dissabte, 19 de juny del 2010

EL JUVENIL ELIMINAT:
CAU GOLEJAT A MADRID (4-0)

Real Madrid CF: 4 - RCD Espanyol Juvenil "A": 0


Un Madrid, superior...

El RCD Espanyol ha caigut golejat en la tornada de les semifinals de la Copa del Rei de Juvenils en Valdebebas davant un Real Madrid molt superior que a més jugava amb l’avantatge aconseguida feia una setmana en la Ciutat Esportiva de Sadrià de 3-4.

Als 3’ de joc el conjunt blanc s’avançava en el marcador mitjançant una canonada de Sarabia des de fora de l’àrea al recollir un refús en curt de la cobertura espanyolista i encertar de ple amb una volea que no ha pogut aturar ajustada a l’esquerra, el meta espanyolista Edgar.
L’ocasió espanyolista, un tret de Sergi Darder des de fora de l’àrea al minut 35 rebutjat per Pacheco.

Amb un Espanyol amb la defensa avançada corrent riscos per intentar lo gairebé impossible disposa d’ocasions al començament del segon període que no acaben fructificant i al mateix temps, deixant espais que faciliten els perillosos contracops blancs i les bones actuacions del meta Edgar Badía evitaren un resultat encara més ampli del conjunt local amb clares ocasions de Oscar Plano, Boto i Morata.

El segon gol blanc té lloc després que una pilota en profunditat de Lucas a Saravia, i aquest es marxa tot sol i dona una assistència perfecta a Oscar Plano que fa el segon seguint la jugada. El tercer, un còrner executat per l’esquerra de l’atac blanc per Pablo Saravia que es rematat de cap per Morata davant la passivitat defensiva de la cobertura perica. I el darrer gol, al llançament d’un lliure indirecte des del còrner esquer, i Fran Sol remata aconseguint el quart.

Els darrers minuts fruit de la impotència, l’equip espanyolista s’havia quedat amb vuit jugadors per expulsions de Juli i Pere que veuen la segona cartolina per protestar i Alex per una forta entrada.

D’aquesta manera, el Juvenil posa fi a la temporada en la que se li va escapar el títol de lliga en aquella esperpèntica darrera jornada que es va jugar en dues dates, i en la Copa del Rei, arribant a semifinals on ha caigut contundentment, però davant el Real Madrid, campió de Lliga i de la Copa de Campions.



Fitxa Tècnica:
Real Madrid CF: Pacheco, Carvajal, Álvaro González, Molero, Boto, López, Lucas, Alex, Sarabia, Oscar Plano i Morata.
Substitucions: Expósito per Álvaro González, m. 26; Kamal per Alex, m. 57; Rubén Sobrino per Lucas, m. 65; Fran Sol per Sarabia, m. 72.

RCD Espanyol: Edgar Badía; Pere, Ángel, Sergi, Mozo, Pau, Albert, Caballé, Chuli, Víctor Álvarez i Alex.
Substitucions: Juli i Dani Nieto per Ángel i Sergi respectivament, m. 46; Gabri per Pau, m. 53; Pirulo per Chuli, m. 57

Àrbitre: Valentín Pizarro Gómez, del comitè territorial madrileny. En la recta final de l’encontre l’Espanyol s’ha quedat amb vuit jugadors per les expulsions de Juli, Alex i Pere.

Gols: 1-0: Sarabia, m. 3; 2-0: Oscar Plano, m. 58; 3-0: Morata, m. 69; 4-0: Fran Sol, m. 83

Incidències:
Partit de tornada de les Semifinals de la Copa del Rei de Juvenils. Ciudad Deportiva de Valdebebas, Madrid, camp setè.



L'ESTADI DE CORNELLÀ-EL PRAT
MILLOR ESTADI DEL MON EN 2010



L’Estadi del RCD Espanyol de Cornellà - El Prat ha rebut el premi més important com el millor estadi del mon del 2010.
Guardó lliurat per la multinacional Guiness i pel portal SadiumBussiness.com, amb més d’un miler d’instal•lacions esportives que optaven al premi final.



divendres, 18 de juny del 2010

COMENTARI: PER TV3, MÉS QUE UNES ELECCIONS...

L‘altre dia un soci perico, va enviar una queixa a l’ens públic Televisió de Catalunya pel motiu que ell creia totalment exagerat que es suprimís l'emissió d'un capítol d’una sèrie habitual de TV3 per l’emissió d’un programa sobre les eleccions a la presidència del FC Barcelona (la podeu veure aquesta queixa remitida al Blanc i Blau de data d’ahir dijous a l'espai del fòrum).

Fins aquí tot normal, o el que hauria de ser normal... Que ens queixem quan veiem abusos d’aquest nacional barcelonisme imperant. El que ja no va ser tant normal (o per desgràcia potser si) és la resposta que li van donar amb molta correcció i rapidesa al soci en qüestió, al que amb molt cinisme li donaven les gràcies per fer-li arribar els seus comentaris...

