dilluns, 8 de setembre del 2008

ALTRE COP EL COLLERENSE...













RCD ESPANYOL FEM “B”: 0 – UD COLLERENSE: 1
No es pot fer res davant el malastruc del Collerense...

Ni amb dos pilotes al pal, ni amb jugades en les que les davanteres espanyolistes van rematar ben dins de l’àrea petita i gairebé sense portera hi ha manera de que l’Espanyol femení B, pugui guanyar d’una vegada per totes a l’autèntica bèstia negra de la categoria, el Collerense, que tot i venir amb el títol de subcampió de la passada temporada com a targeta de visita, va defraudar completament, i només el infortuni de les espanyolistes, i el desencert cara a porta, van evitar que sortís golejat, o al menys que sortís de buit de Sadrià.

Primers vint minuts de domini visitant
A excepció d’un remat de Raquel creuat desviat, van ser les balears qui van dominar la mitja primera part del partit.
Al minut cinc, van aconseguir marcar, però el col·legiat va anular el gol. Però tan sols tres minuts després van aconseguir posar-se per davant en el marcador i van defensar el gol amb la fortuna per part seva, de que l’Espanyol no va estar encertat.
La darrera ocasió del Collerense va ser un remat de cap a la sortida d’un servei de cantonada que va sortir fora desviat.

Canvia la decoració del matx, però no el resultat
Un remat de cap de Kenti a les mans de Ester, una jugada individual de Carol Pérez que no pot superar a la meta balear en el un contra un; és el començament d’una sèrie de jugades en les que el conjunt de Titi Camúñez mereixé millor sort.

Al 38, Raquel Corral dins l’àrea fa dos retalls en un pam de terreny, però el seu xut davant la portera visitant es marxa massa alt per sobre el travesser. Era la primera jugada molt clara de gol desaprofitada.

Tan sols un minut i escaig més, seria Carla la que en jugada individual per banda acaba fent la passada de la mort a Debora, que tota sola envia als núvols el que ja es cantava com a gol, conseqüència de la gran jugada i de la posició en que es trobava l’extrem perica lliure de marca i dins l’àrea petita.

Altre cop, una bona jugada de Raquel, que es marxa de dos adversaris amb gran detalls tècnics de qualitat no té el premi del gol, ja que de nou es marxa massa elevat el seu posterior remat.

En el segon temps, la mateixa tònica, i el Collerense surt viu i sencer de Sadrià
Sembla mentida, quan la pilota no vol entrar... En el segon temps, Carla va tornar a ser protagonista; la jove jugadora, va protagonitzar varies jugades només començar el segon temps, com un centre que molt tancat es passeja sense que ningú remati, o un tret un pel alt.

Tampoc en els lliures directes hi va haver-hi sort: Primer, Raquel Corral, buscant la rosca, però el seu xut es marxa per centímetres per sobre el travesser, i posteriorment en les acaballes del partit, Elena Fernández estavellarà el seu llançament al travesser sense que Brenda a un metre de la línia de gol, pugui baixar la pilota i entaforar-la entre els tres pals, rematant alt per la pròpia inèrcia de l’esfèrica escopida per la fusta.

Però, abans d’aquesta darrera jugada, el filial de l’Espanyol remataria també al travesser en el minut 64, o altre remat de Carla molt forçat, massa creuat.
Jugada per la polèmica davant la sortida de la portera balear davant Carla que el col·legiat no assenyalar res.

Al final, un cop més, les balears es van emportar el gat a l’aigua, i ja son... Haurà que esperar altre ocasió. En el futbol no hi ha ningú invencible... i no hi ha mal que cent anys duri...



Fitxa Técnica:

RCD Espanyol Fem: “B”: Andrea Carrillo, Anna Torregrosa, Kenty, Sara García, Juliana, Lara Gómez, Carol Pérez, Helena Roig, Raquel Corral, Carla i Debora.
En el segon temps, Anna Jornet en substitució de Anna Torregrosa (46’), i en el minut 62, Elena Fernández i Brenda ocupen els llocs de Roig i Carol respectivament.

UD Collerense: Andrea, Ester, Laurita, Anita, Maria Antonia, Marga, Patri, Carol, Tania, Pili, i Vidal. Substitucions: Ruth per Carol, m. 60, Noe per Marga, m. 69 i Rosita per Patri.

Gol: 0-1, Patri, m. 8.

Àrbitre: Ruben Gonzalvez Lober, del comitè territorial català. Ha mostrat targetes a Andrea i a Lara.

Incidències:
Partit disputat en el camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, davant molt poc públic. A sobre, els darrers vint minuts van coincidir en el temps, amb el partit del Juvenil A, al camp principal.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M