part en la que els primers minuts han dominat més el Barcelona i mica a mica l’Espanyol s’ha anat imposant però sense ocasions de perill al marge de les esmentades.

Canvis a la segona part
Surt Ane, Carol, Vero, Marta Corredera i Marta Cubí. Diego Morata ha vist que la cosa no funcionava del tot, i aprofitant el desgast del rival, ha col•locat a Marta Corredera per l’extrem (tot i que Paulina Ferré no l’ha deixat ni a sol ni a hombra en cap moment), a Cubí com a davantera centre, caient Adriana per l’altre banda.


El primer remat de Cubí de cap, que ha blocat Cristina Molina, ja ha estat el primer avís. Pau, s’ha vist obligada a frenar un contraatac de Corredera, amb targeta groga; però amb tot, la lateral barcelonista ha continuat molt expeditiva en tot moment, sent una de les millors del seu equip.

Un servei de cantonada executat per Adri, es passeja per tot l’àrea petita sense que cap jugadora espanyolista pugui rematar.

La primera gran ocasió del segon temps, ha estat gràcies a una jugada de Adriana que ha centrat i Marta Cubí lliure de marca ha llençat al cos de Cristina. Era el segon avís, i aquest ja més seriós...

Marta Cubí, obre la llauna
Minut 51: Grandiosa jugada d’Adriana. Els adjectius son pocs... Amb una autopassada supera a Marina, la lateral esquerrana provinent de l’Estartit, davant altre defensora es para, retalla, mira, centra i Marta Cubí d’esquenes a porta, fa un gran control, para la pilota, encara i col•loca a l’ esquerra de Cristina Molina ben ajustada la pilota, fent pujar el primer gol del partit, i encarrilant la quarta final.

Després del gol, Llorens ha fet sortir a Aida, la ex espanyolista avui a les files barcelonistes, i a Patricia, la ex del Oviedo Moderno.

Ocasió per el 2-0
Marta Cubí ha tingut el segon, després d’una bona jugada col•lectiva que ha acabat amb una penetració per la lateral esquerra de l’àrea de càstig a càrrec de Carol, qui ha centrat i el remat de primera de la igualadina, s’ha marxat força alt al haver colpejat malament la bola.

L’Espanyol dominava el partit tant en el marcador com en el camp; si el primer temps ha estat igualat en tots els sentits, ara és el conjunt perico qui mana ja clarament, davant un Barça incapaç d’aproximar-se amb perill a les immediacions de la porteria defensada per l’altre Cristina, la Prieto.

Al 58, és Adriana qui ho prova amb un llançament de falta directe, que Cristina treu de punys junt al pal esquer. Havia enganyat gairebé a tothom pensant que centraria, menys a la fenomenal portera barcelonista que malgrat els gols, aguanta sempre el tipus en aquestes ocasions amb total esportivitat.

Un centre xut de Chola i un xut fluix al 64 del Barcelona, que atura sense problemes Cristina, és el més destacat en els següents minuts.

Mesi, fa el segon
Un xut en el 67’ de Silvia Meseguer, des de fora de l’àrea, sec, potent, al que Cristina intenta blocar, i se li escapa i tot i que intenta treure la pilota de dins, la col•legiada Jennifer Sanz, decreta el centre del camp.

El partit ja està decidit: El Barça ha cremat les naus en el primer temps, i tot i que ha lluitat molt, aquest segon gol és ja la sentència. Fins el final de l’encontre, poca cosa més, un lliure directe d’ Aida per sobre el travesser de la porteria espanyolista, i final del partit...

L’Espanyol, campió per quarta ocasió. Quatre de quatre, i un cop més, el conjunt perico demostrant la seva hegemonia dins el futbol femení català.
Total esportivitat, lliurament de trofeus, i medalles, fair play, i una festa pel futbol femení amb un Espanyol superior i un Barça que avui si ha estat a l’alçada de les circumstàncies... En el terreny de joc.




Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Cristina; Rocío, Marta Torrejón, Miriam, Chola, Mesi, Noemí, Núria, Joana, i Sara.
En el segon temps (41’) Ane, Carol, Vero, Marta Cubí i Marta Corredera per Rocío, Noemí, Núria, Joana i Sara.

FC Barcelona: Cristina Molina, Clara, Marina, Ani Escribano, Pau Ferré, Alícia, Laura, Vicky Losada, Melanie Serrano, Silvia, Mari Paz.
Laura Buenaventura “Mixeta” per Alicia, m. 48, Aida García i Patricia per Melanie i Silvia, m. 61; Elba Unzúe per Laura, m. 64, Mari paz per Laura.