“...Comprenem que si a vostè no li interessen els esports li pugi semblar excessiu el que fem. Nosaltres tenim constància que hi ha milions de persones a qui sí que interessa tot el que passa amb el FC Barcelona”

Simplement vergonyós. Esperem que no sigui qui ha redactat aquest e-mail, aquell mateix impresentable que en el seu dia amb la seva resposta fastigosa va propiciar que la GPE Manigua tingués que veure’s en l’obligació de demandar a l’ens televisiu català. Un cop més identifica aquest individu que ha enviat aquest e-mail l’esport amb FC Barcelona. O sigui, per aquest senyor de TV3, qualsevol persona que no vol, que no li agrada, que no segueix a aquesta entitat PRIVADA, ja no li agrada el futbol en particular o l’esport en general. Concretant; si t’agrada o segueixes el futbol tens que ser d’aquest club i no de l’Espanyol, de la resta de clubs catalans o no catalans, de la resta de clubs espanyols o no espanyols, de futbol o d’altres esports...

Però el que ja es intolerable i inadmissible és la part final de l’argumentació en la resposta: “...És una entitat esportiva però que té una gran repercussió a nivell social. Les eleccions per la presidència del FC Barcelona tindran moltes conseqüències en els pròxims anys...”

Es el màxim de la poca vergonya en la Televisió de Catalunya... Tindran moltes conseqüències?.... Baixarà l’atur segons qui hagi guanyat? Augmentarà el PIB i el nivell de vida dels catalans/ espanyols? ... Minvarà la fam al mon?... S’acabarà amb les guerres al mon? Acabarà el terrorisme segons qui guanyi? Deixarem de veure casos de corrupció en la vida política catalana o espanyola segons el resultat d’aquestes eleccions?... Influirà en la baixada de la delinqüència i augmentarà la seguretat?... En definitiva, viurem millor en un mon millor segons qui hagi guanyat?.

Les respostes d’aquest senyor "d’atenció a l'espectador", son primer de tot, d’algú que té que complir amb les premisses donades dins un mon de pensament únic culer. Segon; d'alguns que tenen tant assumit aquest paràmetre, que voreja ja inclòs lo malaltís. Confondre Barça amb l’avenir dels temps. Segons aquestes paraules, podríem afirmar que el Barcelona (entitat esportiva privada, no ho oblidem) deu ser per ells, una “unidad de destino histórico en lo universal” com deia algú que no citaré aquí però que ja sabreu a qui em refereixo, que ho havia copiat d’altre polític també de la seva ideologia ... Les formes d’actuar i de pensar difereixen ben poc...

MISSIÓ FORÇA COMPLICADA:
REMUNTAR L'ELIMINATÒRIA A MADRID

Real Madrid - RCD Espanyol
La temporada està arribant al seu final al futbol base. La propera, millor o pitjor, no serà gens ni mica igual. Com ja sabeu amb l’arribada del senyor Antonio Morales moltes coses han variat i seguiran variant. Entre elles, la nova "Residència" a l'Escola Túrbula, ahir presentada oficialment. El temps diran si és o no encertada la nova política esportiva envers el futbol base, quan es vegin els seus fruïts futurs.

Aquest dissabte, tindrà lloc el que pot ser el darrer encontre oficial en el futbol base espanyolista en aquesta temporada 2009/10. El Juvenil del RCD Espanyol, afronta la tornada de les Semifinals de la Copa del Rei Juvenil amb una missió si no impossible si força complicada ratllant l’èpica esportiva. Remuntar una eliminatòria que es va posar coll amunt amb aquell 3-4 de l’anada a Sadrià farà una setmana que va aconseguir el Real Madrid CF.

Els espanyolistes necessiten guanyar per dos gols de diferència per passar l’eliminatòria i ser presents a la gran final que tindrà lloc a la localitat granadina en plena Costa Tropical, d’Almuñecar. O vèncer per un gol de diferència en resultats bastant improbables superiors a cinc gols.

Valentín Gonzalo Pizarro, de la territorial madrilenya, serà l’encarregat de xiular l’encontre de tornada que donarà començament demà dissabte a les 17:00 hores en la Ciudad Deportiva de Baldebebas. El rival en la final, sortirà de l’altre eliminatòria que es jugarà la tornada aquest diumenge en Paterna, i que compta amb avantatge de l’Athletic Club per 2-1 davant el Valencia CF.

dijous, 17 de juny del 2010

TORNEJOS DELS INFANTILS-ALEVINS FEMENINS

RCD ESPANYOL INFANTIL-ALEVÍ “A” FEMENÍ

TORNEIG A CA LA GUIDO (BLANES, 05/06/2010)

Primer torneig disputat en la modalitat de futbol 11, ja que part de l’actual Infantil-Aleví A, serà Juvenil-Cadet la propera temporada i ho farà disputant els encontres en el camp tres de Sadrià en la modalitat de futbol 11. Aquest va ser el baptisme de foc amb el camp gran...

