diumenge, 7 de setembre del 2008

EL CADET B, QUART A ALCOI

Foto d'arxiu


(Dissabte) RCDE Cadet “B”: 0 – Villarreal CF: 0

L’Espanyol Cadet B, tenia que guanyar ahir forçosament al conjunt de la Plana, per quedar primer de grup ja que el Villarreal va derrotar al FCB per la mínima, però al final del matx, el resultat inicial de zero a zero, va ser el definitiu.

L’Espanyol no va passar gaires angunies fent un gran encontre, amb ocasions de gol, immens treball d’equip, lluita i sacrifici, jugant de tu a tu al Villarreal. En el darrer sospir de l’encontre, igual que va succeir davant el Barcelona, una falta lateral llençada per Sandro, va entrar al segon pal Arroyo, i rematant d’esquenes a porta i amb el meta batut, l’esfèrica va acabar estavellant-se al pal; hagués sigut el gol del triomf merescut, que hagués donat el passi a la final als espanyolistes, classificació que finalment no es va fer realitat.

RCD Espanyol: Pau; Albarrán, Pifa, Arroyo, Aitor, Manel Royo, Mesa, Miravent, Ruiz, Oscar Medina i Pablo: També van jugar, Jose Manuel, Coco, Jacobs, Sandro, Juanjo i Lucho.

COL·LABORADORS.


(Diumenge) RCDE CADET “B”: 0 – ATLÉTICO DE MADRID: 2



A la final de consolació, l’Espanyol cau davant l’Atlético
El conjunt matalasser molt més efectiu i merescudament ha acabat sent tercer en superar al conjunt espanyolista en un encontre jugat de poder a poder entre ambdós conjunts, amb un gol en cada part.

Cal dir, que el conjunt espanyolista no ha jugat amb el ritme dels dos anteriors encontres d’ahir, i no ha fet circular la pilota amb rapidesa, sense tenir sortides de pilota, clares.

El Cadet B, s’ha presentat a aquest torneig amb només dos partits de pretemporada disputats (triomf davant Veterans de Cambrils 7-1 i empat davant la Grama, 0-0.

Alguns tocats, com el cas de Casado que sembla ser el que més preocupa, i a preparar l’equip els futurs compromisos com son, la Copa Nike Premier, que es disputarà a Vilanova i la Geltrú el proper dijous.

RCD Espanyol: August, Albarrán, Pifa, Jose Manuel, Coco, Jacobs, Juanjo, Sandro, Ruiz, Lucho i Pablo. També han jugat; Pau, Albert, Aitor, Royo, i Oscar Medina.

La final la han disputat Villarreal i Elche, mentre que la cinquena posició ha estat pel Barcelona i sisè el CD Alcoyano.

COL·LABORADORS.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M