dimarts, 9 de setembre del 2008

CORNELLÀ - PRAT (05/09/08)

L'ESPANYOL B, AMB ELS "REFORÇOS" CRISTIAN, CHICA, SERGIO S., JULIÁN, SIELVA, CORO, I JONATHAN S'ENFRONTEN AVUI A LES 19:30 AL SANTBOIÀ EN SANT CARLES DE LA RÀPITA, EN UNA DE LES SEMIFINALS DE LA COPA CATALUNYA. COSTA ES DESVINCULA (ARA SEMBLA SER QUE SI SERÀ REALITAT), DEL RCD. ESPANYOL



Divendres passat, avançant-nos a les declaracions del nostre president efectuades en l’Esmorzar Mariner de Vilassar de Mar, vaig visitar les obres de Cornellà-Prat, per que “tocava”, i sense que el tema tingués que veure en absolut amb les informacions que estaven a punt de sortir (o sortien llavors) sobre un endarreriment dels terminis de finalització de les mateixes.

Com que no soc cap expert en el tema, i desconec la situació real dels termes prevists, no opinaré sobre el mateix, deixant les fotografies realitzades com a testimoni davant tot el que s’ha comentat per part d’uns i d’altres.























2 comentaris:

Fran ha dit...

Feia dies que no passava per Cornellà-lo Prat, i m'he quedat parat veient amb les teves fotos que l'obra marxa molt bé. Es veu que l'estructura de la coberta es troba gairebé terminada, ara falta la col.locació de les planxes de la coberta i l'instal.lació de les plaques solars.
S'estàn fent els tancaments exteriors de l'estadi, falten el interiors, però clar, també tot el tema de les instal.lacions, llum, aigua, sanitaris, etc.
Amb tot això crec que en un parell de mesos, l'obra estarà enllestida per entregar, a falta del condicionament dels accessos, que sembla encara trigarà una mica més, ja que depèn d'altres companyies i serveis.
Penso que l'obra en sí va bé, el que passa és que després s'ha d'ocupar, s'hauran de fer repassos, preparar la gespa, dotar de mobiliari a les instal.lacions, i esperar les legalitzacions dels serveis, tot aquest tràmit és el que farà que no puguem anar allà a jugar de seguida i tinguem que esperar uns mesos més.
Però val la pena esperar i poder anar allà, a casa nostra, amb tot acabat, sense obres ni res, i sobre tot no donant peu als altres per que es riguin de nosaltres i facin mofa del nostre Espanyol.
Salut, amics.

Josep Maria ha dit...

Bona descripció Fran.
Sobre tot el darrer que has comentat: A veure si a diferència del tema de Sadrià, això s'enllesteix bé, encara que es trigui més, i no donem peu a a cap tipus d'incidències desagradables, i el trasllat és tot un èxit.
Salutacions.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M