dimarts, 9 de setembre del 2008

L'ESPANYOL SÍ S'AGAFA AMB DIGNITAT
LA COPA DE CATALUNYA

UE SANT ANDREU ES CLASSIFICA, DONANT UN EXEMPLE A ALGUNS, PER LA FINAL DE LA COPA CATALUNYA (1-3), I SERÀ EL RIVAL DELS ESPANYOLISTES

RCD ESPANYOL: 5 - FC SANTBOIÀ: 1
El RCD Espanyol s’ha classificat per disputar la final de la Copa Catalunya d’enguany, al derrotar per un contundent i merescut 5-1 al FC Santboià que s’havia avançat en el marcador, però que a partir del tercer gol s’ha vingut materialment avall i poc ha pogut fer per evitar el resultat que encara ha pogut ser més abultat.


Primers minuts de tanteig, amb xuts per sobre la porteria de Cristian, i una jugada individual de Julian amb xut final massa creuat des de la frontal de l’àrea de càstig.

En el minut dotze, la primera jugada polèmica quan Rafa se’n porta per davant a Jonathan al sortir a cobrir la pilota que es perd per la línia de fons, impedint el remat del davanter espanyolista.

Salta la sorpresa
Errada greu de Yago, que perd en zona de mitjos, i la jugada és aprofitada per Gallart que es marxa desbordant per banda superant a Gotor, i entrant per la lateral de l’àrea deixa la passada de la mort a Fran que a plaer aconsegueix posar per davant al conjunt del Santboià. Ha estat l’única errada de consideració de la parella de centrals que amb el pas dels minuts ha anat agafant confiança i s’ha imposat amb claredat.

L’Espanyol posa setge a la porteria del Santobià cercant l’empat

Gotor dona el primer avís, rematant al traveser un servei de falta executat per Canari. Una paret entre Luismi i Jonathan acaba amb el xut del davanter centre al cos del porter que es troba l’esfèrica. L’Espanyol domina intensament i el gol no trigarà gaire en arribar...


Remuntada
En tres minuts, el conjunt del RCD Espanyol ha remuntat gràcies a un llançament de Canario de falta que Luismi de precís remat de cap, i un tret de Coro creuat ajustat al pal dret, després de llençar des de la frontal aprofitant-se d’un rebuig d’un llançament de cantonada.

Segon temps, amb domini total, i golejada
Al minut vuit de la represa, un servei de cantonada de Julian, i Gotor, aquest cop sí, remata de cap al fons de la porteria, lliure de marca a la mateixa línia de l’àrea petita.

Una ocasió de Matamala que ha saltat a la gespa en el segon temps, juntament amb Sergio Sánchez, Javi Márquez, i Chuli, ha sortit a còrner.

Javi Márquez fa el quart d‘un obús que s’ha colat des de 35 metres, aconseguint un preciós gol. El Santboià, totalment impotent, no podía fer res, ja. Solament un xut de Gerard i altre de Gallart desviats per sobre la porteria de Cristian, que és un espectador més.

Matamala i Jonathan, molt actius, han estat a punt d’aconseguir marcar en varies jugades: Un xut de Matamala, és marxa alt per poc, i una jugada en la que Jonathan sol davant el meta rival, intentant-lo superar, perd l’angle en el darrer moment. Una jugada de Chuli desbordant a Blasco per l’esquerra, es a punt de aconseguir el remat avortat per el meta.

El cinquè gol obra de Jonathan, que ha resolt perfectament davant Cárdenas, creuant el xut ajustat al pal dret, després de rebre la pilota producte d’un rebot.
Al final, 5-1 que ho diu tot...




Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Cristian Álvarez; Chica, Gotor, Yago, Javi Cantero; Oscar Sielva, Julian, Canario;Coro, Luismi, i Jonathan.
En el segon temps, m. 46; Sergio Sánchez, Javi Márquez, Chuli i Matamala en el lloc de Chica, Canari, Luismi i Coro. David López per Oscar Sielva, m. 55.

FC Santboià:
Rafael, Blasco, Pedro, Javi García, Uri, Culla, Rua, Gerard, Fran, Gallart i Pedro.
En el minut 53’, David Pérez i Oscar han substituït a Fran i Rua. Cárdenas en el lloc de Uri, m. 71 i Heredia i Oscar en el lloc de Gerard i Gallart, en el m. 81.

Àrbitre: Ramon Torralba, del comitè català. Ha mostrat targeta groga a Gallart, m. 22, Javi García, m. 46 i per part espanyolista a Oscar Sielva, m. 54 i David López, m. 68.

Gols:
0-1: Fran, m. 18; 1-1 Luismi, m. 30; 2-1: Coro, m. 33; 4-1: Javi Márquez, m. 621; 5-1: Jonathan, m. 82.

Incidències: Camp Mpal. de la Devesa, Sant Carles de la Rápita. Semifinal de la XX Copa de Catalunya. Partit ofert en directe pel CANAL 33 en greuge comparatiu amb la segona semifinal oferta a través de TV3. El públic ha rebut amb força xiulets i escridassades al FC Barcelona, al seu tècnic (el moment d’aparèixer ha coincidit amb la remuntada espanyolista....) i al seu president, per la demagògia d’omplir-se la boca parlant de Catalunya, i en canvi enviar als suplents del filial junt amb juvenils a aquesta cita amb la màxima competició oficial catalana.

Desafortunades les paraules per tv al descans del President de la FCF, senyor Ricard Campoy en la que s’ha declarat “soci culé” i que es farà el que sigui ...“posar camp de gespa natural”.... El que sigui, amb tal de fer-la a mida del FC Barcelona... Simplement vergonyós.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquest personatge sinistre, el President de la FCF, hauria de treure's la samarreta de culer (i la perruca), ja...

Fran ha dit...

Em vaig quedar parat al sentirlo, amb veu d'estar molt empipat dient que es faria tot el possible perquè la Copa de Catalunya estiguès representada per tots els equips, jo imaginava que li donaria un cop de puny a algú... però no... sembla que la solució és jugar en un camp de gespa... com si no haguès passat res...
Més que un club... i tant... un puticlub!




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M