RCD Espanyol Inf-Aleví. “A” – UE Cirera: 2-0
Ca La Guidó – RCDE Inf-Aleví “A”: 0-0
RCDE Inf-Aleví “A” – Maçanet: 1-1

Final:
RCDE Inf-Aleví “A”- Sant Vicentí: 1-0



TORNEIG DEL SUBURENSE (Futbol -7 Femení, 07/06/2010)

Torneig disputat pel RCDE amb un combinat de jugadores del Infantil A, Infantil B i algunes jugadores a prova. L’Espanyol va acabar en segona posició.

Suburense - RCDE Inf-Aleví “A: 0-5
RCDE Inf-Aleví “A” – AEC Manlleu: 1-1

Final:
CE Europa – RCDE Infantil-Aleví “A”: 4-0


TORNEIG A MOLINS DE REI (12/06/2010)


Torneig disputat per jugadores del Infantil Aleví A, B, i jugadores a prova.

Semifinals: CE Sabadell FC – RCDE Inf-Aleví “A”: 6-0
3er i 4rt Lloc: RCDE Inf-Aleví “A” - PBB Viladecans: 11-0




AMISTÓS A LA ROCA DEL VALLÈS (13/06/2010)

P Blanc-i-Blava La Roca: 2 – RCDE Inf-Aleví “A”: 5



RCD ESPANYOL INFANTIL-ALEVÍ “B” (F-7 FEMENÍ)

TORNEIG DE LA GARRIGA (13/06/2010)

Escola de Futbol Llavaneres - RCDE Inf-Aleví “B”: 2-1
Olímpic La Garriga – Escola Futbol de Llavaneres: 1-1
RCDE Inf-Aleví “B” – Olímpic La Garriga: 1 -0




II TORNEIG DE SANTBOIÀ (12/06/2010)

Fase Prèvia:
Levante Las Planas – RCDE Inf-Aleví “B”: 5-1
RCDE Inf-Aleví “B” – PBB La Roca: 1-0
PBB La Roca – Levante Las Planas: 2-2

3er i 4rt Lloc:
FC Santboià – RCDE Inf-Aleví “B”: 1-1 (penals 4-2)

Classificació final:
1er: Levante Las Planas; 2n: EF Viladecavalls, 3er: Santboià; 4rt: RCD Espanyol; 5è: P Blanc-i-Blava La Roca; 6è: Bellavista Milan.



TORNEIG DE PALLEJÀ (06/06/2010)

Semifinal:
RCDE Inf-Aleví “B” Fem: 1 – Sanboià FC: 0

Final:
RCDE Inf-Aleví “B”: 1 – CF Molins de Rei: 1* (campió per penals)



VI TORNEIG DE VILADECAVALLS (05/06/2010)

RCDE Inf-Aleví “B”: - Sant Gabriel: 1-2
RCDE Inf-Alevi “B” – EF Viladecavalls: 3-0
EF Viladecavalls – CD Sant Gabriel: 0-1



MONTPELLIER I L'ESTARTIT
RIVALS DEL FEMENÍ A LA IWC

HSC Montpellier:
Rival de l'Espanyol a la IWC, i que ja va derrotar a les espanyolistes en la final de 2008



Cinquena edició

Serà la cloenda de la temporada pel femení... Un equip que tot i el mal començament amb la pèrdua de la cinquena Copa de Catalunya ha acabat sent subcampió de lliga (quedant primer a la fase regular tot i que això serveixi de bon poc) i brillant campió de Copa d’Espanya revalidant a Basauri el títol que va aconseguir la passada temporada a Saragossa.

Ens referim a la International Women’s Cup que enguany celebra la cinquena edició. Aquest torneig que es va instaurar en l’any 2006 i que en les dues primeres edicions que van tenir lloc en el inigualable marc del Camp de l’Aiguadolç de Sitges, l’equip blanc-i- blau es va fer amb el trofeu derrotant a FC Barcelona i Sevilla FC respectivament en sendes finals.

Posteriorment, el torneig (fins ara itinerant) va variar el seu emplaçament i va deixar les costes del Garraf per la Costa Daurada, celebrant-se en 208 i 2009 al Mpal. de Salou. Aquestes dues edicions van tenir a l’Espanyol com a finalista però no va poder alçar el trofeu ja que va viatjar a Montpellier i a l’any darrer, a Vallecas.

Enguany, i tal com informa el portal futfem.com els equips participants son, al marge del propi Espanyol, el FC Barcelona, el Nàstic de Tarragona, l’Euromat Estartit, el Levante UD, i el HSC Montpellier.

El torneig es disputarà en la modalitat de dos triangulars, arribant els campions de cada grup a la final. Els encontres es disputaran al Nou Estadi de Tarragona, el dissabte dia 26 de juny la primera fase i el diumenge la fase de finals. Els rivals de les espanyolistes seran el Montpellier i l’Estartit.

La relació de partits de la primera fase, és la següent.