Àrbitre: Jennifer Sanz Higuero del comitè territorial català. Ha mostrat targetes grogues a Pau (44’) Ane (72’)

Gols: 1-0: Marta Cubí, m. 51; 2-0: Silvia Meseguer, m. 67

Incidències: Final de la 4rta. Copa de Catalunya disputada al Municipal de Vic, amb la presència del soci culé President de la Federació Catalana de Futbol, senyor Ricard Campoy, de la màxima responsable de l'esport català, Anna Pruna, del President del RCD Espanyol de Barcelona, Daniel Sánchez Llibre, Fina Torres, els consellers Ramió (responsable del futbol femní), ”Coco” Bertomeu, Sebastian Javier, José Manuel Moya i com a membres del club, Jaume Martínez, Xavi Andreu, Patricia Coma, Tomás Boticario, membres del Vic, de la Federació, i la clàssica absència del president del F.C. Barcelona, senyor Laporta, que un cop més, ha cregut convenient que la Copa de Catalunya, màxima competició a la nostra terra, no li interessa a l'equip que presideix, i com a personatge de idees masclistes , menys el futbol femení.

Presència de socis espanyolistes, penyístes (entre altres, la PBB de Sant Joan Despí representada en el seu president, GPE Manigua, etc.), familiars de les noies, i una representació de la Curva Jove, Penya Juvenil, "Chavaleo Crew", que no han parat d’animar i han desplegat en els prolegòmens del matx, una pancarta titulada “RCDE: Orgull de Catalunya”. En la grada el triomf blanc i blau ha estat per golejada.

Míriam Diéguez, com a capitana, ha recollit de mans d' Anna Pruna, Secretaria General de l'Esport Català, el trofeu de campiones de Catalunya. Així mateix han recollit de mans del soci culé, President de la FCF, senyor Ricard Campoy les medalles de campiones de Catalunya per quarta vegada consecutiva.



dimecres, 10 de setembre del 2008

FIDALGO PRESENTARÀ EL "SORPASSO PERICO"
A LA SEU SOCIAL DELS INCANSABLES

DEMÀ, CIUTAT ESPORTIVA, 12:00 h: ESPANYOL B - CD BLANES. EL CADET B DISPUTARÀ LA NIKE PREMIER CUP A VILANOVA I LA GELTRÚ




Ja hi ha lloc previst per la presentació del llibre d’en Sergio Fidalgo.


El periodista Sergio Fidalgo presenta el proper 19 de Setembre a les 20:00 hores, el seu primer llibre dedicat al RCD Espanyol, “El Sorpasso Perico” (Paralelo Sur Ediciones) en la seu social de la Penya Els Incansables (Freser, 208 Bis, Metro Camp de l’Arpa, L5 ).

Han confirmat la seva presència José Luis Morlanes, el diputat José Domingo, Anna Maria Fusté, Robert Hernando. Han anunciat que intentaran venir, Tomás Guash, Manel Lucas, Assumpció Laïlla, Alberto Fernández Díaz, Xavier García Albiol i Josep Maria Piera.

DEMÀ, GRAN FINAL A VIC, DE LA
4rta. COPA DE CATALUNYA FEMENINA



Imatges d'arxiu de la passada final a Sant Joan Despí, al Mpal. de Las Planas


Final Copa de Catalunya Femenina


Aquest dijous, al Camp Municipal de Vic, RCD Espanyol i FC Barcelona, disputen la quarta final de la Copa de Catalunya Femenina de Futbol, torneig que fins enguany no ha tingut altres finalistes que ambdós clubs barcelonins i cap altre guanyador que el conjunt espanyolista.

El conjunt de Diego Morata arriba després d’adjudicar-se els Torneigs de pretemporada dels Històrics, el de Sant Hilari, derrotar al Levante Las Planas per 9-0 en la semifinal i haver debutat en lliga amb un aterridor 0-6 a Torroella de Montgrí davant la UE Estartit.

El seu rival de demà, el FC Barcelona, ve de perdre el primer encontre de lliga al Cerro del Espino davant el Atlético de Madrid Féminas per un a zero. Anteriorment, les barcelonistes s’havien adjudicat la plaça per la final en vèncer a l’Estartit per la mínima, i en la pretemporada van derrotar a les nord-americanes del Elizabeth Town College per 8-0 i en el torneig Sport Mundi d’Irun, van empatar davant Athletic Club (0-0) i guanyar als penals el passi a la final, on també van empatar (1-1) davant el campió a la tanda de penals, la Real Sociedad.

