dimarts, 15 de juny del 2010

DESCANS PEL FEMENÍ...

Foto d'arxiu. Míriam, capitana del femení.



Exemptes
Després de celebrat el sorteig a la seu social de la FCF, l’Espanyol Femení descansarà aquest diumenge en quedar exempt de disputar els quarts de final de la Copa Catalunya de Futbol Femení, al retirar-se de la competició el Nàstic de Tarragona.

Les espanyolistes s’enfrontaran en semifinals al guanyador de l’eliminatòria Soses – Barcelona, amb clar color blaugrana. El Soses (campió de lliga del grup 8è de Segona Catalana) i el conjunt molletenc del Lourdes (campió de lliga del grup 4rt de Segona Catalana) van quedar exempts en l’anterior eliminatòria disputada aquest diumenge passat. El Sant Andreu va aconseguir la classificació eliminant al Cerdanyola del Vallès i el Levante Las Planas va deixar fora al CE Europa (ambdós únics equips de Primera Nacional inscrits han quedat eliminats).

Anteriorment el Soses va eliminar al campió del grup 5è de Segona (Can Déu) i al campió del grup 1er, (l’Academia de Catalunya del Vendrell). S’ha de fer esment que aquest torneig el disputen els campions de Segona Catalana, els campions dels dos grups de Primera Catalana i dos equips catalans de Primera Nacional i tres de Superlliga Femenina.

Els quarts de final queden de la següent manera:

      Soses femení – FC Barcelona
      UE Sant Andreu Andreu – Euromat Estartit
      UD Lourdes – FC Levante Les Planes


1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola blanc-i-blaus/ves:
L'espanyol femení ha quedat justament excempt de la eliminatòria, s'ho mereixen x ser
l'únic equip que ha guanyat un títol aquest any, la copa de la reina. Tenen que descansar, x guanyar tots els títols possibles la propera temporada, històrica on es farà el 1 derbi de la ciutat de S Adrià a Superlliga.
Fins després. Jose Carrera




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M