      09:30 Euromat Estartit - HSC Montpellier
      11:00 FC Barcelona - Levante UD
      13:00 RCD Espanyol - Euromat Estartit
      16:30 Levante UD - Gimnàstic de Tarragona
      18:30 HSC Montpellier – RCD Espanyol
      20:00 Gimnàstic de Tarragona – FC Barcelona

dimecres, 16 de juny del 2010

VIII MEMORIAL MARI CARMEN GUARDIA
DE FUTBOL FEMENÍ

Elena Fernández, capitana del Femení "B" espanyolista
recollint el trofeu en la darrera edició del Memorial, a mans de la regidora del consistori de Sant Joan, M. Belén García.





Una any més per aquestes èpoques tindrà lloc el Memorial Mari Carmen Guardia que organitza la Penya Blanc-i-Blava de Sant Joan Despí. Enguany, serà la vuitena edició d’aquest clàssic de futbol femení en el panorama espanyolista.

El lloc habitual en el que discorre el torneig serà un cop més el camp del Centre de Sant Joan Despí, i els clubs participants seran el RCD Espanyol “B”, el FC Barcelona “B”, el Levante las Planas FC i el CE Sant Joan Despí.

A les 10:00h. tindrà lloc la primera semifinal entre la UE Sant Joan Despí i el FC Barcelona “B”. A les 11:00h. el RCD Espanyol “B” es jugarà el passi a la final davant el FC Levante Las Planas. A les 12:00 tindrà lloc l’encontre pel tercer i quart lloc i a les 13:00 hores està prevista la disputa de la gran final.

El torneig va sorgir de la iniciativa de la PBB de Sant Joan Despí en l’any 2003 per que coincidint amb la Festa Major d’aquesta localitat del Baix Llobregat es disputés un torneig de futbol femení que fos record de la filla del President Fundador d’aquesta ambaixada espanyolista, el senyor Gilbert Guardia.

Aquella primera edició va acabar amb el triomf espanyolista a la tanda de penals, després d’empatar Espanyol i Barcelona a zero gols, en un format de triangular amb el Levante Las Planas com a tercer equip participant.

Les tres darreres edicions ha tingut lloc el triomf del RCD Espanyol B. La passada temporada l’Espanyol B va apallissar al FC Barcelona “B” per un rotund 7-1 després de remuntar el gol advers de les culers. Era el 7è Memorial. En el 6è, les espanyolistes es van impossr al Sant Gabriel 3-1 en el decisiu encontre d’un triangular en el que estava el Levante Las Planas. En la cinquena edició també el triomf va somriure a les blanc-i-blaves després de derrotar al FC Barcelona (2-1) i al Levante La Planas (2-0).

El RCD Espanyol s’ha alçat amb el Memorial en 5 ocasions, mentre que les altres dues han estat pel FC Barcelona i pel FC Levante Las Planas.



AGENDA SOCIAL

P.BLANC-I-BLAVA DEL SOLSONES
X Aniversari

El divendres 18 de juny de 2010 la Penya Blanc-i-Blava del Solsonès farà el sopar del X Aniversari al restaurant La Pèrgola de Solsona.


P. ESPANYOLISTA D'ESPLUGUES
VII Aniversari

El divendres dia 18 de juny al restaurant "Can Palou" de Esplugues de Llobregat a les 21.30 hores. La Penya Espanyolista d'Esplugues celebrarà el seu VII Aniversari.



GRAN PENYA ESPANYOLISTA MANIGUA
Diada Final de Temporada 2009-2010

El proper 19 de juny de 2010 (15:00h.) a la Ciutat Esportiva Municipal Vall Hebron Taxonera, tindrà lloc la Diada Final de Temporada de la GPE Manigua.

Estan previstos una sèrie de partits amistosos entre les nostres plantilles:

      Escola “A” – Escola “B”
      Pre Benjamí – Benjamí
      Aleví – Infantil “B”
      Infantil “A” – Cadet “B”
      Cadet “A” – Juvenil

Lliurament de records de la temporada 2009-2010, a tots els components de les plantilles (17:00h).



P. BLANC-I-BLAVA DE SANT ANDREU DEL PALOMAR
VIII Aniversari

El dissabte 19 de juny, la Penya Blanc i Blava Sant Andreu del Palomar, celebrarà amb un sopar el seu VII Aniversari.



PENYA BLANC-I-BLAVA DE BLANES
III Esmorzar cloenda Temporada


El proper diumenge 20 de juny, a partir de les 14:00 hores, es durà a terme el 3r esmorzar popular de cloenda de temporada, que tindrà lloc en el recinte del "Santuari El Vilar" a Blanes.

Aquest acte, dirigit als socis, sòcies i simpatitzants de la nostra Penya, servirà per donar per tancada aquesta temporada 2009/10. El preu del tiquet serà de 15,00 euros pels adults i de 5,00 euros pels més petits. Els interessats i les interessades, si us plau, haureu d'efectuar la reserva corresponent, abans del 17 de juny. Podeu fer la reserva mitjançant una trucada telefònica a qualsevol dels següents números: 649710865 / 626262709.
Animeu-vos i veniu a gaudir d'aquesta jornada festiva de germanor.
Us esperem. Visca l'Espanyol !!!!.


