dilluns, 14 de juny del 2010

L'ESPANYOL, CAMPIÓ DEL
VUITÈ MEMORIAL GLÒRIA SOLÀ I FUSTÉ





























Lliurament de trofeus, i celebració per la consecució de la Copa de la Reina

Camp n1 de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Presència del President del RCD Espanyol, Daniel Sánchez Llibre, d’Anna Maria Fusté, del Conseller Delegat Joan Collet, del vicepresident Ramon Condal i dels consellers Fernando Molinos, Coco Bertomeu, José Luis Perelló, Enrique Beltrán, i com no, del encarregat del futbol femení, Josep Ramió, l’home més feliç després de conquerir el títol de Copa de la Reina.
També va ser present, l’ex conseller Antonio Martín, i regidors dels ajuntaments de Cornellà i Sant Adrià, així com el President de la FCF Jordi Casals, i el president de l’Estartit. També Rafa Marañón en representació de l’Agrupació de Veterans i Alberto Ariza i part dels membres de la seva junta directiva de la FCPE i Ricard Magaña en nom de l'APMAE.

Un cop lliurats els trofeus individuals a les jugadores i cossos tècnics dels tres clubs participants, les copes a les tres capitanes, i als àrbitres, van tenir lloc el lliurament de presents a l’Anna Maria per part del Club, Agrupació de Veterans, APMAE, Federació de Penyes, President de l’Estartit.

Per últim, la plantilla espanyolista amb les internacionals que no van participar per ser reservades pel decisiu Espanya-Anglaterra de classificació pel proper Mundial de Futbol Femení, van posar per la posteritat amb la Copa de la Reina (en no molt bones condicions ja, es veu que la RFEF no gasta molt bon material)...

Les noies del RCD Espanyol van fotografiar-se amb la copa, amb samarretes que recordaven a Dani Jarque (tal com va fer la capitana Míriam Diéguez a Basauri en moment de recollir la Copa de la Reina) i a Glòria Solà i Fusté.

Destacar l’actitud fora del terreny de joc d’aquestes noies sempre atempta i excepcional amb els seguidors espanyolistes un cop més. Un exemple per molts altres que es diuen i cobren com a professionals. No van regatejar ni un sol segon en atendre als socis que volien fotografiar-se amb elles o amb la copa, amb la simpatia i cordialitat per bandera. Entre elles, malgrat no voler individualitzar, Vero Boquete, que va pujar a la tribuna amb la Copa i fent esforços per mantenir la verticalitat del trofeu, va tenir la paciència d’aguantar-nos a tots els que vam fer fotografies per immortalitzar aquest èxit de les noies.

Felicitats, noies! Felicitats a totes les persones que formen part del femení, i esperem segueixi tenint el suport del Consell i del seu president cara al futur.


RCD Espanyol: 0 - UE L’Estartit: 0
















Oscar Aja va repetir equip del primer partit amb dos variacions: Marina en lloc de Berta i Sara Monforte en el lloc de la mig centre del filial Elena Fernández.
Aquest darrer encontre va ser molt igualat, i més ensopit amb un Espanyol que ja li servia l’empat i amb un Estartit que va estar a punt de donar la sorpresa davant un Espanyol que es va defensar bé.

L’encontre va ser molt més ensopit (ja el cansament també va minvar el rendiment en aquest tercer encontre) i l’emoció va estar per veure quin seria el marcador final i qui s’enduria el memorial.

Maribel va posar a prova a Marina en el 8’ amb intervenció segura de la portera espanyolista. De fet va ser el conjunt empordanès qui va posar en més situacions de perill la integritat de la porteries, com en el 32, quan Marina salva el gol ante Sara i una altre davantera que no arriba per molt poc.

L’Espanyol va tenir la seva gran ocaisó amb un llançament de Marta Corredera en un centre xut que es va estavellar al travesser (34’).
En la darrera acció de perill del partit, l’Estartit va estar a punt d’endur-se el trofeu cap a terres empordaneses, quan un refús en curt de Marina de punys acaba a peus de Sara Serna que engalta un bon tret però es perd per sobre el travesser.


Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Marina Marimón, Andrea Pereira, Lara, Ane, Silvia Vila; Monforte, Sara Mérida, Corredera, Alexia, Laura Carriba i Marta Yañez.
Substitucions: Brenda per Yañez, m. 23’; Núria i Alba per Alexia i Carriba, m. 28; Elena per Mérida, m.31.

UE L’Estartit: Alba, Reche, Noelia, Vane, Anna Servià, Saioa, Anna Martí, Mery, Goretti, Sara Serna, i Maribel Domínguez.
Suplents: Rebe, Tania, Giorgi, María, Aida, Clara, Esther Parramón, Silvia, Jessica.

Incidències: Tercer encontre de 40 minuts del Memorial Glòria Solà i Fusté. A l’Espanyol amb l’empat ja li era suficient, i aquest resultat (l’inicial) va ser el definitiu que va permetre al conjunt d’Oscar Aja alçar-se amb el trofeu.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola pericos/ques
Felicitats a l'Espanyol femení que ha demostrat que jugant amb moltes suplents i jugadores del B està a l'alçada golejant a equips com el Girona i empatant amb titulars de l'estartit, van ser les guanyadores justament i amb mereixements.
Adéu. Jose Carrera




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M