Com es pot veure, en aquests partits cal destacar la solidesa defensiva del FC Barcelona, cimentada ja des de la porteria amb Laura Rafols, titular de la selecció Espanyola Sub-19 (sense oblidar a Cristina Molina). Jugadores com Ani Escribano, la capitana, Melani Serrano, Paulina Ferré, o les germanes Unzue (Elba i Marta), ja son un clàssic en aquest tipus de partits de la màxima entre ambdós rivals ciutadans.

A més, cal destacar la presència de qui durant més d’onze temporades va militar al RCDE, Aida García, o Vicky Losada que després de provar sort amb el conjunt entrenat per Montiagut, ha tornat al seu Barça de sempre.

En el conjunt barcelonista s’han produït baixes importants com Zaida i la golejadora Sandra (Ex Sevilla) que han fitxat per el Sporting de Huelva. També Alba ha fitxat pel Sant Gabriel i Veronica Navarro ha deixat el futbol.

Les altes, al marge de Vicky, les ex jugadores del Sevilla i en la darrera temporada del Apolo, Silvia Doblado i Alicia Fuentes, així com Patricia Martínez (jugadora que després de jugar en el Barça B, va militar les darreres temporades al Oviedo Moderno), Marina Torres (lateral ex Estartit), Laura Buenaventura (CD Banyoles), Marta Liria (Tortosa), Laura Gómez i el fitxatge més sorprenent de tots, la golejadora del Levante UD, Mari Paz Vila, que va concretar el seu passi al conjunt barcelonista en mig dels problemes econòmics del Levante masculí i les possibles conseqüències que podien traduir-se dels mateixos, amb l’equip femení en aquell començament de temporada.

Per tant, no cal confiar-se davant un equip, el blaugrana, que no creiem que tingui problemes aquesta temporada i es un dels candidats a ficar-se en les places que donen dret a disputar la Copa de la Reina, juntament amb Prainsa, Atlético, Sporting, Torrejón i els quatre grans de la categoria, tot esperant hi hagi alguna que altre sorpresa com sempre sol passar.

El partit, a les dotze del migdia a la capital de l’Osona, i esperem que les noies de Diego Morata continuïn demostrant aquest bon moment de forma en que es troben en la que serà o al menys s’espera sigui, una gran final.

dimarts, 9 de setembre del 2008

L'ESPANYOL SÍ S'AGAFA AMB DIGNITAT
LA COPA DE CATALUNYA

UE SANT ANDREU ES CLASSIFICA, DONANT UN EXEMPLE A ALGUNS, PER LA FINAL DE LA COPA CATALUNYA (1-3), I SERÀ EL RIVAL DELS ESPANYOLISTES

RCD ESPANYOL: 5 - FC SANTBOIÀ: 1
El RCD Espanyol s’ha classificat per disputar la final de la Copa Catalunya d’enguany, al derrotar per un contundent i merescut 5-1 al FC Santboià que s’havia avançat en el marcador, però que a partir del tercer gol s’ha vingut materialment avall i poc ha pogut fer per evitar el resultat que encara ha pogut ser més abultat.


Primers minuts de tanteig, amb xuts per sobre la porteria de Cristian, i una jugada individual de Julian amb xut final massa creuat des de la frontal de l’àrea de càstig.

En el minut dotze, la primera jugada polèmica quan Rafa se’n porta per davant a Jonathan al sortir a cobrir la pilota que es perd per la línia de fons, impedint el remat del davanter espanyolista.

Salta la sorpresa
Errada greu de Yago, que perd en zona de mitjos, i la jugada és aprofitada per Gallart que es marxa desbordant per banda superant a Gotor, i entrant per la lateral de l’àrea deixa la passada de la mort a Fran que a plaer aconsegueix posar per davant al conjunt del Santboià. Ha estat l’única errada de consideració de la parella de centrals que amb el pas dels minuts ha anat agafant confiança i s’ha imposat amb claredat.

L’Espanyol posa setge a la porteria del Santobià cercant l’empat

Gotor dona el primer avís, rematant al traveser un servei de falta executat per Canari. Una paret entre Luismi i Jonathan acaba amb el xut del davanter centre al cos del porter que es troba l’esfèrica. L’Espanyol domina intensament i el gol no trigarà gaire en arribar...


Remuntada
En tres minuts, el conjunt del RCD Espanyol ha remuntat gràcies a un llançament de Canario de falta que Luismi de precís remat de cap, i un tret de Coro creuat ajustat al pal dret, després de llençar des de la frontal aprofitant-se d’un rebuig d’un llançament de cantonada.