Local social: Carrer Mont-Ferrant, 5
http://www.pbbblanes.com
Telèfon d'informació: 972 35 28 38
Correu electrònic: info@pbbblanes.com



dimarts, 15 de juny del 2010

AGENDA


AGENDA FUTBOL BASE

19/20 Juny

DATA

EQUIP

RIVAL

PARTIT / CAMP

HORA

19 JUNYJuvenil "A"Real Madrid C.D. Valdebebas (Madrid) 17:00
19/20 JCombinat Juv. B - Cadet ACornellà, Jàbac, Damm Espluguenc, R. SOC., Gramanet, Can VidaletTorneig Ciutat d'Esplugues. Mpal. El Molí (Esplugues Ll.)S/C
19 JUNYCadet "B"A. E. PratAmistós. Mpal. El Sagnier (El Prat Ll.)18:45
20 JUNYCadet "B"AE Salle Tarragona/ CD Floresta/ FinalTorneig La Floresta. Mpal. La Floresta (Tarragona)10:15/ 11:45/ 20:00
19/20 JInfantil "A"Selecció Lanzarote, R. Zaragoza... Semif....Torneig Francisco Goya. Mpal. Torrerramona (Saragossa)12:15/ 20:30/..
19/20 JInfantil "B"CE Mercantil / CE Europa o FCBTorneig Memorial CE Europa. Nou Sardenya. 16:00 / 10:00 12:00
18 JUNYAleví "A"EF Gavà / FC Barcelona Torneig Gavà Cup 2010. Mpal. Can Torelló, Gavà 19:00 20:30
19 JUNYAleví "A"A.E. PratAmistós. Mpal. Sagnier (El Prat Llobregat)09:30
19 /20 JAleví "A"Juv. Sallista, Kelme, El Carmen, Betis, Danone, Lleida...Ciutat Esportiva SadriàS/C
19/20 J Aleví "B"Molins de Rei CF / Valencia ... Torneig Vila de Molins de Rei. Mpal. Molins de Rei10:45 11:30 ...
19 JUNYBenjamí "A"Llefià, Gramanet, Vila Olímpica, Ripollet, Montañesa, St. QuirzeTorneig Unificació Llefià. Mpal. Llefià (Badalona)S/C
20 JUNYBenjamí "B"St.Gabriel Cup.Torneig St. Gabriel Cup. Mpal. José L. Ruiz CasadoS/C
19 JUNYBenjamí "C"Torredenbarra / Vilas Vilaseca Triangular Mpal. Torredenbarra10:00/ 11:00/ 12:00
19 JUNYPrebenjamíTorredenbarra / Vilas Vilaseca Triangular. Mpal. Torredenbarra10:00 11:00 12:00
20 JUNYPrebenjamíP.B. AngueraAmistós. Escola Industrial. L'Esquerra de l'Eixample.09:15
.Femení "A"Exempt 1/4 Final Copa Catalunya Fem..
20 JUNYFemení "B"St. Joan Despí - FCB - Levante Las Planas...Memorial Mari Carmen Guardia. Mpal. del Centre, Sant Joan Despí10:00 / 11:00/ ...
20 JUNYFemení "C"CE Sabadell FCAmistós. Inst. Esportives Olimpia. (Sabadell)12:00
20 JUNYJuvenil-Cadet FemeníCF Molins de ReiAmistós. Mpal. Josep Raich (Molins de Rei)17:00
16 JUNYInf.-Aleví Fem. APBB La RocaAmistós. Mpal. Santa Agnès (La Roca del V.)19:30
18 JUNYInf-Alev. Fem ALevante / PBB Viladencans / Triangular. Mpal. Les Planes (S. Joan Despí)19:30/ 20:00/ 20:30
19 JUNYInf.-Alev. Fem. ACE Sabadell FC ...Quadrangular. Inst. Esp. Olimpia (Sabadell)16:00
19 JUNYInf-Alev. Fem BCE Sabadell FC...Torneig. Inst. Esp. Olimpia, (Sabadell)09:00 ...
19 JUNYInf-Alev. Fem BCE Sabadell FC. ..Quadrangular. Inst. Esportives Olimpia.12:00

DESCANS PEL FEMENÍ...

Foto d'arxiu. Míriam, capitana del femení.



Exemptes
Després de celebrat el sorteig a la seu social de la FCF, l’Espanyol Femení descansarà aquest diumenge en quedar exempt de disputar els quarts de final de la Copa Catalunya de Futbol Femení, al retirar-se de la competició el Nàstic de Tarragona.

Les espanyolistes s’enfrontaran en semifinals al guanyador de l’eliminatòria Soses – Barcelona, amb clar color blaugrana. El Soses (campió de lliga del grup 8è de Segona Catalana) i el conjunt molletenc del Lourdes (campió de lliga del grup 4rt de Segona Catalana) van quedar exempts en l’anterior eliminatòria disputada aquest diumenge passat. El Sant Andreu va aconseguir la classificació eliminant al Cerdanyola del Vallès i el Levante Las Planas va deixar fora al CE Europa (ambdós únics equips de Primera Nacional inscrits han quedat eliminats).

