dimecres, 16 de juny del 2010

VIII MEMORIAL MARI CARMEN GUARDIA
DE FUTBOL FEMENÍ

Elena Fernández, capitana del Femení "B" espanyolista
recollint el trofeu en la darrera edició del Memorial, a mans de la regidora del consistori de Sant Joan, M. Belén García.





Una any més per aquestes èpoques tindrà lloc el Memorial Mari Carmen Guardia que organitza la Penya Blanc-i-Blava de Sant Joan Despí. Enguany, serà la vuitena edició d’aquest clàssic de futbol femení en el panorama espanyolista.

El lloc habitual en el que discorre el torneig serà un cop més el camp del Centre de Sant Joan Despí, i els clubs participants seran el RCD Espanyol “B”, el FC Barcelona “B”, el Levante las Planas FC i el CE Sant Joan Despí.

A les 10:00h. tindrà lloc la primera semifinal entre la UE Sant Joan Despí i el FC Barcelona “B”. A les 11:00h. el RCD Espanyol “B” es jugarà el passi a la final davant el FC Levante Las Planas. A les 12:00 tindrà lloc l’encontre pel tercer i quart lloc i a les 13:00 hores està prevista la disputa de la gran final.

El torneig va sorgir de la iniciativa de la PBB de Sant Joan Despí en l’any 2003 per que coincidint amb la Festa Major d’aquesta localitat del Baix Llobregat es disputés un torneig de futbol femení que fos record de la filla del President Fundador d’aquesta ambaixada espanyolista, el senyor Gilbert Guardia.

Aquella primera edició va acabar amb el triomf espanyolista a la tanda de penals, després d’empatar Espanyol i Barcelona a zero gols, en un format de triangular amb el Levante Las Planas com a tercer equip participant.

Les tres darreres edicions ha tingut lloc el triomf del RCD Espanyol B. La passada temporada l’Espanyol B va apallissar al FC Barcelona “B” per un rotund 7-1 després de remuntar el gol advers de les culers. Era el 7è Memorial. En el 6è, les espanyolistes es van impossr al Sant Gabriel 3-1 en el decisiu encontre d’un triangular en el que estava el Levante Las Planas. En la cinquena edició també el triomf va somriure a les blanc-i-blaves després de derrotar al FC Barcelona (2-1) i al Levante La Planas (2-0).

El RCD Espanyol s’ha alçat amb el Memorial en 5 ocasions, mentre que les altres dues han estat pel FC Barcelona i pel FC Levante Las Planas.






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M