diumenge, 7 de setembre del 2008

"SET EN BLANC" DEL JUVENIL (6-0),
AMB HAT TRICK D'ÀLVARO

EL FILIAL GUANYA A CASSÀ (0-2). EL FEMENÍ, LÍDER DE LA SUPERLLIGA, ESCOMBRANT DEL CAMP A L'ESTARTIT (0-6). AL FEMENÍ "B" SE LI TORNA A CREUAR PEL CAMÍ EL COLLERENSE, AMB DERROTA NO MERESCUDA (0-1)














Jordi Lardín, un espectador més a Sadrià, gaudint de la golejada de l'Espanyol Juvenil.


RCDE JUVENIL "A": 6 - P.E. CIUTADELLA: 0

Superioritat total
El juvenil “A” del RCD Espanyol no ha tingut cap tipus de pietat davant el modest i ascendit a la Divisió d’Honor, Penya Esportiva Ciutadella, al guanyar-lo per 6-0, en un partit dominat de principi a fi per el conjunt entrenat per Ramon Guerrero.

Solucionen per la via ràpida
A la mitja hora ja guanyaven per dos a zero, mercè als gols de Chuli que ha rematat al minut cinc una centrada per la dreta de Sergio Ginés, i en el minut vint-i-vuit, un segon obra de Álvaro que ha aconseguit batre al meta balear David després d’aprofitar una bona passada en profunditat de Max.

Un servei de lliure directe de Max, ha obligat al meta visitant ha realitzar una gran intervenció junt al pal esquer de la porteria.

Toni Cunill, ha fet el tercer després de fer-se amb una pilota morta dins l’àrea i engaltar un fort xut que s’ha colat per la dreta del porter.

Encara l’Espanyol podia haver augmentat més el compte golejador en aquest primer temps, si una vaselina de Chuli davant la sortida desesperada del meta David, no s’hagués marxat fregant el travesser.

Al segon temps, tres més...
Només començar el segon temps, una greu errada de David, acaba fora a punt de costar-li car.

Álvaro xuta creuat, batent per la dreta al porter visitant: Era el quart de la matinal, i encara no s’aturaria el conjunt perico, que en cap moment no ha tret el peu de l’accelerador.

Hat trick d'Àlvaro
Un rebot en zona defensiva, la pilota surt a la dreta i Álvaro en el lloc precís es fa amb la pilota i tot sol dribla al porter i a porta buida fa el cinquè tot i el intent desesperat d’un defensor per evitar el gol perico. Aconseguia d’aquesta manera un hat trick.

El primer xut dels visitants a porta ha estat a càrrec de Adan, sense conseqüències. Max, en el minut 72, ha tingut el gol en les seves botes, però el romanès s’entreté intentar driblar al porter, i aquest es llença als ses peus i evita el gol refusant l’esfèrica.

Albert Blázquez jugador que ha ascendit dues categories (la temporada passada jugava en el Cadet A), ho ha provat, però el seu xut tocant un defensor surt ajustat al pal.

Marc Mas que havia sortit en el segon temps per Chuli, ha tancat el compte golejador en aprofitar una jugada inicial de Sergio que el porter David s’ha llençat als seus peus, evitant el remat de l’extrem dretà perico, però el davanter gironí, molt atent a la jugada i a porta buida ha fet el gol amb llançament ras ajustat al pal esquer.

En definitiva, triomf merescut d’un equip molt superior, davant un Ciutadella que tindrà problemes per mantenir la categoria si no millora el seu joc, al menys per el que ha demostrat avui, davant el campió de les dues edicions darreres de la lliga de Divisió d’Honor.

Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Dinu, Albert Blázquez, Ángel Martínez, Toni Cunill, Albert Mozó, Sergio Ginés, Marc De Val, Marc Caballé, Chuli, Max, Álvaro Vázquez.
Abraham per Caballé, m. 45; Marc Mas per Chuli, m. 59; Eric Pla, per Álvaro, m. 64; i Raul García per Mozó, m. 74.

Penya Esportiva Ciutadella: David, Moll, Cardona, Mingorance, Toni, Niuman, Aitor, Pedro Capó, Kevin, Omar i Josep.
Josua per Kevin, m. 45; José Mari per Mingorance, m. 62; Adan per Omar, m.65; Felipe (ps) per David, m. 82.

Gols: 1-0: Chuli, m. 5; 2-0 Álvaro, m. 18; 3-0; Toni Cunill, m. 45: 4-0 Álvaro, m. 57; 5-0 Álvaro, m. 60 ; 6-0 Marc Mas, m. 78.

Àrbitre: Oliva Bueno, comitè territorial català, col•legi de Vilafranca. Ha mostrat targeta groga a Omar.

Incidències: Camp principal de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. Entrada fluixa. Matinal assolellada, bastant calorosa. Primera jornada del campionat de Divisió d’Honor Juvenil.




CLASSIFICACIÓ DIVISIÓ D'HONOR JUVENIL

.CLASSIFICACIÓ

PJ

PTS

PG

PE

PP

GF

GC

1

R.C.D. ESPANYOL

1

3

1

0

0

6

0

2

UD. AT. GRAMANET

1

3

1

0

0

3

2

3

U.E. LLEIDA

1

3

1

0

0

3

2

4

DAMM C.F.

1

3

1

0

0

2

1

5

C.F. BADALONA

1

3

1

0

0

2

1

6

F.C. BARCELONA

1

3

1

0

0

1

0

7

C.E. L'HOSPITALET

1

1

0

1

0

2

2

8

S. D. LA SALLE

1

1

0

1

0

2

2

9

C.D. SAN FRANCISCO

1

1

0

1

0

1

1

10

U.D. CORNELLÀ

1

1

0

1

0

1

1

11

C.D. FERRIOLENSE

1

0

0

0

1

2

3

12

REAL MALLORCA

1

0

0

0

1

2

3

13

GIRONA F.C.

1

0

0

0

1

1

2

14

C.E. EUROPA

1

0

0

0

1

1

2

15

U.E. MATARÓ

1

0

0

0

1

0

1

16

PENYA ESP. CIUTADELLA

1

0

0

0

1

0

6





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M