Anteriorment el Soses va eliminar al campió del grup 5è de Segona (Can Déu) i al campió del grup 1er, (l’Academia de Catalunya del Vendrell). S’ha de fer esment que aquest torneig el disputen els campions de Segona Catalana, els campions dels dos grups de Primera Catalana i dos equips catalans de Primera Nacional i tres de Superlliga Femenina.

Els quarts de final queden de la següent manera:

      Soses femení – FC Barcelona
      UE Sant Andreu Andreu – Euromat Estartit
      UD Lourdes – FC Levante Les Planes


L'ALEVÍ "B" S'ADJUDICA
EL TORNEIG DEL CF SINGUERLÍN


L'Aleví "B" del RCD Espanyol es va impossar en el Torneig "Ciutat de Santa Coloma 2010" que va organitzar el CF Singuerlín. L'Espanyol enquadrat en el grup primer amb Vilassar de Mar i Singuerlín, va quedar primer de grup en vèncer els dos encontres i es va enfrontar a la final al CD Sant Gabriel que va ser el guanyador del grup segon on eren CE Mercantil i Singuerlín "B".




XXI TORNEIG "CIUTAT DE SANTA COLOMA" DEL CF SINGUERLÍN
(CATEGORIA ALEVÍ, 12/06/2010)


Fase Prèvia:
Grup 1er.
12/06/2010 10:00 RCD Espanyol: 2 - UE Vilassar de Mar: 0
12/06/2010 11:00 CF Singuerlin "A": 0 - RCD Espanyol: 8


FINAL:
12/06/2010 13:00
RCD Espanyol: 1 - CD Sant Gabriel: 0




dilluns, 14 de juny del 2010

EL BENJAMÍ "C" CAU A QUARTS
EN EL MEMORIAL JOSEP BARCELÓ

El Benjamí "C" no va gaudir de la mateixa sort que els Prebenjamins del RCDE i va caure a Quarts de Final del XIII Memorial Josep Barceló a Tordera. El conjunt espanyolista va tenir el handicap d'enfrontar-se a conjunts "A" de segon any.


XIII
MEMORIALJOSEP BARCELÓ(TORDERA)
.BENJAMINS(Nascuts 2000)
.
.
GRUP A
GRUP BGRUP C GRUP DGRUP E
CF TORDERA "A"UD. At. GRAMANETAt. MADRIDCD PREMIA DE DALTF.C. BARCELONA
VALENCIA CFFC GIRONACF. MARTINENCRCD ESPANYOLG. MANRESA
UE MOLLET CFFC SANT CUGAT ESP.FUNDACIÓ MARCETUE FORNELLSCF CUBELLES
UE SANT ANDREUUE LLEFIÀCF TORDERA "B"UE PALAMÓSCF TORDERA "C"




12/06/2010
PRIMERA FASE
.
.
09:00 Grup AVALENCIA CFUE SANT ANDREU2-2
09:00 Grup BCF GIRONA UE LLEIDA2-1
09:35 Grup CCF MARTINENCCF TORDERA "B"0-0
10:10 Grup DRCD ESPANYOLUE PALAMÓS3-2
10:10 Grup EG. MANRESACF TORDERA "C"7-1
10:45 Grup AUE MOLLET CFCF TORDERA "A"0-5
11:50 Grup BFC SANT CUGAT E.UD At. GRAMANET3-3
12:25 Grup CFUNDACIÓN MARCETAt. MADRID0-1
12:25 Grup DUE FORNELLSCD PREMIÀ DALT1-4
13:00 Grup ECF CUBELLES FC BARCELONA0-2
13:35 Grup ACF TORDERA "A"VALENCIA CF3-3
13:35 Grup BUD At. GRAMANETFC GIRONA 3-3
14:40 Grup CAt. MADRIDCF MARTINENC6-3
15:15 Grup DPREMIÀ DE DALTRCD ESPANYOL5-0
15:15 Grup EFC BARCELONAG. MANRESA3-0
16:25 Grup ACF MOLLETUE SANT ANDREU0-5
16:25 Grup BCF SANT CUGAT E.UE LLEIDA1-2
16:25 Grup CFUNDACIÓ MARCETCF TORDERA "B"3-1
17:30 Grup DUE FORNELLS UE PALAMÓS4-0
18:05 Grup E CF CUBELLES CF TORDERA "A"7-0
18:40 Grup AVALENCIA CFUE MOLLET CF13-2
18:40 Grup ACF TORDERA "A"UE SANT ANDREU0-3
19:15 Grup BFC GIRONAFC SANT CUGAT E.4-1
19:15 Grup BUD At. GRAMANETUE LLEIDA5-1
19:50 Grup CCF MARTINENCFUNDACIÓ MARCET0-2
19:50 Grup CAt. MADRIDCF TORDERA "B" 6-0
8:30 D. Grup D RCD ESPANYOL UE FORNELLS2-0
8:30 D. Grup DCE PREMIÀ DE DALTUE PALAMÓS9-0
9:40 D. Grup EG. MANRESA CF CUBELLES2-1
9:40 D. Grup EFC BARCELONA CF TORDERA "C" 5-1
....
SEGONA FASEQUARTS DE FINAL(Dium .13/06/2010).
11:55 1/4 F.CE PREMIÀ DALTRCD ESPANYOL3-2
11:55 1/4 F.At. MADRIDFUNDACIÓ MARCET0-4
11:55 1/4 F.FC BARCELONAGIMNÀSTIC MANRESA2-3
11:55 1/4 F.UE SANT ANDREUFC GIRONA3-2
....
19è i 20èCF TORDERA "C"UE MOLLET CF1-3
17è i 18èCF TORDERA "B"UE PALAMÓS1-1
15è i 16èCF MARTINENCFC SANT CUGAT ESP.1-5
13è i 14èUE FORNELLS (pen).UE LLEIDA0-0
11è i 12è CF TORDERA "A"CF CUBELLES1-2
9è i 10è VALENCIA CF UD At. GRAMANET0-2
SEMIF. 14:45h.CE PREMIÀ DE DALTG. MANRESA1-2
SEMIF. 14:45h.FUNDACIÓ MARCETUE SANT ANDREU0-1
3er i 4rt LlocCE PREMIÀ DE DALTFUNDACIÓ MARCET4-1
FINAL: 17:05GIMNÀSTIC MANRESAUE SANT ANDREU0-1

