dimecres, 10 de setembre del 2008

DEMÀ, GRAN FINAL A VIC, DE LA
4rta. COPA DE CATALUNYA FEMENINA



Imatges d'arxiu de la passada final a Sant Joan Despí, al Mpal. de Las Planas


Final Copa de Catalunya Femenina


Aquest dijous, al Camp Municipal de Vic, RCD Espanyol i FC Barcelona, disputen la quarta final de la Copa de Catalunya Femenina de Futbol, torneig que fins enguany no ha tingut altres finalistes que ambdós clubs barcelonins i cap altre guanyador que el conjunt espanyolista.

El conjunt de Diego Morata arriba després d’adjudicar-se els Torneigs de pretemporada dels Històrics, el de Sant Hilari, derrotar al Levante Las Planas per 9-0 en la semifinal i haver debutat en lliga amb un aterridor 0-6 a Torroella de Montgrí davant la UE Estartit.

El seu rival de demà, el FC Barcelona, ve de perdre el primer encontre de lliga al Cerro del Espino davant el Atlético de Madrid Féminas per un a zero. Anteriorment, les barcelonistes s’havien adjudicat la plaça per la final en vèncer a l’Estartit per la mínima, i en la pretemporada van derrotar a les nord-americanes del Elizabeth Town College per 8-0 i en el torneig Sport Mundi d’Irun, van empatar davant Athletic Club (0-0) i guanyar als penals el passi a la final, on també van empatar (1-1) davant el campió a la tanda de penals, la Real Sociedad.

Com es pot veure, en aquests partits cal destacar la solidesa defensiva del FC Barcelona, cimentada ja des de la porteria amb Laura Rafols, titular de la selecció Espanyola Sub-19 (sense oblidar a Cristina Molina). Jugadores com Ani Escribano, la capitana, Melani Serrano, Paulina Ferré, o les germanes Unzue (Elba i Marta), ja son un clàssic en aquest tipus de partits de la màxima entre ambdós rivals ciutadans.

A més, cal destacar la presència de qui durant més d’onze temporades va militar al RCDE, Aida García, o Vicky Losada que després de provar sort amb el conjunt entrenat per Montiagut, ha tornat al seu Barça de sempre.

En el conjunt barcelonista s’han produït baixes importants com Zaida i la golejadora Sandra (Ex Sevilla) que han fitxat per el Sporting de Huelva. També Alba ha fitxat pel Sant Gabriel i Veronica Navarro ha deixat el futbol.

Les altes, al marge de Vicky, les ex jugadores del Sevilla i en la darrera temporada del Apolo, Silvia Doblado i Alicia Fuentes, així com Patricia Martínez (jugadora que després de jugar en el Barça B, va militar les darreres temporades al Oviedo Moderno), Marina Torres (lateral ex Estartit), Laura Buenaventura (CD Banyoles), Marta Liria (Tortosa), Laura Gómez i el fitxatge més sorprenent de tots, la golejadora del Levante UD, Mari Paz Vila, que va concretar el seu passi al conjunt barcelonista en mig dels problemes econòmics del Levante masculí i les possibles conseqüències que podien traduir-se dels mateixos, amb l’equip femení en aquell començament de temporada.

Per tant, no cal confiar-se davant un equip, el blaugrana, que no creiem que tingui problemes aquesta temporada i es un dels candidats a ficar-se en les places que donen dret a disputar la Copa de la Reina, juntament amb Prainsa, Atlético, Sporting, Torrejón i els quatre grans de la categoria, tot esperant hi hagi alguna que altre sorpresa com sempre sol passar.

El partit, a les dotze del migdia a la capital de l’Osona, i esperem que les noies de Diego Morata continuïn demostrant aquest bon moment de forma en que es troben en la que serà o al menys s’espera sigui, una gran final.

1 comentari:

Anònim ha dit...

FELICITATS CAMPIONES,ESPEREM QUE EL SOMMNI DE LA SUPERLLIGA SIGUI UNA REALITAT.
JOSE CARRERA




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M