diumenge, 7 de setembre del 2008

EL CADET B, AL CIUTAT D'ALCOI

Foto d'arxiu

RCDE CADET B: 1 - FC BARCELONA: 1
El RCDE Cadet B, disputarà avui el partit pel tercer i quart lloc en el Torneig Ciutat d’Alcoi, en obtenir sengles empats davant els seus dos rivals del potent grup que li va tocar: FC Barcelona i Villarreal CF.

Davant el FC Barcelona, en partits que van durar seixanta minuts, i davant un equip de superior edat, l’Espanyol va plantar cara davant el començament intens del rival, mentre que els espanyolistes ben posicionats, sortint ràpids a la contra. Oscar Medina va disposar de dues ocasions clares, però el meta culé va evitar el gol espanyolista.

En un servei de cantonada, el Barcelona s’avança en el marcador al minut 17; amb aquest resultat s’arriba al descans.

En el segon temps les coses no van canviar gaire; l’Espanyol va crear perill, mentre que el conjunt blaugrana es va limitar a llençar faltes laterals i en zona de mitjos, però l’Espanyol es va defensar bé.

Després dels canvis introduïts per Poyatos, en una jugada de perill, es comet penal sobre Mesa. L’executa Albarrán, aconseguint l’empat a un, que acabaria sent definitiu; era el minut 53.

Fins el final, bona imatge i molt esforç físic, amb bona actitud d’un grup en el que no oblidem hi ha fins a dotze cares noves, al marge del tècnic.

En el darrer sospir, Adriá Ruiz té la gran oportunitat per endur-se els tres punts, en un ma a ma davant el porter culé, però aquest rebutja el remat del espanyolista i Lucho per els pels no arriba a fer-se amb l’esfèrica.

Quedava tot pendent de l’encontre davant el Villarreal que havia guanyat al conjunt barcelonista per 1-0...

RCD Espanyol:
August, Casado, Pifa, Jose Manuel, “Coco” Corella, Eric Jacobs, Juanjo, Albert Miravent, Lucho, Oscar Medina, i Sandro.
També van jugar: Arroyo, albarran, Pablo, Mesa i ruiz

Gols: 0-1, m. 17; 1-1: Albarrán, (pen), m. 53

Incidències: Partit de la lligueta de grup del Torneig Ciutat d’Alcoi, disputat en l’Estadi Polideportivo Mpal. Francisco Laporta d’Alcoi.