EL PREBENJAMÍ, DERROTA AL BARÇA
AL MEMORIAL JOSEP BARCELÓ A TORDERA

XIII

MEMORIALJOSEP BARCELÓ
.PREBENJAMINS(Nascuts en 2002)(TORDERA)

GRUP A

GRUP BGRUP C GRUP D
UE PALAMÓSCF TORDERA "A"RCD ESPANYOLUE BREDA
G. MANRESACUATRO VIENTOSCF TORDERA "B"UE LLEIDA
CF MARTINENCFC BARCELONACFJ MOLLERUSSAVALENCIA CF
FUNDACIÓ MARCETCD PREMIÀ DALTCF DAMMUD At. GRAMANET


12/06/2010

PRIMERA FASE
09:00 Grup AG.MANRESA FUNDACIÓ MARCET5-1
09:35 Grup BCATRO VIENTOS PREMIÀ DE DALT0-4
10:10 Grup CCF TORDERA "B"CF DAMM1-2
10:45 Grup DUE LLEIDAUD At. GRAMANET1-0
11:50 Grup ACF MARTINENCUE PALAMÓS0-3
11:50 Grup BFC BARCELONACF TORDERA "A"11-0
12:25 Grup CCFJ MOLLERUSSARCD ESPANYOL0-14
13:00 Grup DVALENCIA CF UE BREDA5-0
13:35 Grup AUE PALAMÓSG. MANRESA3-1
14:40 Grup BCF TORDERA "A"CUATRO VIENTOS1-1
15:15 Grup DUE BREDAUE LLEIDA0-7
15:50 Grup CRCD ESPANYOLCF TORDERA "B"3-0
16:25 Grup AFUNDACIÓ MARCETCF MARTINENC7-2
17:30 Grup BPREMIÀ DE DALTFC BARCELONA0-7
18:05 Grup CCF DAMMCFJ MOLLERUSSA9-0
18:05 Grup DUD At. GRAMANETVALENCIA CF4-0
20:25 Grup AG. MANRESACF MARTINENC5-3
20:25 Grup AUE PALAMÓSFUNDACIÓ MARCET0-3
20:25 Grup BFC. CUATRO VIENTOSFC BARCELONA0-9
20:25 Grup BCF TORDERA "A"CE PREMIÀ DE DALT0-3
09:05 Grup CCF TORDERA "B"CFJ MOLLERUSSA5-0
09:05 Grup CRCD ESPANYOL CF DAMM5-1
09:05 Grup DUE LLEIDAVALENCIA CF2-0
09:05 Grup DUE BREDAUD At. GRAMANET0-6
....
SEGONA FASEQUARTS DE FINAL(13/06/2010).
10:45 1/4 F.G. MANRESACE PREMIÀ DE DALT1-3
10:45 1/4 F.RCD ESPANYOLUD At. GRAMANET3-0
10:45 1/4 F.FC BARCELONAFUNDACIÓ MARCET6-0
10:45 1/4 F.UE LLEIDACF DAMM 2-2
....
15è i 16è LlocUE BREDACFJ MOLLERUSSA5-2
13è i 14è Lloc CF TORDERA "A"CF MARTINENC3-2
11è i 12è LlocVALENCIA CFFC CUATRO VIENTOS2-3
09è i 10è LlocUE PALAMÓSCF TORDERA "B"2-4
....
1/2 F. 14:10CE PREMIÀ DE DALTRCD ESPANYOL 0-4
1/2 F. 14:10FC BARCELONAUE LLEIDA5-2
3er i 4rt LlocCE PREMIÀ DE DALTUE LLEIDA2-4
....
FINAL: 16:30RCD ESPANYOL FC BARCELONA 3-0
.(Gerard, Llaix i Toni)..