Segon temps, amb domini total, i golejada
Al minut vuit de la represa, un servei de cantonada de Julian, i Gotor, aquest cop sí, remata de cap al fons de la porteria, lliure de marca a la mateixa línia de l’àrea petita.

Una ocasió de Matamala que ha saltat a la gespa en el segon temps, juntament amb Sergio Sánchez, Javi Márquez, i Chuli, ha sortit a còrner.

Javi Márquez fa el quart d‘un obús que s’ha colat des de 35 metres, aconseguint un preciós gol. El Santboià, totalment impotent, no podía fer res, ja. Solament un xut de Gerard i altre de Gallart desviats per sobre la porteria de Cristian, que és un espectador més.

Matamala i Jonathan, molt actius, han estat a punt d’aconseguir marcar en varies jugades: Un xut de Matamala, és marxa alt per poc, i una jugada en la que Jonathan sol davant el meta rival, intentant-lo superar, perd l’angle en el darrer moment. Una jugada de Chuli desbordant a Blasco per l’esquerra, es a punt de aconseguir el remat avortat per el meta.

El cinquè gol obra de Jonathan, que ha resolt perfectament davant Cárdenas, creuant el xut ajustat al pal dret, després de rebre la pilota producte d’un rebot.
Al final, 5-1 que ho diu tot...




Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Cristian Álvarez; Chica, Gotor, Yago, Javi Cantero; Oscar Sielva, Julian, Canario;Coro, Luismi, i Jonathan.
En el segon temps, m. 46; Sergio Sánchez, Javi Márquez, Chuli i Matamala en el lloc de Chica, Canari, Luismi i Coro. David López per Oscar Sielva, m. 55.

FC Santboià:
Rafael, Blasco, Pedro, Javi García, Uri, Culla, Rua, Gerard, Fran, Gallart i Pedro.
En el minut 53’, David Pérez i Oscar han substituït a Fran i Rua. Cárdenas en el lloc de Uri, m. 71 i Heredia i Oscar en el lloc de Gerard i Gallart, en el m. 81.

Àrbitre: Ramon Torralba, del comitè català. Ha mostrat targeta groga a Gallart, m. 22, Javi García, m. 46 i per part espanyolista a Oscar Sielva, m. 54 i David López, m. 68.

Gols:
0-1: Fran, m. 18; 1-1 Luismi, m. 30; 2-1: Coro, m. 33; 4-1: Javi Márquez, m. 621; 5-1: Jonathan, m. 82.

Incidències: Camp Mpal. de la Devesa, Sant Carles de la Rápita. Semifinal de la XX Copa de Catalunya. Partit ofert en directe pel CANAL 33 en greuge comparatiu amb la segona semifinal oferta a través de TV3. El públic ha rebut amb força xiulets i escridassades al FC Barcelona, al seu tècnic (el moment d’aparèixer ha coincidit amb la remuntada espanyolista....) i al seu president, per la demagògia d’omplir-se la boca parlant de Catalunya, i en canvi enviar als suplents del filial junt amb juvenils a aquesta cita amb la màxima competició oficial catalana.

Desafortunades les paraules per tv al descans del President de la FCF, senyor Ricard Campoy en la que s’ha declarat “soci culé” i que es farà el que sigui ...“posar camp de gespa natural”.... El que sigui, amb tal de fer-la a mida del FC Barcelona... Simplement vergonyós.

AGENDA CAP DE SETMANA

AGENDA FUTBOL BASE

13/14 SETEMBRE 2008

DATA

EQUIP

RIVAL

PARTIT / CAMP

HORA

14 SET

Espanyol B

C.F. Amposta

Lliga. Mpal. Amposta

19:00

13 SET

Juvenil A

U.D. Cornellà

Lliga. Mpal. Via Ferrea (Cornellà Ll.)

16:30

14 SET

Juvenil B

C. E. Mercantil

Lliga. Ciutat Esp. Sadrià

10:00

14 SET

Cadet A

FCB, Solsona, Lleida

Torneig. Solsona.

S/C

14 SET

Cadet B

F.C. Girona

Amistós. Mpal. Torres de Palau (Girona)

12:00

12/13 /14 SE

Infantil A

Valencia, Rácing, FCB, R.Soc., Arnedo, R.Mad. R.Zaragoza

Torneig Nacional de Arnedo. Inst. Mpals. Arnedo (La Rioja) S/C
13 SET

Infantil B

C.F. Badalona

Amistós. Ciutat Esp. Sadrià

10:00

14 SET

Infantil B

C. F. Riuprimer

Amistós. Ciutat Esp. Sadrià14:00
13 SET

Aleví A

C.F. Camarles

Amistós. Ciutat Esp. Sadrià

12:00

14 SET

Aleví A

F.C. Girona

Amistós. Torres de Palau.10:30
13 SET

Aleví B

C.F. Rocafonda

Amistós. Mpal. Rocafonda (Mataró)

12:00

14 SET

Alevi B

U.D. At. Gramanet

Amistós. Mpal. Sta. Coloma

14:00

14 SET

Benjamí A

Nastic, Girona, FCB, Gim. Manresa,Blanes...

