dijous, 11 de setembre del 2008

L'ESPANYOL I
EL CB OLESA-ESPANYOL A LA DIADA



































(Monument de Rafael de Casanovas, Barcelona: Josep Maria)

Aquest matí, amb més de vint-i-cinc minuts de retard de l’horari previst degut als imperatius de protocol i retards en l'ordre previst, el RCD Espanyol ha complert amb el tràmit de cada onze de Setembre de fer l’ofrena floral al Monument de Rafael de Casanovas.

Encapçalats per el president del RCDE, Daniel Sánchez Llibre, els consellers, Sebastian Javier, Joan Collet, Ramon Condal, Joan Bertomeu, Carlos Rocha, així com una representació del CB Olesa – Espanyol amb el seu president al capdavant, senyor Jaume Sanmartí i les jugadores Noemi Jordana i Helena Boada (veure darrera foto).

Portaven l’ofrena floral tres integrants del Infantil A del RCD Espanyol. A l’acte també hi ha assistit el President de la FCPE, Ramon Rius, així com diferents penyistes i membres de la Fundació Privada del RCD Espanyol.

Per desgràcia per ells mateixos, desequilibrats d’aquests habituals a aquest lloc han llençat improperis contra els espanyolistes, en nombre menor i progressivament descendent en comparança amb anys anteriors. L’acte s’ha desenvolupat sense incidents, al menys fins que hem sortit d’allà (després veurem el que haurà durat l’escut floral), tret d’aquests totalitaris de pensament únic, que avui no han tingut collons d’anar com altres anys amb samarretes del FC Barcelona...

Que és Catalunya? Catalunya es “Ronaldinhu”... oi nenes (3 bessones)?...

Es clar, es tannnnnnnnn la pèrdua i enfonsament de Catalunya sense “Ronaldinhu” per aquests subjectes, que gairebé es queden sense “Patria” ... (i suposo que pels del DVD també, oi... Senyor conseller Maragall?).
Més tenint en compte que és una Diada en la que l’Espanyol va per sobre d’ells a la classificació (encara que sigui amb només una jornada) i les nostres noies, han tornat a deixar clar qui mana al futbol femení català sobre la gespa; recordar aquests fets esmentats en l'anterior paràgraf, haurien per si mateix d'omplir de vergonya a tothom que tingui un mínim de seny. Per cert, ningú va dimitir, ni va ser destituït...
Mentre, els nostres clubs catalans, marginats per la televisió, mal vivint a causa d’aquest monstre que tot ho envaeix... I si no que els hi preguntin al Universitari, al Olesa, a la Penya, al Igualada de Hoquei, al Handbol Granollers, i un llarg etc. de clubs víctimes d’aquest monopoli financer i polític de colors suïssos.


3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ets inconbustible i omnipresent Josep Maria. Bona feina(com sempres) Salut i Espanyol

Anònim ha dit...

La teva feina de propagació del sentiment perico és impagable amic Josep M. Aquest reportatge fotogràfic és impressionant.
Berguedà

Fran ha dit...

Totalment d'acord amb els companys. Bona feina, Josep Maria.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M