L'ESPANYOL, CAMPIÓ DEL
VUITÈ MEMORIAL GLÒRIA SOLÀ I FUSTÉ





























Lliurament de trofeus, i celebració per la consecució de la Copa de la Reina

Camp n1 de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Presència del President del RCD Espanyol, Daniel Sánchez Llibre, d’Anna Maria Fusté, del Conseller Delegat Joan Collet, del vicepresident Ramon Condal i dels consellers Fernando Molinos, Coco Bertomeu, José Luis Perelló, Enrique Beltrán, i com no, del encarregat del futbol femení, Josep Ramió, l’home més feliç després de conquerir el títol de Copa de la Reina.
També va ser present, l’ex conseller Antonio Martín, i regidors dels ajuntaments de Cornellà i Sant Adrià, així com el President de la FCF Jordi Casals, i el president de l’Estartit. També Rafa Marañón en representació de l’Agrupació de Veterans i Alberto Ariza i part dels membres de la seva junta directiva de la FCPE i Ricard Magaña en nom de l'APMAE.

Un cop lliurats els trofeus individuals a les jugadores i cossos tècnics dels tres clubs participants, les copes a les tres capitanes, i als àrbitres, van tenir lloc el lliurament de presents a l’Anna Maria per part del Club, Agrupació de Veterans, APMAE, Federació de Penyes, President de l’Estartit.

Per últim, la plantilla espanyolista amb les internacionals que no van participar per ser reservades pel decisiu Espanya-Anglaterra de classificació pel proper Mundial de Futbol Femení, van posar per la posteritat amb la Copa de la Reina (en no molt bones condicions ja, es veu que la RFEF no gasta molt bon material)...

Les noies del RCD Espanyol van fotografiar-se amb la copa, amb samarretes que recordaven a Dani Jarque (tal com va fer la capitana Míriam Diéguez a Basauri en moment de recollir la Copa de la Reina) i a Glòria Solà i Fusté.

Destacar l’actitud fora del terreny de joc d’aquestes noies sempre atempta i excepcional amb els seguidors espanyolistes un cop més. Un exemple per molts altres que es diuen i cobren com a professionals. No van regatejar ni un sol segon en atendre als socis que volien fotografiar-se amb elles o amb la copa, amb la simpatia i cordialitat per bandera. Entre elles, malgrat no voler individualitzar, Vero Boquete, que va pujar a la tribuna amb la Copa i fent esforços per mantenir la verticalitat del trofeu, va tenir la paciència d’aguantar-nos a tots els que vam fer fotografies per immortalitzar aquest èxit de les noies.

Felicitats, noies! Felicitats a totes les persones que formen part del femení, i esperem segueixi tenint el suport del Consell i del seu president cara al futur.


RCD Espanyol: 0 - UE L’Estartit: 0
















Oscar Aja va repetir equip del primer partit amb dos variacions: Marina en lloc de Berta i Sara Monforte en el lloc de la mig centre del filial Elena Fernández.
Aquest darrer encontre va ser molt igualat, i més ensopit amb un Espanyol que ja li servia l’empat i amb un Estartit que va estar a punt de donar la sorpresa davant un Espanyol que es va defensar bé.

L’encontre va ser molt més ensopit (ja el cansament també va minvar el rendiment en aquest tercer encontre) i l’emoció va estar per veure quin seria el marcador final i qui s’enduria el memorial.

Maribel va posar a prova a Marina en el 8’ amb intervenció segura de la portera espanyolista. De fet va ser el conjunt empordanès qui va posar en més situacions de perill la integritat de la porteries, com en el 32, quan Marina salva el gol ante Sara i una altre davantera que no arriba per molt poc.

L’Espanyol va tenir la seva gran ocaisó amb un llançament de Marta Corredera en un centre xut que es va estavellar al travesser (34’).
En la darrera acció de perill del partit, l’Estartit va estar a punt d’endur-se el trofeu cap a terres empordaneses, quan un refús en curt de Marina de punys acaba a peus de Sara Serna que engalta un bon tret però es perd per sobre el travesser.


Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Marina Marimón, Andrea Pereira, Lara, Ane, Silvia Vila; Monforte, Sara Mérida, Corredera, Alexia, Laura Carriba i Marta Yañez.
Substitucions: Brenda per Yañez, m. 23’; Núria i Alba per Alexia i Carriba, m. 28; Elena per Mérida, m.31.

UE L’Estartit: Alba, Reche, Noelia, Vane, Anna Servià, Saioa, Anna Martí, Mery, Goretti, Sara Serna, i Maribel Domínguez.
Suplents: Rebe, Tania, Giorgi, María, Aida, Clara, Esther Parramón, Silvia, Jessica.

Incidències: Tercer encontre de 40 minuts del Memorial Glòria Solà i Fusté. A l’Espanyol amb l’empat ja li era suficient, i aquest resultat (l’inicial) va ser el definitiu que va permetre al conjunt d’Oscar Aja alçar-se amb el trofeu.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M