Torneig Susanenc. Sta. SusannaS/C
13 SET

Benjamí B

C. E. Cristinenc

Amistós. Ciutat Esp. Sadrià12:00
14 SET

Benjamí B

F. E. Palamós

Amistós. Anex Palamós10 o 12
13 SET

Benjamí C

F. C. Joanenc

Amistós. Ciutat Esp. Sadrià.11:00
14 SET

Benjamí C

UD At. Gramanet

Amistós. Ciutat Esp. Sadrià.11:00
13 SET

Prebenjamí

F.C. Joanenc

Amistós. Ciutat Esp. Sadrià10:00
14 SET

Prebenjamí

F. E. Palamós

Amistós. Anex Palamós

11 o 13

14 SET

Femení A

C.D. Transportes Alcaine

Superlliga. Ciutat Esp.12:00
14 SET

Femení B

U.E. Lleida

Lliga N. Mpal. Gardeny, Lleida

16:00

14 SET

Femení C

C.E.E. Guineueta

Lliga. Compleix Esp. La Guineueta12:00
13 SET

Fem. Juv. Cadet

P.B.B. La Roca

Amistós. Mpal. La Roca del V.15:30
13 SET

Fem. Inf. Aleví A

P.B.B. La Roca

Amistós. Mpal. La Roca del V.12:00
13 SET

Fem. Inf. Aleví B

P.B.B. La Roca

Amistós. Mpal. La Roca del V.12:00

AGENDA 11 DE SETEMBRE

AGENDA FUTBOL BASE

DIJOUS 11/09/2008

EQUIP

RIVAL

PARTIT / CAMP

HORA

Espanyol B

C. D. Blanes

Lliga. Ciutat Esportiva Sadrià

12:00

Juvenil B

C. D. Binefar

Inauguració. Nou Estadi.

17.30

Cadet A

C.F. Unificació Llefià

Amistós. Mpal. Llefià (Badalona)

17:00

Cadet B

R.Sarrià. CD Tortosa / 1/4 F, 1/2F , FINAL

COPA NIKE. Mpal. Alumnes Obrers (Vilanova i la G.)

09.35 11:55 16:45 18:15 20:30

Aleví A

Granollers, Damm, S.Gabriel, Badalona, Mollet, etc.

Torneig Montornés del Vallès.

S/C

Aleví B

C.F. Riuprimer

Amistós. Mpal. El Rieral (Sta. Eulalia de Riuprimer)

10:15

Benjamí B

UD. At. Gramanet

Amistós. Ciutat Esp. Sadrià.11:00

Prebenjamí

U.E. Sant Andreu

Amistós. Narcís Sala.09:30

Femení A

F. C. Barcelona

FINAL COPA CATALUNYA. Camp Mpal. Vic12:00

Femení B

P.B.B. La Roca del V.

Amistós. Mpal. La Roca del V.

17:00

Femení C

C.E. Europa

Amistós. Mpal. Nou Sardenya12:00

CORNELLÀ - PRAT (05/09/08)

L'ESPANYOL B, AMB ELS "REFORÇOS" CRISTIAN, CHICA, SERGIO S., JULIÁN, SIELVA, CORO, I JONATHAN S'ENFRONTEN AVUI A LES 19:30 AL SANTBOIÀ EN SANT CARLES DE LA RÀPITA, EN UNA DE LES SEMIFINALS DE LA COPA CATALUNYA. COSTA ES DESVINCULA (ARA SEMBLA SER QUE SI SERÀ REALITAT), DEL RCD. ESPANYOL



Divendres passat, avançant-nos a les declaracions del nostre president efectuades en l’Esmorzar Mariner de Vilassar de Mar, vaig visitar les obres de Cornellà-Prat, per que “tocava”, i sense que el tema tingués que veure en absolut amb les informacions que estaven a punt de sortir (o sortien llavors) sobre un endarreriment dels terminis de finalització de les mateixes.

Com que no soc cap expert en el tema, i desconec la situació real dels termes prevists, no opinaré sobre el mateix, deixant les fotografies realitzades com a testimoni davant tot el que s’ha comentat per part d’uns i d’altres.


























S E N T I M E N T P E R I C O . C O M